Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
Ti mit ajánlanátok h üres fekete háttérbe milyen mintát v akármit tegyek h nem legyen olyan üres?

Destiny. The design is clearly ancient.

thx

REAL MADRID

alph4
Valami jó brusht kell találni és jól meglehet csinálni.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

lehet de több helyen láttam és ugyanúgy nézett ki mindd!

és nemhiszem egy ember megcsinálta a többi meg azt használta fel !!

bárlehet!

REAL MADRID

PESK
Sztem ezek a karcolások egyszerû ecsetek.
Max még nyomtak rá egy kis életlenítést...

ArtlessDesign!!!

azért elárulhatnád hogy keressek rá!

mert keresgélek de...

REAL MADRID

thx

REAL MADRID

Gladiator
van rá tutor pixel2lifon is. keresgélj.

engem az érdekelne hogy a feliratba ezeket a karcolásokat hogyan kell megcsinálni?

valami plugin ?

REAL MADRID

tenkjúúúverímács!!! <#worship>

REAL MADRID

HAli!

tudnátok nekem mondani jó font oldalakat!

elsõsorban filmek és sorozatok fontjait keresem, de jöhetnek a legjobb oldalak mindenféle font témákban!

REAL MADRID

acsati
megérdemlel
acsati
ja...
arsene
HÁT TEGYÉL MÖGÉ EGYET

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

VRSDM
tudok, innen szedtem. B A N N E R !!!

NEON TUTOR... de használd már a bannert könyörgöm

u dont have to listen anybody else but me

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

acsati
tud vki olyan szöveg effektet hogy a betûk ilyen neonosak?
hi all ez király WORTH1000 én nem ismertem ha tudtok hasonló jó linket jöhet ezerrel 😊

Lacee
oké, de mivel egy layerem van csak, ezért semmin nem változtat 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

arsene
ellenõrizd, hogy RGB-ben, vagy CMYK-ban dolgozol-e. jelentõs az eltérés.

arsene
a layert próbáld állítani hard mix-re

modellmaker
Hogy tudok egy felületet mattá tenni? Hogy ne csillogjon mint disznó?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

:-O ilyetse hallottam még 😄D

sztem rossz a színbeállítás

REAL MADRID

ivjoe
tiff-be mentsd és állítsd be szépen a színprofilokat
Gladiator
és az mért van, hogy a Ps teljesen más színt mutat, mint amilyen amúgy. szóval pl csinálok egy lila szöveget, és ha azt mondjuk sima képnézegetõvel nézem, akkor már szinte piros.

Gyári beállítások visszaállítása :

Indításkor tartsd lenyomva a Ctrl+Shift+Alt billentyûket!

Megjelenõ ablakban kattints az OK vagy Igen gombra!

REAL MADRID

Basic
Nekem is akadt egy kis problémám a ps-ban. Egyszerûen eltûnt a Filter->Render->3D Transform a menüpontok közül. Még nem találkoztam ilyennel. Tudtok valami megoldást a PS újratelepítésén kívül?

Basic
Fogalmam sincs. Nekem em volt ilyen problémám. A képeket akkorára nyomtatja, amekkora a photoshopban.

VRSDM
azt tudjátok hogyha egyszer lemérek valamit vonalzóval, és pont akkora vászont nyitok meg ps-ben akor a nyomtatásnál miért lesz más méret? (nyomtató progmrajában nem ynujtom a képet, hanem 1:1 méretbe nyomtatom... :S

VRSDM
én csak photoshop-osban ismerek ilyet... ( WORTH1000
bár ezt szerintem sokan ismerik

SZilaJMaGGoT
Van itt valaki aki annyira unatkozik, hogy csinálna nekem texet egy RESIDENT EVIL "licker" modellemhez?? : / Privbe lehet jelentkezni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok picit OFF!
Van egy oldal ahol olyan rajzokat, illetve videókat lehet látni amiben Paint el készítik el a mûveiket! Levoltam döbbenve mikor elösször láttam, de sajnos elveszett a link! Vlaki esetleg ismer(i) az oldalt/ ilyen oldalt?
Crazygirl
Koszi szepen.. 😊 Vegre egy ember aki erthetoen elmagyarazza a dolgokat 😊
Sokat segitettel. <#wink><#puszis>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

VRSDM
jolvan sok a FLAME téma lezárva a lényeg hogy jo már 😊

Aquir
azt hittem hogy talán azt már megnézted mielõtt ilyet kérdezel <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

VRSDM
ennyire N00B nak ne nézzetek már.. 😄

VRSDM
megtaláltam, elvolt állítva valami gebasz... a fontoknál.

