Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
ugy hogy mondjuk kijelölöm, a fadarabot amit a kezemben tartok egy videón, és valahogy mgcsinálni mint a filmeben? csinálni akarok egy kis videót! vannak elképzeléseim,és nagyon jó lenne!😄😄
amikor kész lett a két kék utána csináltam egy fehéret és miután kész lett a fehér egybõl eltünt az a kék amit elötte csináltam!!!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
régebben találtam még egy másikat is,de most nincs kedvem annyira google-zni.
ReaL MaDRid x siempre
a rétegeknél rákattintasz egyszer mondjuk az alsó kék vonal rétegére,aztán Filterek(tehát szûrõk),és ott válaszd ki a Gauss életlenítést és állítsd be az értékét 20-ra.aztán rákattintasz a másik kék vonal rétegre,ugyanezt megcsinálod,mint az elõzõnél,csak ott 10-es értéket fogsz beállítani.aztán a fehér vonal rétegjére kattints rá,ugyanez megint,csak állíts be hármas értéket,és ha már ennél a rétegnél van,fogod a radírt,és lekerekíted vele a végét(csak szimplán radírozol),a gyerek homályos peremû radírral csinálta,ez gondolom csak annyi,hogy radír eszközt megfogod,és fent az ecseteknél kiválasztasz egy homályosat.de azt is lehet,hogy csak sima radírral leradírozod,és az apróbb pixelesedéseket meg életlenítõvel eltünteted.
ha kész vagy,rakd be a mûved
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
egyébként ebbõl a képbõl egy címert kell csinálnom most,szóval színteleníteni kéne az egészet,és kicsit butítani kéne a grafikáján 😊
ReaL MaDRid x siempre
de pl. azt h kell h csak simán két kép váltja egymást?
vagy olyat h a szöveg eltünik majd megjelelni?
csak ilyen egyszerükre gondoltam.
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
de esetleg megpróbálhacc olyan brushokat keresni, biztos van belõlük.. (érdemes angolul keresgélni, pl "ink splash" néven keresni)
ha szerencséd van, tutorial is van hozzá
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
tintapacát, "piszkot", szennyezõdést hogyan lehet a képekre pakolgatni? mivel lehet elõállítani, ha van ilyen dolog
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Aki átbasz, az basszon bét is!
ReaL MaDRid x siempre
hát,ez sikeredett :\ a betûtípus és a betûszínek pedig nagyon alapok,ezekrõl nem én döntök,tulajdonképpen csak az elhelyezkedés miatt tettem be,hogy lehessen látni,hogy mi,merre,hány méter.
ReaL MaDRid x siempre
hi,valaki leírná nagyjából hogyan kell multimilliomosnak lenni?
ez kb ilyen kérdés volt!fejtsd ki a dolgot,különben nem tudunk segíteni.kezdésnek leírhatnád,hogy mit akarsz animálni!
najó,tessék:minden változás az új frame-n elmentésre kerül,van tween gomb is,nagyon hasznos tud lenni.na ez volt a "nagyjából".ezt most nem bántásként írom,mielõtt félreértenéd!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
egy címert kell csinálnom valakinek,és hát ez így elég érdekes(gondoltam akkor egybõl),és sztem nagy kihívás egy ilyet csinálni 😊
szóval...
köszönöm szépen a segítséget,így lépésrõl lépésre fogom csinálni,ahogy mondtad,és a végeredményt majd megmutatom itt.ha nem leszek vele elégedett,akkor meg majd max megcsinálom saját szám íze szerint,vagy lehet,hogy találok egy hasonló tipusú tutorialt,és az alapján megcsinálom.
munkára fel! 😄
ReaL MaDRid x siempre
ugyebár megvan a két kép.faszán kijelölném és duplikálnám az atomból csak a felhõt(tehát a robbanást nem és gondolom más is van a képen),rátenném a labdát,aminek adnék egy layer maskot,és szépen kimaszkolnám,hogy illeszkedjen a robbanáshoz(emellett persze még ráküldenék valami filtert,használnék esetleg valami toolt,márha kell).a duplikálás azért kellett,hogy tudjam a szám íze szerint módosítani a brightnesst,saturationt,levelt,stb-t.egy tipp:ezeket mindig adjustment layerrel csináld,méghozzá úgy,hogy amikor a layerhez adod,nyomjad az alt-ot,és ott pipáld be hogy use previous layer... így csak arra a layerre lesz aktív,a többire nem
na,miután ezt megcsinálnám,a labdát áttenném screen-be(valószínû ez lenne a jó,ezt ugyebár próbálgatni kell)
a legvégén pedig valamelyik módszerrel a millió közül egy színre hoznám a két képet,persze már elõtte is alakítgatnám a színeket a labdán is.de ezzel túl sok gond nem lenne,ha jól tudom egy ilyen füst szürke 😊
így leírva lehet kicsit átláthatatlan,kevés és lehet rossz is,hiszen fejben dolgoztam 😊
remélem segítettem az új madrid fan club bannerban 😄
szerk:azért rákerestem egy ilyen robbanásra.hát ez bizony nem szürke 😊 de ugyebár minden megoldható 😉
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem most olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek hogy csináljak olyat,hogy atomrobbanásból focilabdát formáló "felhõt"?gondolom tudjátok mire gondolok 😊 elképzelésem van,az én elképzelésem az lenne,hogy fognék egy atomrobbanást,fognék egy focilabdát,a focilabdát teljesen átszínezném olyanra,mint amilyen az atomrobbanás,és aztán jól elkenem blurral,mert szétmaszatolom kicsit,de ez szerintem mégsem a legjobb :\
várom az ötleteket! 😊
ReaL MaDRid x siempre
Valki segítene?
Volt egy olyan progi ami tudott tócsát illetve vizet csinálni,és ami állt elõtte az tükrözõdött benne.
Sajna a nevét elfelejtettem.
Ha valaki segítene megköszönném.
<#wow2>#wow2>miért,a photoshop mi?
figy!ha nagyon pontosan(elején azt sem tudtuk mi van),értelmesen leírod mi kell,akkor tudunk segíteni,egyébként nem!persze elõtte mindig gondolj végig mindent(volt hogy ugyanazt kérdezted,csak más volt a mondat tárgya,volt hogy tök alap dolgot kérdeztél),és csináld meg a total training-es DVD elsõ pár óráját(persze jobb ha mindet).ez a minimum,onnantól vagy (nagyon)alapszinten ps-ben!
kb. én is azzal kezdtem,és most már elég jól tudom használni a progit.ugyebár a ps lényege az,hogy jól ismerd mivel,mit lehet csinálni(pl hogyan csinálsz füstöt 3 lépésbõl) és onnantól csak a kreativitásodra van szükséged
Megcsinálhatod úgy, hogy megnyitod az animációt, majd image->Canvas size, megnöveled a kép területét nagyobbra, mint amekkorára szükséged van. Aztán az animáció alá beteszed a képet, amire rá akarod tenni az animációt. Ezt mozgathatod ahogy akarod. És amikor beállítottad, akkor kijelölöd a képet, majd image->crop.
Aki átbasz, az basszon bét is!
én egy mozgó szájat akarok rátenni egy simára!
de hogy lehet rátenni egy másik képre??????????????????????????????????????????????????
másodszor:ez egy olyan szinten egyszerû kérdés,hogy biztos emiatt nem jut eszedbe a megoldás
megnyitod a képet,beimportálod a GIF-et.ugyebár lesz egy jócsomó layer,legalul a képpel,és...és már kész is vagy!egyszerû volt nem? XD