Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
REAL MADRID
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A konvertálásra léteznek egyébként kicsi free programok is, de én úgy szoktam csinálni, ahogy Arsene írta.
(mármint a hidden img effekt)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
file->automate->batch
itt nem csak képméretezés, hanem szinte minden mûvelet elvégezhetõ, illetve az akciószkriptek is beállíthatók.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
REAL MADRID
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy egyszerre mondjuk 100db bmp kiterjesztésû fáljból 100db jpeg kiterjesztésû fáljt csináljak? (Tehát ne egyesével kelljen átkonvertálni a kepeket.)
Más: tudom, hogy ezt a kérdést nem itt kéne feltenni, de...
kep.tar.hu-n, hogy tudom azt megcsinálni, hogy a feltöltésem csak jelszóval lehessen megnézni?
Ee is köszi!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Láttam egyszer régen egy képet, amin semmi különleges nem volt elsõ ránézésre (talán egy virágmezõ volt az egész), de amikor itt internet explorerben kijelölöd, akkor ugyebár a kép kap egy kékes színt kis fekete kockákkal (egyébként az egész windows-ban ez történik, ha kijelölsz valamit). Na ez a kép azt tudta, hogy olyan árnyalatok voltak benne, vagy én nem tudom hogyan csinálhatták, de amikor kijelölted, akkor kirajzolódott benne egy felirat vagy egy másik kép. Ez tetszõleges volt. Hogyan lehetne ilyet létrehozni? Kicsit a sztereogrammokra hasonlít, de itt nem térkbeli kiugrásról van szó, csupán ahogy megkapja ezt a kékes-kockás kijelölõs színt, láthatóvá válik a bele rejtett felirat vagy kép. Nem tudom mennyire érthetõ 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az elipszis alapú gomb problémára két megoldás van: Az elipszis háttere a kép környezetének a folytatása. Tehát ha van egy zold alapod, akkor az elipszis is legyen ugyan olyan zöld. Vagy png-ben ugye lehet transparent (átlátszó) hátteret csinálni, így a gombod ellipszis lesz a háttér meg amit alá teszel. Gondolom honlapot csinálsz, ha azt akarod, h csak az ellipszis legyen a link, akkor erre is van megoldás, ez az image map, image ready kijelölés alapján le tudja generálni, nézz utánna.
És mégegyszer: KÉP CSAK TÉGLALAP LEHET.
u dont have to listen anybody else but me
De a korkoros iras nem tiszta.
Rajzolok egy kort raviszem a T-t,de hol belul hol kivul kezd el kor-korosen irni.Ezt a beallitasi lehetoseget nem talalom meg mindig
tudja vki hogy lehet sajat shape-t csinalni.
Megrajzoltam az abrat ezt szeretnem vhogy shape-nek definialni.
elore is joszi
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
egyszer találtam valahol MAGYAR tutorialt hogy hogyan kell jo kis árnyékot készíteni de most nem találom <#schmoll2>#schmoll2> ez az angol megfelelõje de én mitha ilyet találtam volna egyszer magyarul. nem tudjátok?
http://www.tutorial.hu/node/176
Hajrá 😉
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
ArtlessDesign!!!
REAL MADRID
Destiny. The design is clearly ancient.
vagy használhacc mintázatokt(pattern)
vesetleg szinátmenetet v vmi jó ecsetet
De ez attól függ h milyen képet csinálsz pl mi a témája
ArtlessDesign!!!
a többi már html programozás kérdése (asszem html😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae