2072
:)
  • Sné Zsuzsa
    lehet, de akárhogyan is erölködök, akkor is ez lesz a véleményem/ÉRZÉSEM :Ð

• Kata
    Világos, csak az emberekben is kb. ez az asszociáció születik meg pont a bevett ábrázolások miatt. Ez kb. olyan, minthogy a tiltás színét se mindenki zöldnek vagy kéknek képzeli el, hanem egyből a pirosra gondol.
  • Sné Zsuzsa
    én nem azt írtam le, hogy eddig kik hogyan látták, ahnem azt, hogy bennem milyen érzést kelt, vált ki egy szőke nő/férfi látványa

most itt kifejezetten saját véleményt/érzést írtam le és nem filóztam a művészeten
  • Kata
    Nem magamra vettem, nem én vagyok a világ közepe, csak mint észrevételt kifogásoltam. Ugyanis pont hogy a szőkéket tartják amazonosnak, vérmesebbnek, míg a sötét hajú nőket inkább szelídnek, háziasnak, a nagyon sötét hajúak inkább az ügyeletes gonosz szimbólumai lehetnének. Gondolj csak bele a korok festészetébe, a valkűr (amazon istennők) ábrázolásokon szinte egytől-egyik szőke nők szerepelnek, mondjuk Mona Lisa a szelíd, visszafogott pedig sötétbarna hajú. Természetesen valójában hajszín alapján nem szabad és nem is lehet vérmérsékletet eldönteni, de ha az általános szimbolizálásokra utalunk, akkor pont fordított a helyzet, mint állítottad.
  • Sné Zsuzsa
    na akkor elmagyarázom, hogy ne értsd félre

A szememben egy "amazon" csaj, nem kifejezetten b*aszni való, hanem egyszerűen életerős, erős jellem, harcos típus stb...mint pl Xéna...na ő nem egy gyönyörű nő, de a jelleme amazon.

Na akkor így már PEACE? :))))
  • Sné Zsuzsa
    hát azt, hogy hogy látom a szőkéket az nekem már egy érzés, ez nem változik, mint a véleményem....hogy is mondjam... "ÖSZTÖNÖSEN" utálom a szőkéket.. :)

remélem kata most nem magadra vonatkoztatsz (nem tudom, hogy szőke vagy e vagy sem, csak annyit tudok hogy régebben az voltál, de nem rád értettem)
  • G_ArchAngel #735
    akkor miért a 729-es volt a válaszod 726-ra?
    magadat gáncsolod el...:(
  • Sné Zsuzsa
    gondolom te is tudod értelmezni, hogy mire gondoltam "amazon" alatt? Vagy nem tudsz következtetni?
  • Kata
    Csak annyira okos vélemény, mint a #721... ;)
  • Kata
    A híres Vallejo és Royo képek zömén is szőke harcos és amazon hölgyek szerepelnek. :) Sötét hajúak általában gonosz, vérszívó vámpír, vagy banya ábrázolásban jelennek meg képeken és filmeken is, mint a rossz és a gyenge jellem megtestesítője. Na akkor most mi is van? :)
  • G_ArchAngel #731
    az amazon nők elméletileg skandináv típusok, s ott ugye nem a latin külső az elterjedt...
  • Sné Zsuzsa
    ez a saját okos véleményed Kata, szokás szerint
  • Sné Zsuzsa
    mert sok b*szni való csajt akarnak bele tenni
  • Kata
    Nekem meg a rövid hajú nők nem tetszenek, mert azok fiúsak. Csak hogy én is mondjak valami okosat.
  • Sné Zsuzsa
    nem hülyeség ami eszembe jut róla
  • Kata
    A sok pincs-pancs fantasy sorozatban is azért szőke (ráadásul platina, lol) minden harcos amazon muff. :)
  • Sné Zsuzsa
    tudod azért mondtam, hogy idősebb FÉRFIAK (tehát akik olyanok, mint pl Al Pachino) és azért, hogy fiatalabb FIÚK (mint az alsó képen), mert kinézetre sok a különbség..

meg tudom különböztetni, hogy mi a kettő közötti különbség...és baromira nem a nemiszerve érdekel okoska :)
  • G_ArchAngel #724
    Dolf Lundgren is marhagyenge gyerek:)
    Én sem szerettem szőke lenni, így talán az első vagyok a bolygón, aki örül a korai őszűlésnek:)
  • Kata
    Ez hülyeség. :)
  • Kata
    Na, csak kibújik a szeg a zsákból. :P
  • Sné Zsuzsa
    na én meg a szőkéket utálom....nekem a szőkékről a teljes gyengeség jut eszembe...a törékenység (tudod az igazi szőke, fehér bőrű nők)...egy nő is legyen erős, legyen amazon..

(így a favoritok között mindig is ott voltak a spanyol nők és ffiak)
  • G_ArchAngel #720
    nos igen, tehát fiú, vagy férfi, aki Neked tetszik?:)
    vagy csak legyen megtermékenyítő szerve?:)
  • Sné Zsuzsa
    a másik, hogy én kifejezetten az idősebb ffiakra bukom, de ezek a fiúk nagyon helyesek, ha még fiatalos is az arcuk
  • G_ArchAngel #718
    Persze, én értelek...
    Csak hát egy egészséges férfi számára ezek az elrettentő példák...:)
    Inkább egy szőke nő legyen a feleségem, mint hogy egyszer is ilyen csúszómászó váljon belőlem:)
  • G_ArchAngel #717
    A film nekem is bejött, de már ott is szálka volt a szememben a kiscsávó...
  • G_ArchAngel #716
    ezekkel az a baj, hogy lassan már szagról/iilatról sem mondod meg, hogy melyik nem képviselője, úgy mennek az utcán, mint akik éjszakája anális örömökkel telt...
    Bűzlenek, színesek, agyonkozmetikázottak...

