4144
-
#2183 "A kempelés azért van mert majd mindenki úgy tudja, hogy jámüvel is lehet foglalni."
Nem gondolhatod komolyan. Azok a ök nem véletlenül álltak ott. Szvsz egy 6 éves gyerek is észreveszi azt az ikont jobboldalt, ami akkor jelenik meg, ha épp foglalni akarja a bázist. Elég naív kijelentés volt ... VAGY nem naivitás, csak nem voltál ott ;).
Tény, hogy minden játékba ott lesz pár f*sz. Most ezt a géppel-kempelek-stratégiát folytatják. Ha megjelennek az első csítek, akkor jönnek még majmok, hogy "húúú de jól jáccanak". GTA MTA is ezzel lett elb*szva. Na de ez már más tészta. -
#2182 Veletlen kemp ? Mikor a palinak szoltam , vagy 5szor hogy fejezze ezt mar be , semmi reakcio nelkul ?
Es tuti van kickelesi lehetoseg, mert az elejen amikor ma jatszottunk automatikusan a gep allandoan szavaztatott a kirugasra, ha valamelyik csapathoz csatlakozott valaki, akkor ha tobben lettek valamelyik oldalon. Csak ugye nem kicket irt ki hanem Boot-ot. -
#2181 Instant Action. Külön kiválasztod melyik mapan milyen korban akarsz játszani. Pont erre találták ki és tök jó megoldás. Az, hogy kevered, az már egyéni probléma.
Az ilyen AT-ST kempel a spw ponton, illetve nincs balancera egy megoldás van: amíg nem jön ki megfelelő balance patch (ha egyáltalán kijön), addig olyan mapeken nyomulni, mint Tatoo Mos Eisley, Theed, Kamino ... (stb.) Ugyanúgy megvan a hangulata a dolognak járművek nélkül is!
Különben meg, milyen egyensúlyról beszélünk? A Birodalom ebben az ERAban sokkal erősebb volt technikai szinten. Az már Lucas hibája, hogy hagyott bekerülni olyan járműveket a másik oldalra, amelyek vagy nem voltak, vagy nem rendelkeztek ilyen fegyverzettel, mint ami itt szerepel rajtuk. Sajnos ezt a "beteszek valamit a rebeleknek is, mert nekik nincs megfelelő nehézfegyverzetük" ötletet már a Force Commandernél elsütötték, hogy "balanceolják" a játékot. Itt hozzájön még az is, hogy túl gyengusok lettek a rakétások. :(
De ezen dolgok kivételével még mindig nagyszerűnek tartom a gamét. -
#2180 Az biztos nem mert nincs crack. Ott más a baj lehet alaplap vagy memória. -
Braveheart #2179 Hiába raktam fel a legújabb nvidia drivert, vmi más baja lehet hogy kifagy 20percenként... cracket nemhiszem hogy felraktam volna. Lehet az a baj? -
#2178 Szerintem te túl optimista vagy, direkt kemp az többnyire... -
Lifeforce #2177 Kénytelen voltam beállítani.
Elkezdődött itt is, hogy mindíg a jobb, erősebb csapatba állok Magyar szindroma.
Ez egy betegség. :)
1. nap után kénytelen voltam rátenni az automata csapatválasztást.
Sajna a szerver beállítási lehetősége közel egy nagy nulla, kickelési, banolási lehetőség nincs, ezért van lejelszavazva.
A kempelés azért van mert majd mindenki úgy tudja, hogy jámüvel is lehet foglalni.
