Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Jó döntés!
<#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Kovács legény
Köszi! próbálgattam én a hajtogatást, de ott nem lehet zoomolni így passzoltam, hogy a gyakorlatban milyen lehet.
wacom A5 lesz szerintem a tuti.
köszi még1*!

www.czekoart.hu

pxxl
én is így A5 méretben gondolkoznék, már egy ideje tervezem h veszek egyet, de mindig közbe jön valami :/

All hail the double x!

MANOWAR
Becsapós a dolog mert amikor rajzolsz vele a monitort nézed :) pl: amikor az alap (nagyoló)rajzot csinálod az elején kisebbre veszed a kép méretet, hogy egyensúlyba legyenek a dolgok rajta.Amikor meg rajzolsz akkor sem a 100%-os méretett nézed hanem ránagyítasz egy kicsit az adott területre hogy jobban kidolgozhasd stb stb el kell sajátítani 2 hét kellett nekem is, hogy megszokjam nem oda nézek ahova rajzolok. Szvsz elegendõ az A5-s aktív felületû, az A6-os valóban felejtõs nagyon kényelmetlen a rajzolás vele, nem is tudom mihez kellhet (esetleg tervezésben CAD-es cuccokhoz).

MANOWAR
Még annyit hozzá fûznék, hogy most már van teljesen jól mûködõ WIN7-es driver a trustokhoz.

pxxl
hajts félbe egy rajzlapot 2x, aztán akkora az A6. sztem kicsi. legalább is én nem szívesen vennék akkorát :)

All hail the double x!

MANOWAR
Kovács legény
Ez esetleg segíthet a döntésben.

Kovács legény
Üdv!
Tabletet szeretnék venni,
ezt néztem ki wacom bamboo pen&touch
kérdés megéri a plusz 20-30K-t az A5 az A6hoz képest? Nagyon kicsi A6on rajzolni?
Meg néztem a Trust TB-7300 Wide Tabletet ez 30K körül mozog kb A4méret
na errõl nem tudok semmit. Szar nem szar? Ár-érték arányban jobban megéri mint a wacom, vagy wacomon kívül ne nézzek mást?
A segítséget elõre is köszi!

www.czekoart.hu

Hi! Valaki el tudná nekem E-mailen keresztül küldeni a PS CS5 x64 Angol fájljait?
ez kellene: en_US itt található: "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5 (64 Bit)\Locales\"
Elöre is köszönöm..
Magyarul nem az igazi :)
Címem:
[email protected]

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Azt én is tudom, hogy 5 mp megkeresni,a baj az, hogy ezek a tutoriálok nem érthetõek.Lehet , hogy velem van a gáz, de van hogy elmagyaráz 5 ember valamit, és nem értek semmit, a hatodik ember magyarázata pedig felvillant bennem mindent, mert mondjuk az elõzõ ötbõl kimaradt egy logikai lépés.
Ezért kérdeztem , hogy ki vágja a témát, de akkor lehet, hogy itt nem sokan dolgoznak cs5-tel..<#puszi>
Chryst64
amikor elinditod a Ps-t lenyomva tartod a ctrl-shift-Alt-ot.
Minden beallitas gyari lesz

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

yokel
Photoshop CS5 - Refine Mask

5 mp volt megkeresni... <#szomoru2>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Spészgószt
youtube!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Senkinek semmi hozzászólása a PS CS5 " refine mask" -jához???<#fejvakaras>
Szia!

Szerintem is a bal oldali néz ki régebbi fotónak, bár kétségtelen, hogy a fotók az idõk során halványodnak, kifakulnak a színei, amihez a jobb oldali hasonlyt jobban.<#zavart2>
Én mégis az elspre voksolok.:)
papi08
Köszönöm, de itt most nem azokon volt a hangsúly, hanem hogy melyik inkább a "régi kép":)

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
A baloldali! szerintem... de azok a vadi új mûanyag ablakok kicsit rányomják a bélyegüket a képre!

papi08
Köszönjük az értelmes hozzászólást.. -.-

13 éve itt. Szép idő.

Klon
sztem a harmadik :)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

papi08
Köszönöm mind a kettõtöknek!:)
Hamar csináltam egy teszt képet, kérlek mondjátok meg hogy melyik hasonlít inkább egy régebbi képhez:
Csak linkelem mert 2 mega:)

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
VAGY
Image/Adjustment/Black&White
és itt mûvészkedhetsz is :) lehet sárgítani picit, hogy öregebb képnek nézzen ki stb...

