4144
  • ZsZso
    "A kempelés azért van mert majd mindenki úgy tudja, hogy jámüvel is lehet foglalni."

Nem gondolhatod komolyan. Azok a ök nem véletlenül álltak ott. Szvsz egy 6 éves gyerek is észreveszi azt az ikont jobboldalt, ami akkor jelenik meg, ha épp foglalni akarja a bázist. Elég naív kijelentés volt ... VAGY nem naivitás, csak nem voltál ott ;).

Tény, hogy minden játékba ott lesz pár f*sz. Most ezt a géppel-kempelek-stratégiát folytatják. Ha megjelennek az első csítek, akkor jönnek még majmok, hogy "húúú de jól jáccanak". GTA MTA is ezzel lett elb*szva. Na de ez már más tészta.
  • [Jakuza]
    Veletlen kemp ? Mikor a palinak szoltam , vagy 5szor hogy fejezze ezt mar be , semmi reakcio nelkul ?
    Es tuti van kickelesi lehetoseg, mert az elejen amikor ma jatszottunk automatikusan a gep allandoan szavaztatott a kirugasra, ha valamelyik csapathoz csatlakozott valaki, akkor ha tobben lettek valamelyik oldalon. Csak ugye nem kicket irt ki hanem Boot-ot.
  • PREMIERE1
    Instant Action. Külön kiválasztod melyik mapan milyen korban akarsz játszani. Pont erre találták ki és tök jó megoldás. Az, hogy kevered, az már egyéni probléma.

Az ilyen AT-ST kempel a spw ponton, illetve nincs balancera egy megoldás van: amíg nem jön ki megfelelő balance patch (ha egyáltalán kijön), addig olyan mapeken nyomulni, mint Tatoo Mos Eisley, Theed, Kamino ... (stb.) Ugyanúgy megvan a hangulata a dolognak járművek nélkül is!

Különben meg, milyen egyensúlyról beszélünk? A Birodalom ebben az ERAban sokkal erősebb volt technikai szinten. Az már Lucas hibája, hogy hagyott bekerülni olyan járműveket a másik oldalra, amelyek vagy nem voltak, vagy nem rendelkeztek ilyen fegyverzettel, mint ami itt szerepel rajtuk. Sajnos ezt a "beteszek valamit a rebeleknek is, mert nekik nincs megfelelő nehézfegyverzetük" ötletet már a Force Commandernél elsütötték, hogy "balanceolják" a játékot. Itt hozzájön még az is, hogy túl gyengusok lettek a rakétások. :(

De ezen dolgok kivételével még mindig nagyszerűnek tartom a gamét.
  • Devilke
    Az biztos nem mert nincs crack. Ott más a baj lehet alaplap vagy memória.
  • Braveheart
    Hiába raktam fel a legújabb nvidia drivert, vmi más baja lehet hogy kifagy 20percenként... cracket nemhiszem hogy felraktam volna. Lehet az a baj?
  • Lacc
    Szerintem te túl optimista vagy, direkt kemp az többnyire...
  • Lifeforce
    Kénytelen voltam beállítani.
    Elkezdődött itt is, hogy mindíg a jobb, erősebb csapatba állok Magyar szindroma.
    Ez egy betegség. :)
    1. nap után kénytelen voltam rátenni az automata csapatválasztást.
    Sajna a szerver beállítási lehetősége közel egy nagy nulla, kickelési, banolási lehetőség nincs, ezért van lejelszavazva.
    A kempelés azért van mert majd mindenki úgy tudja, hogy jámüvel is lehet foglalni.
    Nem lehet járművel foglalni! :)
    Úgyhogy nem akarattal kempelnek.
  • [NST]Cifu
    Ja, még egy adalék: a Hungs.hu szerveren most ugye automata csapatbeállítás van, namost mikor fentvoltunk, kilépett pár ember, és egyszercsak ott voltunk, hogy volt 6 birodalmi, és 3 felkelő a szerveren - és nem lehetett csapatot váltani!!!
  • Dankó
    Amúgy másnak megy a játék ilyenkor késő este vagy csak nekem?
  • Dankó
    Nos én a magam nevében örülök hogy nekem legalább 23:00 után megy a game.Bármelyik szerverre csatlakozhatok mindre beenged zok szó nélkül.Napközben meg marad a hungs.Ne legyek telhetetlen így is jó addíg amíg nem lesz vmilyen crack hogy együtt nyomhassuk a game-t.
  • ZsZso
    Hehe ... jó ez fórum ... az a recskázós beszólás meg egyenesen fenomenális. Látom nem csak nekem lett tele a tököm azzal, hogy a respawn pointnál halomra lőtték az embereket a gépszörnyetegből ;)
  • ZsZso
    Ráadásul egy csomó pályánál érzem úgy, hogy mielőtt elkezdedődött volna, attól függően, hogy melyik oldalra kerültem, már tudom is, hogy nyerni fogok, vagy veszteni. Balance -ról sincs egyes pályákon ... max reménykecc a csodában, hogy most más lesz a vége. (pl. Mit kezdjek egy csirkével, ha nincs ellene csak a rakettás emberek ?)
  • ZsZso
    Nem azzal van a baj, hogy eredeti vagy sem. Hanem amíg megvárom, hogy bejöjjön a lista az egy élet. Aztán csatlakozni próbálok valahova. Megtelt ... pedig azt írta, hogy van még 4 hely. Na akkor újra töltöm (immár a második életem). Megkockáztatom közben, hogy én vagyok olyan fasza gyerek, hogy eltalálom mozgás közben a HUNGS.HU szervert (egy kis akció a játék előtt). Hát ez egyszer kéccer jött még csak össze, a többi alkalommal tölthettem újra a szerverlistát. Ennyit a multiról

