Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
All hail the double x!
ki kéne próbálni azt, hogyha kész a kép, akkor egy új layer fellülre, és image ->apply image, és utána elmenteni a képet jpg-be.
All hail the double x!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
õszinte leszek még nem láttam ilyet...nem is értem minek "fésülöd össze" a rétegeket...
Ha kész a layeres psd utána simán save as ...kiválasztod jpg...és mindennek rajta kéne lenni!
A psd be mentés azért kell hogy utólag, ha akarod, akkor még módosíthatod...
ez olyan, mint pl a flac - mp3
All hail the double x!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
All hail the double x!
mert a végeredmény nekem jpg-be kellene
csak psd-ben tartja meg!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Olyan problémám lenne hogy a réteg stílusok (pl.: outer glow) eltûnik amikor összefésülöm a rétegeket vagy kimentem jpg-be a képet... Ez miért van?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem biztos hogy a legjobb helyen keresem szoftver oldalról nézve, de gondolom "képmahinálásban" jártas emberek látogatnak ide 😊
szeretnék ilyen kis "kockafejû" emberkékhez hasonlókatt csinálni úgy, hogy ismerõsök arcát raknám rá..
az volna a kérdésem hogy hogy tudnék "kiterített" fejeket csinálni fotókból? hogy érdemes fotózni és mivel tudnám összefûzni úgy hogy a végén olyan teríték legyen, amit aztán bármilyen testre rá tudok majd "húzni"?
köszi elõre is az ötleteket
Bangkok egyik szállodájában van ez a fotel, de gyanítom azért vaterán csak van hasonló 😊 ....bár jó pénzért elmegyek érte Neked 😊))
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
vagy felveszed actionba a ctrl+v és 1pix jobbra/balra lépést, majd köv layer (bill parancsra nem emlékszem) és ismét....így szépen eltologatod sorban 1 pix.-el a layereket.
Segítséget szeretnék kérni: adott egy mappa több száz, adott esetben több ezer darab 1 pixel szélességû, azonos magasságú képpel. Szeretnék belõlük egy képet csinálni úgy, hogy az eredeti (filenév szerinti) sorrendet megtartva egymás mellé kerüljenek, tehát ahogy darab képem volt, annyi pixel széles végeredményt kapjak, nyilván itt a mennyiségek miatt valahogy automatizálni kellene a folyamatot.
Odáig megvan, hogy File/Scripts/Load Files into Stack, de a layereket már nem tudom egymás mellé rakni, mert az Align a tengelyekkel számol.
Köszönöm elõre is!
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Kell... <#buck>#buck> mennyi ?<#vigyor3>#vigyor3>
A képen sajna most nincs idõm segíteni, elég necces amúgy is...mire PS hez kerülök, valaki biztos segít...<#szomoru1>#szomoru1>
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az alábbi linkre feltöltöttem egy képet és az lenne a vágyam, hogy a végeredmény használhatóan élesítsére kerüljön. A sharpennel én nem tudtam jól megcsinálni, ezért nagyon örülnék és megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
LINK
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Errõl lenne szó, szóval a görbe után egy egyenes vonalat tudjak húzni, tetszõleges irányban. De ahogy a képen is látszik, most már jó lesz 😊
CS6-ban javítottak a shapeken (fill, stroke), de azért a pen toolhoz is hozzányúlhattak volna. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezt úgy tudod megtenni, hogy a pontra bal ALT-ot nyomva tartva egyszerûen ráklikkelsz a pontra, és máris sarokpont lett a görbédbõl, a következõ vonal egyes lesz.
Korábban megszerkesztett görbék is sarokponttá alakíthatóak(convert point toolal meg vissza görbévé) ezzel a módszerrel, látható, ahogy az íves vonalak egyenesek lesznek és szöget zárnak be egymással.
nemtudom mennyire volt érhetõ de hajrá 😊
PS CS5.5-höz lenne egy kérdésem: van valami megoldás arra, hogy ha tollal rajzolok egy görbét, akkor a következõ pontnál egyenes vonalat húzzon, és ne a kapcsolódó görbét folytassa? Anno még CS2-ben azt hiszem, hogy így mûködött.
Szóval megint ott vagyok, hogy tudtam én... csak nem volt ki megerõsítse 😄
PL az fps játékokban a célkereszt is így mûködik, alapból ott egy kép fehér háttéren piros (stb) színû célkereszttel. Ha megnyitod nem látsz semmi különöset, de az alpha channelen ott a maszk! Gyakorlatilag egy alternatív maszk programok számára, biztos másra is jó, de én ezt az oldalát ismerem...
layer palettán van, ott ahol a színcsatornák, layerek...az rgb mellé csinál egy alpha csatornát úgy néz ki mint a quick mask mert egy piros layer lesz a kitakart rész.
Ismerõs... de sosem kerestem hol van PS-ben, eddig csak simán maszkoltam, vagy varázspálca...
Csak el kelett menteni WEB-re való PNG-nek a PS-ben... 😉
Azért köszi a segítséget!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Régen mennyit szoptam a játékokba pakolt custom képek miatt 😄
Ne kérdezd hogy kell mert már nem emlékszem, de ha rákeresel googliban tuti van rá tutorial valami gamer fórumon, vagy bármerre !
A játékoknak kevés a transparent png kell az alpha channel is!
PL itt van egy !
Majd linkelek képet mindjárt...
All hail the double x!
https://donzorro.hu/12345/CTU_06.png
https://donzorro.hu/12345/HUNS.png
Remélem tudtok segíteni nekem. Kis irányítást szeretnék...
Van egy logo, amit PNG-ben használ egy játék.
Az a bajom vele, hogy akár mit csinálok mindig ott marad a fehér négyzet is a háttérben és nem csak a középsõ kör alakú logó.
Nem nagy ismereteim vannak PS-bõl. Eléggé amatõr vagyok még.
Más logók, más emberkenek meg vannak csinálva szépen keret nélkül. Tehát biztosan lehet, csak az én ismereteim kevésnek bizonyulnak.
Linkelek ide egy PSD és egy PNG fájlt is.
Ja és olyat ami mûködik. Hátha! PNG
Elõre is köszi a segítséget!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.