187
Egy új PS2 lap a Multiplay teamtől!
-
rrroka #107 mijaza corevacsora és csak core-t lehet ott enni vagy sört is szabad inni...? :))) -
hzx #106 Vega: majd élőben. Nem nagyon hiszek a fórumok információátvivő szerepében. Túl könnyű megsértődni, túl könnyű félreérteni a másikat.
Dante: ez neked is szól :) nagyon szívesen megismerkednék mindenkivel, aki _érdemben_ tett valamit a honi gamer scene gazdagítása érdekében. Időnként szervezünk ilyen core vacsorákat, ha gondoljátok, fogadjátok el meghívásomat.
Üdv: Z. -
#105 :) egyébként aki megnézte a DVD-t, annak nem kétséges a kiléted... pár kilót lehet, hogy ledobhatnál, meg a szoláriumot se kéne erőltetni, bunyós! :)))) -
rrroka #104 oksa, de miért LOL??? általába vágom ezeket az izéket de ez már régen titok nekem :) -
PS Vega #103 Nem.
Mióta kitiltották a "magyar ember 2" nickemet, azóta örülök, ha ideengednek ;) -
karfiol #102 Értem.De nem szoktál más néven egyéb fórumokba írni? -
PS Vega #101 Martin.
Két vasat tartok a tűzben.
Nem, csak vicc :)
Nem lényeges ki vagyok (senki jelentős), csak véletlenül ismerem aAby-t, hzx-et meg néhány embert, ennyi. -
karfiol #100 Miért ,ki vagy? -
PS Vega #99 Lassan kezdem én is elhinni :)
Mondjuk mindig megborzongok, amikor belegondolok, hogy 21-25 ezret eladnak abból a lapból... (auditált, nem kamu adat, döbb...) -
Dante2 #98 Vega fogd már FEl !!!! A Gamestarról loptatok mindent ! -
PS Vega #97 Kopa - Cheap párosra gyanakszom :) -
#96 "Látom hamar körbeért, ki vagyok"
Ártatlan vagyok! /:|
-
PS Vega #95 Ja, a véleményekről.
Szívesen meghallgatok minden véleményt, ugyanis amit leírtál, az elsősorban a tulajdonos, és nem pedig a szerkesztők célja (bár hazudnék, ha azt állítanám, hogy nincsbenne egy jelentős közös halmaz is).
Ettől azért néhol eltér a saját motivációm, és emiatt nagyon fontos a megfelelő visszajelzés.
Egy dolgot nem szeretek, ha valaki úgy taknyoz, hogy közben nem ír semmi érdemlegeset, amiből esetleg meg lehetne tudni, hogy mi baja is van (és ennél aztán a világon nincs könnyebb dolog: szarok vagytok vazze, pont.). Gyönyörű példa erre az index és az ipma vonatkozó topikja, de itt is találkoztam hasonlóval, nem is olyan régen :) -
PS Vega #94 Hangosan kinevetni valamit.
Gyönyörű magyar nyelvünkben azonban érdekes vadhajtások indultak :) -
PS Vega #93 Na akkor szépen sorban :)
"GameStar ugrott be, mint design-ban, mind tartalomban és szövegezésben"
Desingban talán inkább a korábbi Gamer-re emlékeztet, esetleg picit a (szintén korábbi) PC Guru-ra.
Tartalomban - ezt nem értem :)
Szövegezés - ha nem bánod, ezt továbbra is sértésnek veszem...
A címlapon szereplő jövőbeli nagy nevek: ezt már én is szóvá tettem, de azt a - egyébként teljesen igaz és indokolt - választ kaptam, hogy talán ötbb értelme van preview-k címét kiírni, ha szinte semmi kiemelkedő nem jött az adott hónapban (ha tele leszünk 90%-os játékkal, akkor egészen biztosan azok lesznek kiírva).
Még egy dolog ezzel kapcsolatban: mint bizonyára feltűnt, elég sok a preview a lapban, aminek szintén több oka van (többek között érdemes elgondolokodni azon, hogy a tesztelt játékok hány százalékáról olvasott ilyen bőségesen az olvasó a lap megjelenéséig - súgok: nagy részét már olvasta...- , illetve mekkora ugyanez az arány az előzetesekkel: utóbbiban sokkal több újdonságot tudunk talán méhg offline lapként is elétek tárni- tulajdonképpen a címlap ezzel "harmonizál".
"Btw, nagyon szívesen kifaggatlak a részletekről a köv. Kopa bulin. :)"
Látom hamar körbeért, ki vagyok :)
Állok elébe. -
rrroka #92 mi a LoL tulképp...? -
#91 LOL - Lassan elnyered tőlem a kötekedő f*szkalap címet!
-
rrroka #90 Nekemis ugy tünt hogy az alanti kisviku hsz egy konkurenciás beszólás volt :))) -
hzx #89 Look, Vega. Egyrészt előrebocsájtom, amit már lentebb is írtam, hogy nagyon jó, hogy több papír mag is van a piacon. Lehetne még több is, viszont kezdetnek ez sem rossz :) De. Amikor átlapoztam a magazint, egyből a GameStar ugrott be, mint design-ban, mind tartalomban és szövegezésben. Ha csak a mostani címlapot vesszük, azon 5 olyan cím van (ha jól számoltam) ami még jó ideig nem lesz a honi piacon - az ilyesfajta hypeing eddig a PC-s újságok sajátja volt. És egy újabb De!: ne foglalkozz a netes véleményekkel. Ez nem valami low budget on-line mag, a vásárlók a pénztárcájukkal szavaznak: ha megveszik a magazint, akkor jól csináljátok, ha nem, akkor pedig változtatni kell valamit. Btw, nagyon szívesen kifaggatlak a részletekről a köv. Kopa bulin. :)
Dante: nem minden szar, csak ami tényleg szar. Hogy áll a világ leigázása a konzol.hu által? :) -
PS Vega #88 Ezzel nekem is gondjaim voltak, az Electronic Arts-nál úgy látszik kedvelik a 80-60-80-as nőket :( -
PS Vega #87 Az új számban mellőzve lettek az előzőben jelenlévő "érdekes" színek, ill. a játékcímek fejlécére korlátozódtak.
