3056
-
#2536 Azért mert a készítők kb olyan szinten értenek meg tudják mi az az optimalizáció mint én a fizikát magyárn fikarcnyi közük nincsen hozz ,de még a fogalmáról sem! -
#2535 Mié ilyen nagy aa gépigénye van a játéknak a konfigommal csak egy medium jött ki miért? -
#2534 pl itt -
gabf1 #2533 Jaja. Valaki tudna konkrét címet adni, hogy honnan lehet leszedni az 1.1-es és a 2.0-ás peccset? -
totya79 #2532 Valaki betudna nekem linkelni 1 patchet,mert ezeken az oldalakon nemtudok eligazodni amik eddig szerepeltek!Köszi -
RMarvin #2531 Tárgytalan...
A kis kopasztól már megszereztem -
RMarvin #2530 Hol lehet snipert venni (és kb mennyiért)? Vettem egy nyílpuskát a fegyverkereskedőtől, de annak nagyon rövid a lőtávolsága. -
Gaben001 #2529 Ha jól emlékszem a Game.iniben van egy sor,hogy console0 azt kell átírni console1-re.A biztos,hogy át kell írni valahol ezt a sort.Használd az f3-at.Csak az armor meg a heal tölthetö ujra más nem működik,de nélküle is simán lehet játszani. -
#2528 A konzolt ,hogy lehet előhozni? -
babus #2527 Info fájlban kb ennyit találtam:Boiling Point + 5 TRAINER Date May 25/05. -
Gibor #2526 Őersze a Trainer melyik versiohóz van? -
babus #2525 Letöltöttem az 1.1-es és a 2.0 patchet a legtöbb felirat magyar lett,de viszont nem működik a trainer és a konzolt sem birom behozni van valami ötletetek? -
#2524 Upsz én kérek elnézést, mert ezen esetben én írtam baromságot, mivel így nagy jó indulattal valóban összejön a 625Km2. -
#2523 arra én is kiváncsi lennék:DD aza 625km2 az=25km2-vel
szerk: megvan valszeg beszorozták a 25*25km2-es területet és így kaptak 625km2-t -
#2522 Ezt a baromságot vajon honnan szedte a cikkíró? -
#2521 ja 625km2 ami kb 25 30km2-nek felel meg na mindegy részemről vita lezárva.... -
#2520 Tényleg? Nem mondod..
Kalandunk tehát Amerika mexikói részén, pontosabban - a játék szempontjából - egy fiktív, Realia nevű területen játszódik. Realia egy kb. 625 km2-es dzsungel, felszabdalva folyókkal, tavakkal, széles hegyvonulatokkal, falvakkal, két nagyobb várossal (Puerto Sombra és Pueblo Faro), és még számtalan, a térképen meg nem jelölt eldugott hellyel. -
#2519 ne használj cracket inkabb használd a mini imaget és akkor még magyarítani is tudod:D -
Neoncsoves #2518 Ez nagyon loller game... felraktam az alapot nem patcheltem nem csinaltam semmit. Nagyba gondoltam alszok 1et a kocsimban. erre Take 2 hour on nap vagy ilyesmit irt ki :D Mondom jovan :P Amugy fasza kis game... A patcheket honnan tudom letölteni? És ha megpatchelem nem kell uj cracket szereznem? Mert én az alapverziohoz szereztem cracket. Vagy nincs lényege? -
#2517 :DDDDDD -
#2516 Pedig tök logikus, hogy csak az arányok számítanak, hiszen 18cm jóval kevesebb mint 6km. -
#2515 Hát igen pedig ki gondolta volna ezt eddig én nem az biztos. -
#2514 ja bizonyos körűlmények között a 6 több mint a 18 -
#2513 Összességébe, ahhoz képest, hogy nem nagyon kedvelem két olyan játék összehasonlítását, aminek nem sok köze van egymáshoz ez most kimondottan tetszett. Tanulságos volt, hogy mondanak a számok törvénye ellent a valóságnak. Hiszen bizonyos körülmények között a 25 több mint a 625. -
#2512 hehe BP-ben mióta 625km2 a bejárható terület?:D jólesz az 25-30km2-nek is:D -
#2511 Parancsolj! -
Neoncsoves #2510 Cracket honnan tudok szerezni? -
#2509 Km2 ben nem vágom, de légvonalban PuertoSombra – PuebloFaro 17Km. -
#2508 Megnézném hogy a SA-ban 625 km2-es-esnél nagyobb a bejárható terület... -
Gaben001 #2507 Mindegy melyik milyen,azzal játszol amelyik tetszik mert ez egy szabad ország.Tény,hogy messze nem tökéletes a BP.Nekem nagyon bejött és a GTA-ra haragszom mert nekem a 2. része volt az isten és erre belevitték a 3D-t.Elötte volt valami hangulata utána már nem tetszett.Például az,hogy volt küldetés amit nem tudtál kikerülni mert nem haladt a töténet.Próbáld ki mindkettőt és döntsd el te melyik tetszik. -
#2506 igaz!! meg végülis egy kisebb hely ha jobban kivan dólgozva akkor nagyobbnak tűnik/tűnhet!! -
#2505 Még jó, hogy egyikőtök sem tudja bebizonyítani az igazát mert akkor nem lehetne erről vitázni.
Így én is beszállok: GTASA elviekben nagyobbnak tűnik, de gyakorlatban távolról sem az.
SAban, ha elindulnál a hajósiskolából az LS –i stadionig kb. ez a leghosszabb út,(lehetne még millió példa, de most ez jutott eszembe) gyalog vagy bármilyen autóval vagy légi járművel akkor sokkal hamarabb érnél oda mint ugyanazzal a közlekedési móddal PuertoSombra PuebloFaro útvonal. -
#2504 ne beszélj már hüleségeket:DDD BP-ben jóval kisebb a terület mint a SA-ban -
#2503 Ez biztos? Még nem láttam ezt a játékot de a San Andreas területe az baszott nagy volt -
Gaben001 #2502 Eddig jutottam -
Gaben001 #2501 Hát a San Andreassal nem hasonlítanám össze mert ott lényegesen kisebb területet járhattál be.Ekkorát nem tudom hogyan lehet jobbá tenni.Én eddig jutottam: -
#2500 a GTA-nal sokkal de sokkal öszetetteb játék:D amolyan RPG-FPS nagyon faja lenne ha....de ezt grebber már ugyis mondta, hogy mia baj vele -
#2499 Ja kb fasza kis kaland FPS.Csakhát elbaszták nagyon az optimalizáció miatt. -
Neoncsoves #2498 Ez olyan játék hogy eltudsz menni cigiért meg ilyen? Ilyen San Andreas belülnézetben? -
#2497 jolenne