Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl

All hail the double x!

pxxl
#d81c59 :DD

amúgy ciklámen szerintem

All hail the double x!

Spészgószt
:d attól függ mikor - ki - milyen monitoron/kijelzõn nézi :D

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

rooney8
a jobb felsõ az milyen színû? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LaliK
<#szomoru1>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Bobber
Á nem is. õ a legújabb guminõ:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

pxxl
kicsit elrontották a fény retusálást a vádliján :D

All hail the double x!

Gis80s
Sziasztok!

Csak egy kis érdekesség...
Jól érzem, hogy az alábbi linken lévõk közül a 3.-on sikerült kicsit elrontani a retusálást a "néni" lábánál? :))))

link

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

MANOWAR
Hat ez nem jott be annyira, meg nem is igazan ertem honnan jott a propeler vagy minek a propelere az, nekem inkabb egy tengeralatjaroe ugrik be. Mindegy, szep munkai vannak.

papi08
A Luftbanzás barátunk, Alex, ismét alkotott :D

Blender | The Legend Ends

http://www.youtube.com/v/51j3BCtVxm4&version=3

13 éve itt. Szép idő.

Falkon
Toto, ez az autó k*rva undorító! :DD

Retoucher, én a gyári állapot híve vagyok, viszont a felni így nagyon odabaszos! Az nagyon bejön. A lökös-küszöb-szárny nem! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
mé' kell az a baszom lökõs, meg a csavart küszöb? króm M3-as tükörrel lenne igazán sztrit tunyingos <#szomoru1>

<#vomit>
<#kocsog>

All hail the double x!

Toto652
Ez a kocsi nem szép, de legalább jó ronda :D
Hello,

itt egy másik változat a fehér indexre, na jó még 1-2 dolgot megváltoztattam a kocsin, remélem nem baj?! <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Falkon
A vonóhorgot elég sokan köpik! :DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
szebb lesz ha bézbólszerszámmal leszereled a kipuffot meg a vonóhorgot :D

All hail the double x!

Falkon
Esetleg ez?
E46 Compact?

Falkon
Ez brutálisan GYÖNYÖRÛ!!!!!!! Akkor a terv megvan! NAGYON KÖSZI! :)))

Toto652
Akkor nem kocka, hanem ilyen, hogy fedett vagy mi... na :D

pxxl
a bmw-re nem jellemzõ a kockalámpa sztem nincs. legalább is nem rémlik hogy lenne

All hail the double x!

Toto652
Szép ez a kocsi... létezik ez a típus kockalámpásban, ha igen mi a neve? :)
pxxl
hipphoppp itt egy fehér indexes bömös :DD

All hail the double x!

Falkon
Rendben, tessék! :)

Toto, akkor jól jártam :DDD

rooney8
csapasd föl és meglessük :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Toto652
Azt te csak hiszed :D
Falkon
Az lenne a végsõ megoldás, csak drágább mint a ps! ;) De köszi az ötletet! :D

pxxl
kicseréled a búrát <#banplz>

All hail the double x!

Falkon
És amúgy narancs indexet, hogy lehet fehérré varázsolni?

Falkon
Bocsi, a teló ennyit tud! :D
Megnézem van e jobb kép! :)

Toto652
Igen, egy lapból rossz fényekkel megáldott képen a feketét a legrosszabb átvarázsolni más színné...
rooney8
szerintem is jobb fehéren :)
szívesen

Falkon
Nekem tetszik, mérföldekkel jobb mint az enyém! :D Az elsõ a jó, mert lent a ködlámpa helye, maradna fekete. Hát nem tudom. Szerintem szebb lenne fehéren! :D
Köszi szépen! :)

rooney8
kettõt csináltam, mert ott elöl azzal a feketeséggel nem tudtam mit kezdeni :D
nem leszólni, ennyire futotta :))

kép1
kép2

Falkon
Természetes nem kell tökéletesnek lennie! Én csak olyanra tudtam megcsinálni, amivel még fantasztikus képzelõerõvel sincs semmi köze! :D

Megnézem majd! Köszi! :)

rooney8
ja akkor nem fontos, hogy tökéletes legyen?