PESK
Lehet olyan típusó betûtipussal probálsz irni ami nagybetûs.
Váltsál másik betûtipusra.

ArtlessDesign!!!

VRSDM
komolyan kérdezem...

sõt ha kintrõl bemásolok egy nem nagybetüt aztis nagyra rakja át... :S nemértem...

és nagyon kéne a segitség

Aquir
mert bent maradt a caps lock? <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

VRSDM
AMUGY NEKEM A PS MIÉRT IR CSAK NAGY BETÜKKEL???

sry a caps-ért

VRSDM
vagy az is megoldás hogy amikor összeszeded a képeket amiket akarsz mindet ugy mikor körbemaszkolod a maszk beállításianl ( a file menüsor alatt) van egy ilyen hogy " FEATHER " ez azt szabja meg hány pixelnyit mosson el a semmibe, és igy maszkolod ki (vagy utolag a select menüben beállítod) akkor már átmosva teszi be a réteget és nemkell a rétegmaszkokkal foglalkozni... ezis egy megoldás válassz

artschiatwork
szép tut <#eljen>

Amse
-nem nehéz.ha már több layer-ed van akkor tudsz rájuk layer maskot rakni.(képen jobb alsó gomb) és az létrehoz egy kis fehér kockát a layer palettán a layer kisképe mellett(lásd kép)

-ha ez megvan akkor a fehér kockára kattintva (ne csak a layert válasz ki hanem azon belül a mask kisképét is) tudsz rá festeni feketével i.. fehérrel.ami fekete az nem látszik, ami fehér az igen.

-lehet rá ecsettel is festeni meg gradientet rárakni.az elmosáshoz vagy utóbbit válassz, vagy egy elmosott szélû ecsetet és rakd akkora átmérõre amekkora elmosás kell.

-ha megnézed a képet akkor láthatod, hogy a gradienteknek több féle módját választhatod(pl: sima átmenet, vagy egy pontból halványuló.ezeket tudod a kép maskján alkalmazni és akkor szép átmenetet kapsz.

az én képemen egy sima átmenet van ami látszik a layer mask kisablakában is és gradient tool-al csináltam.
láthatod milyen hatása van a nagy képen.

Crazygirl
Udv.

Szeretnem a segitsegeteket kerni mar megint 😊
Tudja valaki hogyan lehet olyat csinalni hogy van sok kep kulon kulon esugy osszevagni ahogy az alabbi kepen is van tehat hogy a kepek szele/hatara nem latszik, tehat ennyir homalyos...

Legyszi irjatok le hogy miket kell csialni hozza mert nem igazan tudom 😊
Koszike

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

VRSDM
sztem ezis valamilyen gradinet-el van, csak legfeljebb több rétegen van más fajta... vagy valami sepckós módszerrel, próbálgatom énis de nem tökéletes bár majdnem jó, mellesleg sztem ez azért lett ilyen szép mert a kép balfele halál sötét alapbol ésigy világosodik és ezért lett ilyen szép

Lacee
szerintetek ilyen effektet hogy lehet csinálni egy sima fotóból? próbáltam a gradientet, de önmagában nem jó. van ötletetek?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

krpsycho
Hali! Nem tudja vki véletlenül annak a tutornak a linkjét / oldalát ahol olyan képet lehet csinálni PS és ImageReady-vel hogy egy ilyen ajtó mozgás lesz a képen??

(kcsbubi-nak is ilyen a neve) <-- ugy lett csinálva, csak elfelejtettem 😄

köszi

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Atika :o)
koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>