Végigvittem a gamét, aztán nézegetem, hogy van egy Instant Action. Magától értetődik mi is az. PRÓBÁLTA MÁR VKI ? Hát ennél szarabbul meg se lehetett volna csinálni. A pályákat egyesével lehet bepakolni a maplistába, és mindegyiknél egyesével (MÉG A MAPLISTA KÉSZÍTÉSÉNÉL !) meg kell mondani melyik oldalt szeretnék lenni. A humoros az, hogy miután végigvittem a kampányokat, teljesen összekeveregtem, hogy akkor most ki kicsoda (kampánynevek nem feltétlen takarjak azt a csapatot, akivel jáccani fox).

Szóval ez a játék egy csoda. Játékmentet jónak mondható, de a felhasználói interfész az egy kalap szar.
  • [Jakuza]
    Esetleg ellenorzi a szerveruk a duplikalt CD keyeket, es ha talal duplat akkor azokat nem engedi be.
    Vagy a tokom tudja.
    Lehet azonos keyt generaltal valakivel.
  • Curze
    Csak egy ötlet: Az nem fordulhat elő, hogy mivel új játékról van szó, egész egyszerűen nem készültek fel megfelelően a rohamra és instabilak még a szerverek?
  • Dankó
    Nos komolyan szopjon le egy batyu faszt meg egy veder kanmajmot a lucas arts.Nem hiszem most ezek valóban szopatják a tört verzióval rendelkező egyéneket?23:03-óta minden szerver beenged.Semmi cd key, semmi crack semmi!
    Direkt kipróbáltam vagy 15-öt hogy biztos legyek benne.Mind beenged de ezelőtt egy olyan másfél órával még lófasz volt.
    Erre van értelmes magyarázat?
  • [Jakuza]
    Meg nem is lenne baj, hogy elmereteztek a fejlesztok, de mi a tokomert kell, szinte a megsemmisulesuk utan ujra respawnoltatni a jarmuveket ?
    A sok idiota mast sem csinal mint szaladgal a jarmuvekhez.
    Aztan mikor gyalog van menni nem tud.
    Ugylatszik gepjarmu gyar is van valahol a palyakon.
    Ez igy egy nagy rakat sz....r, semmi taktikazasra nem keszteti a jatekosokat, mert ugygondoljak, hogy minek ? Majd beszalok akovetkezo gepjarmube max egyszer kozben meghalok.Hat siraly.
  • haxoror
    aktív adminolással talán helyre lehetne rakni a 8 éveseket (talán)
  • haxoror
    jó BF-es szokás szerint elkezdjük várni a balance patchet mint a megváltót :)
    Amúgy IMÁDOM a gamét, hihetetlen jó a hangulata mé5vs5-ben is főleg városos mapokon ahol nincs jármű mert azokat tényleg elnézték a készítők de a kézifegyverek sztem kiegyenlítettek
  • Curze
    Ha interneten játszol, általában nem tudod megválogatni kikkel szeretnél játszani. Mindíg vannak olyanok akik élvezik, hogy ronthatják mások játékélményét, minden játékban. Ez már csak a multiplayerek sajátja marad... :(
    Ha sok időt töltesz egy játékkal kialakulhatnak csoportok akik együtt nyomják... és ezen a ponton a sok hülye már lemorzsolódik. :)
  • [Jakuza]
    Ja szoval mert hasonlit a BF-re akar kempelni is lehet ? LOL.
    Amugy a homoksiklo egy vicc. Szetlehet loni vele vagy 100 AT-St-t. Alig fogy a damageja, mig kozben lezert es raketat tud loni tomkelegevel.
