Photoshop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
2. is tök egyszerû, fogsz egy akkora képet mint a szárazfölded összesen, tehát ha ráteszed takarja el a szárazföldet. ctrl+klikk a szárazföld layerre, shift+ctrl+i, kijelölés megfordítása, és a kép layereden delete gomb

Spészgószt
A bélyeghez tölt se "stamp edge brus"-t vagy stamp frame keret brusht...
kiválasztod amelyik kell egy kattintás és kész
mondjuk full feketére rányomod, fehérrel vagy valami maszatosabb bézzsel (mit a papír)
ráteszed a képet köv layeren aztán meg tolsz rá egy kis paper textúrát...vagy letöltesz egy használt papír mintát és ráteszed felsõ rétegnek és átálllítod a layer blending módját darkenre, vagy valami hasonló sötét formára...el lehet vele játszogatni!

térképes móka bonyolultabb ha a víz full kék akkor könnyû a helyzet :D ellenkezõ esteben bajaosabb...keress rá tutorialt youtubon...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Pl ez.

Még 1 kérdést szeretnék feltenni.Van egy hátterem, amire ráillesztettem egy térképet, de csak is kizárólag a kontinenseket,szárazföldeket kijelölve másoltam rá.Nah, most szeretnék egy képet illeszteni, pl Európára, ami nem lóg ki Európa határain kívülre, de kitölti teljesen.Elnézést a kacifántos fogalmazás miatt.Köszi elõre is.

MANOWAR
Mutass egy olyan belyeget amilyenre szeretned a szegelyt.

Sziasztok!

Szeretnék csinálni egy postai bélyeget.A kép meg van, már csak a szegélyét szeretném bevagdosni.Hogyan menne a legegyszerûbben?Köszi!

zsolesz92
2 kommenttel olvass alább...

atila4
A káván érdekel, az a pötyös? rész.

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

atila4
Sziasztok!
Ilyen felületet hogyan tudok létrehozni? kép1, kép2

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

kifli
köszi szépen :)
zsolesz92
file new 5*5px
1600%ra ránagyítasz, fogod a ceruzád, leveszed 1 px-re, egyik sarokból másikig keresztben becsikozod (5 px), elmented patternként.

amelyíik képen használni akarod, pattern stamp toolal tolhatod neki :)

kifli
Hogy tudok úgy megcsinálni egy felületet, hogy sok kis apró hajszálvékony csík vagy kis négyzetek legyenek rajta. (a négyzeteket gondolom úgy, hogy a kis csíkokat merõlegesen teszem rá)

Olyan felületet szeretnék, mint EZEN a templaten a sötétkék rész.
Spészgószt
freelancer szar...én azon egy munkát nem szereztem egy évig kb. (na jó nem is foglalkoztam vele me nem jött be az oldal) de a többi helyen is fillérekért megb@sszák az annyukat a punjabigecik..napersze a minõség is olyan! Az a baj ezekkel a netes piacokkal, hogy a csóró népek a filléres bármitmegcsinálok munkáikkal lerontják és a vevõk is 5ft-ért akarnak többtízezres munkákat megcsináltatni...ritka az olyan vevõ akit a minõség jobban érdekel mint az ár! IGÉNYTELENNÉ tett mindenkit a nullaminõségû de kib@szott olcsó indiai meg pakisztáni tákolók tömege.
Ha jók a referenciáid és sikerül jó értékeléseket is szerezned jópár melóból, akkor jó pénzeket is el lehet kérni MINÕSÉGI munkáért. Ha kezdõ vagy, akkor fillérekért baszakodhatsz soksok ideig.
Komolyan mondom feltennéd hogy 1500 db képet kéne rendbe tenni 2 nap alatt de csak 20 dollárod van rá,szerintem 10-20 punjabi rögtön menne rá...bármit bármennyiért...de ugyan az az ember még gyógyszergyári gépsort is tervez neked 3d-ben udvartéri vezetékeléssel és csinál hozzá egy weboldalt +10 $ért...<#buck>
kb ennyit a freelancer oldalakról !
Mint mondtam kivéve ha nagyon jók a referenciáid..és itt nem a haverok által lájkolt "saját szájízû mûvészkedõs feelingezõs összedobtam valamitdejó" melókról beszélek.
Ha jó "árut"/szolgáltatást nyújtasz késõbb! akár jó pénzt is kereshetsz.
Mindig a különleges és hülye kérésekre kell utazni, me pl. a "design flyer" / poster melóra kismillió jelentkezõ lesz 1ft-ért, pedig te beleölnél nem kevés munkaórát és energiát, amit itthon még jól meg is fizetnének...de nincs ki :D
ha kitartó vagy belevághatsz, de sok pénzt ne remélj belõle, az elején...
ezek az én tapasztalataim, de más lehet nem így látja, nyugodtan cáfoljatok meg!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Gladiator
Valakinek van tapasztalata az ilyen netes PS munkákról? Freelancer.com-on láttam, hogy lehet jelentkezni, de van esélye egy magyarnak, vagy mindent elvisznek az ázsiaiak?

