2072
:)
-
G_ArchAngel #701 már csak torresdani kell ide és kész van az állatkert...:PPP
ilyen nyálgépekhez adnak törlőkendőt?:))) -
-
#699 uglypeople.com :DDD
[genya de csak vitszel] :) -
#698 a barátomat? Miért? Ha egy veszett jóóóó pasi akkor miért ne kerülhetne be ide?? Korlátozod a szabadságomat?? Itt demokrácia van kéremszépen!!
most komolyan...hova kéne tennem akkor? -
#697 sztem máshova kell betenni -
#696 ugye-ugye ? -
#695 fekete-fehér képen mindenkinek sötét színű a szeme... :D -
#694 a felső huh ...nedvesítő nézésével huh ...szuper -
Ben C #693 pedig nem is barna a szeme! fujjj! :D -
spanyol bácsik...
-liheg-liheg-
[kinnt lóg a nyelve]
ez a középső...huh...anyám...
[körmeit rágja tágranyílt szemekkel] -
na ilyen képet fogok csinálni a barátomról...majd őt is beteszem ide :))) -
na ennek a srácnak a szájját legszívesebben bakpnám úgy ahogyan avan...baromira szép és dús ajkai vannak...persze arról már nem beszélve, hogy fekete haja és barna szeme van :) -
#689 hmm....jó ötlet :)
-
#688 Ha rendesen kiszedik, nem nő vissza másnapra. Persze nem borotválni kell. Egyébként ha olyan nagyra vagytok vele, próbáltátok már? Tudjátok mennyivel fantasztikusabb a szex, ha nincs köztünk semmi szőr! Mi már sok-sok éve így vagyunk, és garantálom, sokkal jobban lehet érezni a másikat, úgy hogy mindenkinek (férfiaknak és nőknek is) ajánlom a teljes szőrtelenítést. -
#687 én szőrzetre értettem ,hogy nem olyan szőrös ,mint 1 majom (pl. csimpánz ) -
#686 hülye -
#685 jogos a kérdés ... :D -
toto2700 #684 :DDD -
MacrosTheBlack #683 A légnyomás. :D -
MacrosTheBlack #682 a mellkasomon is inkább csak középen van egy csík, ami lefelé halad
Így jár aki a plafonra akar h.gyozni. :DDD -
MacrosTheBlack #681 (Mielőtt vki félreérti: mind a majmoktól származunk. :)) -
MacrosTheBlack #680 Mér, ufós? ;D -
a szőr vagy más?:P
[pimaszkodik] -
toto2700 #678 Persze lefelé haladva fokozatosan erősödik :) -
#677 nem baj az...attómégyooo! -
toto2700 #676 inkább csak gyengén látható:) -
#675 az jó ...:-) -
#674 helyes...sztem pl ha az a vonal sem burjánzik(vastag, több centis szőrréteg) a szőrtől akkor igazán szexi!
a 671hez szólva pedig:mint mondtam teljesen normális sztem ha egy pasinak szőrös a lába.
persze egy sima hapi is nézhet ki igazán jól.
de kinek mi tetszik..
-
toto2700 #673 És igen azért is kérdezem :) Na persze nem minden részem szőrős, még csak az kéne. A hátam csupasz, a mellkasomon is inkább csak középen van egy csík, ami lefelé halad. Mutatja merre van a lényeg:) -
#672 én ezt tudom ...de a férjem nem hasonlít attól függetlenül a majomhoz ... -
toto2700 #671 Csak azért kérdezem, mert ide csak csupasztestű, borotvált pasik képeit rakjátok be, holott ők csak egy kép erejéig voltak ilyenek(+retusálás). (Másnapra már visszanő) A legtöbb pasi lába szőrős, többek körött a tesztoszteron miatt. Na meg máshol is. -
#670 köszike ...:DDDDD -
MacrosTheBlack #669 Nem fürdőruhás, hanem télanyóruhás kép kell. Azért nem lehet válni. Legfeljebb házasságközvetítünk neked valakit. ;D -
MacrosTheBlack #668 Jó lesz mellette is. Hozhacc ajándékcsomagot is, kirakom a csukát az ablakba. :D -
#667 oké-oké ...TE lökött tyúk -
#666 Nem vettem sértésnek, én sem annak szántam. Csak szopás izé szokás szerint hülye vok. -
#665 Bocs Szivi ,de nem akartalak megsérteni ...:(
A férjem pedig beadná a válópert ,ha a fürdőrucis és akt képeimet mutogatnám ... - szóval nem kockáztatok ... -
#664 Majd ha te is, baby. :P Nem osztogatom frutti helyett. :D -
#663 naa ...tényleg néhány képet berakhatnál ,hogy a hímek csorgassák a nyálukat 1 kicsit ...:-DDD -
MacrosTheBlack #662 Neked is van? :D