3220
Szerintetek?
  • vadoclany
    Na. Vegig olvastam az osszes hozzaszolasokat. Ahonnan elindult. mind az 1738-at:-)
    2003-tol:-) Igyhat keverek is. Nem a korukulonbseg szamit. Lehet azert ilyenek a 14-16 eves lanyok mert csaladi gond. Tapasztalatbol tudom. 12 eves voltam amikor a szuleim elvaltak. Anyamhoz kerultem. Es rajottem miert ragaszkodok a 20-30 evvel idosebb pasikhoz. Apakomplexus. 17 eves jottem ossze akkor 45 eves ferfival. 5 evig voltam vele. Es utana sem o hagyott ott hanem en ot. Es igen. Neveles kerdese is ha esetleg nem elvalas az oka. Meg esetleg tapasztalatot akarnak gyujtenia kicsi lanyok.:-) En most 25 eves vagyok kedves 34. 9 ev. Jol megvagyunk. Fel eve egyutt lakunk es lassan 1 eve jottunk ossze. Persze vitaink vannak. Hisz hol nincsenek. Nem a kulsomert szeretett belem hanem a belsomert. Meg ar erettek nem a kuslot nezik, hanem a belsot is. Perzse a kulsot is hisz eloszor ranezel valakire a kulsot latod. Egy 20 ev feletti meg aki csaladot akar inkabb belso. Hiaba szep valaki de lehet belsoleg tok bunko stb. persze tisztelet a kivetelnek:-) Szoval nem a kor szamit. De azert 14 muljon el az a lany. BTK szerint legyen. Egyenlore ennyi:-) De sztem ronda dolog ha 20 ev feletti 12-14 evesekkel kezd. Vagy legalabbis 14 ev alattival.
  • LeePí17
    nem konkrétan az ágyra gondoltam..hanem hogy ők talán megbecsülik hogy lett szerelme..az 1ső...mert az elsőt sohasem lehet elfelejteni...
  • vadoclany
    15 eves lanyt konnyen agyba lehet csalogatni. Tan azert jobbak a 15 eves lanyok?:-) Jo engem nem tudtak olyan konnyen. Nem voltam naiv. Pedig pasik csak ugy hajtottak ram. Meg vekonyabb is voltam.

• vadoclany
    Miert a 15 eves csajok a legjobbak? Ez igy hulyeseg. En is voltam 15 eves de nem voltam komoly meg vagyis komoly voltam de csaladalapitashoz meg nem. Meg 15 eves lanyoknal altaban elso szerelem. De ahogy no otthagyjak a masikat.
  • pelleri
  • LeePí17
    amúgy télleg a 15-16 évesek a legjobbak.
    csak rájuk kell nézni..az első szerelem..és azt általában megbecsülik..sztem..
  • Boroskóla
    Egyetért
  • krisztike
    TE már csak tudod ...(?)
  • EvilDevil
    15 éves csajok a legjobbak!!! :DD
  • Vlala #1730
    Az még nem papucs.
  • LeePí17
    hát neked...
  • krisztike
    Nekem mondod ?
  • LeePí17
    Krisztinek már megint igaza ban :D
  • krisztike
    Az még nem jelenti ,hogy papucs vagy ,hogy a csaj azt mondja neked nem kell az első randit szobát bérelni vagy a kocsiban rád bukni és várj 1 kicsit ,amíg a kapcsolat és a helyzet az ágyra érett időt megéri ...:)
  • LeePí17
    hát..igen..ezért nevezik az olyan pasikat "papucsnak"..mert őket a NŐ irányítja :D:D:D:D
  • krisztike
    Hát nem tudom ,hogy TE mennyi idős vagy de a "gyermeki kíváncsíság " minden hapsit hajt ... nincs kivétel .
    Csak a csajnak tudnia kell kezelni az ilyen jellegű kíváncsiskodót ...:)
  • LeePí17
    nekem sem lenne....de a gyermeki kíváncsiság hajt
  • mateus33
    Egyetértek! Ilyet sosem mondanék csajnak,nem lenne pofám hozzá.
  • LeePí17
    lehet h igazad van..
    De kérdezhetek valamit?...tom h nem illik de kíváncsi vagyok..hisz mindenkinek megirod azt amit te a legjobbnak lácc :D
    Milyen idő vagy??
    de ha nem akarsz nem válaszolsz rá..
    köce
  • krisztike
    sok hapsi azzal zsarolja a csajt ,hogyha nem "bukik alá " akkor nem is szereti...
    pedig ezt épp a csajnak kellenne mondania ,hogyha nem tud megállj parancsolni a f@rkának a srác akkor nem is igazán szereti sőt,nem is szereti -csak megakarja dugni - a lányt .
  • mateus33
    Hát jah,de látod,a csaj saját elmondása szerint azért csinálta,mert azt hitte így megszerzi a pasit magának,míg ha nem teszi meg ezt egyből,akkor nem lesz semmi a dologból...
  • LeePí17
    jah..szerintem egy 15-17 éves csajtól azért még furcsa számomra..
    ok h az enyémis 15 volt "akkor"...2 hónap járás után megtörtént az eset.....
    nekem azóta mások a meglátásaim..csak az zavar h a csaj 1000X mondta a szüleinek h mit akar.....de továbbra is a szülők irányitják..
