Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok én magyarítást és végigjátszást keresek a játékhoz. HELP egy oldalt légyszi

MikX
Ájdunnó!
Lehet! nem emléxem már!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mila69en
azé kérdeztem mert asszem msn-en dumáltunk mikor montad letöltöd biztos faxa azt én is elekezdtem letölteni.... de az nem EU-s virzio?:DDDD<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MikX
Hát mittomén mi van már?
Még azt szedtem le, amit te is, emlékszel, nem? Én ajánlottam, te le sem akartad szedni! Na az nem tom mien volt, az van meg, de valszínûleg havernak megvan, én lehet nem írtam ki!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mila69en
ja nem sry félre olvastam aha hogy az eusat találta csak

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát de már megtalálta nem? meg honnan szereztetek ti usa verziot?:DD

MikX
Hmm, mind1, majd megtalálja, én nem csinálom, majd, ha meglesz, akkor átmásolom tõle!
Hát mire valók a testvérek, nem?

mila69en
gugli rulz:DDD

igen csak sehol sincs amerikai patch csak európai! Legalábbis nem találtam!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mila69en
nagy nehezen? hát lelehet tölteni:DDD a peccset

De jó én pont most szívtam meg! nagynehezen megszereztem a 2.0-ás patchet persze az európait találtam csak de azon kivül még a játék is eltünt! pont mikor ujra játszanék vele!<#csodalk>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mila69en
a gerillákat

Hi!
Hogy tudom javítani a kormányzattal a viszonyomat?
-63on vagyok. Öljem le a maffiát? :)
Rash87
<#wow3><#nevetes1><#vigyor><#idiota>

Mert megérdemled! :D

Glory, Glory Man. United!

mila69en
felb@szta az agyam...... letörlöm és széttöröm a hülye lemezt

mila69en
na most, hogy meggyógyúlt az emberem és újra tud hasalni(nem tom hogy csinálta) újabb problémám adódott NEM TUDOK TÉRKÉPET NÉZNI MERT AHOGY LENYOMOM AZ M BETÜT 0 FPS-T MEGY A JÁTÉK bocs, hogy kiabálok de már agyilag zokni leszek ettõl a hülye játéktól<#idiota>

mila69en
lassan át is lehetne nevezni a játékot Boiling Point:Indulhatunk a búg mezõre<#nevetes1><#nevetes2><#hehe><#idiota>

mila69en
ez tényleg lool ez a játék volt egy olyan küldetés mikor kivettem a széfbõl a lányom üzenetét valami bankszámla kód volt rajt most vissza mentem abba az épületbe és megint ott voltak harcosok megint ki tudtam venni a lányomnak az üzenetét:DDDD már 2x is meg van ugyanaz a papír<#nevetes2><#nevetes2>

mila69en
loool most elindítottam a gammát és meggyógyúlt az emberem<#zavart2><#idiota>

mila69en
<#nyes>

MikX
Krónikus lefekvés szindrómája van, ezt kezeltetheted, ha 3x végignyomod a gamét megállás nélkül minimális save-val, és utána lesz egy csóka aki ad erre gyógyszert, csak akkor meg a mafia fog utálni, mert azt a csávó tõlük lopta, de erre is van megoldás, csak most nem mondom meg :DD

mila69en
nem semmit sem csinál pedig tegnap még jó volt, és én a betonon sem tudtam oldalazni hasalva, csak úgy csinált mintha menni akarna oldalra de egyhelyben mozgott

CS@
Hasalva elég nehézkesen és csak nagyon lassan tud (bizonyos terepeken szinte egyáltalán nem PL.:hegyoldal) oldalazni.

