3220
Szerintetek?
  • Sné Zsuzsa
    "Szörnyű....de ez a szülő hibája "

• Sné Zsuzsa
    :) Édes vagy! Tudod nálam és a barátomnál is így van a dolog...ő 10 évvel idősebb nálam :) Nagyon szeretm és ő is szeret engem...vannak néha összetűzések, de nem csak arra kellek neki (már 1 éve együtt vagyunk). Vannak ilyen esetek is, de ehhez a lánynak elég érettnek kell lennie ahhoz, hogy kapcsolatot válaljon. Már 15 éves koromban ismertem a jelenlegi barátomat, de az akkor nem működött...hiába voltak felnőttes gondolataim, de mára fejlődtem ki agyilag annyira, hogy tudjak kezelni egy kapcsolatot...most már nem kell neki más.
    Vannak koravén csajok, vagy olyan fiúk, akik éretlen kislányokba bele is tudnak szeretni...azzal nincs semmi baj...én most azoknak szántam a hozzászólásaimat, akik huszonéves fejjel, úgy tekintenek 13-14 éves kis lányokra, mint a gumibabákra (az ilyen fiúk nem képesek maguknak idősebb csajt megfogni, mert ahhoz az agyuk még túl primitív, így megelégednek egy alacsonyabb színvonallal).

Szal, ha szerelmes lennél a jövőben vagy akár a jelenben egy nagyon fiatal lányba és valóban SZERELMES lennél (tisztelet és megbecsülés), akkor hajrá! :)
  • rorr
    Az utóbbi 5 hozzászólás viszi a primet az elmúlt hetekben!!!Jók vagytok Lányok!!De mi van ha az a 15 éves Lány Okos,Édes Aranyos azaz nem csak a puncija kell......és simán beleszeretünk... Mi Férfiak!!!Erre mit reagáltok?Ilyen nem lehetséges???Egyébként meg Nálam SZERELEM nélkül viszkethet a puncija max megfürdik.....de egyedül!!
  • krisztike
    nézd ,ez részben nevelés kérdése is ...nem ?
    nem azt mondtam ,hogy vágják le a csiklójukat ...
  • Sné Zsuzsa
    ÁÁÁÁ...akkor vágnák le a csiklójukat!!! :DDD Szörnyű....de ez a szülő hibája... :(
  • krisztike
    Tudod ,ez a lányok szegénységi bizonyítványa - a szüleivel együtt ,akik így ilyennek nevelték ,-hogy hülyére piálja magát és azt se tudja ,hogy hányan és kik kúrták meg 1-1 bulin ...
    szóval nem kell a hülye kispicsákat félteni ,akiknek már 14 évesen viszked a puncijuk ...(és a kaparással már érettebbnek gondolják magukat és ez a menő nála /náluk )
  • Sné Zsuzsa
    Hát nem tudom...én nem azt keresem egy paliban...én pont azt keresem egy érettebb, idősebb férfiban, hogy ne állandóan a kefélésen járjon az agya...nem vagyok én guminő, hogy csak erre használjanak...az idősebb férfiak már nyugodtabbak és nem akarnak mindenáron 10 nőt megdugni egy hét alatt...a fiatal csikók meg erre hajtanak..na meg az a sok hülye picsa, amelyik a discoban pózol a kamerás mobilnak full részegen...azok a csótányok meg is érdemlik, hogy teherbe essenek, majd rinyáljanak az abortusz miatt...sőt...még azt is megérdemelnék, hogy abortusz után képtelenek legyenek a szülésre...vagy, hogy az abortusz ne holmi vákumos megoldással legyen, hanem kaparják ki belőlük a gyereket.
