3220
Szerintetek?
  • krisztike
    grat a 2 évhez ...
  • krisztike
    csak így szárazon ? ... lehet ,hogy utána a srácnak vizelési problémái lennének ,mert 1 kicsit megszakadna a nagy erőlködéstől ...
  • nxfn
    baszni geciek, ofkorz -.-
  • krisztike
    bizti vagy benne ?
    de inkább megfordítanám a kérdést a csaj mit akar a hapsitól ...?
    mondjuk kipróbálni ,hogy milyen játékos tud lenni a srác nyelve ???
  • LeePí17

Tudnátok ti azt h mit akarnak??.....hát én tudnék 1et 2tő...
    volt barátnőm 17éves...én 19..2 évig voltunk eggyütt :D
  • datango
  • reaper4
  • datango
    "Mit akar egy 22 éves srác 15 csajtól"
    popo sex
  • krisztike
    akkor én nem voltam gyerek ?
  • mateus33
    Azért nem mindegy milyen korosztályról van szó sztem,mert 20éves kor körül/alatt még igen sokat számíthat 2-3 év is.
  • uniu
    Talan annyit belemondanek meg, hogy sokan azt gondoljak -tevesen es a fiatalabbak reszereol- , hogy nehany ev kulonbseg, mar mas vilagot takar.
  • smv
    "Mit akar egy 22 éves srác 15 csajtól"
    Na ez engem is baromira érdekelne...
  • Roger6
    Egyébként teljesen nem hasonlít édesanyámra...
  • Roger6
    :)
  • hmhm
    Fraud is megmondta hogy a gyerekek az anyjukba szerelmesek. :)
  • mateus33
    Hülyeség lenne általánosítani,hogy ez nem fog menni meg stb.,mert minden ember más,minden kapcsolat más,ezt csak ti érzitek,hogy működhet-e a dolog (amúgy miért ne működhetne?!).
  • Roger6
    És fordítva van értelme? Mármint most a topic címére gondoltam. Egy kicsit hasonló cipőben járok én is. Az év stimmel is, mert 22 vagyok, de a lány meg 40. Ez olyan elképzelhetetlen lenne? Nagyon sokat beszélgetek a lánnyal, tudni illik, van egy barátja már évek óta. Szóval szerető vagyok, és megmondom őszintén, hogy fél éve még a kezemet is levágtam volna, ha ilyet teszek, de most... most... Ez most más. Érzem, hogy ő lenne az igazi. Tudom. Isten bocsássa meg, de egyáltalán nem érzek semmiféle lekiismeret furdalást, amikor a pasijával beszélgetek. A pasija is csak 21 volt, amikor összejöttek, ezért nem értem, hogy miért nem lehet velem. Talán fél tőlem, hogy fiatal vagyok, hogy nem tomboltam ki magam? Nem tudom... De rossz egyedül hazamenni, és nézni a szobám négy falát, ahol egész héten egyedül vagyok. Szerencsére azért kétnaponta el tud hozzám jönni, hogy eltöltsünk együtt pár órácskát, de ez olyan kevés. Arról is sokat beszéltünk, hogy ez nála sem így indult, csak aztán jöttek az érzések, így egy kicsit megnehezítettem a dolgát, mindenben. Áhh... Nem érdekes. Csak az érdekelne, hogy szerintetek is olyan hülyeség ez? 22 kontra 40 év? Szerintem nem...
  • krisztike
    ja ja ...
  • Vlala #1681
    ez a "kicsi a bors, de kit érdekel?" kategória...
  • bens
    nagyon fasza csávó vagy, de ezt talán nem itt kéne reklámozni...
  • krisztike
    látod ezt én sem tudom ...
  • Sné Zsuzsa
    hogy jön ez ide? : /
  • domtam
    Nem tudom, mit akar egy 22 éves, egy 15 évestől, de inkább nézzetek be ide:

