PS Guru - a PS2 Magazin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez érdekes 😊
Emlékeim szerint 4 lemezt vittem, az mind itt van.
De ezek szerint valami nem jut eszembe. Köszi!
Amúgy be vagyok kapcsolva folyamatosan.

Pfff... nemtom. majd megnézem.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Hali!
Telcsin nem bírlak elérni, de nálam maradt az egyik preview dvd, ha összefutunk adom is vissza.

Ki írta amúgy az ominózus cikket?

Najó ezt én nem tudhatom 😊

Ezzel talán az akkori szerkesztõséget keresd meg, akik közül már senki nem dolgozik itt...

Elkezdtem játszani a Max Payne 2vel és ugy a 2. rész felánél eszembe jutott, hogy beleolvasok az elsõ szám mp2 leirásába. Így hogy már játszottam is vele nagyon felületesnek tûnik a cikk és olyannak, ami kb 2 óra játék után készült az addigi dolgokról + egy kis netrõl szedett infó.
A T. szeknek ez nem tünt fel?

Ki? Én vagy õ?

skizó...

(hazudik?)

Igen.
Régen nem szerettem a konzolokat, de aztán vallásos lettem és megvilágosodtam, meg a fél éves pszichiátriai kezelés (némi gumifalú szobával kombinálva) is jót tett.
Most már testvéremnek érzek minden konzolost!

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

<i>Kedves Hzx ! Én elfogadnám a meghívásod, csak attól tartok (stílusodat ismerve) ott is suxolnál tovább Vagy tévedek?</i>

Bátraké a szerencse, kedves Dante 😊

.hzx

Tavaly ilyenkor csak a magyar ember2 miatt olvastam a "PC-s játékoknak leáldozott" fórumot.

Bocs Dante2, a PS Vegától akartam kérdezni.

Te tényleg a magyar ember2 vagy???

Kedves Hzx ! Én elfogadnám a meghívásod, csak attól tartok (stílusodat ismerve) ott is suxolnál tovább Vagy tévedek?

Lehet,hogy a vacsorán magvakat fognak enni,szotyit,tökmagot,meg ilyesmit:-)))
gazdag vagyok, nem megyek! 😊))

Alapban igen, de mivel én szervezem, jut hely nekem, kibicnek is 😊))

.hzx

Õ fog felszolgálni 😊
Pingvin-ruhában 😉

aabyssx
Szóval Te kimaradsz?

www.youtube.com/aabyssx

core vacsora = csak a szépeknek és okosoknak 😊)))

.hzx

Oké, igazad van!

aabyssx
HC konzolos nem vágja az összes rövidítést, mert nem pazarolja az idejét az internet-en, hanem játszik. >😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
107-re.

www.youtube.com/aabyssx

a core-t azt értem, annyira bugyuta nem vagyok, ugy kérdeztem, hogy az azt jelenti hogy csak a HC konzolosoknak van szervezve, ugyértve aki vki a témában, vagy odaehet olyat is a fene, aki nem vágja az össze rövidítést élbõl.

kösz! 😊

aabyssx
Ez házéiksz menágerdumája (BTW core = mag). >😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
loughs out loud

www.youtube.com/aabyssx

mijaza corevacsora és csak core-t lehet ott enni vagy sört is szabad inni...? 😊))

Vega: majd élõben. Nem nagyon hiszek a fórumok információátvivõ szerepében. Túl könnyû megsértõdni, túl könnyû félreérteni a másikat.

Dante: ez neked is szól 😊 nagyon szívesen megismerkednék mindenkivel, aki _érdemben_ tett valamit a honi gamer scene gazdagítása érdekében. Idõnként szervezünk ilyen core vacsorákat, ha gondoljátok, fogadjátok el meghívásomat.

Üdv: Z.

.hzx

duc
😊 egyébként aki megnézte a DVD-t, annak nem kétséges a kiléted... pár kilót lehet, hogy ledobhatnál, meg a szoláriumot se kéne erõltetni, bunyós! 😊)))
oksa, de miért LOL??? általába vágom ezeket az izéket de ez már régen titok nekem 😊

Nem.
Mióta kitiltották a "magyar ember 2" nickemet, azóta örülök, ha ideengednek 😉

Értem.De nem szoktál más néven egyéb fórumokba írni?
Martin.
Két vasat tartok a tûzben.

Nem, csak vicc 😊
Nem lényeges ki vagyok (senki jelentõs), csak véletlenül ismerem aAby-t, hzx-et meg néhány embert, ennyi.

