Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
Továbbá fel sem kell tenned a PS-t:

onlány

zsolesz92
Ha képet raksz egy mozgó videóra, úgy h a fej kövesse a testet, olyan gyatra lesz, hogy nyugodtan painttel is nekiállhatsz kivagdosni a fejeket 😊
Remélem találsz olyan unatkozó emberkét itt, aki segít azért.

Zeller01
Sziasztok! After Effects programmal készítenék egy videót, a baráti körömrõl amiben kicserélném a fejeket/arcokat tracking motionnal. Nem tud abban valaki segíteni, hogy lenne pár kép amirõl ki kéne vágni az arcokat, mindenféle keret nélkül. Nem szeretném emiatt feltenni a photoshop-ot. Átdobom emailban a képeket.

. : Z E L L E R : .

pxxl
küld el akkor, meg írd le a bánatodat, megnézem neked 😊

All hail the double x!

Klon
akkor meg fõleg! 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

dragon11
elég személyes kép lenne..😊

pxxl
legyen jó napotok 😄

http://365psd.com

All hail the double x!

Spészgószt
mentve a kedvencekbe...thx<#worship>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

pxxl
korrekt kis psd-k, és ingyen 😊

http://www.premiumpixels.com

All hail the double x!

pxxl
nem egy hülye ötlet 😄

All hail the double x!

kifli
legegyszerûbb, ha belinkeled a képet, és ha valaki ráér esetleg megcsinálja neked.
dragon11
Sziasztok!

Szeretnék egy HIHETETLEN nagy (mondhatni óriási) kéréssel fordulni egy olyan hozzáértõ szakihoz, aki egy fényképet retusálna nekem! Fontos lenne, mert ritka pillanat egyike, ami jól elkészült fényképet eredményezett.😊

Lehet picit nehezebb a feladat, de azt is köszönöm ha valaki egyáltalán vállalkozna a feladatra, hogy segítsen.😊

immyke már megpróbálta, de Neki sajnos nem sikerült összehozni.😞

Aki érez magában segítõkészséget, az írjon már egy privát üzenetet!😊
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM PS MESTEREK!!!!!<#worship><#worship>

MANOWAR
Ok, np 😊

igen ma jártak le,de csak példáztam!na de mind1 😊 köszi szépen a segítséget!
MANOWAR
Most lattom ezek a datumok ma jarnak le 😊

MANOWAR
A legfobb kulombseg amit latok azok a betuk fenyessege, gondolom azt akarod javitani.
Ez szerintem segit benne, meg az alap betu szin is hasonlo mint a tiednek.
Ellenben a datum es szalagavato betutipusat megvaltoztatnam pl.: a szalagavato-t elsore szalagjavito-nak olvastam. A ket datum lehet sok helyet foglal (2012 Nov. 30. - Dec.01). A hatterben ha jol latom egy DJ van arrol dontened kellene, hogy lassak az emberek vagy ne.
Ha egy kicsit sotetited a hatteret akkor az infok szembetunobbek lesznek - persze ezek csak szvsz.

nem egészen erre gondoltam!ezzel nagyon világossá teszi...vagy nem tudom!
figyi...
ilyen hatásút szeretnék:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=467588726627057&set=a.438455649540365.126027.438454816207115&type=1&theater
vagy pl.ez:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=448123961900037&set=a.219331851445917.53682.216146788431090&type=1&theater

amit csináltam az meg ilyen:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=303761146390755&set=a.281753761924827.50120.281749255258611&type=1&theater

mi lehet a probléma?
MANOWAR
Itt talalsz egy parat, az elso link az egesz papirra vonatkozik a masodikban altalanosan mindenre tobb fele:

http://javierocasio.deviantart.com/art/Glass-Effect-23576187

http://www.glasstutorials.com/

Igazad van!fényes hatást szeretnék a plakátomnak!! 😊
MANOWAR
A Flyer az a szorolap, a plakat meg a placard/poster. A kerdesedbol nem derul ki, hogy mit szeretnel csinalni fenyes hatast vagy arra gondolsz, hogy maga a plakat papirja nyomtatasnal miert nem fenyes?

