Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Destiny. The design is clearly ancient.
REAL MADRID

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
és nemhiszem egy ember megcsinálta a többi meg azt használta fel !!
bárlehet!
REAL MADRID
Max még nyomtak rá egy kis életlenítést...
ArtlessDesign!!!
mert keresgélek de...
REAL MADRID
REAL MADRID
valami plugin ?
REAL MADRID
REAL MADRID
tudnátok nekem mondani jó font oldalakat!
elsõsorban filmek és sorozatok fontjait keresem, de jöhetnek a legjobb oldalak mindenféle font témákban!
REAL MADRID
u dont have to listen anybody else but me
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
sztem rossz a színbeállítás
REAL MADRID
Indításkor tartsd lenyomva a Ctrl+Shift+Alt billentyûket!
Megjelenõ ablakban kattints az OK vagy Igen gombra!
REAL MADRID
bár ezt szerintem sokan ismerik
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Van egy oldal ahol olyan rajzokat, illetve videókat lehet látni amiben Paint el készítik el a mûveiket! Levoltam döbbenve mikor elösször láttam, de sajnos elveszett a link! Vlaki esetleg ismer(i) az oldalt/ ilyen oldalt?
Sokat segitettel. <#wink>#wink><#puszis>#puszis>
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Váltsál másik betûtipusra.
ArtlessDesign!!!
sõt ha kintrõl bemásolok egy nem nagybetüt aztis nagyra rakja át... :S nemértem...
és nagyon kéne a segitség
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
sry a caps-ért
-ha ez megvan akkor a fehér kockára kattintva (ne csak a layert válasz ki hanem azon belül a mask kisképét is) tudsz rá festeni feketével i.. fehérrel.ami fekete az nem látszik, ami fehér az igen.
-lehet rá ecsettel is festeni meg gradientet rárakni.az elmosáshoz vagy utóbbit válassz, vagy egy elmosott szélû ecsetet és rakd akkora átmérõre amekkora elmosás kell.
-ha megnézed a képet akkor láthatod, hogy a gradienteknek több féle módját választhatod(pl: sima átmenet, vagy egy pontból halványuló.ezeket tudod a kép maskján alkalmazni és akkor szép átmenetet kapsz.
az én képemen egy sima átmenet van ami látszik a layer mask kisablakában is és gradient tool-al csináltam.
láthatod milyen hatása van a nagy képen.
Szeretnem a segitsegeteket kerni mar megint 😊
Tudja valaki hogyan lehet olyat csinalni hogy van sok kep kulon kulon esugy osszevagni ahogy az alabbi kepen is van tehat hogy a kepek szele/hatara nem latszik, tehat ennyir homalyos...
Legyszi irjatok le hogy miket kell csialni hozza mert nem igazan tudom 😊
Koszike
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(kcsbubi-nak is ilyen a neve) <-- ugy lett csinálva, csak elfelejtettem 😄
köszi
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.