Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Ez így nem igaz, amennyiben a saját programozójuk programozza le, neked csak a grafikát kell megcsinálni, akkor ez elég sok segítség.
13 éve itt. Szép idő.
Ha nem mentheted le a forrást, semmi értelme.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már ha ez azt csinál egyeltalán.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert kipróbálnék valami hasonlót, most csak így próbálgatás céljából nem venném meg, virágboltit meg ebbõl nem leltem :)
De akkor nem értem ki tudod menteni rendes webes formában? Css, meg index meg minden?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
All hail the double x!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Illetve új kép nyitásánál is rgb legyen beállítva.
All hail the double x!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
1: kicsit szarozósabb meló: körbe path-olod (path tool) utána path ablakban jobbklick a path ra és stroke path, kiválasztod blur és ennyi...de ez túl gecizõs pepecselõs, egyszerûbb a blur tool
vagy fogod kijelölöd, ctrl+j, új réteg rákúrsz bármi efektet blur-t bármit maszkot rá és visszafestesz annyit amennyit akarsz, storkolhatod játszhatsz vele...
2: blur tool/ sharpen tool
3: ha jól emlékszem legalsó pipa be (show backdrop)
Egy pár kérdés:
1. Csomószor vagyok vele úgy, hogy egy képnek csak a szélét szeretném elmosni, mintha kivágásnál beállítottam volna egy kb. 5px-es feathert. Ez megoldható valahogy ilyen kivágásos szórakozás nélkül? Most például olyanra lenne szükségem, hogy az elememnek a textúrája szõr, és a széle ne éles vágás legyen, hanem ilyen recés, vagy milyen, mintha kilógnának a szõrszálak.
2. Brusht be lehet állítani effektnek? Tehát, hogy nem - mittom én - pirossal festek, hanem homályosítok/élesítek/stb.
3. Liquify-nál be lehet állítani valahogy, hogy ne csak az adott layert lássam, hanem az egész képet? (de még mindig csak a bizonyos réteget alakítgatva)
De köszi, indulásnak jó lesz :)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ilyesmire gondolsz?
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Elore is koszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Egy 4 sorból álló szöveget szeretnék sorkizártra formázni, de nem engedi. Miért? Hogy lehet sorkizártra formázni?
Igen, nyitott layer füllel is mentettem, de nem segített sem most, sem korábban :/
13 éve itt. Szép idő.
Nyitott layer füllel toltál workspace mentést?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mostanában, mikor egy shape-et rajzolok, úgy jeleníti meg alapértelmezettként, hogy van rajta egy 10px-es körvonal, és nincs kitöltve semmilyen színnel.
Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy alapértelmezettben ki legyen töltve pl az elõtér színnel, és ne legyen rajta körvonal?
Elég idegesítõ, mikor 20 shape-et kell megrajzolni, és mindegyiknél külön még ezt si állítani kell..:/
(A másik kisebb hiba, hogy egy ideje ha megnyitom a PS-t, a Layers fül össze van csukva, pedig annak nyitva kellene lennie :D Itt mit állíthattam el?)
Köszönöm! :)
13 éve itt. Szép idő.
éljen a szerkesztés gomb!<#bdead>#bdead>
az ilyen alap problémákat pillantok alatt meg lehet oldani...sõt...az adobe help még ugyan jó...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Arra gondolsz, hogy ne a stroke közepére tegye a brusht, hanem mondjuk a külsõ felére?
vagy új layerre megcsinálod a stroke-t, arra ctrl+t, és már a kész stroke-t forgatod..
Szerintetek? (erdekelne :) )

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
gyakorlatilag $5, amit az oldal elkér érte...
Ha van akit érdekel egy photoshop profinak szerintem maximum 2 órás munka némi aprópénzért (pár banner, gomb, stb átszínezése) az írjon a [email protected] e-mail címre.
Köszönöm.
13 éve itt. Szép idő.