A grafikus elég sok lapnál dolgozott, a Kiskegyed szvsz nincs közte :) -
rrroka #86 Szerintem meg az a baj, hogy kicsi a csöcse annak a nőnek a címlapon... :)))) -
#85 Én bírom a lapot, de a hupikék, barbierózsaszín és egyéb "gyönyörű" szineket nyugodtan kihagyhatnátok. Honnan jött a grafikus, a kiskegyedtől? -
Dante2 #84 Annyira durva ez a magyar konzol társadalom
Itt mindenkinek sz@r minden. -
PS Vega #83 Azért bízom benne, hogy nem teljesen komolyan írtad ezt.
Ha belénk akartál rúgni, akkor miért nem mindjárt "konzolos Dörmögő Dömötör"? :)
Ugyanis a Gamestar és a mi célcsoportunk életkora között 6-8 év a difi, nem is vagyunk tele olyan színvonalas mondatokkal, hogy "LOL grafikája van a játéknak" vagy "királyul szólnak a zenék", stb. -
PS Vega #82 Köszönjük, hogy vásároltál az újságból!
(mert arra gondolni sem merek, hogy látatlanban alkotsz ítéletet )
A 2Multiplay team-ről" annyit, hogy az egyik szerkesztője most a főszerkesztő.
A rendkívül magas színvonalról meg annyit, hogy úgy tűnik nem érett a magyar piac arra a korábbi "hatalmas" színvonalra, ugyanis elég érdekesen fogyott pl. az utolsó szám, ami a régi szerkesztőséggel készült (pedig tele volt sztárjátékkal...) -
hzx #81 konzolos GameStar... de legalább van. -
kisviku #80 Ez a lap már SAJNOS nem a Multiplay team-től van...
...a színvonalon látszik is. -
PS Vega #79 Holnaptól kapható.
-
#78 A DVD-ről írnék néhány szót.
Video-k minősége:
Örültem a színes tartalomnak, viszont csalódtam a minőségében. Pontosabban a video-k minőségében. Nem a nagyobb felbontás, vagy a bitráta a problémám, hanem a framerate. Olyan video-k, amiket már magam is letöltöttem és láttam nagyon "bénán" lettek konvertálva a DVD-re (főleg az NTSC-s (30 fps-es) videok képkocka kihagyásos, interpoláció nélküli konvertálására gondolok).
Tesztek:
Hiányolom a teszteket is. SZVSZ a "gyári", agyonvágott trailer (reklámanyag) inkább marketing célú, mint a játék tényleges minőségét bemutató anyag és nem helyettesíti a játékból ténylegesen a tesztelő által rögzített képsorokat.
Mozi/film tréijlerek:
Ez a rész számomra teljesen értéktelen.
**
Menü
Örülök, hogy a menü és a hírek zenéjét kivettétek. Ugyan találhatnátok valami mást helyette, de így sokkal jobb, mint ahogy volt. ;)
Más nem jut eszembe:
Mivel én alapvetően a DVD miatt vettem eddig az újságot (és szeretném továbbra is) ezért sajnos egy kicsit csalódott vagyok.
-
KopaX #77 Tsókolom:D
Tiszteletpéldány esetleg, csatlakozom cheaphez a lejmolásban:DDDD -
#76 Ingyé akarok egyet de azonnal!!:PPP -
#75 Te joooooooooooooooooooooo ÉG ez a név:DDDDDDDDDDDD -
PS Vega #74 Megjelent az új szám, megújult szerkesztőséggel és design-al, jónéhány újdonsággal.
Az észrevételeket és kriritákak szívesen várjuk! -
rrroka #73 Há persze. Nem lehet senkit leköpni azér mer nem jött be neki a gém. -
Ramza #72 Így már értem.
Ezért is írtam, hogy az objektív dolgokban (pl. grafika minősége) az a jó eset, ha két újság ugyanazt írja, ha nem, akkor az egyiknek az értékítéletével gondok vannak.
De a szubjektív értékelés - és aki ennek a létét tagadja, az szvsz nem mond igazat - mindig is létező dolog marad. -
rrroka #71 duplázás: semmi érdemi infóban nem tér el a két újság leírása.
Merugye azér vesz az ember két újságot hátha tönn infóhoz jut. Bosszantó, ha ugyanarról a dologról két különböző infót kap (pl: gyönyörű a grafika-szar a grafika). -
Ramza #70 Azzal semmi gond nincs, ha két embernek kétfajta véleménye van egy játékról, feltéve, ha a nem szubjektív dolgokat korrekten írják le.
A duplázós részt nem értem... -
rrroka #69 Érdekes is lehet, mer ugye egyik eztmondja másik aztmondja majd, meg bosszantó is ha dupláznak. -
Ramza #68 Mivel az 576 havonta, a PS Guru öthetente jelenik meg, ezért az "eltolás" miatt mindig lesznek játékok, amik az egyikben egy hónappal korábban jelennek meg, a másikban egy hónappal később. És fordítva :)