hnz
sziasztok

megkerhetek valakit, hogy csinaljon nekem/csapatomnak egy logot?

ha igen akkor nehany informacio. a csapat neve Team Pulse. tehat valami pulzalo jel kellene illetve a csapatnev. (ebbol kerhetnek ket valtozatot? Team Pulse illetve Pulse Gaming?)

valami egyszeru de mutatos logo kellene, szeretnem a Twitch.tv stream csatornamra is, ahol a szerkeszto nevet is feltuntetnem.

Elore is koszonet erte.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Polaroid...nem tudtam milyen néven keressem.Most már eltudok indulni, köszönöm szépen!

zsolesz92
fogsz egy falat, rajzszögeket, polaroidot, fényképeket és egymásra rakod. Nem túl bonyolult :))

itt vannak jó minõségû polaroidok

tutorial

Az összes kérdést, amit itt feltesztek, googleban találom, nagyjából 2 perc alatt..
Google a ti barátotok is. Én csak azért keresem nektek, mert sokat tanulok belõlük

zsolesz92
nem jó eszközzel csinálod. a marquee toolal próbálkozz, a négyzetes kijelölõ alatt van a kör kijelölõ... amivel te próbálod az shape-t rajzol

Sziasztok!

Ehhez hasonló keretbe szeretném behelyezni a képeim, csak kicsit élethõbben és kis 3D hatással akarom megszerkeszteni, majd háttérben egy fallal ahová rajzszögekkel vannak kirakva ezek a képek.Lehet egy kicsit bonyolúltan fogalmaztam:)
Van tippetek a megoldásra?Köszönöm

repvez
de ki sem tudom jelölni, nemhogy megforditsam a kijelölést
zsolesz92
shift ctrl i = select inverse
nyomsz egy deletet és kész

#16738 nem tudom, ennek utána kell olvasni, nem használtam még soha

repvez
Azt hogy lehet megoldani, ha egy képrõl köralakot akarok kicroppolni?
Az elipszis tools-al megrajzoltam egy kört,de csak uj layert és maskot csinált és nem tudom kijelõlni a körön kivüli területet hogy kivágjam
Azért tettel fel a kérdést mert elõször nem volt ötletem hogy miként is tudnék rákeresni, aztán próbálgattam és rátaláltam erre az oldalra, ami remekül leírja a lényeget, egyetlen fontos dologra nem tér ki még pedig arra, hogy nincs-e rá mód, hogy egy általánosított sémát automatikusan ráhúzzon minden munkára.

Az auto completion opció mit takar?

\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Klon
Tudtommal ezeket az adatokat is ki lehet torolni a kep informacioi kozul. Sajna ez sem 100%-os megoldas a vedelemre...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

zsolesz92
zsolesz92
file-file info

Lehet rajtam kívül senki nem foglalkozott még a témával de azért megkérdezném.

Az adobe termékekben nincs valami lehetõség, hogy megadjunk néhány információt pl hogy ki is a készítõ, esetleg egy mail cím vagy weboldal, amit a program automatikusan belevés az elkészített munka leírásába(jobbklikk/details/Description).

Ugyanis egy vízjelet egy lágy croppal vagy gyors content aware el ki lehet játszani, de legalább ott maradna a kép adatai közt a lényegesebb infó.

\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"

Klon
Youtube se rossz erre a celra :)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Met
Google, photoshop tutorial, keresés

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok.
Kezdõ vagyok most állnék neki elõször photoshoppal szerbezgetni, de nagyon nem megy, valami segítséget kaphatnék? Akár valami segítõ oldal vagy videó, ahol jól le van írva minden alap lépés. Vagy akár ha valaki lenne oly kedves és lenne ideje elmagyarázná nekem a dolgokat? Skype elérhetõségem : alpine.lpn

Mûködik átkonvertálódik gif-be csak az a baj, hogy nem animal :(
zsolesz92
ha minden igaz, ez mûködik