Nem lehet járművel foglalni! :)
Úgyhogy nem akarattal kempelnek. -
#2176 Ja, még egy adalék: a Hungs.hu szerveren most ugye automata csapatbeállítás van, namost mikor fentvoltunk, kilépett pár ember, és egyszercsak ott voltunk, hogy volt 6 birodalmi, és 3 felkelő a szerveren - és nem lehetett csapatot váltani!!! -
Dankó #2175 Amúgy másnak megy a játék ilyenkor késő este vagy csak nekem? -
Dankó #2174 Nos én a magam nevében örülök hogy nekem legalább 23:00 után megy a game.Bármelyik szerverre csatlakozhatok mindre beenged zok szó nélkül.Napközben meg marad a hungs.Ne legyek telhetetlen így is jó addíg amíg nem lesz vmilyen crack hogy együtt nyomhassuk a game-t. -
#2173 Hehe ... jó ez fórum ... az a recskázós beszólás meg egyenesen fenomenális. Látom nem csak nekem lett tele a tököm azzal, hogy a respawn pointnál halomra lőtték az embereket a gépszörnyetegből ;) -
#2172 Ráadásul egy csomó pályánál érzem úgy, hogy mielőtt elkezdedődött volna, attól függően, hogy melyik oldalra kerültem, már tudom is, hogy nyerni fogok, vagy veszteni. Balance -ról sincs egyes pályákon ... max reménykecc a csodában, hogy most más lesz a vége. (pl. Mit kezdjek egy csirkével, ha nincs ellene csak a rakettás emberek ?) -
#2171 Nem azzal van a baj, hogy eredeti vagy sem. Hanem amíg megvárom, hogy bejöjjön a lista az egy élet. Aztán csatlakozni próbálok valahova. Megtelt ... pedig azt írta, hogy van még 4 hely. Na akkor újra töltöm (immár a második életem). Megkockáztatom közben, hogy én vagyok olyan fasza gyerek, hogy eltalálom mozgás közben a HUNGS.HU szervert (egy kis akció a játék előtt). Hát ez egyszer kéccer jött még csak össze, a többi alkalommal tölthettem újra a szerverlistát. Ennyit a multiról
Végigvittem a gamét, aztán nézegetem, hogy van egy Instant Action. Magától értetődik mi is az. PRÓBÁLTA MÁR VKI ? Hát ennél szarabbul meg se lehetett volna csinálni. A pályákat egyesével lehet bepakolni a maplistába, és mindegyiknél egyesével (MÉG A MAPLISTA KÉSZÍTÉSÉNÉL !) meg kell mondani melyik oldalt szeretnék lenni. A humoros az, hogy miután végigvittem a kampányokat, teljesen összekeveregtem, hogy akkor most ki kicsoda (kampánynevek nem feltétlen takarjak azt a csapatot, akivel jáccani fox).
Szóval ez a játék egy csoda. Játékmentet jónak mondható, de a felhasználói interfész az egy kalap szar. -
#2170 Esetleg ellenorzi a szerveruk a duplikalt CD keyeket, es ha talal duplat akkor azokat nem engedi be.
Vagy a tokom tudja.
Lehet azonos keyt generaltal valakivel. -
#2169 Csak egy ötlet: Az nem fordulhat elő, hogy mivel új játékról van szó, egész egyszerűen nem készültek fel megfelelően a rohamra és instabilak még a szerverek? -
Dankó #2168 Nos komolyan szopjon le egy batyu faszt meg egy veder kanmajmot a lucas arts.Nem hiszem most ezek valóban szopatják a tört verzióval rendelkező egyéneket?23:03-óta minden szerver beenged.Semmi cd key, semmi crack semmi!
Direkt kipróbáltam vagy 15-öt hogy biztos legyek benne.Mind beenged de ezelőtt egy olyan másfél órával még lófasz volt.
Erre van értelmes magyarázat? -
#2167 Meg nem is lenne baj, hogy elmereteztek a fejlesztok, de mi a tokomert kell, szinte a megsemmisulesuk utan ujra respawnoltatni a jarmuveket ?
A sok idiota mast sem csinal mint szaladgal a jarmuvekhez.
Aztan mikor gyalog van menni nem tud.
Ugylatszik gepjarmu gyar is van valahol a palyakon.
Ez igy egy nagy rakat sz....r, semmi taktikazasra nem keszteti a jatekosokat, mert ugygondoljak, hogy minek ? Majd beszalok akovetkezo gepjarmube max egyszer kozben meghalok.Hat siraly. -
haxoror #2166 aktív adminolással talán helyre lehetne rakni a 8 éveseket (talán) -
haxoror #2165 jó BF-es szokás szerint elkezdjük várni a balance patchet mint a megváltót :)
Amúgy IMÁDOM a gamét, hihetetlen jó a hangulata mé5vs5-ben is főleg városos mapokon ahol nincs jármű mert azokat tényleg elnézték a készítők de a kézifegyverek sztem kiegyenlítettek -
#2164 Ha interneten játszol, általában nem tudod megválogatni kikkel szeretnél játszani. Mindíg vannak olyanok akik élvezik, hogy ronthatják mások játékélményét, minden játékban. Ez már csak a multiplayerek sajátja marad... :(
Ha sok időt töltesz egy játékkal kialakulhatnak csoportok akik együtt nyomják... és ezen a ponton a sok hülye már lemorzsolódik. :) -
#2163 Ja szoval mert hasonlit a BF-re akar kempelni is lehet ? LOL.
