Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#alien2>#alien2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
wacom A5 lesz szerintem a tuti.
köszi még1*!
www.czekoart.hu
All hail the double x!
All hail the double x!
Tabletet szeretnék venni,
ezt néztem ki wacom bamboo pen&touch
kérdés megéri a plusz 20-30K-t az A5 az A6hoz képest? Nagyon kicsi A6on rajzolni?
Meg néztem a Trust TB-7300 Wide Tabletet ez 30K körül mozog kb A4méret
na errõl nem tudok semmit. Szar nem szar? Ár-érték arányban jobban megéri mint a wacom, vagy wacomon kívül ne nézzek mást?
A segítséget elõre is köszi!
www.czekoart.hu
ez kellene: en_US itt található: "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5 (64 Bit)\Locales\"
Elöre is köszönöm..
Magyarul nem az igazi :)
Címem:
[email protected]
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Ezért kérdeztem , hogy ki vágja a témát, de akkor lehet, hogy itt nem sokan dolgoznak cs5-tel..<#puszi>#puszi>
Minden beallitas gyari lesz
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Szerintem is a bal oldali néz ki régebbi fotónak, bár kétségtelen, hogy a fotók az idõk során halványodnak, kifakulnak a színei, amihez a jobb oldali hasonlyt jobban.<#zavart2>#zavart2>
Én mégis az elspre voksolok.:)
13 éve itt. Szép idő.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Hamar csináltam egy teszt képet, kérlek mondjátok meg hogy melyik hasonlít inkább egy régebbi képhez:
Csak linkelem mert 2 mega:)
13 éve itt. Szép idő.
Image/Adjustment/Black&White
és itt mûvészkedhetsz is :) lehet sárgítani picit, hogy öregebb képnek nézzen ki stb...
ezt nem igazán értem!
Attól hogy Te nem tudod vele leszedni vagy rosszul csinálod még nem biztos, hogy NEM lehet!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet a képrõl leszedni úgy a színeket, hogy ténylegesen fekete-fehér legyen, mert amit a ps. a szinteknél, és a beállításoknál csinál az..:D
ILYEN színeket kellene, tehát hogy ténylegesen is fekete fehér legyen. Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Ha ez neki egy feladat akkor ne én csináljam már meg és azt adja oda mintha õ csinálta volna!
Én "ebbõl élek" ha fizetnek érte akkor megcsinálom rendesen ennyi!
Az idõ pénz 10 percnél többet nem ért rá fordítani, sõt most is írok itt ahelyett hogy a munkámmal foglalkozznék :DDD
Wollnerd: Amúgy ha már azt kérded hogyan... egyszerûen clone stamp+ history brush csak az opacitás értékekkel meg a keménységgel kell játszani! ennyi...gyakoroljál! (ne lopjá ezé a vízjel ennyi)
Gracias
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Sima manuális retus... <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
de 10 perc alatt ennyire futotta meg többet nem ér gecizni vele, ha nem fizetik meg!

Hogyan lehet???
Végem lesz, ha ilyen hasonló munkát fogok kapni a retusálás dolgozatra!
#14103-ban lévõ kép 4-es? vagy inkább 3-as jegyet érdemelhetek? :(
Ezért kérek tõletek segítséget! :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Egy segítséget szeretnék kérni.
Errõl az autóról hogy tudnám a foltot eltávolítani úgy hogy a színe nem változik meg?
Én már minden eszközt megpróbáltam: Javító ecset, Klónozó eszköz, színátmenet, stb.
Adobe Photoshop CS5 magyar változatot használom.
A segítséget elõre is köszönöm!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3