Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
oh ahhoz megint külön tudomány kell.... 😄
ivjoe
3D Studio Max. :o
ivjoe
Meni fog. 😄
acsati
foci labda tutorial létezik?
Rettenthető
Köszi az infót, remélem menni fog.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ivjoe
A flash miatt van. :C Nálam alapból le van titva a javascript, nemtom a flashnek mi köze hozzá, de az UW-t nem fogom engedélyezni. :C Crem, pls linkeljük már át a flasht, felteszem az oldalamra. (Lorem.hu) Ugye mégse uw. :C
acsati
köszi
Sonajk @:o)
nálam minden ok.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Amse
mûködik pedig...

ivjoe
Nincsmit. 😄
ivjoe
#5208-ben lévõ linkre ha rámész, látsz olyat, h sharpen tutor. Namiaz? Élesítés.
Itt: http://lorem.hu/tutors/

Az URL gomb csak nekem nemmûxik? Már az elõzõ linkelésénél se ment, azt hittem átmeneti problem. :C
acsati
ha digitfényképezõvel készült kép homályos lett azt lehet valahogyan orvosolni hogy ne legyen homályos?
Nagyon hasznos, amit mondasz.
Személy szerint köszönöm.
(Háááát. Van még mit tanulnom, de kitartó vagyok.) <#vigyor2>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
Ami neked kell, azt mélységélességnek hívják. (DOF - Depht of Field) Az objektív gyújtótávolságától, a rekeszértéktõl ill. a tárgytávolságtól függ a mértéke.

Potosabban...

Photoshopban:
Nem túl nehéz a dolog egyzsrûen annyi a dolgunk, hogy létrehozzunk egy átmenetes kijelölést/maszkot, majd ezt elmossuk.
A kiválasztást/maszkolást ITT találod másik két tutorial társaságában.

Ha ez megvan, akkor már csak ki kell adnunk valami elmosó parancsot. Kézenfekvõ lenne a Gaussian blur, de a lens blur sokkal szebb eredményt ad vissza, a fotó szempontjából realisztikusabb hatást nyújt.
Hááááát.
Értem amit mondasz, de sokkal okosabb nem lettem.
Azért köszönöm.

Jó a kérdésed.
A választ sajnos nem tudom, pedig ez engem is érdekel.

Rettenthető
Illetve van-e erre valami egyszerû kézenfekvõ dolog, vagy csak pepecselésel lehet megoldani, és ha igen milyen eljárások ezek?
Fontos, hogy fokozatosan legyen egyre elmosottabb.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rettenthető
Hogy lehet azt megcsinálni PS-CS-ben, hogy olyan hatást érjek el a rajzon, mint az életben: a közelebbi részek élesek, a távoliak egyre homályosabbak?

Aquir
hát.. van néhány helyzet amikor nem enged bizonyos színeket különbözõ módozatokban (bár pontosan nem emlékszem melyek ezek), akár ez is lehet gond, de ha semmi más nincs elállítva, akkor passz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!
Valamit sikerült a beállításoknál elállítanom a PS CS2-õn, csak azt nem tudom mit 😞
Problémám az, hogy valamikor a színeknél lehetõségem volt a pipettával képrõl színt "felszippantani" (kiválasztani), most viszont ez sehogy nem jön össze. Egyszerûen nem engedi. Ha csak a pipettát jelölöm ki, akkor gond egy szál se, ha viszont pl. ráklikkelek az egyik színre (két jelölt kockába lévõ szín közül) és monjuk az egyéni szín hozzáadását választom, akkor már nem megy). Illetve nem tudok színt kód szerint beállítani (#FFCC00). Mi a fenét állíthattam el, illetve ezt hol tudom vissza állítani. (PS angol).
Elõre thx a segítséget.

RaZoK
Felhívás!

Relal Graphics Team örömmel várja azok jelentkezésést akik képszerkesztés terén jártasak és volna kedvük eszmétcserélni a 2006.06.20-án nyíló weblapunkon ahol igen sok pályázat is megrendezésre kerül.
A részletekrõl a megadott idõben tájékoztatok midnenkit.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

zsolesz92
nagyon köszi(ezt a tutorialt pont ma kerewstem mert azt hittem ide le van irva a gyûrû szerkesztés is) de már a gyûrû szerk. megvan... szal nagyon kösz

PESK
jaja sztem is <#circling>

ArtlessDesign!!!

Basic
Nekem is az elsõ tetzszik jobban. Azt ajánlom.

PESK
az elsõ tutorial nagyon szép
A második nemtom valahoyg furin van rajta az aza irás <#pardon1>

ArtlessDesign!!!

