Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
küggyé' sms-t <#miaz>

All hail the double x!

LaliK
"Szia LaliK!
A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!" <#wilting>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Toto652
Tessék simoni! 😊
Nem vagy pofátlan! Egyéb kívánságok? Állok rendelkezésre 😄
Daell Drow
Koszi, tovabbi jo napot.<#worship><#integet2>
pxxl
textlayeren jobb klikk, blending options, stroke, ekkora máretben valszeg 1px elég.

All hail the double x!

Daell Drow
Koszonom szepen.
Meg egy utolso kerdes, ha mar a ps topikban vagyok.(utana nem ektelenkedek tobbet itt)
Hogyan tudom megcsinalni igy ra a fekete keretet? vagyis ugy kene ahogy a kepen van.
pxxl
VISITOR <#integet2>

All hail the double x!

Itt néz körül:

http://www.keiichianimeforever.com/forfans/bleach/fontcreator.html

papi08
Visitor a betû neve, ha a "Bleach watcher" feliratra gondolsz😊

13 éve itt. Szép idő.

Daell Drow
Sziasztok
Valaki megtudna mondani hogy ez milyen betu tipus?

Esetleg font linket is elfogadok, de a neve a lenyeg.
Elore is koszonom.<#worship>
Szia, igazán nem szeretnék pofátlan lenni de meg tudnád csinálni "Windows 7 Home Premium" felirattal is?😊 Ugyanabban a 1280x800 as méretben?

Ezer köszönet....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Toto652
Nincs mit 😊
Bármi egyéb képmanifikáció van szólj nyugodtan... itt leszünk.
Igen, szuper....
Nagyon szépen köszönöm😊

Toto652
Üdv!
Így jó lesz? 😊
pxxl
ezt még péjntben is meg lehet csinálni 😄 de most nem érek rá sry...

All hail the double x!

Sziasztok,

Nem tudom lehet e ilyesmit kérni de ezen a háttérképen át tudná valaki írni a Windows Vista -t, Windows 7 -re?
Az ultimate persze maradhat.
1280x800 as méretben lenne az igazi😊

Elõre is köszönöm

Toto652
Elkészíted a fotókat, mondjuk egy fehér terület elõtt.
Eztán összerakod õket egy psd-be külön rétegekként. A legalsó felettieknek adj Darken, Multiply stb rétegtulajdonságot...
Ami belevág a másik képbe azt radírozd...
Ez az egyszerûbb, de ha egyéb környezet van körülötted akkor azt képenként maszkolni kell.
repvez
azt hogyan lehetne megvalositani, hogy egy képre rátenni egy képsorozatnak a képeit?
Nem gifképet szeretnék késziteni hanem hogy ugyan azon háttér elött a különbözö mozgások egyszerre szerepeljenek.
igy valahogy csak fényképröl
MANOWAR
Látod, csak rákellet ijeszteni. <#eplus2>

Köszönöm a sok jótanácsot, végül sikerült megoldanom amit akartam 😊
yokel
Linkeld már be ezt a képet, mert lehet, h sokkal egyszerûbben is meglehetne csinálni azt amit szeretnél, csak te akarod túlbonyolítani... <#circling>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

pxxl
magic wand, tolerance 0-ra, rázoomolsz egy fff színre, kijelölöd és ugyanúgy select - similar. de sztem nehéz lesz csak ezt a színt kiválasztani, mert hozzá fogja venni azt is ami csak kicsit tér el tõle, de már nem fff (255.255.254 pl ez már ugye fffffe)

All hail the double x!

RaZoK
megfogtál 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Köszönöm szépen a segítséget, igen divat a fekete-fehér 😄
Lenne azonban mégegy kérdésem (unjátok már, mi?), ha van egy többszínû képem, annál hogy tudom kijelölni csak a színtiszta fehér (FFFFFF) színeket?
Elõre is köszönöm!
LaliK
Úgylátom most a feketefehér a divat 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

pxxl
select - color range és kijelölöd a fekete színt a képen, aztán ok.

vagy magic wand-al kijelölsz egy fekete színt a képen, és select - similar.

All hail the double x!

Hello, lenne egy kérdésem. Na szóval van nekem egy CSAK fekete-fehér színekbõl álló képem, és ki szeretnék rajta jelölni mindent ami fekete. Ezt hogyan tudnám megcsinálni?
MANOWAR
Egyetértek veled 😊 nem kell összevissza állítgatni mindent és gyors. Mondjuk õ csillagot meg csíkokat akart az arcokra rakni de azt meg nem hiszem hogy egy egyszerû ctrl+t-vel nem tudja "ráfeszíteni" a formára. No meg akkor már az arcról visszaverõdõ fények sem ártanának, amit megint egy újabb réteggel tud megoldani (hamár "élethû smik"-rõl írt). És az egyik gitárosnak fekete szélû ezüst sminkje van <#ravasz1> vagy milyen, azért el lehet vele pöcsölni.

RaZoK
én elég paraszt módon szoktam ezt...szimmplán kivágom azokat a részeket amiket színesre akarok, lerakom egy új rétegre, fekete fehér az egész kép, ráillesztem a kivágott részeket és beszinezem ennyi 😄

"mindenki máshogy csinálja...tam-tam" 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Toto652
Illetve, Shift+Ctrl+U billkombináció, és egy új rétegen, amelynek a tulajdonsága 'Overlay' és befested pirosra azt amit be akarsz...
Oszt' Csá! 😊
Freddycom
A legtisztább munka sztem úgy lesz h az egészet desaturálod, majd history brush-sal 'kiszínezed' azt a részt amit meg akarsz hagyni eredeti színében.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Chryst64
A Kiss tagjai fehér és fekete sminkkel lépnek fel. Hogyan lehet megcsinálni Ps-pal, hogy élethû smink legyen?

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

rooney8
esetleg:
select/color range/ itt a képen kiválasztod a színt és ekkor kijelöli azt a területet/nyomsz egy ctrl+shift+i és image/adjustments/black & white

de ezzel sztem nem lesz túl jó eredmény...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nasim
Help! Egy olyan effektet keresek, ami egy képen csak egy színt hagy meg, a többit fekete-fehérben ábrázolja. Köszi, ha valaki tud segíteni!

Grove4
Gondoltam, hogy ez lesz az elsõ reakció 😄😄

Nem, nem akarok pénzt hamisítani, leírtam, hogy miért kell.

Köszi a válaszod.

Amúgy, megnéztem, és nem az amire számítottam.Nem úgy változtatja meg a képet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SZilaJMaGGoT
Filter->pixelate->pointilize.

PS.: Pénzt akarsz hamisítani? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Grove4
Sziasztok, az lene a kérdésem, hogy ilyen pöttyözött/pontozott, vonalas képet sima képbõl hogy kell varázsolni?

Haver fejét akarom betenni Deák helyett. 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

NessieGraf
Itt nézz körül a naptáraknál. Ha megmondod, milyet szeretnél és egy emilcímet küldesz priviben, elküldöm hogyan készült.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

MANOWAR
Köszi a választ, csak az a baj, hogy én még sosem csináltam naptárat sem ezzel a PS-sel, sem másikkal, tehát abszolút fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá. Ha egy menüpontot ajánlanál, az jó lenne.
Mégegyszer köszi.
Antónia
NessieGraf
Nem használtam a 4-est, de ha úgy mint a régebbieknél, szépet lehet, de macerásan. Érdemes az azonos nappal kezdõdõ hónapokra figyelni. Megkönnyíti a dolgot.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Szisztok!
Valaki megtudja mondani, hogy a Photoshop Cs4-ben, hogyan kell naptárat készíteni? Csak úgy nagyvonalakban. Köszi
dysfunctional

Valami driver nem hiányzik? Esetleg a gpu gyorsítást kapcsolt be.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Nemrég raktam újra a windows-t és mostmár a PS nem úgy megy ahogy régebben. A teljesítménnyel van a gond. Egy egyszerû, kis felbontású képre nem tudok pl rajzolni, mert késik maga a rajz. Nincs a háttérben semmivel sem terhelve a gép, azelõtt ilyet nem csinált. Mi lehet a gond? A PS-ben kéne valamit állítani, vagy valahol máshol? Egyébként Core i3 2,93 Ghz-es procim, 4 GB DDR3 Ramom illetve egy gyengébb, de erre a feladatra jó, Geforce GT 220 1GB DDR3 kártyám van. Szerintem ettõl azért többet lehetne várni....

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)

pxxl
<#hehe><#idiota>

All hail the double x!

<#gonosz1>
LaliK
<#szomoru1>

WTS sense of humor
LaliK
Ez igen. <#eljen>
Szerintem te simán elmehetnél nyomozónak, mert a megfigyelõképességed sokkal jobb az átlagnál...