Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudja vki ezeken milyen blending cucc van?
meg mi az a betûtípus amivel a szöveg van rajtuk?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
ha van egy képem, mondjuk egy 400*600-as, és ennek akarok egy 100pixel széles keretet, akkor hogy tudom széjjelebb húzni a képet? mert eddig mindig úgy kellett csinálnom, hogy kijelölöm a képet, copy, new, majd ott 100 pixellel megnövelem a képméretet. van erre egyszerûbb mód is?
csinálsz egy fehér téglalap shape layert és ráraksz egy bavel emboss-t.arra meg a képet.
kész
Ami mondjuk kicsit "3D-s" is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van egy csomó jó link a hozzászólásokban.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Akinek esetleg kellene, az itt megtalálja:
Neat.Image.Pro.Plus.v5.2.Cracked-SSG
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Nekem megvan a photo shop cs2 9 magyar és szedtem le hozzá vagy 4 cdnyi plugint és szerintem az angol. Fellehet rá telepíteni szerintetek?
Unsharp mask: Ennél az alényeg, h a radiust ne húzd túl, mert az veszélyes vizekre viheti a képet. A tresholddal azt tudod beálítani, h a program a kép mely részeit élasítse. Ezt ált. 1-re szoktam állítani.
Kontraszt: Itt ugye van egy lightness csúszka is. Ajánlott azt húzni elõsször. Ált 10-et szoktam nei adni, majd a kontrasztnak is. Preview-bõl pipa ki, látom a különbséget. Ennek függvényében tudsz visszavenni mindkét értékbõl. Van, h Lightness-hez hozzá se kell majd nyúlni. (Azért írtam, h visszavenni, mert 10-nél többet nagyon ritkán kell majd adni.)
Saturation: Colorizében nincs pipa, és itt is 10-re húzd elõsször, preview ki, stb.
Neat Image: Szvsz legjobb zajszûrõ. Kompaktoknál mgyakori hiba a képzaj. Ezt az érzékelõ érzékenységének csökkentésével lehet mérsékelni. (Minél kisebb ISO érték.) A kompakt digitgépek már ISO 400-nál nagyon zajos képet adnak, így az ISO 200-at nem nagyon érdemes túllépni.
A progi készít egy zajtérképet a képrõl, lehetõség van finomhangolásra (de az qrvabonyolult :d) ill. lehet hozzá zajprofilokat letölteni különbözõ digitgépekhez. Nagyon gyorsan és nagyon hatékonyan dolgozik.
bocs, csak vakon 10 ujjal nyomom és még hibázok (nameg a sok üziért is bocs)
u dont have to listen anybody else but me
ezlett belõle, az elõzõ mint egy régi festmény, vagy hasonlok ez meg inkább, mint egy éfnykép, bár sztem ez meg nagyon mûanyagos lett, mintha viaszbol lenne...

Csináld: Unsharp Mask, Levels, Kontraszt, Hue/Saturation. Majd valami zajszûrõ, pl.: Neat Image.
(Ebben a sorrendben. Valamivel jobb lesz, de az alapkép megválasztása kulcsfontosságú. Ezt leszámítva fasza.)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
(Értsd: Király, elég élethû 😊)
a nagy képért, elõre is bocs, de utálom a szar minõséget...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
amugymeg, egyszerû, zombiskép keres, te fejed fotoz, és feather-el átteszed a sebeket, meg mindent, majd a széletket ahol kell egy 50-es opacty-val levágod, és kész
a végén egy match color, és fain is, meg ha kell a sebekre, némi, toriztás az mind ctrl+t, én csak ezeket használtam ennél, semmi mást
majd egy kis feather-ös brush, meg némi opacty segit.. talán
de mint dolog, ti találtok hibákat? a legkissebbek is érdekelnek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kell valamit beállítani a photoshop-ban hogy mûködjön a nyomásérzékenység ?
power mac g4 733 1Gb ram
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)