Met
Image/Adjustment/Desaturate

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

papi08
khm. akkor esetleg leírnád hogy hogy kell?:)

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
"mert amit a ps. a szinteknél, és a beállításoknál csinál az..:D"
ezt nem igazán értem!
Attól hogy Te nem tudod vele leszedni vagy rosszul csinálod még nem biztos, hogy NEM lehet!

papi08
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet a képrõl leszedni úgy a színeket, hogy ténylegesen fekete-fehér legyen, mert amit a ps. a szinteknél, és a beállításoknál csinál az..:D
ILYEN színeket kellene, tehát hogy ténylegesen is fekete fehér legyen. Köszönöm!
(Kérlek ne a példa képet nézzétek ,ez volt a legmegfelelõbb a példa bemutatására:))

13 éve itt. Szép idő.

Spészgószt
Nem azt kérte szedjük le hanem hogy hogyan!
Ha ez neki egy feladat akkor ne én csináljam már meg és azt adja oda mintha õ csinálta volna!
Én "ebbõl élek" ha fizetnek érte akkor megcsinálom rendesen ennyi!
Az idõ pénz 10 percnél többet nem ért rá fordítani, sõt most is írok itt ahelyett hogy a munkámmal foglalkozznék :DDD

Wollnerd: Amúgy ha már azt kérded hogyan... egyszerûen clone stamp+ history brush csak az opacitás értékekkel meg a keménységgel kell játszani! ennyi...gyakoroljál! (ne lopjá ezé a vízjel ennyi)

hungary27
hogyan?xd
Naez most kiborított. Telepytettem s CS5-öt, és nem tudom használni a refine mask-ot...Odáig megy, hogy megnyitom a panelt a rétegmaszkomon, átállítom a rádiuszt, elkezdem satírozni a kedves hugo haját, ugye a kényes részeket, ekkor a hátterem fehérre vált, leokézom, majd visszavált az eredeti hátteremre. Valaki letudná nagy lépésekben írni, hogy kell használni a refine maskot?
Gracias
wollnerd
És hogyan?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

yokel
Üdv, én ezt tudtam kihozni belõle:

Sima manuális retus... <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Met

Met
ráadásul még a küszöbön is maradt folt...

LaliK
Szerencsétlen berakja ide hogy vegyük le róla a foltot, te leveszed róla és teszel rá egy méteres vízjelet... Ez mi?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

hungary27
JÓ:d
Spészgószt
meg amúgyis elég nehéz mert ahogy látom rendesen megtörték szegény corollát, tiszta hepe hupa az oldala se kilincs se díszléc... az még +félóra és új autó lehetne <#alien2>

Spészgószt
Elég gány munka talán egy 2-3as :D
de 10 perc alatt ennyire futotta meg többet nem ér gecizni vele, ha nem fizetik meg!

Nagyon nehéz munka a tükrözõdés miatt.
Spészgószt
1 alá! <#ticking>

wollnerd
De tökéletesen kéne tudnom csinálni!
Hogyan lehet???
Végem lesz, ha ilyen hasonló munkát fogok kapni a retusálás dolgozatra!
#14103-ban lévõ kép 4-es? vagy inkább 3-as jegyet érdemelhetek? :(
Ezért kérek tõletek segítséget! :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nem tudom melyik a csúnyább. Ez, vagy az alap. :D
wollnerd
Nekem csak ennyire sikerült megcsinálnom:

SZilaJMaGGoT
Én személy szerint inkább keresnék egy másik képet egy ilyen autóról... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Klon
kitartó munkával :)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wollnerd
Sziasztok!
Egy segítséget szeretnék kérni.
Errõl az autóról hogy tudnám a foltot eltávolítani úgy hogy a színe nem változik meg?

Én már minden eszközt megpróbáltam: Javító ecset, Klónozó eszköz, színátmenet, stb.
Adobe Photoshop CS5 magyar változatot használom.
A segítséget elõre is köszönöm!

Mike
milyen jó, hogy már a 6-osban is volt szövegdoboz, én meg csak most szembesültem vele :(

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

LaliK
Túl egyszerû <#zavart1>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

MANOWAR
Az SG-s saját galériád üres oda miért nem jó? :)

pxxl
vagy inkább te adod a képeket, én meg a linkeket hozzá :D

All hail the double x!

LaliK
Nem okés? :O Én látom, meg minden, de ha adsz egy olyan linket, ahová fel lehet tölteni és nem kell havonta belépni hogy ne törölje a képeket, az jó lenne :D

KicsiMonkey
http://www.speedyshare.com/files/25148947/amtlib.dll

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3