Sziasztok egy kérésem lenne kezdõ vagyok.
CS6-om van és csináltam egy animált gif-et de nem tudom lementeni a -mentés webre- kattintva, ha próbálkozok 10 percig meghal a gép és utána hiba üzenetet kapok. Nem sokatmondót : Sikertelen mentés.
Valaki ha megtenné, hogy a lementett psd-met gif-be átmentené megköszönném.
Remélem nem túl pofátlan a kérésem elõre is köszönöm
Ide raktam föl: fejerke.net23.net/ps/ (nem tudok linkelni)
Az emailom fejerke00"kukac"yahoo"pont"com
Malakai
CCC-ben próbáld meg, hogy bekapcsolod a Wait for Vertical Refresh-t (VSync), hátha.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A gép lényegében új. Az oprendszer win8 a vga meg egy amd radeon hd 7700.
A leírtakat majd megpróbálom, ha hazaértem melóból. Köszi.

Malakai
OS, VGA?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MANOWAR
Lehet pixxel bacsinak igaza van es a vga memo huncutkodik. A "Use Graphics Processor" be van kapcsolva a Ps-ben /eleg virtualis memot adtal neki (alap is jo)? Esetleg egy masik Ps telepitott kellene keresni. Erosen hajlik a dolog a Ps hibaja fele... reinstall-nal torold a maradek cuccokat is ha van file es registry szinten is, es egy toredezettseg mentesitest is toljal mielott telepited. Free Defraggler

De minden más program tökéletesen fut.

pxxl
lehet h nem driver hanem vga hiba lesz :/ játékoknál láttam hasonlót.

All hail the double x!

Köszi. Nem tudom mi legyen többször újra raktam, próba képen most fel raktam egy elõzõ verziót, de az is csinálja. Kivisz az észbõl.

Klon
Hmm... tenyleg fura...
Nekem mikor hasonlo volt, driver megoldotta. Nem tudom, h nalad mi lehet, bar nekem nem pont igy villogott, hanem sokkal jobban.
Hatha nalam okosabbak megmondjak a tutit!

Viszont szep a kocsi, nekem is ilyen van ;)

A hibákról itt egy videó

Ez sajnos nem jött be :S továbbra is csinálja és kissé idegesítõ így dolgozni bármin is.

Klon
Sztem ez vga driver hiba lesz.
Tedd fel hozza a legujabbat. A gyarto honlapjan megtalalod.

Helló.

Amennyiben hülye helyen kérdeném bocsi, de nem jut más az eszembe.
Lenne egy problémám, miszerint a photoshop használat közben villog, néha a canvas-en kívüli rész villog és átvált szürke-fehér négyzetesre, néha meg maga a képen egyszer villan egy sötétet. Zoomnál is meg mozgatásnál is csinálja néha. Esetleg ötlet, hogy mitõl csinálja? Meg egérmozgásra is villogással reagál néha.

MANOWAR
Aham minden esetre erdekes lesz, mert meg korantsem fejeztek be a CSS3-at, es ha nem lennenek css maker-ok (-moz-, -webkit-, -o-, -ms-) jovval hosszabb ideig tartana a kodok implementalasa fuck :)
Akit esetleg erdekel web fejleszto melo (es ugye azert ert is hozza) az katt ide sg-s forum (egyetem mellet azt irja)

pxxl
hát most h már itt van a css3 már nem kell annyit ps-ezni :)

All hail the double x!

MANOWAR
ja irja is ez csak mutogatos balhe a klienseknek, annyi elonye van, hogy az alap kinezetet elvarasokat megbeszelitek, de melyebb szinten mar te sem tudsz vele mit csinalni pl menuk, sliderek, auto scaling, tordelesek meg egyaltalan ami forraskod szinten kelhet, no persze azert is $19+tax. Nekem is van vagy 20-25 sajat keszitesu sablonom meg persze a kulonbozo menu kodok, stb amiket felhasznalok igy viszonylag hamar ossze hozza az ember amit kell es utana johet az adatfeltoltes ra. A nagy teso DW sokat segit de sok minden azzal sem megoldhato amig adott kodokat csak a szerverek forditanak at. Teny, hogy PS vagy Gimp nelkul nehez lenne az elet ezzen a terulten is :)

DarkSector
úgy az igazi...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

papi08
Igen :)

Nekem az utolsó három munkám ilyen volt, de én fehér lapról kezdtem mindent, ilyen sablonok nélkül. Úgy az igazi :D

13 éve itt. Szép idő.

DarkSector
Vagyis arra érted hogy ezzel csak megmutatják a programozóknak hogy kb milyen kinézet legyen, és a kép alapján programozzák le?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"