17220
  • zsolesz92
    ha minden igaz, ez működik
  • siid
    Sziasztok egy kérésem lenne kezdő vagyok.
    CS6-om van és csináltam egy animált gif-et de nem tudom lementeni a -mentés webre- kattintva, ha próbálkozok 10 percig meghal a gép és utána hiba üzenetet kapok. Nem sokatmondót : Sikertelen mentés.
    Valaki ha megtenné, hogy a lementett psd-met gif-be átmentené megköszönném.
    Remélem nem túl pofátlan a kérésem előre is köszönöm
    Ide raktam föl: fejerke.net23.net/ps/ (nem tudok linkelni)
    Az emailom fejerke00"kukac"yahoo"pont"com
  • Malakai
    CCC-ben próbáld meg, hogy bekapcsolod a Wait for Vertical Refresh-t (VSync), hátha.
  • Dénes é
    A gép lényegében új. Az oprendszer win8 a vga meg egy amd radeon hd 7700.
    A leírtakat majd megpróbálom, ha hazaértem melóból. Köszi.
  • Malakai
    OS, VGA?
  • MANOWAR
    Lehet pixxel bacsinak igaza van es a vga memo huncutkodik. A "Use Graphics Processor" be van kapcsolva a Ps-ben /eleg virtualis memot adtal neki (alap is jo)? Esetleg egy masik Ps telepitott kellene keresni. Erosen hajlik a dolog a Ps hibaja fele... reinstall-nal torold a maradek cuccokat is ha van file es registry szinten is, es egy toredezettseg mentesitest is toljal mielott telepited. Free Defraggler
  • Dénes é
    De minden más program tökéletesen fut.
  • pxxl
    lehet h nem driver hanem vga hiba lesz :/ játékoknál láttam hasonlót.
  • Dénes é
    Köszi. Nem tudom mi legyen többször újra raktam, próba képen most fel raktam egy előző verziót, de az is csinálja. Kivisz az észből.
  • Klon
    Hmm... tenyleg fura...
    Nekem mikor hasonlo volt, driver megoldotta. Nem tudom, h nalad mi lehet, bar nekem nem pont igy villogott, hanem sokkal jobban.
    Hatha nalam okosabbak megmondjak a tutit!

Viszont szep a kocsi, nekem is ilyen van ;)

• Dénes é
    A hibákról itt egy videó
  • Dénes é
    Ez sajnos nem jött be :S továbbra is csinálja és kissé idegesítő így dolgozni bármin is.
  • Klon
    Sztem ez vga driver hiba lesz.
    Tedd fel hozza a legujabbat. A gyarto honlapjan megtalalod.
  • Dénes é
    Helló.

Amennyiben hülye helyen kérdeném bocsi, de nem jut más az eszembe.
    Lenne egy problémám, miszerint a photoshop használat közben villog, néha a canvas-en kívüli rész villog és átvált szürke-fehér négyzetesre, néha meg maga a képen egyszer villan egy sötétet. Zoomnál is meg mozgatásnál is csinálja néha. Esetleg ötlet, hogy mitől csinálja? Meg egérmozgásra is villogással reagál néha.
  • MANOWAR
    Aham minden esetre erdekes lesz, mert meg korantsem fejeztek be a CSS3-at, es ha nem lennenek css maker-ok (-moz-, -webkit-, -o-, -ms-) jovval hosszabb ideig tartana a kodok implementalasa fuck :)
    Akit esetleg erdekel web fejleszto melo (es ugye azert ert is hozza) az katt ide sg-s forum (egyetem mellet azt irja)
  • pxxl
    hát most h már itt van a css3 már nem kell annyit ps-ezni :)
  • MANOWAR
    ja irja is ez csak mutogatos balhe a klienseknek, annyi elonye van, hogy az alap kinezetet elvarasokat megbeszelitek, de melyebb szinten mar te sem tudsz vele mit csinalni pl menuk, sliderek, auto scaling, tordelesek meg egyaltalan ami forraskod szinten kelhet, no persze azert is $19+tax. Nekem is van vagy 20-25 sajat keszitesu sablonom meg persze a kulonbozo menu kodok, stb amiket felhasznalok igy viszonylag hamar ossze hozza az ember amit kell es utana johet az adatfeltoltes ra. A nagy teso DW sokat segit de sok minden azzal sem megoldhato amig adott kodokat csak a szerverek forditanak at. Teny, hogy PS vagy Gimp nelkul nehez lenne az elet ezzen a terulten is :)
  • DarkSector
    úgy az igazi...:D
  • papi08
    Igen :)

