Photoshop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiválasztod amelyik kell egy kattintás és kész
mondjuk full feketére rányomod, fehérrel vagy valami maszatosabb bézzsel (mit a papír)
ráteszed a képet köv layeren aztán meg tolsz rá egy kis paper textúrát...vagy letöltesz egy használt papír mintát és ráteszed felsõ rétegnek és átálllítod a layer blending módját darkenre, vagy valami hasonló sötét formára...el lehet vele játszogatni!
térképes móka bonyolultabb ha a víz full kék akkor könnyû a helyzet :D ellenkezõ esteben bajaosabb...keress rá tutorialt youtubon...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Még 1 kérdést szeretnék feltenni.Van egy hátterem, amire ráillesztettem egy térképet, de csak is kizárólag a kontinenseket,szárazföldeket kijelölve másoltam rá.Nah, most szeretnék egy képet illeszteni, pl Európára, ami nem lóg ki Európa határain kívülre, de kitölti teljesen.Elnézést a kacifántos fogalmazás miatt.Köszi elõre is.
Szeretnék csinálni egy postai bélyeget.A kép meg van, már csak a szegélyét szeretném bevagdosni.Hogyan menne a legegyszerûbben?Köszi!
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
1600%ra ránagyítasz, fogod a ceruzád, leveszed 1 px-re, egyik sarokból másikig keresztben becsikozod (5 px), elmented patternként.
amelyíik képen használni akarod, pattern stamp toolal tolhatod neki :)
Olyan felületet szeretnék, mint EZEN a templaten a sötétkék rész.
Ha jók a referenciáid és sikerül jó értékeléseket is szerezned jópár melóból, akkor jó pénzeket is el lehet kérni MINÕSÉGI munkáért. Ha kezdõ vagy, akkor fillérekért baszakodhatsz soksok ideig.
Komolyan mondom feltennéd hogy 1500 db képet kéne rendbe tenni 2 nap alatt de csak 20 dollárod van rá,szerintem 10-20 punjabi rögtön menne rá...bármit bármennyiért...de ugyan az az ember még gyógyszergyári gépsort is tervez neked 3d-ben udvartéri vezetékeléssel és csinál hozzá egy weboldalt +10 $ért...<#buck>#buck>
kb ennyit a freelancer oldalakról !
Mint mondtam kivéve ha nagyon jók a referenciáid..és itt nem a haverok által lájkolt "saját szájízû mûvészkedõs feelingezõs összedobtam valamitdejó" melókról beszélek.
Ha jó "árut"/szolgáltatást nyújtasz késõbb! akár jó pénzt is kereshetsz.
Mindig a különleges és hülye kérésekre kell utazni, me pl. a "design flyer" / poster melóra kismillió jelentkezõ lesz 1ft-ért, pedig te beleölnél nem kevés munkaórát és energiát, amit itthon még jól meg is fizetnének...de nincs ki :D
ha kitartó vagy belevághatsz, de sok pénzt ne remélj belõle, az elején...
ezek az én tapasztalataim, de más lehet nem így látja, nyugodtan cáfoljatok meg!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
megkerhetek valakit, hogy csinaljon nekem/csapatomnak egy logot?
ha igen akkor nehany informacio. a csapat neve Team Pulse. tehat valami pulzalo jel kellene illetve a csapatnev. (ebbol kerhetnek ket valtozatot? Team Pulse illetve Pulse Gaming?)
valami egyszeru de mutatos logo kellene, szeretnem a Twitch.tv stream csatornamra is, ahol a szerkeszto nevet is feltuntetnem.
Elore is koszonet erte.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
itt vannak jó minõségû polaroidok
tutorial
Az összes kérdést, amit itt feltesztek, googleban találom, nagyjából 2 perc alatt..
Google a ti barátotok is. Én csak azért keresem nektek, mert sokat tanulok belõlük
Ehhez hasonló keretbe szeretném behelyezni a képeim, csak kicsit élethõbben és kis 3D hatással akarom megszerkeszteni, majd háttérben egy fallal ahová rajzszögekkel vannak kirakva ezek a képek.Lehet egy kicsit bonyolúltan fogalmaztam:)
Van tippetek a megoldásra?Köszönöm
nyomsz egy deletet és kész
#16738 nem tudom, ennek utána kell olvasni, nem használtam még soha
Az elipszis tools-al megrajzoltam egy kört,de csak uj layert és maskot csinált és nem tudom kijelõlni a körön kivüli területet hogy kivágjam
Az auto completion opció mit takar?
\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az adobe termékekben nincs valami lehetõség, hogy megadjunk néhány információt pl hogy ki is a készítõ, esetleg egy mail cím vagy weboldal, amit a program automatikusan belevés az elkészített munka leírásába(jobbklikk/details/Description).
Ugyanis egy vízjelet egy lágy croppal vagy gyors content aware el ki lehet játszani, de legalább ott maradna a kép adatai közt a lényegesebb infó.
\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kezdõ vagyok most állnék neki elõször photoshoppal szerbezgetni, de nagyon nem megy, valami segítséget kaphatnék? Akár valami segítõ oldal vagy videó, ahol jól le van írva minden alap lépés. Vagy akár ha valaki lenne oly kedves és lenne ideje elmagyarázná nekem a dolgokat? Skype elérhetõségem : alpine.lpn
CS6-om van és csináltam egy animált gif-et de nem tudom lementeni a -mentés webre- kattintva, ha próbálkozok 10 percig meghal a gép és utána hiba üzenetet kapok. Nem sokatmondót : Sikertelen mentés.
Valaki ha megtenné, hogy a lementett psd-met gif-be átmentené megköszönném.
Remélem nem túl pofátlan a kérésem elõre is köszönöm
Ide raktam föl: fejerke.net23.net/ps/ (nem tudok linkelni)
Az emailom fejerke00"kukac"yahoo"pont"com
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A leírtakat majd megpróbálom, ha hazaértem melóból. Köszi.
All hail the double x!
Nekem mikor hasonlo volt, driver megoldotta. Nem tudom, h nalad mi lehet, bar nekem nem pont igy villogott, hanem sokkal jobban.
Hatha nalam okosabbak megmondjak a tutit!
Viszont szep a kocsi, nekem is ilyen van ;)
Tedd fel hozza a legujabbat. A gyarto honlapjan megtalalod.
Amennyiben hülye helyen kérdeném bocsi, de nem jut más az eszembe.
Lenne egy problémám, miszerint a photoshop használat közben villog, néha a canvas-en kívüli rész villog és átvált szürke-fehér négyzetesre, néha meg maga a képen egyszer villan egy sötétet. Zoomnál is meg mozgatásnál is csinálja néha. Esetleg ötlet, hogy mitõl csinálja? Meg egérmozgásra is villogással reagál néha.
Akit esetleg erdekel web fejleszto melo (es ugye azert ert is hozza) az katt ide sg-s forum (egyetem mellet azt irja)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem az utolsó három munkám ilyen volt, de én fehér lapról kezdtem mindent, ilyen sablonok nélkül. Úgy az igazi :D
13 éve itt. Szép idő.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"