Boiling Point - Road to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallottam, hogy van magyarosítás a játékhoz! Elküldené valaki a magyarosítás linkjét nekem emailben, és azt hogy mit kell vele csinálni?
Köszike elõre is!
Byz Apokrif
email: [email protected]
lövöldözés van elbujok egy nagyobb szikla mõgé azt simán meg lõnek mert át tudnak lõni a kövön (biztos kõtörö a töltényük^^)
vagy bent vagyok valami épületbe azt bedobaják a gránátot a falon kersztûl😄D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
erröl
AVI0 = AVI\nvidia.avi
AVI1 = AVI\publisher.avi
AVI2 = AVI\DeepShadows.avi
AVI3 = AVI\intro%s.avi
erre
AVI0 = 0
AVI1 = 0
AVI2 = 0
AVI3 = 0
Csak egy a bibi, hogy egy óra game után bele rajtoltam a folyóba a járgányommal, és nem mentettem sehol, így most gyalogolhatok mindenhova. 😞
a SF3-as játékokat simán el tudom indítani kábelhúzogatás nélkül,de ez meg nem tudom elindítani 😄<#vigyor>#vigyor><#rolleyes>#rolleyes>
Vagyis az Image 2-t letölttem,azzal nem ment :S
Image 1-et nem tudom letölteni.
Úgyh ezt a mini image-t valaki pls küldje már el ide:
[email protected]
Elõre is kössz
Glory, Glory Man. United!
Rash87: ja igen azt elfelejtettem említen hogy crackel nem mûködik😄D
Irjunk az atarinak, hogy a warez játékot nem tudjuk magyarítani?😊
Next PC upgrade: 2022
Tedd ujra de uninstall után a játék mappáját is töröld ki.
[url=http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_boiling_point.shtml#Boiling%20Point%20v2.0%20
Akkor tegyem újra a játékot?
Honnan tom letötleni a mini imaget?
Mila: pontosan nem emlékszem már de valakikkel rossz volt a viszonyom és nem tudtam a fõküldetést folytatni mert beszélnem kelllett volna valakivel de az ellenség volt.
ezért akarom mkost magyarul kipróbálni
Ezután mit csináltál,h mégis magyar lett?
Azért akarom most csíttel csak a fõvonalat végigcsinálni magyarul
szedd le a mini imaget a gamecopyworldrol és próbáld avval nekem is az van
a mini imageval elvileg indul a játék
crekkelted?
Ha nekem elindul magyarul asszem csittel fogom használni már egyszer végigtoltam anélkül nem akarok vele megint 2 hónapot eltölteni😊
Vannak fenn hozzá trainerek abba van pénz is
Akkor nem kell a fegyverjavításokkal meg minden szarral szórakozni csak élvezni a játékot😊
Rash: kell hozzá a patch de asszem elég a 2.0 abban van a magyar szöveg
És ha igen,melyik?
1.1-es vagy 2.0-as?
Elég a 2.0-ast feltenni? 😊
ejj bazzeg buszsofõr<#idiota>#idiota>
mijaza pénz csít??<#ravasz1>#ravasz1>
vagy igen? belsõ ember-e vagy?😄DD
lõdd le😊)
használj cheatet és lesz pénzed
vazz össze szarakottam 50k pezot jo mondom építek eggy villát erre kiderûl hogy lenyúlta az építész a pénzem gondoltam nem baj nem töltöm vissza a régi állásom megtartom a projectet azt hátha lessz valami a házból erre most túl vásáróltam magam -79 pesoba vagyok és nem tudok semmit se csinálni nem tudok eladni felvenni semmit semmit mert azt írja nincs pénzem nade kérem ATARI<#levele>#levele><#boxer>#boxer> ahoz mért kell pénz ha elakarok adni egy fegyvert? késsz elegem vólt ebbõl a fosból