  • Sné Zsuzsa
    Valszeg azért, mert a szerencsétlen képtelen egy vele egyidős csajjal kapcsolatot létesíteni ... az egészről annyi a véleményem, hogy amelyik 23 éves palinak 13 éves csaj kell:

1. Buzi, kell egy kifogás
    2. Töketlen balf*sz, ahhoz, hogy szerezzen magának egy vele egykorút, vagy legalább egy 18 éveset maga mellé
    3. Undorító kis liliomtipró, akitől még a közös gyereket is dungám baba korában, nehogy ő dugja...

Szal egyszerűen visszataszító...az a sok barom, aki dizsibe jár és ott szed fel hülye, tizenéves, agyatlan, berugott luvnyákat...max ennyire futja...megszólalni nem tud, csak leitatni és perverzkedni...na ez SZÁNALMAS!!!
    "DICSŐSÉG!!! Megdugtam egy guminőt"
  • krisztike
    jók vagytok ,Fiúk ...:DDD (a lányok ,fiúk közben érnek vagy visszafejlődnek és a gondolkodásuk is megváltozik ... )
  • uniu
    +kozbe valtozik az izles is:)
  • Atomreaktor
    de az ellentettje is igaz. középiskolában annyi lány mellett elmentem, hogy ááá, ez nem az esetem, különben is hogy néz ki... eltelt 4-5 év, néhányan szembejönnek én meg csak keresm az állam, hogy a rút kiskacsából mi lett:)) ilyenkor bánom, hogy miért utasítottam el, bár kinek van kedve éveket várni hogy felfejlődjön a csajszi:)
  • krisztike
    velős válasz ...de elnézzük ,hogy tőled most csak ennyi tellett. :DDD
  • uniu
    nem olvastam el a tobb mint 1646 hozzaszolast(nekifutottam pedig:), de a topicra valaszolva roviden: megdugi!:)

#1619: ordaskurvak :)) Amugy a fiuknal is van, hogy baratnonek nem kell nekik egy jol kinezo "ordaskurva" :), hanem egy atlagos csajszi, de akivel jol megerti magat es megtud bizni benne. Akkor a csajoknal is lehet ez, nem ??
  • krisztike
    ja ...nem tudtam ,hogy mi is hiányzik belőle és még a szép és okos ,jól nevelt "kisdobos" is ...:DDD
  • rorr
    Kimaradt az intelligens....:)
  • steweee
    :) igen, szerénységem azt diktálta az önérzetemnek hogy azt már ne írjam le :)
  • krisztike
    látom rád se lehet mondani ,hogy pletyka lenne szavaid dallamából ...:DDD
  • Boroskóla
    Ehez csak ennyit:
  • bens
    "...ha nem lennék jóképű és izmos..."

a szerényt kifelejtetted ß )
  • steweee
    gondolom a galériát nem szoktad nézegetni másoknál. ne én mondjak véleményt magamról, de nem vagyok egy kiskutus típus. inkább onnak tudom hogy én is és a baráti köröm is pont az ilyen szutykokat vágjuk meg a barátjuk mellett, ami persze nekünk jó mert ha a csajt nem kell megerőszakolni akkor miért ne, de viszont szánalmasak az ilyen férfinak nem nevezhető nyomorékok akiknek a "barátnőjüket" szétbaszszák mellettük, de inkább nem vesznek erről tudomást, mert tudják hogy ha nem nyelik le a békát nem lesz feltűnően szép barátnőjük mert otthagyja őket egy pillanat alatt. hányingerem van az ilyenektől. ha nem lennék jóképű és izmos, akkot inkább mennék az átlagos csajokra mintsem az ilyen senkiházi ribancokra. bár lehet könnyen beszélek
  • KillAir
    Be jó kis topic ;)
    De rossz szvsz a kérdés... Egy 22 éves nem hiszem hogy gyakran kezd 15-el viszont egy 28 éves egy 20-évessel tök természetes, sőt szerintem a legjobb ;)
    Az egyik barátosnőm, aki most 19 éves egy 32 éves "sráccal" jár és egész jól megvannak. Akkor most mi a frankó?
    Ja, 28 vagyok és imádom a 20-24 éves lányokat, akik már nem nyafognak és nem csuknak le értük :DDD pedig a korkülönbség ugyan ott van. De majd aki ezt a topicot indította és 25-28 lesz, akkor majd megérti ;)
  • Vlala #1638
    nagy igazság!
