187
Egy új PS2 lap a Multiplay teamtől!
-
#27 Na kinycsi vagyok....már megvan véve de még nem volt időm belenézni... -
#26 Hoh! Akkor ebédnél megyek az újságárus felé. -
#25 kijött. -
#24 Mikor jön ki az új száma???
Kaplan -
greg5 #23 Mikó lesz új száma?? -
#21 A teszt video-kat sem értékeled? Azt nem nagyon tudod letöltögetni, és annak tényleg akkor van értelme, ha TV-n látod.
BTW én még néha a PSM2-t is megvettem a DVD miatt (pedig az aztán' pofátlanul drága importálva). Szóval én örülön neki. -
#20 Ja, a MultiPlayt is azért nem vettem többet, mert elkezdtek dvd mellékletet nyomni hozzá, ami jelentős árdrágulással járt.
Ha az 576 is elkezdi, akkor azt sem veszem többet.
Miért nem tudnak kiadni dvd melléklet nélkülit is? -
#19 Én is megvettem, egész jó volt. Nem nagyon szoktam videokat töltögetni a netről, csak ami NAGYON érdekel, de így kellemes végignézni a filmecskéket, néhány cucchoz kedvet csinál. Persze jobb lenne, ha lenne rajta néhány demo is...
Maga az újság kellemesnek ígérkezik, bár még nem olvastam el, csak átfutottam gyorsan. Természetesen van átfedés az 576-al, de azt hiszem ez kikerülhetetlen.
Szerintem a következő számokat is megveszem, az 576-al együtt. -
rolika #18 nemtom mért van, de német nyelvterületen egyetlen ps2-mag ad játszható demókat, mégpedig az official... -
Tom Alien #17 De az előzetes video nem arra való, hogy nagy TV-n élvezd, hanem hogy megtudd milyen lesz a játék. Én biztos nem adnék érte ennyi pénzt.
Szerintem sokan vannak így vele. Ha erőltetik ezt a DVD-t akkor meg fog bukni. -
#16 Nekem is elég.
Jópofa ha letöltögetsz mindenféle video-t net-ről, de a magazin talán jobb minőségben is be tudja szerezni, amit Te net-ről nem nagyon kapsz meg, valamint TV-n látod, nem pedig mikro-ablakban, 10 FPS-el, agyontömörítve. -
#15 Elég az. -
#14 Tegnap beszerváltam a Ps GURU t. a DVD-n csak videok voltak.
Pedig azt Hittem rányomnak valami jo kis demot -
#12 Hát ez azért elég LOL.
2000 forint egy újságért meg egy olyan DVD-ért, ami tökéletesen felesleges, hisz ami érdekel azt úgyis letöltöm a netről. Asszem nem ez lesz az én magazinom. :) -
#8 Bizony, az lenne.
(Ez tényleg komoly, vagy már megint PS2-őt emulálunk? ;) -
#7 -
#6 Mennyi? -
#4 És mi van a DVD-n? Ha demók, akkor vevő vagyok rá, ha csak filme-ek, akkor felejtős... -
#1 Király lenne!
1.!