Veszett jóóóóó pasi!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
te meg köcsög unreg most jó? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
pedig minden DIE hARD-ba úgy nyomja

minnyá keresek magamrol képet😄D

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

GmorpH
Igaz itt nincs cigi, bár van helyette telefon. Amúgy olyat kerestem, de nem könnyû a "cigi, atléta, borostás fej" kombót megtalálni.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

[HUN]PAStheLoD
Ifjú padawan ? 😊 vagy ifjú nem kell...

I.C.ram
Nagyon kavarodik benned a szexuális hovatartozás 😄

Nehéz a Dark Side-nak nemet mondani, mi? Padawan 😄
[HUN]PAStheLoD
állandóan mosolyog 😊)

és harrison ford? 😊

[HUN]PAStheLoD
hol a cigi a szájából?

GmorpH
Ha már úgyis szóba került a negyvenes korosztály:

FREAK
szal ha nõ lennék, nem a 14 évesnek kinézõ 18 évesekre buknék, hanem az érett negyvenes hapsikra 😛PPPPPPPP

Riszpekk

FREAK
szerintem Michael Douglas is jó pasi, nem feltétlenül külsõleg, de ha nõ lennék..... 😄DDDDDD

Riszpekk

Taranov
Hát ez nekem nem jönne be, ha nõ lennék, én is inkább Freakkel tartanék, hogy Klúni rulez :-DD
Vagy mondjuk David Bowie , Freddie Mercury

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Buddy
vagy a Mûegyetemi kollégiumokban

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
na látod, megy ez 😊)

a legjellegzetesebb ilyen leírás a nakatomi-toronyban látható

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

GmorpH
Valami ilyesmire gondoltál?

John McClane akcióban:

FREAK
pedig csajnak jobb lenne

Riszpekk

Kata
Nem.

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
öööö ezt nem a veszett jó csajba akartad tenni?

Riszpekk

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

FREAK
Te, ez én vagyok vagy a vindízel? 😊

Riszpekk

Gery1980

FREAK
Klúni rulez 😄

Riszpekk

FREAK
nem túlzottan pörög ez a topik 😄 már képileg 😊

Riszpekk

[HUN]PAStheLoD
ja meg jáccik benne a bred pitt is most jut eszembe 😊

[HUN]PAStheLoD
nem.. abba a filmbe az jó úgy.. de a film storyja még csak csak elmegy de a kivitelezés az kb 0.

FtranX
valahogy nem illik rá ez az imidzs. Johnny Depp-re annál inkább.

Buddy
a legjellemzõbb a borostás alkesz fej, pofában a cigaretta, atléta és koszos farmer

Ezek szerint nem értettétek a filmet 😊 Nem nevezhetõ komoly darabnak - de azért gagyinak sem (szvsz)

FtranX
azt én is láttam és szerintem is gagyi. Amúgy nem lenne rossz színész, csak ne vágna mindig olyan idióta fanyar képet! 😊

[HUN]PAStheLoD
hehe a te érdeklõdési körödet akkor meg sem említjük 😊

[HUN]PAStheLoD
én most néztem meg a 12 majom c. filmet abba is jáccik ... elég gagyi film amúgy 😞

Buddy
mindenki öregszik, sõt, ki is pusztul

FtranX
A múltkor láttam a TV-ben Bruce-t. már õs is kezd öregedni.... 😊

GmorpH
Bizony, bizony. Õ az személyesen.

(Mennyit gondolkoztam ezen a néven, de sehogy sem akart beugrani. Szóval köszi. )

RelakSfromhome
Hehe, Jimmy "Tulipán" Tudeski

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

GmorpH
Elég régóta használom ezt a codec pack-ot és eddig még minden filmmel megbirkózott:

K-Lite Codec Pack 2.20 Full

Õ pedig most épp ráért és rávettem, hogy nézzen be ide.

Random_
Ace az nekem se jött be fõleg a videó tömörítést cseszte el de a lejátszást is néha.

Egy gépre elég a divx, xvid és az ac3 codek. Esetleg valami feliratozó, de az nem kötelezõ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ez félig meddig igaz... Nálam az ace úgy mûködött, hogy az addig nézhetetlen filmekbõl kb. nézhetõ lett a fele - és durván ugyanennyit elcseszett azok közül, amikkel addig nem volt gondom... szóval szerintem nem nyerõ

I.C.ram
Ne legyetek már ilyenek! ACE teljesen jó, arra, hogy filmet nézzen vele, mert mindegyik viszi.
Breki33
a fiuba felirom, mit kell s érdemes felrakni
de nõ legyek ha ujra ide irok :-)
Ugye-ugye... én is hiába mondtam

Breki33
na valaki irjon már nem akarom, hogy az én nevem legyen a topic mellett P

na megyek fõzni :-)))))))))

Breki33
na ezt neeeeeeeeee

nemigaz, hogy nem értitek meg végre, hogy az ace-t neeeeee
grrrrrrrrrr
Tikal
és akkor azt mondják hogy rosszindulatuan beirtam azt amit beirtam, pedig mások is észrevették 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Random_
Na hogy kompenzáljam offolásom ime egy ajándék kép.
Álítólag buknak rá a csajok?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

I.C.ram
A VÉLETLENÉ! 😄
Random_
Azért észreveszed mennyire eltünt mindenki hirtelen?
Vagy csak a véletlen mûve?

I.C.ram
Meg elvileg ugye a BME-re jár. Bár lehet, hogycsak a felvételin férfi volt a felügyelõ 😄
RelakSfromhome
Ehe, rongáljam a topikot a búrámmal?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Random_
Hát igen ez a férfi már csak ilyen állat. 😊