    De mi az, hogy "bombanők, aki akkor minden fiú álma volt"? szvsz ilyen nincs, van, aki herótot kap az agyonsminkel t plázacicáktól, de van, aki ettől indul be. Olyan nő van egyáltalán, aki mindenkinek tetszik? (bocs, ha ez off)
  • rorr
    Van igazság a szavaidban de nem tudom lehet ,hogy szerencsém van de annyi jó Nővel találkoztam,érintkeztem,.......(amit gondolsz a pontok helyett) életemben nem tudnám százalékos formában leírni hány éves korig jók,csinosak,vonzók!A régi általános osztálytársnők viszont tényleg besavanyodtak,öregasszonyosak hozzám képest!durván veled egykorú vagyok!
  • pelleri
    Nem tartom magam prófétának aki megmondja a frankót,egyszerüen 28 éves vagyok,ami nem sok de nem is kevés,és nem vagyok egy otthonülös tipus,és mint minden fiú én is bámulom a nöket akkor is ha van csajom,igy a koromból fakadóan rengeteg lányt láttam úgy 16 éves korától (sztem durván onnan számit nönek egy lány) felnöni,velem együtt.Ha neked tudálékos a százalékosdi,akkor tíz,16 évesen még jó csajból öt marad 20 éves korára is jó,és kettö marad 25 éves kora után is jó csaj. Nyilván nem egy reprezentativ felmérésből vettem ezeket az adatokat,de nagyságrendileg állják a helyüket,sőt,legtöbb haverom (nem két emberről van szó) szerint még ennél is rosszabb a helyzet,de azért túlzásokba se essünk,viszont tény hogy amennyivel hamarabb lesznek a lányok (többségük 18 éves korára már testileg és gondolkodásban is) felnött nök (míg egy fiúról talán ha 30 éves lesz,mondható ki hogy felnöttként gondolkodik,nemcsak a nök és a bulik,járgányok stb. érdekli), szegények annyival hamarabb elveszitik a vonzóságukat is (tisztelet a kivételnek).És hangsúlyozom hogy szegények,mert sajnálom hogy igy van,és ez közvetve minket is úgyanugy érint,hiszen mindanyiunknak van/lesz felesége/barátnöje.Már csak annyit a témához,ezzel tényleg befejezem,hogy 2 hónapja volt ált.iskolás osztálytalálkozóm,és a fiukkal le voltunk döbbenve hogy
    az egykori bombanökből,aki akkor minden fiú álma volt,mi lett
  • FtranX
    Sztem senki sem megy kizárólag a külsőségekre, de azért nagyon fontosak. Én pl. el tudok magam mellett képzelni egy olyan nőt, aki tetszik, de nem vagyunk 100%-os lelki társak, viszont egy olyat nem, akivel maximálisan kijövök, de nem vonzódom hozzá. A legjobb persze az, ha mind a lelki meg testi dolgok teljesülnek. Sajnos ilyen kapcsolatból nekem még nem sok jutott (csak a legelső fajtából). :)
  • FtranX
    Sztem a férfiak között is van sok hiú. pl én :), aki nagyon fél az öregedéstől. Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha már kopaszodnék, mint egy-két haverom/csoporttársam.
  • rorr
    Nem akartam kötözködni....Arra írtam ,hogy Te százalékra pontosan eldöntötted ki ,hogy nézz ki x évesen.Mi vagy Te statisztikus?Lehet Én azt mondanám a barátnődre úristen kivel jelenik meg ez a Csávó ,de ha Te meglátsz ugyanezt gondolnád Rólam....De ha ketten megyünk az utcán szembejön egy harmadik Nő és összenéznénk ,hogy EJHA milyen kis okos formája van....Ki tudja....Én ezt nem tudnám százalékossan kifejezni!A rohadt almát meg a plázacicákra értettem külső,belső tulajdonságaik függvényében.Egyébként meg gondolkozhatsz az nem árt....:)
  • pelleri
    "egyél sok rothadt almát"-ez vmi elcs*szett kötözködés akart lenni?Legközelebb qrvaanyáz le inkább,nem szeretek gondolkodni,hogy minek szántad.