Nekem az utolsó három munkám ilyen volt, de én fehér lapról kezdtem mindent, ilyen sablonok nélkül. Úgy az igazi :D
  • DarkSector
    Vagyis arra érted hogy ezzel csak megmutatják a programozóknak hogy kb milyen kinézet legyen, és a kép alapján programozzák le?
  • trialboj
    Valaki aki komolyabb munkák végett is használja ezt a szoftvert, válaszolna arra a kérdésre, hogy szokta-e váltogatni a color profilokat, és melyikeket használja.
  • papi08
    "Ha nem mentheted le a forrást, semmi értelme."

Ez így nem igaz, amennyiben a saját programozójuk programozza le, neked csak a grafikát kell megcsinálni, akkor ez elég sok segítség.
  • DarkSector
    Ja akkor felejtős.
    Ha nem mentheted le a forrást, semmi értelme.
  • kifli
    hmm, pedig ott kerestem először, de nem találtam, mostmeg meglett, dánkebite :)
  • Csacsi
  • kifli
    kimenteni nem tudsz vele szerintem, csak tervezni...
  • DarkSector
    Segítetek ebből hogy lehet kimenteni weboldal-t?
    Már ha ez azt csinál egyeltalán.
  • kifli
    sokadik? Milyen van még?

Mert kipróbálnék valami hasonlót, most csak így próbálgatás céljából nem venném meg, virágboltit meg ebből nem leltem :)
  • Malakai
    Sokadik template/mockup generátor plugin, persze népszerűek is.
  • DarkSector
    Ha jól értem ezzel sablonos weboldalt tudsz létrehozni vagy mi?
    De akkor nem értem ki tudod menteni rendes webes formában? Css, meg index meg minden?
  • DarkSector
    Üdv ez tulajdonképpen mi?
  • pxxl
    sajnos
  • Csacsi
    Lassan már ott tartunk, hogy aztán egy gombnyomásra le is programozza :)
  • pxxl
    |

WebZap

• Spészgószt
    hehe
  • pxxl
    Mert grayscale a kép. Image-mode-rgb
    Illetve új kép nyitásánál is rgb legyen beállítva.
  • atila4
    Hali! Miért lehet az, hogy photoshopban nem tudok az ecseteknek színt állítani? Bármire állítom csak a szürkének az árnyalatait teszi be...
  • Spészgószt
    természetesen a toolnak olyan presetet/shapet állítasz amit akarsz akár donald kacsa mintával is blőrőzhetsz.
  • Spészgószt
    1: blur tool
    1: kicsit szarozósabb meló: körbe path-olod (path tool) utána path ablakban jobbklick a path ra és stroke path, kiválasztod blur és ennyi...de ez túl gecizős pepecselős, egyszerűbb a blur tool
    vagy fogod kijelölöd, ctrl+j, új réteg rákúrsz bármi efektet blur-t bármit maszkot rá és visszafestesz annyit amennyit akarsz, storkolhatod játszhatsz vele...

2: blur tool/ sharpen tool

3: ha jól emlékszem legalsó pipa be (show backdrop)
  • Gladiator
    Hello

Egy pár kérdés:

1. Csomószor vagyok vele úgy, hogy egy képnek csak a szélét szeretném elmosni, mintha kivágásnál beállítottam volna egy kb. 5px-es feathert. Ez megoldható valahogy ilyen kivágásos szórakozás nélkül? Most például olyanra lenne szükségem, hogy az elememnek a textúrája szőr, és a széle ne éles vágás legyen, hanem ilyen recés, vagy milyen, mintha kilógnának a szőrszálak.

2. Brusht be lehet állítani effektnek? Tehát, hogy nem - mittom én - pirossal festek, hanem homályosítok/élesítek/stb.

3. Liquify-nál be lehet állítani valahogy, hogy ne csak az adott layert lássam, hanem az egész képet? (de még mindig csak a bizonyos réteget alakítgatva)