Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
NEM ÉRTED!?
Na szóval azt akarom csinálni hogy megnyitok egy animált GIF-et amit én csináltam a Photo Shop-ban! És azt akarom csinálni hogy a Gifet rá tudjam tenni egy másikk képre!
Én egy szájat animáltam a photo shop-ban, és vissza akarom tenni ugyan arra a képre ahonna a szájat szettem! És akkor olyan lessz mintha beszélne! Na, és ha ez megvan akkor meg elszeretném menteni!
elõre is thx!!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Basic
Na kipróbáltam, mûködik, és sztem egyszerûbb mint a tutorial.hu-s.

dzsuvajoe
Tudna, irjá privit

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Nem tud nekem valaki segíteni mondjuk msn-en?
Megtudná nekem csinálni a fotóm,azt hiszem nem nagy észt igényel,csak nekem megy
Egy fotót kéne szerkezteni,vagyis hajat átszínezni mondjuk szõkértõl barnára ill fordítva,tudna nekem valaki segíteni??
Help
Köszike
Gomber
"És akkor olyan lessz mintha mozogna!" nem mozogna hanem beszélne!

Gomber
NEM ÉRTED!?
Na szóval azt akarom csinálni hogy megnyitok egy animált GIF-et amit én csináltam a Photo Shop-ban! És azt akarom csinálni hogy a Gifet rá tudjam tenni egy másikk képre!
Én egy szájat animáltam a photo shop-ban, és vissza akarom tenni ugyan arra a képre ahonna a szájat szettem! És akkor olyan lessz mintha mozogna! Na, és ha ez megvan akkor meg elszeretném menteni!
elõre is thx!!<#worship>

Basic
Találtam tutorialt erre a tutorial.hu-n. LINK

Basic
Szerintem meglehet úgy csinálni, hogy rajzolsz függõleges csíkokat, majd Filter->Distort->Polar Cordinates, és ott rectangular to polar. Sajnos ezen a gépen nincs ps, nem tudom kipróbálni, majd estefelé megpróbálom, ha nem lesz jó, akkor kitalálok mást.

Basic
Filter->Render->Lens Flare
Vagy régebbi verzióban: Filter->Generate->Lens Flare

Shiwo
nekem úgy rémlik, hogy valami vektoros bigyó, de valóban letölthetõ valahonnan..régebben már volt róla szó

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hunbasser
😊

szerintem a háttér is brushsal van megoldva,meg úgy az egész kép a szövegen kívül.

ReaL MaDRid x siempre

thx, de nem találom sehol

Aki átbasz, az basszon bét is!

D4nY
Hi! Olyat szeretnék csinálni ami ennek a képnek a háttere.. szóval ien csikok.. sok képen láttam már de nemtom hogykell iet csinálni..
remélem tudtok segiteni 😊

xP

VRSDM
filter-lensflare

u dont have to listen anybody else but me

Az lenne a kérdésem, hogy fénytörést hogyan tudok berakni egy képbe?

Aki átbasz, az basszon bét is!

zsolesz92
Hát akkor én sem 😄

Basic
Én se értem

hunbasser
szerintem senki nem érti a kérdést 😄 nekem legalábbis nem tiszta

ReaL MaDRid x siempre

Gomber
thx!!

ibor90
köszi!

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

színprofil srgb, végigpróbáltam minddel de nem lett fehér
a paintemben még megvan a fehér szín, onnan még nem lopták el.
Valaki akinek megvan a fehér le tudna írni nekem az edit colors beállításait? hátha az segítene jah és akinek hasonló problémája volt és sikerült megoldania megköszönném h ajelenetkezne nálam!
elõre is köszönöm
csá all
Czdano
Lol mehetne vmi bõrápolós reklámba..ilyen volt ilyen lesz 😄D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

VRSDM
nem mintha engem zavarna hogy ide rakod de van külön Photoshop Munkák topic, ez inkább a segítségkérõs téma :] de majd az itteniek elmomondják ha zavarod õket :]

robos
Edit\Preferences\Performance - itt tudod beállítani, h melyik partició legyen a scratch disk. Amin a legtöbb szabad hely van az legyen az elsõ és utána a több vinyó....

