PS Guru - a PS2 Magazin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékeim szerint 4 lemezt vittem, az mind itt van.
De ezek szerint valami nem jut eszembe. Köszi!
Amúgy be vagyok kapcsolva folyamatosan.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Telcsin nem bírlak elérni, de nálam maradt az egyik preview dvd, ha összefutunk adom is vissza.
A T. szeknek ez nem tünt fel?

Régen nem szerettem a konzolokat, de aztán vallásos lettem és megvilágosodtam, meg a fél éves pszichiátriai kezelés (némi gumifalú szobával kombinálva) is jót tett.
Most már testvéremnek érzek minden konzolost!

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
Bátraké a szerencse, kedves Dante 😊
.hzx
Vagy tévedek?------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
.hzx
Pingvin-ruhában 😉
.hzx
www.youtube.com/aabyssx
Dante: ez neked is szól 😊 nagyon szívesen megismerkednék mindenkivel, aki _érdemben_ tett valamit a honi gamer scene gazdagítása érdekében. Idõnként szervezünk ilyen core vacsorákat, ha gondoljátok, fogadjátok el meghívásomat.
Üdv: Z.
.hzx
Mióta kitiltották a "magyar ember 2" nickemet, azóta örülök, ha ideengednek 😉
Két vasat tartok a tûzben.
Nem, csak vicc 😊
Nem lényeges ki vagyok (senki jelentõs), csak véletlenül ismerem aAby-t, hzx-et meg néhány embert, ennyi.
Mondjuk mindig megborzongok, amikor belegondolok, hogy 21-25 ezret eladnak abból a lapból... (auditált, nem kamu adat, döbb...)

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu
Szívesen meghallgatok minden véleményt, ugyanis amit leírtál, az elsõsorban a tulajdonos, és nem pedig a szerkesztõk célja (bár hazudnék, ha azt állítanám, hogy nincsbenne egy jelentõs közös halmaz is).
Ettõl azért néhol eltér a saját motivációm, és emiatt nagyon fontos a megfelelõ visszajelzés.
Egy dolgot nem szeretek, ha valaki úgy taknyoz, hogy közben nem ír semmi érdemlegeset, amibõl esetleg meg lehetne tudni, hogy mi baja is van (és ennél aztán a világon nincs könnyebb dolog: szarok vagytok vazze, pont.). Gyönyörû példa erre az index és az ipma vonatkozó topikja, de itt is találkoztam hasonlóval, nem is olyan régen 😊
Gyönyörû magyar nyelvünkben azonban érdekes vadhajtások indultak 😊
"GameStar ugrott be, mint design-ban, mind tartalomban és szövegezésben"
Desingban talán inkább a korábbi Gamer-re emlékeztet, esetleg picit a (szintén korábbi) PC Guru-ra.
Tartalomban - ezt nem értem 😊
Szövegezés - ha nem bánod, ezt továbbra is sértésnek veszem...
A címlapon szereplõ jövõbeli nagy nevek: ezt már én is szóvá tettem, de azt a - egyébként teljesen igaz és indokolt - választ kaptam, hogy talán ötbb értelme van preview-k címét kiírni, ha szinte semmi kiemelkedõ nem jött az adott hónapban (ha tele leszünk 90%-os játékkal, akkor egészen biztosan azok lesznek kiírva).
Még egy dolog ezzel kapcsolatban: mint bizonyára feltûnt, elég sok a preview a lapban, aminek szintén több oka van (többek között érdemes elgondolokodni azon, hogy a tesztelt játékok hány százalékáról olvasott ilyen bõségesen az olvasó a lap megjelenéséig - súgok: nagy részét már olvasta...- , illetve mekkora ugyanez az arány az elõzetesekkel: utóbbiban sokkal több újdonságot tudunk talán méhg offline lapként is elétek tárni- tulajdonképpen a címlap ezzel "harmonizál".
"Btw, nagyon szívesen kifaggatlak a részletekrõl a köv. Kopa bulin. 😊"
Látom hamar körbeért, ki vagyok 😊
Állok elébe.
Dante: nem minden szar, csak ami tényleg szar. Hogy áll a világ leigázása a konzol.hu által? 😊
.hzx