Ha egyszer megnyomod a prone(lehasalás) –t akkor ugyebár leguggol és úgy is marad ha újra megnyomod akkor lehasal és úgy marad. Nálad már a guggolásig sem jut el ?

mila69en
eza a játék még a béta állaptpt sem éri el erõsen alpha állapotban van<#szomoru1>

mila69en
áá hülye vagyok rosszat nyomtam, kigyógyított a doki de így se tok lehasalni<#zavart2> a gugolás az mûködik asszem alap bal Crtl de viszont a hasrafekszik az meg nem asszem alap-ból az c-volt akár hova állítom nem jó sztem ez is egy hatalmas búg lehet mert eddig jó volt csak olyanokat csinált néha, hogy lehasaltam nem tudtam oldalra menni

mila69en
de elmentem a dokihoz ki is fizettem neki a pénzt 250 peso asszem és úgyanúgy fullon mardt csak az adrenalin meg alkohol függõségem gyógyitotta meg a gyógyszerest nem akarja

CS@
A kórházban a dokik 200peso körüli összegért visszaállítják 0-ra.

mila69en
most megnéztem ha indítok egy új gamét akkor hasra fekszik-e és tökéletesen csinálja amit kell szal nem értem mi lehet a gond, nem tudom nincs e esetleg összefüggésben a gyógyszer függõséggel mert az maxon van:DD<#hehe><#idiota>
azt hogyan lehet csökkenteni?

CS@
Bárhonnan eltûnhet ha sokáig otthagyod és nem figyelsz rá.
Vannak dolgok amik ezt elõsegíthetik mint pl.:
Minél több ugyanolyan típusú járgányba ülsz bele, nem állítod le kiszállásnál, sokat taxizol, meghalsz és a kórházban kötsz ki, mentesz majd tölteszSTB. Bár ez nem 100%, de úgy vettem észre ha figyelsz a járgányra akkor nem tûnik el, ez a figyelés abból áll, hogy a térképen azt a járgányt amelyikre a legjobban figyelsz mindig kirakod a „places” –ból.
Annak pl az idejére sem emlékszem mikor tûnt el személyautóm(SAM –ek szinte mindig eltûnnek), de jó rég még az 1.0 idejében lehetett. Pedig lopott heru –val mentem a vulkánhoz is és ott jó messzire elhagytam mégis megvárt.

#2326 : No ilyenrõl még nem is halottam úgyhogy passzolok .

CS@
Persze, vagy talán még nem láttál a zöldségesnél gránátot áruló öregasszonyt ?

mila69en
az mirt van, hogy az emberem nem reagál a hasrafekszik gombra? eddíg tudtam hasra feküdni most meg már nem<#zavart2> akármelyik billentyûre állítom nem tudok lehasalni<#conf>

mila69en
az igen:DDD bár érdekes, hogy pont a vén banya dobálózik^^

És az öregasszony gránáttal???Ez is rendjén van?? :-))
mila69en
nem mintha a földes utakat néptekenek lennének..... mégse tûnik el onnan

Állítólag tényleg javítva lett..., de hamar rájöttek hogy a kocsik ugyanúgy eltûnnek. Én is vettem ey kocsit (miután a lopott eltûnt), és a vásárolt kocsi is eltûnt.. Ja és valaki írta a külföldi fórumon, hogy vett egy helikoptert a Pueblo Faro-i kereskedõnél és az is eltûnt. A peccsekben inkább ezt kéne már végre megcsinálni, meg azt, hogy ne swappeljen állandóan, mert elég idegesítõ tud lenni, fõleg a városokban.

CS@
Bár bug van dögivel, de szerintem a #2311 –ben leírt az teljesen rendjén van.
Nehogy már a városlakók ugyanúgy sétálgassanak miután a user a békés városkájukban nekiáll lövöldözni bármire is. Ha meg ellenállhatatlan késztetést érez a lövöldözésre megteheti ezt úgyis, hogy a városlakókat ne háborítsa fel ezzel(Pl. silent).

Aki kicsit is mászkált a dzsungelben az meg bizonyár láthatta, hogy ezek a területek egyáltalán nem néptelenek így szerintem az erdõ közepén hagyott járgány eltûnése(ellopása) szintén nem gáz.