Basic
PESK
sztem csináld meg a gyûrût
uj réteg ezen legyen a gravirozandó szöveg
És a bevésés domboritásnálállísd be megfelelõen
ha tökéletesíteni szeretnéd még nyomhacc rá vmilen ecsetet meg homályosithatot meg egy-két szûrõt alkalmazhacc!!!

ez csak egy megoldás a sok közül kisérletezgess és biztos lesz vmi jó elõbb utobb

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
megnézem, kösz

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
most arra gondolsz hogy járjam végig a 8millió oldalt és keressem meg?!
akkor inkább nem gravírozok...azé beteg még nem vagyok...

Aquir
itt egyszer betettek egy rövid gravírozás tutor félét, vagy legalábbis már oldottak meg itt ilyen problémát 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zsolesz92
kacc, gyengébbek kedvéért photoshopban...😛

Met
kell hozzá egy PC és egy gravírozógép
de nem vállalom 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
sziasztok, lenne egy kérdésem... hogyan lehet gravírozni? találtam egyet de azt nem birtam megcsinálni, meg amugy is, én gyûrûbe szeretnék gravírozni... vagy irjátok le vagy egy tutorral dobjatok meg légyszi... elõre kösz...

Crazygirl
Koszi a segitseget. Sikerult megcsinalni ugyhogy most kiralysag van 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Basic
Dehogy rúgunk ki😄 Ez a fórum pont erre van, hogy segítséget kérjenek.

acsati
húú Basic ezek a linkek tök jók!! Köszi szépen mégegyszer!
acsati
hu ez totál égés <#wow2> de ugye azért nem rugtok ki a forumbol? <#shakehead>

köszi Basic és Ch_Slater
Basic
Itt vannak tutorialok. Lehet, hogy találsz neked valót:

http://www.13dots.com/forum/index.php?showtopic=8441
http://www.photoshopcafe.com/tutorials/rollovers/rollover.html
http://www.tutorials1.com/css_rollover.html
http://skeletorscorpse.com/joomla/content/view/108/68/
http://www.pixelfull.com/tutorials.php?tutorial=view&id=25
http://www.saberfusion.com/simplerollover.php
http://www.depiction.net/tutorials/photoshop/rolloverbuttons.php

Ch_Slater
hát nem tudom. nekem eléggé ugyanannak tûnik. a kérdés és a kérdezõ is.. 😄

#5122 - acsati
helo
hogy csináljam meg hogy ha cisnálok egy gombot és ha ráklikkelek más legyen? benyomodjon?

#5169 - acsati
olyan gomb tutorialt nem tudtok ami leírja hogy hogyan kell megcsinálni azt amikor a gomb be van nyomodva? (néztem már a bannert)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Basic
#5122 Szerintem te erre gondolsz, de ez nem ugyanaz a kérdés, mint amit acsati tett fel.

acsati
különben is kb 50 kommenttel lejjebb nincs kérdezve ilyen és én sem kérdeztem még ezt... hoppáá (attol függetlenül télleg sötét vok <#vigyor0>) [ de hát még fiatal vok a ti tanítványotok <#vigyor>]
acsati
<#boxer>
Gladiator
ja😄 akkor is sötét😄

Ch_Slater
õ kérdezte azt is 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Gladiator
vazzeg, de sötét vagy! valószínûleg ugyanazt amit te. Istenem...

acsati
mit kérdeztek kb 50 kommentel lejjebb?<#fejvakaras>
Crazygirl
ohhh koszonom szepen 😊 ha ezt tudtam volna konnyebb lett volna az elmult 3 napom ebbol a szempontbol. 😊 Most suliban vagyok de ha hazaertem kiprobalom es ha sikerul aldani foglak <#smile> 😄

Basic
Hát én ezt úgy szoktam csinálni, hogy megnyitom mindkét képet. Aztán az elsõ képen Ctrl+A, majd Ctrl+C. Aztán a másik képen Ctrl+V. És akkor az elsõ kép rákerült a másik képre egy új rétegen.

Crazygirl
Udv.
Lenne egy kis gondom. Nos... van ket kepem. Az egyikre csinalok egy uj reteget es az uj reteg helyen a masik kepet kene beszurni. En mar egyszer megtudtam ezt csinalni de napok ota egyszeruen nem tudom mert nem engedi. Ugy szoktam hogy uj reteg utan ramegyek a Kep menu Kep alakamazasa menupontra es ott az elso legordulo menuben lehetett eddig beallaitani de most nem engedi. Tobbszor megprobaltam tobb modszerrel de nem csinalta meg. Egyszer mar Amse baratom leirta nekem es akkor megtudtam csinalni es most hogy ugyan ugy csinalom nem tudom megcsinalni... Tud valaki erre valami ertelemes magyarazatot adni hogy miert nem csinalja meg??
(nekem magyar nyelvu PS-em van ugyhogy ezert sry 😊)