Mit nézel a TV-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az a szmorú, hogy ilyeneket komolyan vesznek a TV-sek, de ezt már megszokhattuk. 😞
De a legjobb sztem a Metalicát nyávogó idióta volt. Na az egy igazi barom volt😛
Tetszett még az énektanár is, akit leugattak hogy miért idétlen rajzfilmdalt énekel😊
Káér hogy kiestek az ilyen "lelkes amatõrök" innentõl már nem lesz akkora poén a mûsor😞
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
majd én megvigasztalom Mónikát
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Ha meg filmet akarok nézni akkor marad a gép vagy esetleg a mozi, de a mozi meg siralmas állapotú a környéken, a plázai meg eszméletlen drága és ráadásul nem szeretem mikor a sokbalfasz ot csujjogat a film közben...
Amiket meg a TV lead abból jó esetben havonta van egy jó film amit még nem láttam 10x...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Simpsons
Spongebob Squarepants😊
Mónika
Balázs
Jakupcsek
hmm még van....
jaja..
Fábry
Szulák
Megaszarok (csak azé me olyan bénák)
Nagy Õ (Mr. Lópofával)
BB 2 v. 3?
VV 2 v. 3?
stb stb....
built for kill
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ennyi 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ilyenkor marad a viva
(vagy a national geographic)
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Live your life like it\'s your last day...
Live your life like it\'s your last day...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17