    "Kinek mi a jó "-na ezzel a hülye tévhittel is fellehet idegesiteni,az emberek 90%-a hiszed vagy nem ugyanugy vélekedik a legtöbb dologról.
    "Te csak a külsőségre mész"-erröl szól az életünk,ki a fenét nem érdekelnek a külsöségek??Ha cipöt veszel,ha ruhát,azt veszed amelyik tetszik,hiába hogy a többi is ugyanolyan meleg és jó,és még olcsóbban is vannak,akkor is azt veszed amelyik tetszik.A legtöbb dologban csak és kivétel nélkül a külsö számit
  • pelleri
    Szerencsés alkat vagy,mert nem ez az általános.Amúgy gondolom senki se hagyja ott a párját csakmert felszedett egy-két kilót,viszont ha egyedülálló az ember akkor nem kell álszenteskednimerthogy mindenki tudja hogy hátrány a túlsúly ismerkedésnél.De ez már másik téma
  • rorr
  • rorr
    Ez hülyeség!!! Kinek mi a jó ezt nem lehet százalékban kifejezni ....Te csak a külsőségre mész? (egyél sok rothadt almát:) )
  • krisztike
    nálam nem nehéz kilót leadni és nem kell hozzá koplalnom se ...de én megvagyok elégedve a súlyommal ,ha 1 pasi ehez fűzi a "szerelmét" akkor tartsa meg magának ...
  • krisztike
    Te is ilyen "kiskutyus" vagy esetleg ,hogy ezt így kened-vágod ?:)
  • pelleri
    Marad,ugyértve ha nem eszik a fizika törvényei miatt lemegy egy-két kiló,de ahogy nem figyel az étkezésére egyből (egy hét alatt) vissza is jön.És hiába tornászik,csak nevetséges eredményeket ér el,3-4 kg-ot tud ledobni iszonyatos szenvedéssel,míg 20 éves korában csak nevetett a fogyókurázókon.De mégeygszer hozzáteszem én imádom a nöket és bárcsak ne igy lenne szegényekkel,mielött vki azt hiszi hogy nögyülölö vagyok
  • torrente
    Ha nem eszik, akkor is marad?
  • sonance
    20 alatt kezdeni öngyilkosság :D
  • pelleri
    "kiváncsi lennék egy nő véleményére"-ehhez annyit füznék hozzá saját tapasztalatból,hogy nem hajlandók fel és elismerni ezt a tényt,a nök iszonyatosan hiúk ehhez.Míg nekem férfi létemre semmilyen fájdalmat nem okoz elismerni saját magamról hogy látványosan öregszem,kopaszodom,ráncosodom,sz*rabbul nézek ki mint 18 évesen stb. ,egy nö ezt sohase ismerné be,még magának se.Lásd még a semmit se érö szemránctalanitó krémek,de az egész kozmetikaipar,csak a nök hiúságából él.
  • pelleri
    Ez nem csak "úgy tünik",ez sajnos tény (én imádom a nöket,de sajna ez igy van).A 25-ön felüli csajoknak a 20%-a marad (talán) "jó csaj" ,férfiaknál 40 éves kornál jelentkezik ez az arány.Mivel férfi vagyok,gyakran lesovinisztáznak emiatt az észrevételem miatt (amivel azért tudat alatt,de mindenki tisztában van),de elég józanul körbenézni a világban és rájössz hogy ez igaz.Még a csajom is tipikus példája ennek,22éves koráig jól tartotta magát,most 24 és felszedett 10 kilót két év alatt,ami marad is,akármit csinál.
  • bens
    semmi, csak úgy mondtam : )
    érdekesség... ; )
  • bens
    ...ez célzás volt? ß |