Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ilyen tagokbõl kéne hogy álljon a forum!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Volna egy érdkes problémám . Nos a hiba jelenség a következõ, adot egy Laptop intel p4 2.6 proci 700 mb ram ati kártya ect ect.. Friss win xp sp2 ,és ha felteszem a photoshop cs 8-at vagy a cs2 9-et vagy a photoshop 6-t betöltés útán állandóan dolgozik a homokóra , ha nagy nehezen leáll és sikerül behivni egy képet akkor agyhalál közeli állapotba kerülök mert szinte nem is áll meg a homokóra . Olyan mintha folyamatosan betöltene valamit, dolgozni lehetettlen rajta A programok tuti jók , bár warez és nem " gyári" , de az én asztali gépemen simán futnak . Ma kipróbáltam egy másik teljesen ugyan olyan laptopon a cs2 9-et amiben kevesebb a memoria és azon is szépen fut . talán még annyi infot leirhatok hogy format c elött ezen a gépen is ment rendesen bár kicsitt akkor is lassú volt ,de azt betudtam a win ramaty állapotára . Szerintetek mi lehet a hiba oka ? találkozott már valaki ilyen hibával ? Elöre is köszönöm a segitséget
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
mert van egy olyanom hogy fekete háttéren fehér betû, és azt akarom felcserélni...
... got nothin to share with you...
100000000 köszönet érte<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nekem az volt a bajom hogy egybõl nagy nehézzel kezdtem el vele dolgozni rá jöttem hogy itt mindent fokozatosan kell 😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Ugyanis kitapasztaltam a PS-t, minden opciót kipróbáltam, hogy mire való...
Már bocs, de nálad nem az a gond, hogy kezdõ vagy még photoshop terén...
szerintem az elelyén te is keresgéltél mindent!