Holott egy férfi vigyázzon az egészségére (fogak, körmök, bőr), legyen tiszta a haja és az arcszörzete ha van, és az sem baj, ha van rajta túlsúly, olyan mértékben, ami a tekintélyét nőveli - tehát nem 200 kilós medúzaalkatra gondolok, hanem pl. dokkmunkás testre:)
  • Sné Zsuzsa
    Senki nem kért meg arra, hogy változtass a világnézeteden.

Ezek nagyon jó palik, a torres meg helyes és nem azt mondtam, hogy jó a testfelépítése (még nem láttam élőben, ahogyan ezeket a hormonhibás nőket sem), de a képük alapján nagyon bejönnek...de tudod ki az aki nekem mindig is bejött: Al Pachino.

Ő is buzifejű?

A lenti fotók meg jól vannak beállítva, ahogy mondtad a fekete-fehér dob rajtuk rengeteget. DE nekem nagyon-nagyon bejönnek ezek a képek és pontosan azért is raktam be őket. Tehát összesítve: a lenti képeken szereplő férfiak baromira jó pasik és nekem álmaim pasijai közé beletartoznak...
  • Dynamic
    A "#691-ös" srác Josh Hartnett.Azért a Black Hawk Downban jó volt.Már nem úgy értem, hogy ő tetszett, hanem a film cuzámmen:)
  • Dynamic
    Nem hiszem, hogy pár hozzászólás alapján kellene átértékelni a világnézeted.Azért sokan vannak akiknek az általad említett színészek az esetei.Sok fiatal lányismerősöm van akiknek pl. Nicolas Cage jön be(pedig azért ő sem az a tipikus szépfiú), vagy Sean Connery a maga hetvenvalahány évével együtt.Bár az is igaz, hogy manapság valamelyest megváltozott a nők ízlésvilága.Elég, ha megnézed az utóbbi évek reklámjait, amiben az egyszálbél, előre nyalt hajú, nőies arcú pistikék vannak előnyben és az utcán is egyre többet látni belőlük.
  • G_ArchAngel #712
    #691-ös srác az annyira semmitmondóan átlagos, hogy hétköznap még a galamb is nekirepülne...
    A fotósnak sokat köszönhet, a fekete-fehér mindig is élesíti az érzékeket/érzelmeket és a világítás is jól lett beállítva...

Hány olyan paparozzo fotót láthattunk a bulvár magazinokban, ahol hányingerkeltően nézett ki kedvenc sztárunk!
    Álmodozni mindig lehet:)
  • G_ArchAngel #711
    JAG kapitány?:)
    Tőled mit is vártam volna:)

Régebben már megegyeztünk, Tiéd Harm, enyém Bell kisasszony:)
  • Kata
    Ha már annyira a külsőségekről van szó, akkor már inkább David James Elliott, mint a lenti buzik. :)

Viggo kis malacszemű, Bruce meg öreg is, kopasz is, nem bejövősek.
  • G_ArchAngel #709
    Nos, át kell értékelnem a világnézetem...
    magamról tudom, hogy szar vagyok, de azt hittem, hogy Jason Statham, Viggo Mortensen, Bruce Willis a nők álma - tehát, azok akik FÉRFIként néznek ki, nem pedig olyan tenyészcsikók, akik inkább hormonhibás nőkre hasonlítenek...

Torres pedig ortopédiai eset, annyira aránytalan a felépítése...
  • Sné Zsuzsa
    még mindig nem értem
  • Sné Zsuzsa
    Hmm....szerintem ezek a palik nem nyálgépek csak azért, mert ilyen képek készülnek róluk...épp ez a baj, hogy sok pasit nem lehet fotózni...amúgy lehet, hogy nyálasak ezek a palik, de ezek a nyálas paikról mondom azt, hogy bevinném őket az ágyamba....persze ha szerlemes lennék beléjük...nekem ilyen egy jó pali...a barátom is egy modell típus...magas és ugyanilyen helyes..de nekem így jön be...sőt...baromira olvadós vagyok tőle...

ja és még annyi, hogy a torres baromira helyes, csak a tv csinál belőle nyálas hülyét...szal aki helyes azt el kell ismerni...
  • Kata
    A kamera optikailag kövérít, legalábbis erre panaszkodtak a tévések még a 3:2 aránynál is. Ezért szándékosan vékonyítják (torzítják) a képet. A 16:9 arányú filmeknél már alapból használták régóta.
  • krisztike
    képzeld el a Hip Hop Boys-ban az egyik srácot a Levi T.-t a 164cm -rével és én 168cm vagyok ... kész röhej :DDD

( a sógi a tv-ben melózik és azt mondja ,hogy ilyenkor ,amikor azt akarják ,hogy magasabbnak látszódjék a delikven nyújtják a képet bizonyos módon de füff ilyenkor a kamera állástól is ,hogy milyen magasnak látszódik az illető )
  • G_ArchAngel #704
    aha, megyek a kedvesemmel az egyik bevásárló központban, jön szembe a Palcsó - na a gyerek a hónaljamig ért, és ugye a Torres nála jóval kisebb volt...

én sem vagyok egy égimeszelő, inkább átlagos, de hogy ezek TVben milyen nagyok - életben meg majdnem rájuk lépek...:)
  • krisztike
    bizti adnak pzs-t ...:DDD
    de a Dani helyes srác csak nem az én stílusom ...:)
  • Breki33
    hogy hová kéne betenned?

koooopppppppPPP