Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Mindá sliders

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FtranX
ma 15:30-kor kezdõdik a Sliders!

PResident Evil
semmit... teletext

zaki
megint vágópityut a retekklubbon

zaki
100. 😊

Punker
most is valami SS dolog megy

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
igaz, pl. a Battle fieldet szoktam nézni, de amióta van új TV állvány, és nem tudok emiatt a földön elfeküdni, már oda minden, inkább nem is nézem 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
hát igen délelött nem nagyon van értelmes mûsor, illetve a Discovery-n volt a Bismarck-ról 1 film de már vége 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschi
dettó

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mike
semmit

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PResident Evil
ilyen vörös búrája volt 😊

zaki
jaja, most már vmi rémlik...

PResident Evil
fúú bazz nemtom vmi színházi... nemtom... de gecc így még vágó mûsort nem néztem... le esett az álam !!!

zaki
ez komoly? 😊 mi volt a kérdés, ahol befejezte?

PResident Evil
vááááááááá... a töri tanárom volt benne... Pálma... gecc és csak elbukta mekkora káröröm gecc !!!!

zaki
most meg a vágópityut

PResident Evil
na kikapcsolom

zaki
jaja, most meg azt

PResident Evil
kókuszt a retekklubbon

zaki
híradót a retekklubbon

zaki
ja az, meg hogy vmi bûvészcsávó bekötött szemmel vezetett 5km-t LOL

PResident Evil
hááát most egy vak csákó megy, aki vakon szereli össze a PC-ket...

zaki
na az ma vmi nevetséges volt... mi is volt benne? 😛

PResident Evil
most a fókusz ismétlés megy...

FtranX

PResident Evil
már simán lekésted...

FtranX
megyek nézni, remélem még megy!

PResident Evil
Antennát az rtl-en: Kenedy meggyilkolás a téma.. elég komoly...

zaki
most már semmit

PResident Evil
juj TV2õn Ripley: Hihetetlen de Igaz c. mûsora megy, éppen egy csávó fexik egy üvegkádban rajta 1000 csótány !!! broáf

Buddy
reality tv.....a best csatorna

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

PResident Evil
bazzegh a teletext beleégett a TV-be 😄

zaki
uazt mint tegnap: vágópityut, aztán meccseket

zaki
most éppen semmit

cSuwwi
Toy Story 2-t néztem SVCD-rõl, amíg a drága muter ki nem vágott, mert nézni akarja a retekklubbon a vágópityut 😞

shit happens

zaki
BL meccset a Viasat3-on

Punker
Al Bundy-t a Viasat-on.

zaki
vágó pityut a retekklubbon...

PResident Evil
hát igen... az elalvás vezsélye fenyegetett !!!

Eye-scream
Nemtom, iszonyat régen láttam. Már jóformán csak arra emléxem belõle, hogy egy bázisba kellett betörni meg hogy vmi nagy zöld hapinak mindenféle filmeket sugároztak, elõször olyat amitõl agresszív lett, utána meg olyat amitõl jó és akkor óriási belsõ küzdelemnek lehettünk szemtanúi😊

Kb. ugyanolyan szintû mint a mortal kombat (a film) tökjó, ahogy széjjelverik egymást de ennyivel véget is ér a film sztorija😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PResident Evil
gecc amikor vége van a filmnek bevágnak egy agresszív csoport képet... NA AZ LOL !!!

The Garrett
bukakee-t olvastam 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
BAUKKEr nem láttam áááááááááh

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Amúgy én az Egértanyát néztem a németen, az is az 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Az egy igazi értelmiségi film 😛

PResident Evil
megnéztem Kájli Minógot a sztrít fájtörben 😄DD

tegnap este néztem a tv-t MTV|base: x-rated volt, vágatlanul adták a fekák klippjeit, P.I.M.P. is tele vót meztelen csajokkal, meg lezbikkel, meg mittom... nem is tudtam hogy nigók ilyen klippeket csinalnak.

zaki
mindjárt jönnek meccsek a sport1en, azokat fogom nézni

zaki
mónikát

zaki
spektrumot