Amugy a homoksiklo egy vicc. Szetlehet loni vele vagy 100 AT-St-t. Alig fogy a damageja, mig kozben lezert es raketat tud loni tomkelegevel.
Ezt melyik marha csinalta igy meg ? Ez kb olyan, mintha manapsag egy gumicsonakkal valaki megrohamozna egy tankot.
-
haxoror #2162 régen megszoktam de mára el is felejtettem mert a BF, BFV szerverekről nagyjából kikoptak a nyálfolyósok csak azt nem értem hogy ezt miért kell minden játéknál újra és újra eljátszani... -
antijedi #2161 spawnkem a bf játékmenetből adódik szvsz iylen gameknal jobb ha megszokod...
amugy nekem csak az tünt fel hogy a járművek kicsit tul erősek szvsz (azok amik "kis jármüvek" mig pl at-at talán pont jo vagy gyengébb mint kéne lenni, persze ez csak szvsz :) -
#2160 Hat ezert jobb helyeken egybol bant kap barki, ha raall a spawn pontra es ugy jatszik.
A versenyekrol meg nem is beszelek, ott egybol repul az ilyen noob. -
haxoror #2159 JA
Néhány emberke módszeresen halomra lövi a bespawnolókat, eleinte azt hittem tévedés mert nem tudják hogy járműből nem lehet foglalni de később ugye nyilvánvaló lett h direkt csinálják szóval ritka ügyesek vagytok h egy kézzel ilyen faszán tudjátok irányítani a lépegetőt mert gondolom a másikkal közben recskáztok ezerrel... -
antijedi #2158 meg svzsz gagyi irányitást is átvette bf-ből... :/
minnél többet jáccok vele annál kevésbé teccik... :( -
#2157 Részemről úgy érzem, hogy ez kb. 1 hétig szóló játék...
Respawn-nak értelme nincs, Andrew odaáll egy AT-ST-vel a spawnponthoz, és halomra gyilkol mindenkit. Jó, végülis nem annyira az ő hibája, hanem a játék BF szintű játékmenetének eredménye...
Kár, mert jó játék lehetne, ha rendes lenne a játékmenet, pl. Objective orientált lenne.... -
haxoror #2156 hogyan lehet menet közben a team választó menüt behozni? -
haxoror #2155 nekem sincs meg és vagy 4 órát toltam eddig a hungs-on -
Dankó #2154 Nem sok baja van a multis részének egyedüli gond az hogy nem eredeti a játék így nem is nagyon lehet játszani online csak ha szerencséd van illetve ha sokat baszogatod.Aki megvette eredetiben az nem irogat ide a fórumba, de sajnos többen vagyunk akiknek nincs meg így várunk vmi jobbfajta server crack-re vagy törtszerverekre. -
#2153 lol owned :P -
#2152 Life rakj majd be Bot-okat légyszi! THX -
#2151 Direct Connect nem igazán működik. Szóval szerencsétlenkedj csak a server browserrel :P -
CéZé #2150 #2122 nehogy visszaolvass :))))))))) -
#2149 vki nem tudja a Hungs.hu szerver ipjét ? Direct Connecttel sokkal egyszerűbben lehetne úgy csatlizni -
#2148 Bazzeg ... a kurva annyát annak aki csinálta ezt a köcsög multiplayeres interfészt. Vázzeg ... már fél órája próbálok belépni vhova ... -
#2147 msot nézem ... ezen az oldalon van sacc per kbra 20 üzivel lejebb ... de mind1 -
Isegrim #2146 Köszi nagyarc. :) -
#2145 LOL -
#2144 Ide is kéne má lassan a bannerba beépíteni, hogy Jelsző SWBFHU ... bár szerintem az is kevés lenne :)