2121
Mit nézel a TV-ben?
  • mukika
    semmit
  • zaki
    receptklubot :P
  • Punker
    tévében nincs semmi :(
    nézem inkább gépen a Karácsonyi Lidércnyomást lassan úgyi sitt az ünnep :))
  • zaki
    most fogom megnézni a heti hetes 2. felét
  • Punker
    Spektrum: Mindenáron győzelem!
  • mukika
    Simpson Család!!!
  • Punker
    Amerikába Jöttem
  • Gregorius
    Akkor csak a Showder tekintetében tér el aprót az ízlésünk. A Mónikába néha én is belefeledkezem annyira szar, de aztán eszembe jut, hogy ezzel növelem a nézettségét! ;)
  • zaki
    Örömapa 2-t, tetszik :)
  • Lynx_TWL
    reklám!
  • Punker
    Al Bundy
  • Balo
    semmit, mert 4 perce elromlott
  • zaki
    a sport1-et nézem, amikor foci, vagy nba meccsek /összefoglalók vannak, ezt nem mondtam
  • zaki
    hát nekem az 1ik kedvenc műsorom, a másik a vágópityu, többi műsort úgy sz*rom le, ahogy van, néha-néha megnézem a Balázst, meg a Mónikát jól elröhögök rajta, hogy milyen emberek vannak, ezeken kívül jóformán nem is nézek semmit
  • Gregorius
    A Showder? Engem valahogy iritál, hogy a Fábry mindig olyan feszült, ha a vendége beszél, és nem ő, mert egysterűen sajnálja tőle a dolgot, hogy nem ő beszél főmüsoridőben. Egyébként régebben nagyon jó volt, amikor indult a műsor, azóta mondjuk megtanult többet hallgatni, de most már nem olyan jó, amit mond! Legalábbis szerintem.
  • zaki
    1ébként Leganes-Real meccset
  • zaki
    legjobb
  • Gregorius
    De szar ez a Shoder!
  • zaki
    vágópityut
  • Punker
    Al Bundy
  • zaki
    Mónikát... milyen lol, bazz pestiek vs vidékiek a téma kiírták a csávóhoz, hogy egyszer véletlenül gumicsizmába ment diszkóba

lol
  • zaki
    ilyenkor nem szoktam semmit nézni
  • PResident Evil
    3an párban :D
  • Punker
    Al Bundy-t várom
  • zaki
    vágópityut
  • Gregorius
    Ja, néztem a Szeged BL meccset, na, az jó volt! Gratula fiúk!
  • FtranX
    az előbb ment az X-akták
  • zaki
    ja, 1ébként Real-Depor meccset a Sport1-en
  • zaki
    hála istennek én nem néztem meg, mivel nekem megvan dvd-n :)
  • CSOCSO
    ??
  • Gregorius
    Ja, erről a vágásról jut eszembe. Szokta mondani az öcsém, hogy nézzek már bele ebbe, vagy abba a Klub-os filbe. Olyan fasza dolog, amikor egy tök más, nevetséges, nem hivatalos szinkronnal leadnak egy mozifilmet.
  • HuAn82
  • PResident Evil
    Draculát nézzétek !!!
  • Tikal #313
    ja egyébként ehhez van joguk? mert én pl nem örülnék ha a filmem holmi seggfejek vagdosnák...
  • Tikal #312
    megvágták a Jurasic parkot, de miért?
  • Guest
    A kézilabdadöntőt, és éppen megüt a guta... Kopírozzuk az olimpiai teljesítményünket...
  • zaki
    V-t a buzerga Laci, Muszáj Sanyit meg a Mónika asszem (vagy Melinda, nem tom, nem néztem)
  • Gregorius
    Igen, erről lehetne nyitni egy másik topicot, de már asszem van is valahol. A magyar rendőrök, na az se semmi. (Persze nem konkrétan a rendőrökkel van bajom, de most nem fejtem itt ki, mert nem ide tartozik.)
    Én eddig egyszer láttam azt műsort, pont tegnap, de nem végig. Szeretnék felmérést végezni? Tudja valaki, hogy ki nyerte a ValóVilág2-t, vagy a Muszály Sándort?
  • I.C.ram
    Jaja! Az szokott menni mindig :) Legjobb mikor lehet hallani, hogy a csövesek kurvaanyáznak a magyar rendőröknek :D
  • Pyx #307
    hálozat csaPdájában, loál :D