Boiling Point - Road to Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
honnan próbáltad peccselni? csakis a játék fõkönyvtárából hajlandó feltelepüni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ibrik
Nincs crackelve. Az eredeti EXE van még a játék mappájában, azzal próbáltam.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grebber
Crackesre nem is fog felmenni egyik patch sem.

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Nekem a játék RELOADED-verziója van meg (egyetlen crack EXE-vel, mini-image nélkül megy a játék alapverziója).
Megpróbáltam megcselekedni a magyarítás felélesztéséhez teendõket, de már ott megakadt a dolog, hogy a frissen telepített játékra (crack-elés nélkül) egyik patch sem akar feltelepülni. "Invalid patch file" üzenettel leállnak.
Próbálkoztam ezzel: boiling-point-usa_retail-update1_1.exe
És aztán ezzel is: BOILING-POINT-EUROPE_AnyVersion-UPDATE2.EXE
Ha valaki tudja a megoldást, az kérem jelezze. Elõre is THX.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

grebber
Na elkezdem megint tolni igy ungarisül igaz élvezetes lesz 5-max 10 fps-el de leszarom kell a hely.

mila69en
<#hehe><#banplz><#ticking>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Megvan mi volt a hiba lol és a 10-es mappába mappástól tettem a 0-ás mappát azárt nem volt jó :)

mila69en
cracket nem használtál ugye?

grebber
Mindent ugy csináltam ahogy le van irva (magyaritani akarok) inditom gamet töltené be a menüt és ezt dobja ki:

Mitõl van?

mila69en
hát remélem én is nagyon gáz lenne ha azt is az atari adná ki:(

grebber
Topicja amiben van leirás.
Homepage itt van sok kép.

az milyen lesz?

Need for Speed Most Wanted

grebber
Remélem a Precursors-ba nem teszi bele a mocskos kezét az Atari és kapunk egy fasza gamet.

mila69en
én már próbáltam de nem akarja valamiért elfogadni:((

grebber
Valaki csináljon valami fasza töltöképernyõt a hiányzó textúra heylére.

grebber
Pedig ez a game nagy sikereket ért volna el a game ha mondjuk HL2 szintû optimalizáot tesznek bele+ bugmentesitik. (HL2 valjuk be optimalizácios etalon lesz sokáig az tuti)
De igy kinek van kedve bugheggyekben gazdag izomakadásokkal tarkitott gamel tolni?Nekem lenne csak felbassza az agyam kurvára amikor küldetés alatt az akadozás miatt halok meg.

báttyó02
hát ige,ennél a játéknál semmi sem lehetetlen ilyen szempontbol<#banplz>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
:DDDD lehet nem is lenne elég

báttyó02
vegyé még 5giga ramot-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
#2385: van de nem igen szoktam fent lenni msn-en sõt szinte soha nem vagyok fenn

"minimálisan szaggasson??"<#wilting>

ha kicsit átnyálaztad vólna a fórumot rájöttél volna (ha aza vólna ott nem lett vólna<#idiota>) nem lehet vele mit csinálni

csááá!!
magyarítottam a játéot és minden csak egy baj van!! az hogy szaggat mint az állat!!
konfigom
asrock k7vt4a alaplap amd sempron 2800+ proci ati 9600 XT 256 mb és egy giga 400 mhz kingstone ram ezek a legfontosabbak
valaki tud adni valami tippet hogy mit állítsak hogy minimálisan szaggasson??
köszi
Zoli

van m,sn címed mila??

mila69en
nézz be ide

köszi!!
Nem tom telepíteni a dt 4- et mert vallami system error van vagy mi

mila69en
nem kell crackelni ha mini imagét használsz

jó és ha te elinditod akkor nem kér cd-t egyáltalán a 2 pecs után crackeltél vagy valami?

mila69en
daemon tools 4 googliba beirod azt már kapod is a találatokat:DD

mi az a dt4? és honnan szedhetem le?

mila69en
öö passz nekem is mini image-ról megy DT4-et használok semmi mást se virtual cd-hiddet se sr7-et

szerk: ja melyik mini imagét használod mert van kettõ i asszem az eggyik nem jó a 2.5GB-s a jóó

Nekem másolt a játék és odáig jutottam hogy feltelepítés után nem crackelek hanem patch 2 és utána se crackelek és bemountolom a daemon tolsba a mini imaget és virtual cd hideval elrejtem . DE KERESI AZ ORIGINAL DISCET mit csináljak?

azt tudja valaki hogy a mini imagerõl hogy kell telepíteni a játékot vagy valami?

de kidob a játék!!

mila69en
azzal semmit az nem gond nincs magyar nylvü textúra töltõ képernyõ estleg ha nagyon zavar akkor csinálsz eggyet mondjuk gifanimátorral vagy photosoppal:DD

Megcsináltam mindent megpeccseltem a 2-el és még betöltés közben kiír valami texture valamit!! ezzel mit csináljak?

milyen pcsek kellenek hozzá?
csak a 2 vagy az összes?

mila69en
ne köszönd hanem inkább ovasd ezt<#taps>

köszi bazz

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Segítsetek kérlek !! hogyan csináljam meg a magyarosítást honnan szerezzek pecseket? köszi
KÉRLEK!!!
ZOLI

mila69en
<#wilting><#taps>

hol lehet letölteni a Magyarositást

cseke peti

szevasztok a bandákkal hogy lehet kibékülni mert a mafiakkal nagyon rosszba vagyok

MikX
MSN-re nem lépsz fel?
Mondjuk én régen nem használom, de most fennvagyok!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mila69en
kicsit off

ja:DDD skazi kicsit poénosra véve az képe:DDD egy vérzõ "gitárkard" a kezébe már sz*rrá gitározta magát<#vigyor> GOA rulzik<#wink>

itt a eredeti mása<#hehe>

halgass bele hatalmas zenét csinálnak ketten:DD kicsit vissza vettem a minõséget
skazi

MikX
A logód!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mila69en
mi mi?

MikX
amúgy ezmiez?

mila69en
:DD meglestem mivel nyújt többet a szrkesztés nagyn jó dolog ugyhogy asszem maradok is vip:DDDDD

szerk::DDD ja tegnap este unatkoztam azt össze dobatam valamit

MikX
hmm, VIP?
már te is? :DD
Jóa logód!

mila69en
khm... olvass vissza pár sort!!!444