én próbálkoztam vele, nagyjából sikerült is, de elég rossz a fotó minõsége, így nem tudtam csodát tenni (na meg eleve nem vagyok valami nagy ps mágus :) )

akkor mindjárt megcsinálom még egyszer (de ne számíts tökéletes eredményre :D)

Falkon
Neeem, dehogyis! Saját autóm, és tervezem hogy lefényezem az alját is, de nem tudom hogy nézne ki. Ha meg csúnya, akkor cseszhetem! :/ Semmi illegális nincs benne! :D

norbre
autós hirdetéshez kamu képnek? :P :D

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Falkon
Sziasztok!
Tudom hogy nem kéregetõs topik, de sajnos nem bírom megcsinálni!
Ezen a képen, a bekeretezett részeket kéne lefesteni fehérre, mintha gyári fehér lenne az is! Szóval úgy kéne kinéznie, mintha fehér küszöbbel adták volna ki! Sajnos nekem sikerül élethûre megcsinálni!
Valaki lenne szíves segíteni nekem?
Hálás lennék! :)
Kép:

Eredeti:
01

Elõre is köszönöm! :)

rooney8
na a repcsis meg is van (igazából nem is mozi plakát, hanem dvd borító volt)
így utólag annyira nem nagy szám, de akkor valahogy megragadt az emlékemben
na és most nem tudom, hogy csak ez az egy volt, vagy több ilyesfajta is volt-e... úgy rémlik több volt, de nem ugrik be, még csak az sem, hogy mi volt rajtuk :D

Spészgószt
most újra megnézve a videót látszik, hogy a két alak fehér/bézs papír elõtt van fotózva és csak durván körbe van vágva, utána egy kis fehér border és kész is :)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
ez így túl tág meghatározás, órákig lehetne sorolni a lépéseket!
röviden pont úgy, mintha papírral és ollóval csinálnád.
Kivágod pontosan az emberkét....hacsak nincsa egy olyan kép amin éppen semleges papír háttér elõtt áll :D...szóval kivágod a háttérrõl...aztán új réteg ALÁ erre csinálsz papír mintát, illetve a csávó képére is ráengedsz egy kis papíros efektet a hatás miatt :D, majd ismét körbevágod, de mostmár jól elnagyolva egyenes vonalakkal, mint a videóban a fehér keret...aztá csinálsz neki fehér keretet ha akarsz, majd ezt követõen szépen ráteszed a kívánt háttérre....

Ezzel az a baj nehezebb leírni mit kell csinálni...ennyi idõ alatt míg leírtam, meg is csináltam volna...<#buck>

Helló! Hogy lehet olyat csinálni, hogy pl van egy ember és úgy néz ki mintha pl egy újságból vágták volna ki?
Mint ebben a videóban a legelején?
http://www.youtube.com/v/U6bx4zZXTFA&version=3

kirol
Kösz szépen, így már megy!

rooney8
volt valamelyik oldalon pár ilyen "sablon moziplakát" tutorial, nem tudja valaki, hogy merre találhatom? az egyik ilyen repülõs volt az biztos (lehet csak ez az egy volt, de úgy rémlik, hogy több ilyen sablon is volt)

Toto652
Én hülye vagyok az angolhoz... azért érdemes, mert ha esetleg nézegetnél utána, akkor szinte mindenhol angol nyelvû PS-t használnak a Tutorialokban. Mindemellett, ha ezzel szeretnél dolgozni a jövõben, akkor a melóhelyen is angol nyelvû a szoftver. Iskolában szintén!
Állítólag a magyar kiadás tele van félrefordítással is... amit mondjuk én nem tapasztaltam.
Ha értesz a photoshop-hoz akkor már mind1 milyen nyelven csinálod, mert már szinte berögzült, hogy mi hol van szóval akár lehetne szlovákul is egy profi photoshoppos ott is eltudna boldogulni :D

Nekem is magyar, és semmi gondom nincs vele. Bár lehet ez az angol tudásnak az elõnye. De szerintem jobb a magyar.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Átváltottam magyarra. Bocs az én hibán volt. A neve: Belsõ ragyogás.

kirol
Belsõ árnyékot látok, ez gondolom nem az. :(

Toto652
Érdemes lenne átváltanod angol nyelvû PS-re míg nem késõ!
Hidd el, megéri!