Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
vannak ezek a sablonszerû kb 400x20-as képek.(google user, firefox user, counter strike player, meg miegymás)
tudja vki ezeken milyen blending cucc van?
meg mi az a betûtípus amivel a szöveg van rajtuk?

Sonajk @:o)

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Amse
<#hawaii>

Gladiator
jéé, de jó! köszi.

Amse
canvas size

Gladiator
jaj, egy kérdés, amit már rég akartam:

ha van egy képem, mondjuk egy 400*600-as, és ennek akarok egy 100pixel széles keretet, akkor hogy tudom széjjelebb húzni a képet? mert eddig mindig úgy kellett csinálnom, hogy kijelölöm a képet, copy, new, majd ott 100 pixellel megnövelem a képméretet. van erre egyszerûbb mód is?

Amse
hát qrva nehéz.
csinálsz egy fehér téglalap shape layert és ráraksz egy bavel emboss-t.arra meg a képet.
kész

hetfield1887
milyen a polaroid kép kerete ?

power mac g4 733 1Gb ram

Met
Melyik pluginal lehet polaroid képhez hasonló keretet csinálni egy képnek?
Ami mondjuk kicsit "3D-s" is.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Crem
Két ünnep között nem szerkesztünk új bannert?
Van egy csomó jó link a hozzászólásokban.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Dichter
A medianos layer opacityjébõl vegyél lejjebb. Esetleg azt is csinálhatod, hogy lemásolod a layert, föléteszed, és a blending mode-ját átteszed hard light-ra.

Crem
igen

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hetfield1887
feltelepítheted.

power mac g4 733 1Gb ram

alph4
Megnéztem ezt a zajszûrõt, nagyon profi<#eljen>

Akinek esetleg kellene, az itt megtalálja:
Neat.Image.Pro.Plus.v5.2.Cracked-SSG

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Evogordon
Hy
Nekem megvan a photo shop cs2 9 magyar és szedtem le hozzá vagy 4 cdnyi plugint és szerintem az angol. Fellehet rá telepíteni szerintetek?

VRSDM
köszi, a tancsáokat, megfogadom a további rajzaimnál.

u dont have to listen anybody else but me

ivjoe
Levels: Elõsször adj neki autot, majd rányomsz az altra az egyik gomb resetté változik. Fogod és a három csúszka közül a két szélsõt mozgatod elõsször. mégpedig úgy, h a két csúszkát a görbe (Hisztogram a becsületes neve.)kezdetéhez teszed. Esetleg kicsit elé. Így látod a különbséget az auto ill. a kézi között. Ennél a képnél sztem jobb a kézi, mert eléggé vakus és ezeket általában elcseszi az auto.

Unsharp mask: Ennél az alényeg, h a radiust ne húzd túl, mert az veszélyes vizekre viheti a képet. A tresholddal azt tudod beálítani, h a program a kép mely részeit élasítse. Ezt ált. 1-re szoktam állítani.

Kontraszt: Itt ugye van egy lightness csúszka is. Ajánlott azt húzni elõsször. Ált 10-et szoktam nei adni, majd a kontrasztnak is. Preview-bõl pipa ki, látom a különbséget. Ennek függvényében tudsz visszavenni mindkét értékbõl. Van, h Lightness-hez hozzá se kell majd nyúlni. (Azért írtam, h visszavenni, mert 10-nél többet nagyon ritkán kell majd adni.)

Saturation: Colorizében nincs pipa, és itt is 10-re húzd elõsször, preview ki, stb.

Neat Image: Szvsz legjobb zajszûrõ. Kompaktoknál mgyakori hiba a képzaj. Ezt az érzékelõ érzékenységének csökkentésével lehet mérsékelni. (Minél kisebb ISO érték.) A kompakt digitgépek már ISO 400-nál nagyon zajos képet adnak, így az ISO 200-at nem nagyon érdemes túllépni.
A progi készít egy zajtérképet a képrõl, lehetõség van finomhangolásra (de az qrvabonyolult :d) ill. lehet hozzá zajprofilokat letölteni különbözõ digitgépekhez. Nagyon gyorsan és nagyon hatékonyan dolgozik.
VRSDM
malyer = layer
bocs, csak vakon 10 ujjal nyomom és még hibázok (nameg a sok üziért is bocs)

VRSDM
megcsináltam, amit irták, tényleg, értettem már hogy hol érettétek a zajosságot... zajszûrõ progim nincs, igy egy malyer maskos median blur-al oldottam meg majd, az éleknél, meg árnyékoknél, töröltem a layermaszkot ( a medion-ost) és igy jolett, sztem mutatom, is... ha még mindig van valami szoljatok, örmmel fogadom a tanácsokat...
ezlett belõle, az elõzõ mint egy régi festmény, vagy hasonlok ez meg inkább, mint egy éfnykép, bár sztem ez meg nagyon mûanyagos lett, mintha viaszbol lenne...

ivjoe
Zajos, életlen, kontraszttalan, ráférne a fehéregyensúly-korrekció, meg némi saturation.