• krisztike
    de az eredeti fekete ...
  • Sné Zsuzsa

Fekete.. :D
  • uniu
    a te hajad pedig szoke..igaz ?:)
  • bens
    : ) hehe
  • krisztike
    az ő haja szőkés barna az enyém pedig most vöröses-barnás ...
  • Sné Zsuzsa
    jó...huh...nah ez húzós volt :))) Tudod elmondta a barátom, hogy mennyire félreérthető...képzeld majdnem összevesztem vele a tehetelenség miatt :)))) Most megkönnyebültem :))))

Nya bye all! :)
  • bens
    #1663 plz : )
  • krisztike
    így már másképp fest az egész ... :)
  • Sné Zsuzsa
    Jujj...most mondta a barátom a hozzáaszólásaimat elolvasva, hogy butaságot írtam...telejsen egy a felfogásunk ebben a témában, de elkövettem egy "stilisztikai" hibát az 1659-ben...mégpedig azt, hogy hivatkozok az 1655-s hozzászólásomra ...az egészre...DE ÉN AZ EGÉSZBŐL AZT EMELTEM KI, HOGY A GYEREKEK VISELKEDÉSE A SZÜLŐ HIÁBÁJA. Tehát sosem bánatnék egy gyereket (nem vágnám le a csiklóját, csak vicceltem a dologgal, nem gondoltam komolyan, csak annyira fel tud húzni a dolog...sajnos nem lehet mit kezdeni a helyzettel és tehetetlenségemben már csak ezzel tudok viccelődni...:(((( )

Tehát még egyszer mindenkinek, hogy érthető legyen:

Egy férfi viselkedése akkor visszataszító és undorító, ha egy fiatal hölgyeményt, CSAK szexre használ...HA SZERELMES AZ EGYÉN EGY TŐLE 20 -VEL FIATALABB CSAJBA, BABÁBA, MAGZATBA AZ NEM BAJ...CSAK TÉNYLEG SZERESSE ÉS NE A SZEX LEGYEN AZ ELSŐDLEES SZEMPONT!!

Egy "szűzkurva" viselkedése azért tud dühöt kiváltani belőlem, mert A SZÜLŐ NEM FIGYEL ODA ELÉGGÉ A GYEREKÉRE..ERGO.: A SZÜLŐ A HIBÁS!! JOBBAN KELLENE KONCENTRÁLNIA A GYEREKÉRE.

• degenerator
    irigykedsz az agyatlanokra?:)
  • krisztike
    biztos nem ilyennek álmodta meg ...:)
    Én pedig két végletről beszéltem mert a mai fiatalok ált. átesnek az egyik végletből a másikba ...
  • uniu
    en is szerettem mar bele fiatal csajsziba, csak en meg idosebb voltam, a csajszi meg annyi mint a topicban, es ugy beleestemm mint lo a godorbe.... talan eddigi legnagyobb szerelmem volt. szal aze nemkell ezt igy elesen biralni.
    Zsuzsa: 10 evvel idosebb a pasid ha jol emlexem, akkor miert baj ha mas is igyvan ezzel, mar fiatalon ?
  • bens
    egyműs=egymás
  • bens
    külgy már légyszi képet magdról, és a lányodról úgy, h egyműs mellett álltok. kíváncsi vagyok mennyire hasonlítotok. biztos vannak ilyen családi képeid : )
  • Sné Zsuzsa
    Egy szóval nem mondtam, hogy én vagyok az isten agya.
    Nem érdekel, hogy most milyen lenne, ha lenne gyerekem, mert még most nincs.
    Majd akkorára hidd el, tudni fogom hogyan neveljem a gyerekemet.

Egyelőre viszont ÉN ezt így gondolom...
  • krisztike
    látszik ,hogy neked nincs gyereked ...még TE is éretlen vagy ilyen kérdésben ...
    ha lányod lesz ,aki olyan korban van rájösz ,hogy ilyen mentalítással -erről a témában - a béka feneke alatt maradsz ...
  • krisztike
    de van ilyen is én a másik típusról beszéltem ...
    de a fürdés az jó gondolatod volt ...