Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki aki komolyabb munkák végett is használja ezt a szoftvert, válaszolna arra a kérdésre, hogy szokta-e váltogatni a color profilokat, és melyikeket használja.

\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

papi08
"Ha nem mentheted le a forrást, semmi értelme."

Ez így nem igaz, amennyiben a saját programozójuk programozza le, neked csak a grafikát kell megcsinálni, akkor ez elég sok segítség.

13 éve itt. Szép idő.

DarkSector
Ja akkor felejtõs.
Ha nem mentheted le a forrást, semmi értelme.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
hmm, pedig ott kerestem elõször, de nem találtam, mostmeg meglett, dánkebite :)
Csacsi
Magon fent van

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kifli
kimenteni nem tudsz vele szerintem, csak tervezni...
DarkSector
Segítetek ebbõl hogy lehet kimenteni weboldal-t?
Már ha ez azt csinál egyeltalán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
sokadik? Milyen van még?

Mert kipróbálnék valami hasonlót, most csak így próbálgatás céljából nem venném meg, virágboltit meg ebbõl nem leltem :)
Malakai
Sokadik template/mockup generátor plugin, persze népszerûek is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DarkSector
Ha jól értem ezzel sablonos weboldalt tudsz létrehozni vagy mi?
De akkor nem értem ki tudod menteni rendes webes formában? Css, meg index meg minden?

DarkSector
Üdv ez tulajdonképpen mi?

pxxl
sajnos

All hail the double x!

Csacsi
Lassan már ott tartunk, hogy aztán egy gombnyomásra le is programozza :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

pxxl
<#taps> | <#wilting>

WebZap

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=52158083

All hail the double x!

Spészgószt
<#idiota> hehe <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

pxxl
Mert grayscale a kép. Image-mode-rgb
Illetve új kép nyitásánál is rgb legyen beállítva.

All hail the double x!

atila4
Hali! Miért lehet az, hogy photoshopban nem tudok az ecseteknek színt állítani? Bármire állítom csak a szürkének az árnyalatait teszi be...

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Spészgószt
természetesen a toolnak olyan presetet/shapet állítasz amit akarsz akár donald kacsa mintával is blõrõzhetsz.

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
1: blur tool
1: kicsit szarozósabb meló: körbe path-olod (path tool) utána path ablakban jobbklick a path ra és stroke path, kiválasztod blur és ennyi...de ez túl gecizõs pepecselõs, egyszerûbb a blur tool
vagy fogod kijelölöd, ctrl+j, új réteg rákúrsz bármi efektet blur-t bármit maszkot rá és visszafestesz annyit amennyit akarsz, storkolhatod játszhatsz vele...

2: blur tool/ sharpen tool

3: ha jól emlékszem legalsó pipa be (show backdrop)

Gladiator
Hello

Egy pár kérdés:

1. Csomószor vagyok vele úgy, hogy egy képnek csak a szélét szeretném elmosni, mintha kivágásnál beállítottam volna egy kb. 5px-es feathert. Ez megoldható valahogy ilyen kivágásos szórakozás nélkül? Most például olyanra lenne szükségem, hogy az elememnek a textúrája szõr, és a széle ne éles vágás legyen, hanem ilyen recés, vagy milyen, mintha kilógnának a szõrszálak.

2. Brusht be lehet állítani effektnek? Tehát, hogy nem - mittom én - pirossal festek, hanem homályosítok/élesítek/stb.

3. Liquify-nál be lehet állítani valahogy, hogy ne csak az adott layert lássam, hanem az egész képet? (de még mindig csak a bizonyos réteget alakítgatva)

Klon
Igen, ilyesmire. Ez se rossz, csak sztem nem elég valósághû :)
De köszi, indulásnak jó lesz :)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Klon
Tudnatok adni egy jo tutorial linket regi foto kesziteshez? En csak gagyikat talalok. Valami komolyat, tenyleg regi hatast szeretnek, nem csak holmi szepia effektet...
Elore is koszi!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

acsati
Köszönöm a gyors választ :)
papi08
Tedd be egy szövegdobozba. Nekem csak úgy engedi :)

13 éve itt. Szép idő.

acsati
Sziasztok!
Egy 4 sorból álló szöveget szeretnék sorkizártra formázni, de nem engedi. Miért? Hogy lehet sorkizártra formázni?
papi08
Ment a "+", megmentettél :D

Igen, nyitott layer füllel is mentettem, de nem segített sem most, sem korábban :/

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Ne legyen semmi kijelölve, csak a shape tool legyen aktív, ha így állítod a beállításokat utána úgy hozza létre az új objektumokat. Ha ilyenkor a bal szélen a preset választóra jobb gombal kattintasz és reset toolt választod akkor visszaállítja az alapértelmezettet.

