Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
rögzít...

zsolesz92
ték xD
hát a screenshot ugye csak képet özít õ nem tuggya átállítani a színeket, õ azt rögzíti amit lát. mintha fényképezõgéppel lefényképeznéd. ott sem változna a szín...

az az érdekes hogy ha nyomok egy screenshotot osx-be, amikor meg van nyitva ez a psd, akkor a pc ezt a screensotot is kifakultan jeleníti meg. énmég ilyet életembe nemláttam...ha valakinek van valami ötlete szóljon😊 köszi
artschi
vhogy így, csak hajnali 1-kor már nem voltam nagyon képben a válaszra 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ja megvan...nem nem ez volt a baj. mindent kipróbáltam amit lehetett. de mondom csak ennél az egy psdnél van ilyen gond. az összes többi munkámmal eddig még nemvol semmi para:S
robos
Ha a pirossal jelölt résznél van pipa, akkor nyitáskor mindig rákérdez, h mi legyen a color profile-lal...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

na igen de akkor miért van az hogy csak egyszer fordult ez elõ és az összestöbbi képemnél nincs ilyen gond?:/ amúgy hol lehet ezt állítani amiröl beszélünk?
robos
A macin lévõ PS és a pc-s PS-be más alap szín profájl van beállítva, és valszeg nincs beállítva a PS-ed, h nyitásnál ellenõrizze a color profile-t és automatikusan bebontja az alapba beállított profájlba....
Sztem a kolléga is így értette 😉

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

mármint hogyérted?
artschi
színprofil gond esetleg?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy munkám amit osx alatt csináltam (macbook, cs3) és ha azt megnyitom egy pc-n akár a psd-t akár jpg-be rakom, az egész kép olyan mintha kimosták volna 50x, szal így kifakultak rajta a szinek. De az az érdekes hogy csak ennél az egy munkámnál van ez a többivel nincs gond, pedig nincs elállítva az image/mode-nál semmi. (sima RGB color és 8bites) Nemtudja valaki mi lehet a gond?
artschiatwork
picsba, sima CS-m van 😞
akkor pakolhatom fel a CS2-t 😞

Shiwo
nem, annál pont hogy nincs.. amúgy CS2 alatti PS-be ne is keresd a warpot se a transform alatt, se máshol, mert nem lesz benne..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

artschiatwork
a warp-olás nem csak text layer-nél van?

artschiatwork
hálás köszi, megnézem!

VRSDM
free transform-warp aztán szépen hajlítsd fel, majd próbálkozhatsz egy layer-layer stlye-drop shadow-al, de szerintem élethûbb lesz ha ecsettel alá rajzolsz egy árnyékot, ami távolabb van picit a layered szélétõl, ezzel érzékeltetve hogy az bizony feljebb van a térben 😉

u dont have to listen anybody else but me

artschiatwork
Kérdés! Hogyan tudok olyan "effektet" létrehozni egy layer-en, aminek olyan hatása van, mint egy lejövõ félben levõ matrica?

oO VinyuS Oo

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

VRSDM
van pár kép ami alapból pl grayscale-n van azzal találkoztam eddig csak, a miértjét ne kérdezd, bump/normal mapeknél van grayscale használat, másról én nem tudok :$

Palinko
király vagy!
köszi. de miért volt indexed color on?
VRSDM
image - image mod rgb-n van?

Palinko
miért van az,hogy csak 1 színnel tudok festeni 1 képen? meglévõ weblas sablont szeretném egyedivé tenni csak az a bajom,hogy zöldre szeretném átszínezni a kék dolgokat. aztán meg megnyitom ps el és színezném,de akármilyen színre csak sötétkéket húz rá 😞
acsati
Köszi szépen most már elindul és mûködik! <#worship>
Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

acsati
hát akkor nem tom <#szomoru1> telepithetem újra? <#szomoru1>
nálam csak msvcrt.dll van, 10 nélkül <#wow1>

++

acsati
Valaki aki cs3-at használ elküldene egy dll fájlt?

(privátba esetleg)
Köszönöm!
VRSDM
az ilyenekre azt tudom mondani hogy lasso-stock.brush aztán kreatívkodás és egy ügyeskéz kell hozzá, szépen árnyékold...

acsati
Hellotok!
Van egy olyan képem ahol egy ember papir pénzeket tart a kezébe, és azt hogy tudnám kicserélni vajon hogy élethû legyen? Más féle pénzt szeretnék a kezébe rakni és a gyûrõdéseket hogy oldhatnám meg?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és fõleg a jó tanácsot! Ma végre sikerült!

