Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Mindig arról beszél az ágyban, hogy mennyit kellett azért gyúrnia, hogy ilyen kockás legyen a hasizma. Inkább magát simogatná, mint a kiscsajt. Mivel õ is sokat edz, ezért elvárja a lánytól, hogy õ is edzett. szép alakú legyen.

A jövõ hétre is találtam egy "veszett jó pasit..." Marco ez a szép fiú vajon milyen lehet az ágyban???

Már beindultak a fantázik??? Még nem!! Há akkor baj van. sebaj, íme a következõ Brad Pittes kivitel. Ugye, hogy döglesztõ a pasi!!! Ha kíváncsi vagy mit rejt a gatyó, akkor írj, és ha bizonyítani tudod, hogy elmúltál 40 éves, akkor megy a mesebeli fotó. Nem életnagyságúban!!!!!

Voálá, s a srác már vetkõzik is.... Még többet, még többet hallom a nõi sikolyokat....
Egy kis hiba. A rendszer a mozgó gifteket nem kezeli, így nem látható ahogy a srác vetkõzik. Sebaj ha kíváncsi vagy arra a változatra akkor írjál.
416 hozzászólás a fórumon, és elvétve egy-két jó fotó arról a bizonyos "veszett jó pasiról". Akkor hát pótoljuk. A gyengébb idegzetûek a szemüket takarják el. Felkészültetek??? Íme az elsõ számú: Vélemény? Ha már elmúltál 40 éves, és kíváncsi vagy mi lóg a gatyójába írjál

gabber_saviola
THX

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dichter

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dichter
Nemröhög!!!

BhangraGirl
Szóval keresek egy másik pasit, aki legalább olyan jó, mint akit szívem szerint betennék ide.

BhangraGirl
Kata, most legszívesebben betennék egy képet... De nem lehet sajnos. Iszonyat jó a pasi... de majd keresek egy pasit! Végre egy ilyen topic is van. NEm állandóan a férfiak beszélik ki a lányokat. 😄D

Kata
Képet!!

[/cserf][/fülünyúl]

Dichter
Jééé, és most vettem csak észre, hogy topicot nyitottak rólam?

Hali :-)
ThePartyFace
Talan azert, mer mar delutan 3-kor sem voltunk beszamithato allapotban...;>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

geronimo77

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Kata
Kicsit ügyesebben is meg lehetett volna montázsolni a képet. És miért nõi feneket tettek rá bikinifelsõvel?

[/cserf][/fülünyúl]

ThePartyFace

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Kata
Mert férfi vagy. Ugyanaz benne nekem a szexis, mint nektek ebben:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert ott kizárólagos szerzõdést ajánlanak fel a végén. Ezért.

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Miért nem mehetsz?

Én valahogy nem értem hogy ebben mi a sexis

Kata
Nem mehetek.

[/cserf][/fülünyúl]

geronimo77
Most hallottam a TV-ben hogy lesz valami modell-verseny. A Cseh Annamária hírdette. Te nem indulsz? Vagy másoknak is esélyt akarsz adni?

Kata
íííííííííííííjj!! Hogy lehet valakinek ilyen szexis feneke?!... El vagyok ájulva... Pajzánokat fogok álmodni...

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
LLLOOOLLL:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Az mekkora 😛

[Walaki]D`Lair
Hát kéremszépen ilyet nem lehet kiadni bazdmeg! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Uram,uram aku*va életbe,talán várd meg amit mondok....

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

akkor lányok, veszett jó pasikat linkelni befele jóóó???

-the invisible-

Uram?

seAke
Én vagyok a buzi???
Nos uram ha ezek után valami panasza van a tudakózóval,a tudakozó személyzetével kapcsolatban....

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Ez az én szövegem
Te kis Bu*i

seAke
Az egy dolog....

Te beteg vagy

seAke
A linket érdemes megnézni ki a faszom lát ebbe mûvészstetet!!!!!

seAke

Msn Rulez 😄DD

ricsi1
😊

traXion

Kata
számon fogom kérni.

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
Aha... Jó de most mennem kell edzésre... Majd bepótoljuk!

Kata
"alapban" csak egy rongydarab, akár egy nõi fehérnemû. Akkor mutat jól, ha van, ami kitöltse. 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Hát az Imrus!
traXion
Amikor rajtam van, vagy alapban? 😄

Kata
Képet! Képet! 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

traXion
Van nekem egy hasonló! 😊 Csak az fekete. 😊

Kata
Jó alsógatya... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
hacsak 1 kis borpocak nem zavar akkor bennem se csalódnál

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"