Csacsi
Köszönöm szépen.

Sosem állítottam azt, csak a fiamnak sikerült elnyomkodnia.

Így már okés.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Malakai
Preferences > General > Color Picker: Windows ⇒ Adobe

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Ezt most miért? Help please

Sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni...
terveztem egy flyert(plakátot)ps5(hun)el és valamiért nem fényes.azaz nem plakáthatású.
mit kellene tennem,hogy szép fényes legyen?
pxxl

All hail the double x!

LaliK
Ez nem off, hanem warez, mi pedig nem is hallottunk még olyanról 😊

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Jim Morrison
Köszi mindkettõtöknek, zsolesz második tippjét megpróbáltam és jó lett, szerencsére nem kell megint megcsinálnom 😊
Hát igen, sajnos nem vektoros : ( 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Malakai
Ha vektoros, akkor no problémó. 😄
Egyébként ilyesmit patternek hozzáadagolásával és élesítéssel szoktak megoldani, hogy inkább zajos legyen mint homályos/maszatos a kép, de ez is inkább fotókhoz jó. Plugin: onOne Perfect Resize
De ha egyszerû kép, akkor lehet jobban jársz ha "csinálsz egy másik egyszerû képet" 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zsolesz92
csinálsz egy másik egyszerû képet 😊
am. image, image size és megnöveled, de a minõsége romlani fog.
szóval az elsõ lépés lép érvénybe 😊)

Jim Morrison
Sziasztok !
Csináltam egy egyszerû képet, de nem elég nagy a felbontása. Utólag hogy tudom megváltoztatni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

norbre
a háttér statikus (viszonylag sok részletelemmel) és a kamera sem mozog.. egy mozgó ember lesz az elõtérben..

viszont nem rossz ötlet amit mondasz.. tulajdonképpen a felvétel egyes elemei viszonylag kis térben megoldhatóak ha jobban belegondolok.. a padlóval lesz nehezebb dolgom, mert azt nem tudom "blueboxolni"

megnézem amit küldtél, csinálok egykét tesztet aztán kiderül mi az üdvözítõ technika 😊

köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Malakai
Rotoscopingal pl szokták akkor, ha nincs greenscreen, de jelentõsen nehezebb vele szép eredményt elérni, persze háttér függõ is.
NUKE, AfterEffects, Fusion, stb.
Biztos megoldható lenne háttér negatívos megoldással, de ugye ahoz statikus háttér kell, plussz vagy kameramozgás nélkül, vagy valamilyen motion riggel kell vezérelni a kamerát. Lehet tudja is valamelyik szoftver, de annyira nem vágom.

Azt azért megkérdezném, hogy a nagy térben nagy területen is mozognak az elõtérben a szereplõk vágás nélkül?
Mert ugye csak oda kell rakni vásznat, ami mögöttük van a kamera nézõpontjából.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

norbre
btw ha valakit még érdekel, rákerestem újra, másképp.. ilyet találtam: Difference Matting

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
Köszi, igen, ezt a technikát ismerem, de sajna nagy a tér és nincs módomban ekkora vásznat felrakni háttérnek, ezért gondoltam hátha van valami "kivonásos", különbségképezéses mûveleten alapuló megoldás is, de sajna nem sokra jutottam eddig 😊

rooney8
link
ha viszont már megvan a felvétel, és nem ezzel a technikával lett felvéve, akkor nem igazán lehet eltüntetni. vagy egyesével minden egyes képkockán kivágod a hátteret manuálisan 😄 ez egy 30 fps-es 1 perces felvételnél 1800 kép lenne, szóval eléggé kivitelezhetetlen 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ryder159
Köszi erre nem is gondoltam...<#eljen>

zsolesz92
a nagy kép layereit át tudod huzni a kicsire (másik tabra), utána meg méretezed

szóval megnyitod psbe a nagy képet, mellé csinálsz egy új projektet, áthuzkodsz mindent és kicsinyíted egyenként, újra elhelyezgedted