1000000köszönetem!
repvez
A jasc-al is ugyan ez a helyzet csak ott annyival bonyolodik a mutatvány hogy nem lesz háttér a másolás után és a crop selekciora sem urrik össze a kép akkorára amekkora a rajz.
Crem
Azért,mert ez nem PS, hanem Jasc Paint shop Pro!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

repvez
Sziasztok
Ezen ao oldalon az elsö videon lévö dolgot szeretném megcsinálni,de A magic wandos résznél megakadok vele mert nekem nem csak a körvonalát jelöli ki a rajznak hanem a belsejében is,de nem mindet és igy rossz lesz a cropolt képem.
Esetleg van más eljárás is arra hogy Pontosan ugy Cropolja ki a képet amekkora a rajz és beforgatja a lappal párhuzamosan?Mert a kézzel ráigazitással nem lesz pontos és ugy már macera a beállitása a modellezésnél.
modellmaker
After effects videó utómunkára van.

És Illustratorban, hogyan? 😄

#7745: na én meg ezt nem értem. 😄

Nem errõl az alakzatról van szó, hanem egy pajzsról. Ill. egy pajzsra hasonlító dologról. Nem kell, hogy árnyék legyen rajta, egy olyan vastagság, mint ami a PS munkák topic fejlécében lévõ négyzeten van tökéletes lenne.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zsolesz92
elõször is kösd össze a 2 végpontját
Mármint a 2 alakzat 2 végpontjait kösd össze
amit kaptál lyukat oda meg színátmenetesen kell festeni

dzsuvajoe
erre nem photoshopt szoktak használni! Adobe illustrator illetva afeter effect de lehet h az nem.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

modellmaker
szal. Hogy tudok egy torzított rétegnek vastagságot adni?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

VRSDM
csak én nem értem :S ?

modellmaker
Hogy tudom kitölteni a két minta közötti részt úgy, hogy 3D-s hatást keltsen? Ergo, ugyanazzal kitölteni, mint az elsõ alakzat.

Marki
Köszönöm szépen! <#vigyor3>

Majd meglátom, hogy sikerül..

KoЯn

modellmaker
Olyat lehet, hogy pl egy animáció elején bal oldalon van vmi, a végén már jobb oldalon. ergo térben lehet mozgatni a dolgokat. Lehet még opacity átmenetet stb. De pl. egy figurát ha az elején a keze fent van a végén meg lent, nem fogja animálni, hogy mozogjon.

Megcsinálni úgy tudod, hogy kezdõ képkocka, mellé vége képkocka. Kijelölöd az "animation window"-ban mindkettõt. van ezen ablak alja felé egy gomb, ami átmenetet készít majd. "Tween" a neve, (egy csomó karika egymás mellett) ha erre kattintasz akko rmég be tudsz állítani pár dolgot, pl hogy az eleje és vége között hány képkockát hozzon lérte.

Csodát azért ne várj tõle, de apróságokra tökéletes.

Marki
Sziasztok!

Bocsi a lámáskodásért; nem volt idõm visszaolvasni (meg nem is lesz).

Az lenne a kérdésem, hogy mozgó gif készítésekor lehet-e IR-ben animációs átmeneteket tenni, illetve hogy merre találom õket.

ELõre is köszönöm a válaszokat!

KoЯn

air12
Hogyne😄, köszi

VRSDM
amit szöveget írsz, azt vektorosan írja, vagyis koordináták alapján rögzíti a vonalak helyzetét, stb.stb. minden adatot, a raszterizálás során, pixelekké alakítja. így a nagyítás során homályos lesz. stb.stb.stb. érted gondolom ;]

air12
Kössz,és ez a resztarizálás mit csinál pontosan?<#lama>

VRSDM
raszterizálod - layer menü, aztán simán free transformal (ctrl-t)

air12
Hi
A szöveget h tudom tükrözni?

Met
1. rossz topic
2. warez

De ne menj át másik topicba mert ott is a 2. pont van érvényben.
Ha gondot okoz egy program beüzemelése akkor javaslom, hogy vedd meg vagy egy A4-es papír és ceruza.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tugyiti
<#felkialtas>
zsolesz92
ezt csak zért kell hogyha erre jár egy warez ellenõr ne jelentsen fel xD
Én pl a cégtulajdonossal is jóban vagyok, õ lát el a softwareekkel 😉