  • krisztike
    ebben igazad van ,de azt is baromságnak tartom,hogy még nem is járnak együtt és a csaj már egyből "alábukik " és spárgát csinál ...
  • morvai
    csak meg akarja dugni
  • krisztike
    ez akkor síralmas ...:(
  • mateus33
    Mondjuk azt én is baromságnak találom,hogy ha egy csaj lefexik több pasival eövid időn belül az qrva,de ha egy fiú csinálja ugyanezt,az menő...
  • mateus33
    Ja és nem 16évesekről van szó,hanem a 2. és 3. X közöttiekről.
  • mateus33
    A srác nem is akart komoly kapcsolatot,de hogy egy scaj ennyire naív legyen,hogy azt hiszi,hogy ezzel szerez magának komoly barátot...Inkább csak elterjed a híre... Ja és nem egyből feküdt le vele,hanem 2. találkozásra;)
  • krisztike
    Ember , ha az 1. alkalommal lesz@pta akkor az nem jelenti azt ,hogy lefeküdt egyből vele ...:D
    (egyébként az egyik amcsi elnők azt mondta ,hogy az nem szexuális kapcsolatok közé tartozik ... emlékszel a Monica Luinski féle balhéra ? ) :DD
    És a csaj ezért még nem qrva és a f@sz is odatette ill. hagyta szóval ne legyen ilyen nagyképű
    az ilyen srácoknak kívánom ,hogy szívassák meg őket jól a csajok vagy csak 1 de az tisztességesen úgy ,hogy soha ne felejtse el )
  • mateus33
    Egyik haveromnak volt egy (amúgy több,de most csak egyről beszélek:) csajismerőse,bombajó csaj stb. Éppen edzésről vitte haza a csajt,mikor az bő nyállal tudjátok..:D Aztán rá pár napra "az" is megtörtént,s végül csodálkozott a csaj,hogy komolyabban már nem kell srácnak. Rákérdezett a srácnál,hogy miért nem szeretne járni vele. A srác mondta,hogy: -Azért,mert 1 qrva vagy!
    Erre visszakérdezett a csaj,hogy: -Miért,a fiúk nem azt szeretik,ha lesz*pom őket?
    Srác: -De bazzeg,csak akkor ne csodálkozz,h nincs komoly kapcsolatod,ha már az első alkalommal lefexel velük.
    Csaj meg csodálkozott...
  • krisztike
    Pénzt is elfogad érte ? (Mert,ha nem akkor csak élvezetből csinálja de ,ha igen akkor pedig csak üzletből és azért mert nem talált még olyan ffi vagy női párt magának ,akiért 180° vagy akár 360°-os változást tett volna az életben ...szóval nem mindig kell elítélni az ilyent mert lehet ,hogy ő sem tudja még ,hogy mit is vár ill. akar az élettől -csak annyit tud ,hogy nyugalmat,becsülést és nem fájdalmat csak nem tudja ,hogyan is kezdjen hozzá ...Lehet ,hogy vki nagyon nagy lelkisebet ejtett rajta és azt még nem tudta kiheverni és most úgy gondolja ,hogy a férfiakat ezzel bűnteti. Volt 1 női ismerősöm ,aki ebben a cipőben járt és majdnem 5 évébe került kilábalnia belőle - még jó ,hogy közben azért számíthatott ránk csak éppen a szüleire nem . )
  • LeePí17
    ja..lehet..
    Nemtom h most hanyadik strigulánál jár..de tom h én voltam az ELső :D...
  • datango
    lehet hogy az a lany egy jol tapasztalt partnert keres maganak...
  • LeePí17
    voltak érzelmei..csak a szülei irányitották....rossz volt neki..sokszor beszélgettünk róla....ha 18lesz akkor otthagyja a szüleit....
    a meglátásod igaz....akkor...hú milyen jó....most meg jó h vége....
    bár amint hallom....K...lett...(azok csak megfektetik és mennek is)..én hosszab kapcsolatot szerettem volna..
  • krisztike
    a szülei mást akartak ? - hát akkor a saját érzelmei nem voltak fontosak neki ill. nem volt tisztában velük vagy téged nem nem vállalt fel a nehézségek ellenére . (nálunk is az volt ,a férjemet nem fogadta el az anyám mert mást akart nekem de én akkor is a páromat választottam és kitartottam mellette a nehézségek ellenére is )

az is 1 megközelítés ,hogy ő mit érez ,-hogy csak úgy dobtad - de neked ez mit jelentett és TE mit éltél át akkor ?
    tudom ,most már másmilyen megközelítésből látod az egészet és nem úgy beszélsz róla ,mint akkor ...
  • LeePí17
    szeretni szeretett..csak a aszülei mást akartak..
    jah..lehet h nem volt felnőve...
    de legalább nem hiszi azt h megvolt és dobtam...
  • krisztike
    Hááát ...ez tényleg elég zűrös és az is ,hogy engedte ,hogy a magánéletébe beleszóljanak a barátai és a szülei is ...talán nem is szeretett eléggé vagy úm. nem volt felnőve hozzád (?)...
  • LeePí17
    sok kalamajka volt vele..
    a szülei ellenezték a kapcsolatot..a barátai is...
    titokban taliztunk mindíg....
  • krisztike
    "Jó Volt ...De Elmúlt...Hál'istennek... " ?
    Na ezt nem értem ...
  • LeePí17
    Köce..
    Sztem Jó Volt....
    De Elmúlt..Hál'istennek...