Ryder159
Akkor lenne egy jó kérdésem.
Bannereket kéne készítenem többféle méretben. Elkészítettem egy méretben.Szépen megcsináltam a szöveget, sok mindent állítottam a Belnding options-ben. És az lenne a kérdés hogy ezt el tudnám valahogy menteni, hogy a következõ bannereken ne kelljen mindent elölrõl csinálni, hanem egy gombnyomással alkalmazhassam máshol is? Mondjuk mint az Actions. Néztem hogy kell Actiont készíteni, de az a baj hogy én már elkészítettem, és nem vagyok annyira profi hogy mégegyszer megcsináljam ugyan azt, tehát a más meglévõt kéne valahogy menteni.
Megoldható ez valahogy?

norbre
sziasztok,

ha nem baj ide is berakom a kérdést, hátha valaki képben van..

tud valaki megoldást arra, hogyan, milyen progival lehet eltünteni egy videóból a hátteret? Elsõként arra gondoltam, hogy a videókészítés elõtt csinálnék egy állóképet a felvétel helyérõl (állványról), majd ugyanabból a nézõpontból készítve a felvételt, utána a kész felvételbõl "kivonná" a program az állóképet.

köszi

Gis80s
Szia!

...ha esetleg B verziót is elfogadsz, akkor használd a DxtBmp nevû progit, nekem bevált.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

megoldottam.

közben rájöttem, hogy a régebbi plugin is jó a cs6-hoz, de csak a 32 bites verzióval mûködik.
hali

valaki el tudná küldeni az nvidia dds plugint cs6-hoz?
meg van halva a weboldaluk
Gis80s
Köszönöm szépen!
Nem mondom, hogy 100%-os, de célnak megfelel. Köszi mégegyszer!

Dynamic
"Warp" az, amit te keresel (Edit/Transform/Warp). A bal fent megjelenõ kis menübõl meg kiválasztani az "Arc" hajlítást. Ennek a mértékét tudod kézzel szabályozni. Bár így látatlanban szerintem zavaróan torzulni fog a logó a szöveggel együtt.
Lehet hogy görbére írással szebb hatást lehet elérni (a bibendum figurát meg kiírás után elé rakni), csak elõtte persze találni kell egy megegyezõ betûtípust. De nem tudom, ki kell próbálni.
Gis80s
Sziasztok!

Egy kis segítségre volna szükségem.
A mellékelt képen látható logot szeretném "ráhajlítani" a piros ívre....de nem tudok rájönni, hogy hogyan kéne megcsinálni, hogy ne torzuljon a kép. A fájl letölthetõ az alábbi linken.

LINK

Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni!

Spészgószt
<#zavart1> én kérek elnézést csak átfutottam a hsz-t !
Igazad van benéztem, mehet az elbaszott viccek topikba <#idiota>
viccet félretéve passz, nem láttam még ilyen esetet, hogy csak az írásjelet teszi rossz helyre.
Elõször kipróbálnám egy másik billentyûzettel, hogy kizárjuk a hardveres hibát.
Aztán jöhet a különbözõ nyelvekre átváltogatás hátha helyre jön a zsidaj írásjelezés....
és a kettõskereszt helyett nem rak dávidcsillagot tutira? <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Klon
nem akart Õ semmi rosszat!!
nem érzed az iróniát?
amúgy passz...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Héber jobbról balra ír csak óvatosan jegyzem meg, mielõtt hülyeségeket kezdesz írni, kérlek olvasd el még 1x mit írtam és értelmezd magyar nyelven. Köszi.

Másoknak:

Könyv ráesett a klavira és azóta ilyen hibbant. Van valakinek használható ötlete a visszaállításra?

Nem kell hülyének nézni a másikat, köszi a segítséget....