Csináld: Unsharp Mask, Levels, Kontraszt, Hue/Saturation. Majd valami zajszûrõ, pl.: Neat Image.
(Ebben a sorrendben. Valamivel jobb lesz, de az alapkép megválasztása kulcsfontosságú. Ezt leszámítva fasza.)
alph4
Én nem a sebre gondoltam. Hanem az alapképre! Pl a szemüveg melett, a polódnál mindenhol nagyon rosz a minõsége a képnek...nem tiszta.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

VRSDM
igen, rájöttem már hogy nagoyn nem passzol a hajával a seb minõsége, de igy jobban észrevehetõ a hiva, mintha beraknám, 200*300-ba, metr ugyis avatarnak lesz. szoval, ez nemfog látszani majd, csak gondoltam megmutatom, ha lesz igény a többi is berakhatom,

alph4
Pedig a minsõge elég xar, mivel a képen nagyon "zajos".<#pardon1>

Mitörtént a haveroddal, hogy így felrepedt a feje ? :o
(Értsd: Király, elég élethû 😊)

VRSDM
így, tapasztaltabban, nekiestem egy haveromnak, is , azért ez már jóval életszerûbb lett, igaz, szolidabb is, namármost azon gondolkoztam hogyan tudok csinálni én ijen sebeket? vagy a worth1000-esek is csortak vhonnan?
a nagy képért, elõre is bocs, de utálom a szar minõséget...

Dichter
Pixel2life barátod mindenféle szerzõi rendszerben

SZilaJMaGGoT
Tudom hogy nem ide tartozik, de végülis adobe... Szóval. Nincs valami tutoriala golive-hoz ami leírja lépésenként hogy hogy rakjak össze egy egész oldalt??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

hetfield1887
tenk jú

power mac g4 733 1Gb ram

VRSDM
mármint hogy ijen szine legyen? vagy a ráncokat??? a ráncok szimpla, layer-el, a szin az meg, adjustments-selective color éss ott a naturales, be huztam kicsit, rá a lilára,

SZilaJMaGGoT
Fasza lett, tényleg nem nehéz csinálni... A bõrödet valami adjust opció+ valami overlayel csináltad??

VRSDM
www.worth1000.com
amugymeg, egyszerû, zombiskép keres, te fejed fotoz, és feather-el átteszed a sebeket, meg mindent, majd a széletket ahol kell egy 50-es opacty-val levágod, és kész
a végén egy match color, és fain is, meg ha kell a sebekre, némi, toriztás az mind ctrl+t, én csak ezeket használtam ennél, semmi mást

Gladiator
ilyenekrõl hol van tutor, vagy bármi ilyesmi?

VRSDM
jaja, ezt már mondták többen is, de árnyák téren nem vagyok, otthon
majd egy kis feather-ös brush, meg némi opacty segit.. talán

VRSDM
régóta foglalkoztatott, ez hogy kipróbáljam , és ma reggel nekiestem, aztán ezlett belõle <#wink>
de mint dolog, ti találtok hibákat? a legkissebbek is érdekelnek...

Falconer
Én a megvalositáshoz nem nagyon értek, de talán a hajas és a hólyagos rész közötti részen lehetne dolgozni. Igy olyan, mintha a haj csak egy síkot képezne, és egyböl folytatódna holyagban. Kéne oda vmi árnyék effekt vagy nemtudommi, de szerintem akkor sokkal valosághübb lenne.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Amse
jön a karácsony és a szeretet te me zombi-t csinálsz
😄
ménem angyalka?

VRSDM
számtekre, ps-ezni kellet, vmi montázst, elvégre kreativ kopi-pészt rõl lenne szo, én ezt csináltam, tudtok vami hibát találni? amit még javitsak???

Amse
itt kérdezd, mert ott használnak.

hetfield1887
használ valaki digit táblát ?
kell valamit beállítani a photoshop-ban hogy mûködjön a nyomásérzékenység ?

power mac g4 733 1Gb ram

alph4
Menj az "asztal"os topikba 😄 Valami stardock cucc kell egyébként...

SZilaJMaGGoT
Áh találtam valami destop órát, csak nem tudom használni 😞 valami dxpack kiterjesztésû... Tud valaki segíteni??

SZilaJMaGGoT
Az asztalra nem lehet csinálni valami ketyegõs mutatós órát ami mûködik és idõt mér?? 😄D Mert lenne pár frankó ötletem a photoshopba, ilyen kinézeteket csinálni... Kurva jó lenne...

agyhalál

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Gascoigne
Azt is megnézem, THX!

Ps3 ID: Gascoigne74

Gascoigne
THX!

Gascoigne
THX!

Style XP a Neked való program.

Maco13
Falconer
Themexp.org

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gascoigne
Már unom a kinézetét, és többet nézem mint a Windows-t. 😉 Na tudod mit, meggyõztél, tudsz olyan oldalt, ahol szép Windows témák vannak? Jó tudom, Google, de hátha te már ismersz valami jó oldalt.