    Ezt melyik marha csinalta igy meg ? Ez kb olyan, mintha manapsag egy gumicsonakkal valaki megrohamozna egy tankot.
  • haxoror
    régen megszoktam de mára el is felejtettem mert a BF, BFV szerverekről nagyjából kikoptak a nyálfolyósok csak azt nem értem hogy ezt miért kell minden játéknál újra és újra eljátszani...
  • antijedi
    spawnkem a bf játékmenetből adódik szvsz iylen gameknal jobb ha megszokod...
    amugy nekem csak az tünt fel hogy a járművek kicsit tul erősek szvsz (azok amik "kis jármüvek" mig pl at-at talán pont jo vagy gyengébb mint kéne lenni, persze ez csak szvsz :)
  • [Jakuza]
    Hat ezert jobb helyeken egybol bant kap barki, ha raall a spawn pontra es ugy jatszik.
    A versenyekrol meg nem is beszelek, ott egybol repul az ilyen noob.
  • haxoror
    JA
    Néhány emberke módszeresen halomra lövi a bespawnolókat, eleinte azt hittem tévedés mert nem tudják hogy járműből nem lehet foglalni de később ugye nyilvánvaló lett h direkt csinálják szóval ritka ügyesek vagytok h egy kézzel ilyen faszán tudjátok irányítani a lépegetőt mert gondolom a másikkal közben recskáztok ezerrel...
  • antijedi
    meg svzsz gagyi irányitást is átvette bf-ből... :/
    minnél többet jáccok vele annál kevésbé teccik... :(
  • [NST]Cifu
    Részemről úgy érzem, hogy ez kb. 1 hétig szóló játék...
    Respawn-nak értelme nincs, Andrew odaáll egy AT-ST-vel a spawnponthoz, és halomra gyilkol mindenkit. Jó, végülis nem annyira az ő hibája, hanem a játék BF szintű játékmenetének eredménye...
    Kár, mert jó játék lehetne, ha rendes lenne a játékmenet, pl. Objective orientált lenne....
  • haxoror
    hogyan lehet menet közben a team választó menüt behozni?
  • haxoror
    nekem sincs meg és vagy 4 órát toltam eddig a hungs-on
  • Dankó
    Nem sok baja van a multis részének egyedüli gond az hogy nem eredeti a játék így nem is nagyon lehet játszani online csak ha szerencséd van illetve ha sokat baszogatod.Aki megvette eredetiben az nem irogat ide a fórumba, de sajnos többen vagyunk akiknek nincs meg így várunk vmi jobbfajta server crack-re vagy törtszerverekre.
  • Me0w
    lol owned :P
  • AndrewCB
    Life rakj majd be Bot-okat légyszi! THX
  • Lacc
    Direct Connect nem igazán működik. Szóval szerencsétlenkedj csak a server browserrel :P
  • CéZé
    #2122 nehogy visszaolvass :)))))))))
  • ZsZso
    vki nem tudja a Hungs.hu szerver ipjét ? Direct Connecttel sokkal egyszerűbben lehetne úgy csatlizni
  • ZsZso
    Bazzeg ... a kurva annyát annak aki csinálta ezt a köcsög multiplayeres interfészt. Vázzeg ... már fél órája próbálok belépni vhova ...
  • ZsZso
    msot nézem ... ezen az oldalon van sacc per kbra 20 üzivel lejebb ... de mind1
  • Isegrim
    Köszi nagyarc. :)
  • ZsZso
    LOL
  • ZsZso
    Ide is kéne má lassan a bannerba beépíteni, hogy Jelsző SWBFHU ... bár szerintem az is kevés lenne :)