Rash #2309 –ben leírt problémái már szerintem is gázosak(kivéve a grafikát, az emberek kinézetét meg azt, hogy két maffiózó semmilyen körülmények között nem fog egymásra lõni) és ténylegesen rombolják a játékélményt, de hát ez van.

mila69en
igen volt is benne ilyen búg még mikor megjelent(ez a topic is televan vele még az elején) a gém és nem volt peccs menteni se lehetett nagyon meg a kocsik is eltûntek fõleg a lopottak de a peccsel állítólag javítva lett!!!!!fakkk eza játék uninstall<#gonosz2><#boxer><#mf3>ATARI

Rash87

Erre akartam kijukadni,h tuti h bug ez a kocsieltûnés :D

Ezért töröltem le a játékot,mert alig játszottam vele,de már túl sok volt a bug...

És mivel letöröltem,megsporóltam magamnak pár k***** anyját a készítõknek,stb beszólásokat <#idiota><#vigyor3>

mila69en
ööö de nem azt monták hogy ez a peccsel javítva lett?
nem is volt lopott az autó és nem is nincs is 4 autom ez volt a harmadik márcsak kettõ van rohadjon meg eza játék úgy ahogy van egy nagy fos az egész:@@@@

Csak a szokásos :) Ha a dzsungelben hagyod a kocsid, és messzire mész (pl: kocsival mész, és megtámadsz egy tábort), akkor 1 bizonyos távolság után eltûnik. DE, egy külföldi fórumon írták, hogyha a fõutak mellett hagyod az autód, akkor nem tûnik el. (Mellesleg megjegyzem, ez igaz: amikor a gerillák helikopteres küldetéseit csináltam, ott hagytam a fõút mellett az autómat, (teli volt fegyverekkel és lõszerrel), és amikor jóval késõbb visszamentem még mindíg ott volt). És ha jól emlékszem 4 kocsi után kezdenek eltünedezni a kocsik, de ez nem biztos :))

mila69en
pedig ha tudod, hogy hol van akkor elmondhatnád
esetleg te loptad el?:DD<#idiota>

bazki benne volt minden cumom a csomagtartóban<#rinya>

Rash87
Erre már nem mondok semmit :D

mila69en

az hogyan lehetséges hoghy itt hagytam az autóm és nem találom sehol??? pedig jelöli is hogy itt van de még sincs<#conf>

Rash87
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

ati2002
:DDD

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

A városban átszaladt elõttem 1 patkány.Gondoltam lelövöm.Erre a polgárok nagyon bepöccentek rám és elkezdtek üldözni(biztos házipatkányra lõttem :-)).
Sõt, egy öregasszony bottal a kezében még gránátokat is dobált rám. :D
mila69en
hát a bugog az mind igaz meg az hogy hülyék az emberek azis ok tényleg buták viszont a grafja az nagyon kúúl

Rash87
Húh,nekem kb 1 óra játék után meguntam <#hehe>

Mert jó játék,de a grafika elég elkapkodott.
Meg az a rengeteg bug 1 óra alatt:
Beszélgetek 1 csávóval,ül a székén,és 1* csak eltûnik onnan :D De még közbe a székkel lehet beszélgetni <#vigyor>

Meg a patkány elõttem fut,és aztán hirtelen elûtnik.
Meg a kocsi vezetõi is,bolondak,megyek az úton,és mennek neki a falnak :D és már pár méteres sor áll!

M eg megyek a dzsungelben,2 maffiózó elkezdi lõni 1mást,és 1ik hamarabb meghal,mielõtt meglövik,és ott ugrál utána :D
Naggyon lol játék.

Persze jó játék,mert érdekes,csak idegesítõ a bugok miatt,meg az emberek is hülyén néznek ki,meg még akkor is jár a szájuk,amikor már vége párbeszédnek :)))

Nah,mind1,ennyi a véleményem róla,jobban is megcsinálhatták volna!

00 Blue 00
Hát nem tök mindegy.

<#ravasz1><#vigyor5>

nem hiszem, hogy bárki is el fogja küldeni.
Elég ha visszaolvasol néhány hozzászólást és ott a megoldás