187
Egy új PS2 lap a Multiplay teamtől!
-
rrroka #67 Vettem egy márciusi számot,szomorúan tapasztaltam hogy jó nagy az átfedés a februári 576konzollal. Gondolom ami meg csak a PSGuruban van most az majd lesz a márciusi konziban...
Mondjuk ez elkerülhetettlen, de ha csóró diák lennék akinek az ezer forint is pénz, akkor csak konzit vennék.
Amuyg az újság jó meg minden! :) -
#66 kösz! Heading to újságos.... -
#65 Az új a 2004/2 (összesen 3. példány). -
#64 Most akkor kapható a köv. szám? (nem a FFX2-es, az a második volt) -
#63 Eh, az nem való duplo lego minőségű játékokhoz!
-
#62 Hát igen, a Konzol tényleg képes felkorbácsolni az indulatokat, Csipi egy-egy cikke után napokig forr a topik... -
#61 jah, én is unom már ezt a dizájnot, mikor az első PS Gurut megvettem és kinyitottam egyxből gondoltam hogy mámegenaMultiplayesek....:P -
#60 Aha (figyelmetlen voltam ;).
Akkor mivel töltöd ki az az 50 oldalt? -
Ramza #59 És tegyük rá a GC Guru-ra? -
#58 Hat way of the samurai 2vel:D ami a ho veghen jon ki ps2re:) -
Ramza #57 Azért jelenik meg évente egyszer :D -
#56 És mivel töltöd ki azt a 60 oldalt? -
#55 Az újságról? Bele sem olvastam (majd egyszer átlapozom). A dévédé miatt veszem, az viszont nagyon tetszik. -
Ramza #54 A két "oldalról" néhányan elkezdték provokálni a másikat.
Aztán a gurus topik elsüllyedt, a konzolos a mai napig él és virul. -
#53 Milyen háborút? -
Ramza #52 Szerintem minden hasonló jellegű vita butaság. -
Ramza #51 Kéne csinálni egy GC Guru-t.
Évente jelenne meg, 60 oldalas lenne. Benne lenne minden -
#50 Dehogy volt az butaaaaaaaa:) -
#49 a Designon szvsz is van meg mi csiszolni ezt a stiluskat eorltetik elegge regota gyokeresen ujitanek
ha nagyot akarnek durantani, a DVDre vagy elerem hogy legyenek demok vagy kuka mert sztem csak videok miatt felesleges. -
Ramza #48 Pontosan.
Ezért is éreztem butaságnak annak idején az indexen a buta háborút :( -
#47 Én is. A kettő kiegészíti egymást. -
Ramza #46 Milyen új? -
#45 Nekem a dizájn se jön be túlzottan a DVD meg egy rakás kaki bár ez az új igéretesnek ígérkezik! -
Ramza #44 Erről én biztosan nem fogok vitát nyitni, szeretem mindkét lapot. -
#43 Akik a tárgyilagos cikkeket szeretik, azoknak be fog jönni, viszont akik a tesztelő magánéletére és lelki bajaira kiváncsiak, azok csalódni fognak. -
Ramza #42 Már csak azért is, mert nem az a szám jött ki most, de ne zavarjon kiscsíra :D -
#41 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagy ratyiii a szááááám ilyen sok hulyesget osszehordani az FFX2rol:PPP najo elobb azer elolvasom acikket:D -
Ramza #40 Vélemény? -
#39 Én még nem de havernál láttam!:P -
#38 Ja. Már megvettem. -
#37 már 3 db -
#36 Jött. -
#35 Jött ki új? -
#34 Na milyen a februári PSGURU? -
#33 Nem néztem a neveket de tudtommal a Reiker már nem dolgozik a PS Gurunál, nekem is az ő írásai miatt adtam ki eddig az ezreseket de lehet hogy most már nem veszem tovább, a DVD se egy olyan nagy szám, megvárom talán tesztelik az MMX7-et és utánna vége...:) -
Jinchuu #32 Mármint az ő írásai tetszettek a legjobban, de a többi se volt rossz! Mielőtt valaki még félreért! :D -
Jinchuu #31 Tényleg milyen lett? Érdemes beszerezni?
A multkori szám számomra egyedül Reiker írásai miatt tetszett! -
#30 Hát nem estem hanyatt az újságtól....:P -
#29 Nem egyedi.
De kis navigálással azér' meg tudtam nézni mindent. ;) -
#28 A DVD menüvel nálam volt kis gond... remélem egyedi eset. A le-föl-jobbra-balra irányok némiképpen átértékelődtek a menüben :))