Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nehéz a Dark Side-nak nemet mondani, mi? Padawan 😄

Riszpekk
Riszpekk
Vagy mondjuk David Bowie
, Freddie MercuryA munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
a legjellegzetesebb ilyen leírás a nakatomi-toronyban látható
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
John McClane akcióban:

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(Mennyit gondolkoztam ezen a néven, de sehogy sem akart beugrani. Szóval köszi.
)"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
K-Lite Codec Pack 2.20 Full
Õ pedig most épp ráért és rávettem, hogy nézzen be ide.

Egy gépre elég a divx, xvid és az ac3 codek. Esetleg valami feliratozó, de az nem kötelezõ.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

na megyek fõzni :-)))))))))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Álítólag buknak rá a csajok?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vagy csak a véletlen mûve?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)