187
Egy új PS2 lap a Multiplay teamtől!
-
#147 Óh! Volt buli? Nem tudtam?
Mer' ha elbírtok viselni, akkor szívesen elmentem volna (pont nem volt otthon a párom hétvégén).
Vagy ez nem ~olyan~ volt? :| -
PS Vega #146 Vasárnap délben olyan fejfájással ébredtem, hogy elgondolkodtam azon, hogy mennyire káros hobbi a konzolozás -
KopaX #145 Hali!
Nem is tudom, hogy ki volt az ez elborult HALO-mániás aki paprikapálesszel állított be, mert tudta, hogy csak, ha leitat akkor van esélye legyakni minket -
Böjtös #144 Srácok...túl sokat ittatok szombaton, azért kever mindenki mindent (ki mit csinált, kihez mi tartozott).;) -
#143 Ez így állat, mer egy promó elég több újsághoz is :)))))) -
KopaX #142 Hali!
Oks, már kinyomoztam közben, egyeztettem Dea-val is, és kiderült minden.
Na, mennyit ér meg neked??? -
#141 Az az enyém, már eszküzimoá... -
KopaX #140 Aham, akkor lehet, neki lógok a cuccal és nem neked. -
PS Vega #139 Azt Dae vitte, azt hiszem.
Én biztosan nem :) -
KopaX #138 Hi!
Az igaz, hgy be vagy kapcsolva,, de állandóan foglaltat jelez nekem....
A Singstar preview-d is megvan? -
PS Vega #137 Ez érdekes :)
Emlékeim szerint 4 lemezt vittem, az mind itt van.
De ezek szerint valami nem jut eszembe. Köszi!
Amúgy be vagyok kapcsolva folyamatosan. -
rrroka #136 Pfff... nemtom. majd megnézem. -
KopaX #135 Hali!
Telcsin nem bírlak elérni, de nálam maradt az egyik preview dvd, ha összefutunk adom is vissza. -
PS Vega #134 Ki írta amúgy az ominózus cikket? -
rrroka #133 Najó ezt én nem tudhatom :) -
PS Vega #132 Ezzel talán az akkori szerkesztőséget keresd meg, akik közül már senki nem dolgozik itt... -
rrroka #131 Elkezdtem játszani a Max Payne 2vel és ugy a 2. rész felánél eszembe jutott, hogy beleolvasok az első szám mp2 leirásába. Így hogy már játszottam is vele nagyon felületesnek tűnik a cikk és olyannak, ami kb 2 óra játék után készült az addigi dolgokról + egy kis netről szedett infó.
A T. szeknek ez nem tünt fel? -
PS Vega #130 Ki? Én vagy ő? -
rrroka #129 skizó... -
PS Vega #128 (hazudik?) -
PS Vega #127 Igen.
Régen nem szerettem a konzolokat, de aztán vallásos lettem és megvilágosodtam, meg a fél éves pszichiátriai kezelés (némi gumifalú szobával kombinálva) is jót tett.
Most már testvéremnek érzek minden konzolost! -
Dante2 #126 -
hzx #125 <i>Kedves Hzx ! Én elfogadnám a meghívásod, csak attól tartok (stílusodat ismerve) ott is suxolnál tovább Vagy tévedek?</i>
Bátraké a szerencse, kedves Dante :) -
gyurmandia #124 Tavaly ilyenkor csak a magyar ember2 miatt olvastam a "PC-s játékoknak leáldozott" fórumot. -
gyurmandia #123 Bocs Dante2, a PS Vegától akartam kérdezni. -
gyurmandia #122 Te tényleg a magyar ember2 vagy??? -
Dante2 #121 Kedves Hzx ! Én elfogadnám a meghívásod, csak attól tartok (stílusodat ismerve) ott is suxolnál tovább Vagy tévedek? -
karfiol #120 Lehet,hogy a vacsorán magvakat fognak enni,szotyit,tökmagot,meg ilyesmit:-))) -
rrroka #119 gazdag vagyok, nem megyek! :))) -
hzx #118 Alapban igen, de mivel én szervezem, jut hely nekem, kibicnek is :))) -
PS Vega #117 Ő fog felszolgálni :)
Pingvin-ruhában ;) -
#116 Szóval Te kimaradsz? -
hzx #115 core vacsora = csak a szépeknek és okosoknak :)))) -
PS Vega #114 Oké, igazad van! -
#113 HC konzolos nem vágja az összes rövidítést, mert nem pazarolja az idejét az internet-en, hanem játszik. >:) -
#112 107-re. -
rrroka #111 a core-t azt értem, annyira bugyuta nem vagyok, ugy kérdeztem, hogy az azt jelenti hogy csak a HC konzolosoknak van szervezve, ugyértve aki vki a témában, vagy odaehet olyat is a fene, aki nem vágja az össze rövidítést élből. -
rrroka #110 kösz! :) -
#109 Ez házéiksz menágerdumája (BTW core = mag). >:) -
#108 loughs out loud