Nyitott layer füllel toltál workspace mentést?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

papi08
Sziasztok!

Mostanában, mikor egy shape-et rajzolok, úgy jeleníti meg alapértelmezettként, hogy van rajta egy 10px-es körvonal, és nincs kitöltve semmilyen színnel.

Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy alapértelmezettben ki legyen töltve pl az elõtér színnel, és ne legyen rajta körvonal?

Elég idegesítõ, mikor 20 shape-et kell megrajzolni, és mindegyiknél külön még ezt si állítani kell..:/

(A másik kisebb hiba, hogy egy ideje ha megnyitom a PS-t, a Layers fül össze van csukva, pedig annak nyitva kellene lennie :D Itt mit állíthattam el?)

Köszönöm! :)

13 éve itt. Szép idő.

zsolesz92
nekem sokkal kényelmesebb googlezni, mint helpben keresgélni, nem tudom miért. barátságtalan a help.

Spészgószt
(kérdésekre) egyszerû kérdésekre --- az elsõ nem kell!
éljen a szerkesztés gomb!<#bdead>

Spészgószt
ez valami beidegzõdés az embereknél? Meg tudod mondani miért nem használod? Jó itt nem bonyolult megoldásokra gondolk, hanem a hol van ez vagy hol van az, vagy mivel lehet ezt vagy azt kérdésekre egyszerû kérdésekre. Google sajnos sok faszságot is kidob amit valami dilettáns fasz beírt és te meg úgy gondolod az pont jó lesz....nagyon ritka a helyes módszer...általában az már fizetõs kategória, vagy mindenki megõrzi a sírig a titkot....

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

zsolesz92
helpet soha semmilyen programban nem használom, de nekem alap dolog, ha valami nem megy az google.. Google a barátom :)

Spészgószt
nem értem az emberek 99% miért nem használja a súgót... <#nemtudom>
az ilyen alap problémákat pillantok alatt meg lehet oldani...sõt...az adobe help még ugyan jó...

áá de hülye vagyok... észre sem vettem a window menüt pedig már fél órája keresgettem és ott animation, köszi :)

rooney8
window/timeline

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Helló gyorsba lenne egy kérdésem. Hogy tudom elõhozni azt a dolgot amivel mozgó gifeket tudok csinálni, hogy be tudjam állítani képkockánkét hol legyen a képen egy másik layer

norbre
egyenlõre megoldottam úgy hogy a kihúzás után eltoltam a layer tartalmát ;)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
igen, ez utóbbi lenne a cél..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

zsolesz92
de most újraolvasva lehet rosszul értelmeztem a kérdést.
Arra gondolsz, hogy ne a stroke közepére tegye a brusht, hanem mondjuk a külsõ felére?

zsolesz92
megcsinálod a path-t, ctrl+t, középpontot kiteszi, elhúzod ahova szeretnéd, aztán akörül tudod is forgatni ha ez a cél. utána meg tudod stroke-olni.

vagy új layerre megcsinálod a stroke-t, arra ctrl+t, és már a kész stroke-t forgatod..

norbre
üdv.. szép magyar mondat következik.. :D szeretnék egy adott Path mentén Stroke-olni egy Brush-t :) el tudom valahogy tolni a Brush középpontját? nem nagyon találok ilyesmit :/

pxxl
nem rossz :)

http://www.youtube.com/v/ZulJCYES5Do&version=3

All hail the double x!

MANOWAR
A #16658 hsz-ben leirt problema nem azert van mert nem csak webes szineket hasznalt?
Szerintetek? (erdekelne :) )

zsolesz92
atila4
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez milyen betûtípus?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

zsolesz92
Szia, gondolom már megcsinálták, de ha mégsem, itt fel tudod venni velem a kapcsolatot:

fiverr

gyakorlatilag $5, amit az oldal elkér érte...

Sajnos nem mûködik, feladtam.

Ha van akit érdekel egy photoshop profinak szerintem maximum 2 órás munka némi aprópénzért (pár banner, gomb, stb átszínezése) az írjon a [email protected] e-mail címre.

Köszönöm.
papi08
Próbáld meg kicsit még finomhangolni a CTRL-T billentyû kombinációval :)

13 éve itt. Szép idő.