Mit nézel a TV-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tippelek, vagy anettka (de ez nem tool valószínû), vagy gyurcsok mester éppen gondolatban gyógyít, nem? 

shit happens
8 nap alatt a fold korul de most mar vege szal semmit..
jajj úristen😄DDDDDD
rtl klubon janklódvándámos film erre leszakadt hídon vonat, sutty vándám ugrik vonat kocsi leesik😊)
persze utolsó pillanatban, de nem ez a pláne, hanem az hogy kurvra lehetett látni, hogy egy kis mûanyag vasút esik le egy makettt hídról, és robbannak a petárdák😊)))))
miért roban fel egy utasszállító vonatkocis ha leesik?😊))
rtl klubon janklódvándámos film erre leszakadt hídon vonat, sutty vándám ugrik vonat kocsi leesik😊)
persze utolsó pillanatban, de nem ez a pláne, hanem az hogy kurvra lehetett látni, hogy egy kis mûanyag vasút esik le egy makettt hídról, és robbannak a petárdák😊)))))
miért roban fel egy utasszállító vonatkocis ha leesik?😊))
๏̯͡๏﴿
ja mondjad 😊)) de már tudom... all jú níd iz láv... ha te is akarod...
de te is szerepelsz vagy csak hátul ott a padon ? 😊))
de te is szerepelsz vagy csak hátul ott a padon ? 😊))
4 órán át forgatták azt a rohadt felvételt. minden jelenetet tudok kivullrol elulrol. erdekel mi lesz 3 het mulva benne?😊
Hát én ma 4 órág ültem az All you need is love nevu csodalatos musoron, szal vhogy nincs gusztusom tvt nezni
SWAT 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
semmit játszok...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ANYÁÁÁÁÁD!!!!!
A BAGÓS A SLIDERSBEN!!!!!!

A BAGÓS A SLIDERSBEN!!!!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)