Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
megint nincs benne értelmes :/

FtranX
Láttátok ma a Fókuszban azt "fénymásolómûvész" ürgét? Azt mondta, hogy a fénymásolójában speciális mikorochip van, amitõl már már fénykép minõségben másol és amit ha elromlik, egyenesen japánból jönnek javítani!! Persze a kezérõl készült fénymásolatban az égvilágon semmi különleges nem volt.

És az a szmorú, hogy ilyeneket komolyan vesznek a TV-sek, de ezt már megszokhattuk. 😞

All you need is love!

Yan
tranyókat, IC-ket...

¥ xfire: kistekila

Oppika
Én nem nézek televíziót, mert Istenhívõ ember vagyok, és a televízió képernyõjén az ördög jön démoni formában, és próbál bûnökre sarkallni. És nem engedem be a lakásomba, úgyhogy én ilyesmit egyáltalán nem nézek. Néha a rádióba meghallgatom a híreket. Ennyi. És mindenkinek csak azt tanácsolom hogy óvakodjon tõle, mert az utolsó idõkben vagyunk. Nem sok van már hátra ebben a formában az emberiségnek.

zaki
mindjárt nézem a meccset a Sport 1-en

KG21
Az amelyik órdítva énekelt? Aszonták szép erõs hangja van😄DDD
De a legjobb sztem a Metalicát nyávogó idióta volt. Na az egy igazi barom volt😛
Tetszett még az énektanár is, akit leugattak hogy miért idétlen rajzfilmdalt énekel😊
Káér hogy kiestek az ilyen "lelkes amatõrök" innentõl már nem lesz akkora poén a mûsor😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

PResident Evil
megaszar megsztár ? hát igen... magyarországon tehetséget kutatni...

FtranX
Na mosmár egyszer én is megnézem azt a mûsort. Még az egyik tanárom is mondta, hogy sírt a röhögéstõl.

PResident Evil
ácsi ácsi ácsi... ki nyert ? elaludtam ! 😄DD

I.C.ram
Legdurvább a piros pozsgás buzma volt 😄D
KG21
Vazze az a mûsor büntetett😄DDD "köszönjük ez ide kevés lesz" Váááááááhhh😊))))

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
most különben a tv2-t nézem ezt a Megasztár-t, jó ez a mûsor 😊

zaki
pedig nagyon jó bringa az a Mónika, na mind1 😞

and the winner is MELINDA (a nyafka, elkényesztetett picsa)
majd én megvigasztalom Mónikát

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

zaki
én most a muszáj sanyit nézem, a nagy ÕÕÕÕÕÕ-t

Eye-scream
Nemtom régebben igen fasza volt, de mostanra tényleg leeresztettek. Azért ha akkor épp otthon vagyok akkor megnézem...
Ha meg filmet akarok nézni akkor marad a gép vagy esetleg a mozi, de a mozi meg siralmas állapotú a környéken, a plázai meg eszméletlen drága és ráadásul nem szeretem mikor a sokbalfasz ot csujjogat a film közben...
Amiket meg a TV lead abból jó esetben havonta van egy jó film amit még nem láttam 10x...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Néha csak szenvednek szegények mert nincs téma.
Guest
Hát mondjuk a Heti Hetes miatt szerintem felesleges odakapcsolni... 😊)
És ezt még csak most vetted észre?
Eye-scream
Én TV totalt néha, Freitag nacht newst meg ha idõm van rá akkor az Enterpriset. Magyar tévén max a Heti Hetesr, szvsz egyre szarabb lesz az összes magyar TVadó...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ja persze a Betty a CSÚNYA lány 2 Esperanzát kihagytam!!
Futurama
Simpsons
Spongebob Squarepants😊
Mónika
Balázs
Jakupcsek
hmm még van....
jaja..
Fábry
Szulák
Megaszarok (csak azé me olyan bénák)
Nagy Õ (Mr. Lópofával)
BB 2 v. 3?
VV 2 v. 3?
stb stb....
Mindent ha bekapcsolva marad😊)
zaki
most jön a vágó pityu, azt megnézem, ez a legértelmesebb mûsor a kereskedelmi adókon

Alien
Sliders, Bagi-Nacsa, Megasztár (érdemes belenézni jobb mint a kabaré, nem mintha nekem is hû de jó hangom lenne, de azért önkritikának kéne lenni...mondjuk néha eléggé odaszólnak a zsûribõl

PResident Evil
nekem is... 😄 netezek megy a tv, meg döngetema zenét 😊)) kúúúl... :_D

zaki
a retekklub megy a háttérben, közben meg szól a roxy 😊

mikike
kedvenc sorozatom a national geographicon
built for kill

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

PResident Evil
láttam 😊

zaki
én is azt nézem...

Punker
DS-9-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
monika só: robbantgato kis pöcsökrõl szol, azt mondja az egyik az anyjának, hogy nitro glicerinnel szeretne kisérletezni... legszivesebben fejbe vágnám az ilyen barmokat, közben meg ott ül mellette a másik srác akinek az alkarja hiányzik, mert robantgatott,

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
a retekklubbon a balázst

[HUN]PAStheLoD
TVbe: SZOMBATON 15 30 kor SZLÁJDERSZ és utána CSILLAGKAPU
ennyi 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Pyx
semmit

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mikike
sehol semmi
ilyenkor marad a viva
(vagy a national geographic)

FtranX
Most megy a Sikoly 2 a kockakettesen!

mikike
mindendugás egyeteme
duna

Most mega zt a nyomi hoorort a tv2-õn.😄

Live your life like it\'s your last day...

csabawarchief
én nem nézek semmit, nem teccik a mûsör ami ujabban megy ..

este @ m1

zaki
fújj 😊

Én az TL-n azt a hülye vonatos filmet.😊

Live your life like it\'s your last day...

zaki
én meg most átkapcsoltam a Sport1-re, +nézem az NBA ism-t

FtranX
Nekem most a HírTV megy a háttérben.

HuAn82
Én nem...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Munch
Én is...

zaki
ez kb egy olyan, mint a milyen zenét hallgatsz topic... szóval, mit nézel a TV-ben? én most a Bagi & Nacsát a TV2-õn