Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor a 7végére odaadod? :D lemennék a balcsira :P
All hail the double x!
Pixxel, neked külön köszönet a ps-ért, az alapján mertem belevágni! :)))
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A segítségetek által megvalósult a ps! :DD
Szerintem brutális!!
Köszi mindenkinek, aki segített! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A két logó amit csatoltál azt nem lehetett letölteni abban a formában így print screen és rászúrtam azt a szar minõséget...a lényeget látod így is...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ilyen matrica amúgy van elég sok PIROS, FEKETE, esetleg citrom SÁRGA Puntó/Stilo indexénél...de a motorháztetõre....bézs színû Puntosra...szerintem maxi gáz!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Az emblémába nincs is piros csak sárga( na jó az olasz zászlóban van egy kis piros )
Méretet nem tudok, mert még nem láttam élõbe, hogy mekkora igazából.
pajzs és embléma Ezeket tenném rá.
Azért elötte mindenképpen csinálnék egy szárazprobát, hogy hogy mutatna,mindenáron nem tenném rá csak a szép is lenne vele.
:D kár megpróbálni!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Elöl a téglalap alakú oldalt a pajzsos.Nem vagyok valami nagy PS guru és amit én müveltem az minden csak nem tunik realisztikusan igy nem ad megfelelõ támpontot.
Megtudja valaki ugy oldani hogy jól nézzen ki ?Azt még nem tudom hogy a motorháztetöre vagy a homlokfal tetején mutatna e jobban.
A kép nem az én automat ábrázolja.
de köszi, kutatok hozzá nyelvet! :)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Rosszul emlékszek, vagy tényleg volt régebben olyan PS verzió amiben lehetett váltani EN ill. HU között?
tudom, h itt mindenki az angolt preferálja, de nekem mind a kettõ kéne, külön telepítés nélkül.
CS6-ból van ilyen verzió?
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
All hail the double x!
We Are Still Alive (And need help)
erre mondják hogy: eeeez igenn :D
13 éve itt. Szép idő.
Most jöttem azóta gépközelbe, de majd megpróbálom, köszönöm szépen. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De az említette Vector magic tényleg jobb mint a beépített trace megoldások. Mondjuk ha szar a kép minõsége csodákra az sem képes.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
All hail the double x!
Most kezdtem el használni a photoshoppot és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan érhetõ el az, hogy a fény és izzadás hatására arcon elõjövõ fényességet eltüntessem. Tehát egyfajta mattításra gondolok.
Elõre is köszi :)
Üdv.
Ez lesz az!<#eljen>#eljen>
itt be tudod állítani, hogy felfelé görbüljön, próbáld ráigazítani a körre, és szebb lesz.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
YUMI NORMAL típusú betü kellene sürgetõsen... :S
Értem.
Köszönöm szépen, nekem ez eszembe sem jutott. Megpróbáltam kicsit nagyobb térközzel, és máris jobb ránézni, igaz még így sem az igazi, de sokkal jobb. Köszi. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
játsszál inkább a görbével vagy húzd szét jobban a betûket (nagyobb helyköz)
Van egy kör alakú logó, ami alá nekem is ívesen kellene kiírni azt, hogy "HUNGARY".
(Ez a logó nem az, ami nekem kellene, most csak gyorsan csináltam valamit, hogy bemutathassam a problémát.)
Ezt ugye úgy tudom megcsinálni, hogy készítek egy munkagörbét, majd a szövegíró eszközzel ráírom, amit akarok.
Nekem így sikerült:
Viszont látszik, hogy csúnya... :S Az a G betû elég fura, meg ránézve arra az egy szóra úgy néz ki, mintha a G után megtörne az íve, nem olyan szép íves, mint a fent lévõ szöveg...
Meglehet ezt szebben csinálni? Valaki tud segíteni?
Elõre is köszönöm. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A working cmyk nyomdai munkához való, ha a képek nyomásra.
Pont tegnap méltatlankodtam otthon hogy a bridge csak fos preview-et mutat és más a színe...igazából arra én se találtam meg a választ, mert nem is foglalkoztam vele...utálom a bridget :D sosem használom, csak elõkerült valami miatt...ehh
de ha valaki tudja hogy lehet összehozni a ps színbeállításaival, még az is lehet, hogy használom majd :D
Amúgy meg érdekes hogy lightroomom nem csinál ilyet :) Ha azon keresztül dolgozom akkor nincs ilyen problémám de ha bridgebõl akkor igen :S
Mi lenne akkor a helyes beállítási paraméter?
Köszi a segítséged! :)
Ez fõleg attól függ, hogy a PS ben a View / Proof setting mire van téve illetve a Proof color be van a pipálva!
Egy kis helpre lenne szükségem. Nem értem hogy miért de amikor PS-bõl mentek ki JPG valamiért nem azokat a beállításokkal menti ki a képet amit anno camera rawban megadtam. :S :S
Ez mitõl lehet?
Kép
Jobb felsõ !
Ahhoz hogy kék legyen elég sok sört kell leküldeni a strandon....<#eplus2>#eplus2>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha nõ akkor magentás ciklámen
ha férfi akkor lila <#idiota>#idiota>