Miért ,ki vagy?
Lassan kezdem én is elhinni 😊
Mondjuk mindig megborzongok, amikor belegondolok, hogy 21-25 ezret eladnak abból a lapból... (auditált, nem kamu adat, döbb...)

Vega fogd már FEl !!!! A Gamestarról loptatok mindent !

Kopa - Cheap párosra gyanakszom 😊

aabyssx
"Látom hamar körbeért, ki vagyok"

Ártatlan vagyok! /:|

www.youtube.com/aabyssx

Ja, a véleményekrõl.
Szívesen meghallgatok minden véleményt, ugyanis amit leírtál, az elsõsorban a tulajdonos, és nem pedig a szerkesztõk célja (bár hazudnék, ha azt állítanám, hogy nincsbenne egy jelentõs közös halmaz is).
Ettõl azért néhol eltér a saját motivációm, és emiatt nagyon fontos a megfelelõ visszajelzés.
Egy dolgot nem szeretek, ha valaki úgy taknyoz, hogy közben nem ír semmi érdemlegeset, amibõl esetleg meg lehetne tudni, hogy mi baja is van (és ennél aztán a világon nincs könnyebb dolog: szarok vagytok vazze, pont.). Gyönyörû példa erre az index és az ipma vonatkozó topikja, de itt is találkoztam hasonlóval, nem is olyan régen 😊

Hangosan kinevetni valamit.
Gyönyörû magyar nyelvünkben azonban érdekes vadhajtások indultak 😊

Na akkor szépen sorban 😊

"GameStar ugrott be, mint design-ban, mind tartalomban és szövegezésben"

Desingban talán inkább a korábbi Gamer-re emlékeztet, esetleg picit a (szintén korábbi) PC Guru-ra.
Tartalomban - ezt nem értem 😊
Szövegezés - ha nem bánod, ezt továbbra is sértésnek veszem...

A címlapon szereplõ jövõbeli nagy nevek: ezt már én is szóvá tettem, de azt a - egyébként teljesen igaz és indokolt - választ kaptam, hogy talán ötbb értelme van preview-k címét kiírni, ha szinte semmi kiemelkedõ nem jött az adott hónapban (ha tele leszünk 90%-os játékkal, akkor egészen biztosan azok lesznek kiírva).
Még egy dolog ezzel kapcsolatban: mint bizonyára feltûnt, elég sok a preview a lapban, aminek szintén több oka van (többek között érdemes elgondolokodni azon, hogy a tesztelt játékok hány százalékáról olvasott ilyen bõségesen az olvasó a lap megjelenéséig - súgok: nagy részét már olvasta...- , illetve mekkora ugyanez az arány az elõzetesekkel: utóbbiban sokkal több újdonságot tudunk talán méhg offline lapként is elétek tárni- tulajdonképpen a címlap ezzel "harmonizál".

"Btw, nagyon szívesen kifaggatlak a részletekrõl a köv. Kopa bulin. 😊"

Látom hamar körbeért, ki vagyok 😊
Állok elébe.

mi a LoL tulképp...?

aabyssx
LOL - Lassan elnyered tõlem a kötekedõ f*szkalap címet!

www.youtube.com/aabyssx

Nekemis ugy tünt hogy az alanti kisviku hsz egy konkurenciás beszólás volt 😊))

Look, Vega. Egyrészt elõrebocsájtom, amit már lentebb is írtam, hogy nagyon jó, hogy több papír mag is van a piacon. Lehetne még több is, viszont kezdetnek ez sem rossz 😊 De. Amikor átlapoztam a magazint, egybõl a GameStar ugrott be, mint design-ban, mind tartalomban és szövegezésben. Ha csak a mostani címlapot vesszük, azon 5 olyan cím van (ha jól számoltam) ami még jó ideig nem lesz a honi piacon - az ilyesfajta hypeing eddig a PC-s újságok sajátja volt. És egy újabb De!: ne foglalkozz a netes véleményekkel. Ez nem valami low budget on-line mag, a vásárlók a pénztárcájukkal szavaznak: ha megveszik a magazint, akkor jól csináljátok, ha nem, akkor pedig változtatni kell valamit. Btw, nagyon szívesen kifaggatlak a részletekrõl a köv. Kopa bulin. 😊

Dante: nem minden szar, csak ami tényleg szar. Hogy áll a világ leigázása a konzol.hu által? 😊

.hzx

Ezzel nekem is gondjaim voltak, az Electronic Arts-nál úgy látszik kedvelik a 80-60-80-as nõket 😞