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

ibor90
nah alakítootam rajta egy kicsit hogy tettszik? Hermione

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

barnie1990
Eléggé kezdõ szinten vagyok ps-ben,de mostanában nagyon kedvet kaptam hozzá,azonban mindig kiírja,hogy scratch discs are full,és nem hagy módosítani a layer-t.Nagyon idegesítõ,kérek valakit,segítsen!

Zene nélkül mit érek én?

droidika
...nézd meg a monitorod, színprofilját is...legyen srgb....

Met
ROTLF
ugye ezt nem gondoltad komolyan?

Godesz, az Edit Color settingsben állítgass

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
Több embernek is volt ilyen problémája, és asszem a photoshopban a beállításokban kell valamit buherálni.
Ha nem akkor meg a monitor beállításait nézd át. többet nem tok segíyteni

Gomber
szerintem kitörölted valahogy az egész op rendszerbõl a fehér szint!
nézd meg a Paint-ban hogy ott van-e fehér! ha nincs akkor kitörõlted!

Hy all!
van egy óriási problémám:
a photoshopomat amikor elindítom, új lapot veszek elõ, akkor annak nem fehér a színe,hanem inkább bézs színû! már próbáltam mindent, h fehér legyen, de nem ment😞 és még a színpalettában sem találom a fehéret, hanem helyette ezt a bézs színût!:S
valakinek volt-e hasonló problémája? és ha igen, tud-e nekem segíteni?
elõre is köszönom a segítségeket!
bye
Gomber
köszi!

zsolesz92
Vagy ha küzködni szeretnél megfogod a szótárad

zsolesz92
Tölts angolt. Köszönjük a részvételt

zoltan93
Csá!
Valaki meg tudja mondani hogy honnan tom letölteni az Adobe Imageready-t magába?
vagy azt csak a photoshop cs2-vel lehet letölteni?
elöre is thx

tHoMaSmAn
Köszönöm! MEgoldódott... de nem gondoltam, hogy ezzel van a baj, mert az nfo-ban az van, hogy burn/mount or copy to HD és egy smiley... nem gondoltam hogy ez azt jelenti hogy csak akkor megy ha felmásolom a gépre.... és onnan telepítem... viszont serialra nem volt szükség...<#nemtudom>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

szbm
Amúgy azt nekem sem sikerül sehogysem felrakni. Ha kiíírom, ha kimásolom a C-re, sehogy. Mindig kéri azt a xart!

ProGabe
már le lett írva itt is,és millió másik helyen:
tömörítsd ki az iso tartalmát egy könyvtárba!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tHoMaSmAn
kép1
kép2
bocsi <#lama>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
http://www.kepfeltolto.hu/?img=4nkj
http://www.kepfeltolto.hu/?img=4nko

Íme itt van képben is a #8231-ben említett kínom.... most kiírtam cd-re, és úgy is ezt csinálja!! Nagyon bosszant a dolog... az SP2-es hibát hallottam, olvastam, de ilyennel sehol nem találkoztam!

szbm
Köszi! És hol találom ezeket a magyarban verzióban? :S

Gomber
rámásolom

Gomber
megnyitottam Image Ready-ban! Azt hogyan tudom megcsinálni hogy visszategyem a szájához!?? Vagyis azt hogyan tudom megcsinálni hogy ráteszem egy másik képre?

Gomber
oké köszi!

VRSDM
imageready-be nyisd 😄

Gomber
Hogyan tudom megnyitni a GIF-et CS2-ben! Vagyis mint gif megtudom nyitni csak hogy mozogjon is!
elõre is köszi!

Elhomályosítani Blur Tool-al, de elég sokat kell rá nyomni, hogy ne lehessen felismerni, de Smudge Toolal is meg léhet oldalni. Ez maszatoló.

Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu

szbm
Én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok arcot kitakarni photoshoppal? Pl elmosni vagy elhomályosítani? CS2 9.0-ás verziom van.

tHoMaSmAn
Sziasztok!! Priviben várok olyan segítõkész embert, aki megmondaná mi a kínja a photoshop CS3 Extended-emnek (proper Swamp verzió, daemon 4.10 van, szal ez nem lehet gond) és mikor kezdene installálni, azt írja helyezzem be a lemezt...<#idiota>

ProGabe
beragadt a space :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.