PS Guru - a PS2 Magazin

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sigmavirus1
már 3 db

Viva La Virus1!!!

UNREG
Jött.

aabyssx
Jött ki új?

www.youtube.com/aabyssx

Kaplan
Na milyen a februári PSGURU?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sigmavirus1
Nem néztem a neveket de tudtommal a Reiker már nem dolgozik a PS Gurunál, nekem is az õ írásai miatt adtam ki eddig az ezreseket de lehet hogy most már nem veszem tovább, a DVD se egy olyan nagy szám, megvárom talán tesztelik az MMX7-et és utánna vége...😊

Viva La Virus1!!!

Mármint az õ írásai tetszettek a legjobban, de a többi se volt rossz! Mielõtt valaki még félreért! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Tényleg milyen lett? Érdemes beszerezni?
A multkori szám számomra egyedül Reiker írásai miatt tetszett!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

sigmavirus1
Hát nem estem hanyatt az újságtól....😛

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Nem egyedi.
De kis navigálással azér' meg tudtam nézni mindent. 😉

www.youtube.com/aabyssx

duc
A DVD menüvel nálam volt kis gond... remélem egyedi eset. A le-föl-jobbra-balra irányok némiképpen átértékelõdtek a menüben 😊)
sigmavirus1
Na kinycsi vagyok....már megvan véve de még nem volt idõm belenézni...

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Hoh! Akkor ebédnél megyek az újságárus felé.

www.youtube.com/aabyssx

duc
kijött.
Kaplan
Mikor jön ki az új száma???

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mikó lesz új száma??

aabyssx
A teszt video-kat sem értékeled? Azt nem nagyon tudod letöltögetni, és annak tényleg akkor van értelme, ha TV-n látod.

BTW én még néha a PSM2-t is megvettem a DVD miatt (pedig az aztán' pofátlanul drága importálva). Szóval én örülön neki.

www.youtube.com/aabyssx

Aramir
Ja, a MultiPlayt is azért nem vettem többet, mert elkezdtek dvd mellékletet nyomni hozzá, ami jelentõs árdrágulással járt.
Ha az 576 is elkezdi, akkor azt sem veszem többet.
Miért nem tudnak kiadni dvd melléklet nélkülit is?

cenobite
Én is megvettem, egész jó volt. Nem nagyon szoktam videokat töltögetni a netrõl, csak ami NAGYON érdekel, de így kellemes végignézni a filmecskéket, néhány cucchoz kedvet csinál. Persze jobb lenne, ha lenne rajta néhány demo is...
Maga az újság kellemesnek ígérkezik, bár még nem olvastam el, csak átfutottam gyorsan. Természetesen van átfedés az 576-al, de azt hiszem ez kikerülhetetlen.
Szerintem a következõ számokat is megveszem, az 576-al együtt.

gamertag: kenobita

nemtom mért van, de német nyelvterületen egyetlen ps2-mag ad játszható demókat, mégpedig az official...

De az elõzetes video nem arra való, hogy nagy TV-n élvezd, hanem hogy megtudd milyen lesz a játék. Én biztos nem adnék érte ennyi pénzt.
Szerintem sokan vannak így vele. Ha erõltetik ezt a DVD-t akkor meg fog bukni.

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

aabyssx
Nekem is elég.

Jópofa ha letöltögetsz mindenféle video-t net-rõl, de a magazin talán jobb minõségben is be tudja szerezni, amit Te net-rõl nem nagyon kapsz meg, valamint TV-n látod, nem pedig mikro-ablakban, 10 FPS-el, agyontömörítve.

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
Elég az.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

bastard187
Tegnap beszerváltam a Ps GURU t. a DVD-n csak videok voltak.
Pedig azt Hittem rányomnak valami jo kis demot

www.gamer365.hu

Rincewind
Hát ez azért elég LOL.
2000 forint egy újságért meg egy olyan DVD-ért, ami tökéletesen felesleges, hisz ami érdekel azt úgyis letöltöm a netrõl. Asszem nem ez lesz az én magazinom. 😊
aabyssx
Bizony, az lenne.

(Ez tényleg komoly, vagy már megint PS2-õt emulálunk? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Mennyi?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Rincewind
És mi van a DVD-n? Ha demók, akkor vevõ vagyok rá, ha csak filme-ek, akkor felejtõs...
traXion
Király lenne!

1.!

← ElőzőOldal 4 / 4