Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de irígy vagy ...

nf1
"Akkor huszadszorra is. Igen, én is warezolok, sajnos nem tudok megvenni 100.000 Ft-os photoshopot, és 1,5 millás 3D Studio MAX-ot, és mégis mûködik. Pedig soha nem kértem serialt, itt a fórumon. Ott a privát üzenet az ilyen esetekre. Egyébként meg aki nem képes ennyit kutakodni a neten, az ne is használjon ilyen szoftvereket ."

ok!!!Köszi láttam!
Sland
írtam a ps autótuningba csak neked 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

de rendes vagy😄

ilyen tagokbõl kéne hogy álljon a forum!!!
drowns41
Kezd ez a topic ilyen bolondokházához hasonlítani <#banplz>

http://sum41.uw.hu

Duddits
Azért mert újreg, akkor le kell nézni??!

Duddits
<#nyes>

Dichter
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Dichter
Nem a gumiszobában vagy, úgyhogy mellõzhetnéd ezt a nyelvezetet.

ki tudna vmi olyan lapot, ahol adobe PS serialok vannak?
jointeer
vitzes fiju nem:o

köcsög

huhh! de vicces vki!
Dichter
Ráadásul 14-18 között. Miért érzem úgy, hogy a 14-hez közelebb? <#hehe>

jointeer
:|

köcsög

Met
Te is újregnek számítasz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jointeer
ujrek+14alatt+lány

:C

köcsög

jointeer
:C

köcsög

Amse
kattints az õk feliratra

kik õk??
Amse
szeretném megkérdezni, hogy ki tud nekem autó tuningolás ügybe segiteni??
helló!
Dichter
tekintsd aminek akarod.

Crem, Te meg ha házigazda vagy, akkor igazán moderálhatnál is néha.

jointeer
eszt tekithettyük beismerõ vallomásnak?-.-

köcsög

Dichter
Akkor huszadszorra is. Igen, én is warezolok, sajnos nem tudok megvenni 100.000 Ft-os photoshopot, és 1,5 millás 3D Studio MAX-ot, és mégis mûködik. Pedig soha nem kértem serialt, itt a fórumon. Ott a privát üzenet az ilyen esetekre. Egyébként meg aki nem képes ennyit kutakodni a neten, az ne is használjon ilyen szoftvereket.

Met
és teljesen igaza van, miért nem lehet az ilyet privátban intézni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jointeer
nem mer a dikter jön hogy dögöjjömmeg mindenki mer varez gonosz:o

köcsög

modellmaker
hú. majd betéved Punki és eljõ rátok a sötétség. "A WAREZ ROSSZ!"

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

NaNoKuTyA
szasztok! tudna nekem valaki adni cs2-höz serialt?<#nezze>

\':..:\'

Szerintem nincs, csak az van fent amit a photoshop tartalmaz . Pluszba nem tetem fel .

Breki33
nincs sok plugin?
Sziasztok !

Volna egy érdkes problémám . Nos a hiba jelenség a következõ, adot egy Laptop intel p4 2.6 proci 700 mb ram ati kártya ect ect.. Friss win xp sp2 ,és ha felteszem a photoshop cs 8-at vagy a cs2 9-et vagy a photoshop 6-t betöltés útán állandóan dolgozik a homokóra , ha nagy nehezen leáll és sikerül behivni egy képet akkor agyhalál közeli állapotba kerülök mert szinte nem is áll meg a homokóra . Olyan mintha folyamatosan betöltene valamit, dolgozni lehetettlen rajta A programok tuti jók , bár warez és nem " gyári" , de az én asztali gépemen simán futnak . Ma kipróbáltam egy másik teljesen ugyan olyan laptopon a cs2 9-et amiben kevesebb a memoria és azon is szépen fut . talán még annyi infot leirhatok hogy format c elött ezen a gépen is ment rendesen bár kicsitt akkor is lassú volt ,de azt betudtam a win ramaty állapotára . Szerintetek mi lehet a hiba oka ? találkozott már valaki ilyen hibával ? Elöre is köszönöm a segitséget

Sickness
asszem Ctrl I vagy Ctrl + Shift I.de ha nem az akkor sry nemtoom.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ivjoe
Adjustments --> Inverse
hy, aegy elég gagyi kérdés .) hogy lehet a kijelölt területen a szineket megfordítani???
mert van egy olyanom hogy fekete háttéren fehér betû, és azt akarom felcserélni...

... got nothin to share with you...

Dichter
Azért a bibliában sokkal több minden van leírva, és részletesebb is talán, szóval nem akkora baj, hogy megvetted. Egyébként tervezem, hogy én is írok, valami hasonlót, csak nagyobb mélységekben. Dehát idõ, idõ, idõ.

jointeer
ijett nemis tanultam:o

köcsög

chicco
Amit belinkeltél az nagyon jó kis gyüjtemény.Ha elöbb tudom nem veszem meg 1 vagyonért a bibliát.No sebaj van mit a párna alá tenni<#wink>

100000000 köszönet érte<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

odex
ok köszi a segítséget 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Dichter
Amit tegnap linkeltem, azt olvasd el. Fogsz ma este egy bögre kakót, és pár óra alatt áttanulmányozod. Közben meg kipróbálsz mindent a programban.

jointeer
hát a weblaplogo nem nagy nehéz^^

köcsög

odex
figy kezdtem egy smileval dolgozni és elég könnyû sokkal részletesebben írnak le mindent 😊
Nekem az volt a bajom hogy egybõl nagy nehézzel kezdtem el vele dolgozni rá jöttem hogy itt mindent fokozatosan kell 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Pontossan.
Ugyanis kitapasztaltam a PS-t, minden opciót kipróbáltam, hogy mire való...
Már bocs, de nálad nem az a gond, hogy kezdõ vagy még photoshop terén...

odex
kezdek egy újjat könnyebet

odex
hát ebbe igazad van 😊

jointeer
de akkor ne ilyeneket próbálj csinálni hanem az alapokat nézegesd

köcsög

odex
miért te talán 1.-re megpróbáltál vele dolgozni ozt te már egybõl vágtá mindent?
szerintem az elelyén te is keresgéltél mindent!

jointeer
áz😄D

köcsög

Szerintem uninstalld a photoshopot, nem neked való program...