2121
Mit nézel a TV-ben?
-
#558 most megy a lászt in szépsz.. LOÁL :D -
#557 HírTV-t -
#556 Mónikát -
#555 tudom, hogy nem ők motoroztak -
#554 Én is éppen ezért jegyeztem meg, mert nem tudtam elképzelni, mit keresnek pont a sport 1-en... :) -
#553 Nem ők motoroztak, de lehetett látni BDLaca motorját is benne. :) -
#552 de én a ganxstát, és a big daddy lacát nem láttam, lehet, hogy azért mert nem nagyon figyeltem? nem vágom -
#551 lehet, hogy 1 műsort láttunk akkor, mert ez vmi év végi válogatás volt, kimaradt jelenetek, elb*szott felvételek, stb... és ahogy írtad, sima főúton nyomatta a csávó olyan 220-al átlagban, és végig lehetett látni a kilóméterórá, szal sztem ugyanazt láttuk... de nagyon komoly volt, nem vmi beszari volt a csákó, az biztos -
#550 A Zolee meg a Big Daddy vezetett? -
#549 Újévkor is volt egy ilyen film a sport1-en, a be nem került anyagokból vágtak egy filmet. Volt benne Ganxsta Zotya és Big Daddy Laca, meg a motorok. :) Az sem volt laza, hogy sima főúton (nem autópályán), egy Suzukival átlagban 240-260-al repesztettek végig. Lehetett látni a km óráját a mocinak végig. Időnként meghűlt bennem a vér. :)) -
#548 egyszer láttam egy olyan videót, ahol a csávó az autópályán szlalomozott az autók között 250-300-zal.
Az ilyenek nem 0 bátorsággal rendelkeznek. -
#547 bazz, csak néztem, úgy kerülgette ki a verdákat, mint én a vice cityben kb, csak kicsit gázosabb volt... nem szégyellte magát a csóka, kanyarokat simán vette be 230-al, és nem nagyon riadt vissza, ha jött vele szembe a verda, és előtte is ment egy, izoból kikerülgette őket, nagyon cool volt... -
#546 azt én is megnéztem volna! :( -
#545 superbike magazint néztem a sport1en, bammeg marha cocl volt, 275-tel nyomultak az országutón, közben meg jöttek-mentek a verdák, nagyon ott volt -
#544 ma este lesz/van valami jó valahol? -
#543 Jövő héten meg Kedvencek temetője 2. -
#542 jaja -
#540 hát elég anim film az egész.... ráadásul gagyi :P -
#539 de most 3 Stephen Kinges film lesz a héten...
most ez...
csütörtökön: Kedvencek temetője
vasárnap: megint egy :D -
#538 Lesz a Lost in space is. Azér nem emléxem arra a filmre, mert egy rakás szar? -
#537 Loál! -
#536 én nézem... a cigányokat :P -
#535 +j -
#534 Ugy nézitek a Sorvad el!-t?!?!?!?! -
#533 persze hogy teccik... :D -
#532 Helyszínelők -
#531 Al Bundy -
#530 lesz ma a Sorvadj el a tv2 n. -
#529 De mekkora nem Calgon Show Mónikával meg Lajossal :DDD. Ez már tényleg szánalmas -
#528 azon gondolkoztam, hgy ez most vmi vicc? hát ez olyan szánalmas, hogy no comment -
#527 Ez a Calgon-os dolog nagyon gyenge volt... -
#526 DS-9 -
#525 Mónikát -
#524 mé neked teccik?! -
#523 áá most megy az X-akták a Viasat3-on! megyek is nézni! -
#522 híradót, külföldit + rajzfilmet -
#521 sajnos ezzel egyedül vagy :) -
#520 bazz, nagyon gyenge ez az új logo :( -
#519 hátmég a déjlájt :))) -
#518 Ez a Dzsémsz jó kis mese, rég nevettem ennyit...