20179
-
nenad #6187 termeszetes ugy ertem ha normalisan van felinstallalva minden -
nenad #6186 A biost peldakent emlitettem meg, ha akarod belemehetunk, mert baromi sok koze van hozza, mivel ez a vasdarab programozhato... (ez hulyeseg volt megemliteni :)))
Szoval directx_c ami fent van service pack 1 es nagyon regi driverrel, uj driverrel, beta driverrel ment. Sot meg a FireGL-es driverrel is (ezert kellet a biost cserelni, hehe vasdarab ;)
Az alaplap gigabyte 7nnxp, a kartya hangjat hasznalom , a vidkartya meg HIS 9600Xt Turbo. Ocsemnel is azonnal ment ott egy Chaintech 7jns Zenith van, geforceTI4200 al. Mindkettonknek amd proc 1gb ram.
A havernak p4 van ugyanolyan ATI kartyaja mint nekem, es gond nelkul ment. Ezert is gondolom hogy valami apro baki lehet mogotte, de sztem a kartyanak nem sok koze van hozza, meg a tobbi hardvernek sem.
Egyebkent a jatek megeri egy kis szoszmotolest, mert sztem meszze a legjobb rally program amit valaha lattam. -
#6185 Azért,egy játék ennyit nem ér,nemtom minek ennyi felhajtást csinálni.
Szar,oszt kész -
#6184 Mint többen írták teljesen új winre rakták fel és nem ment náluk.
Lehet, hogy inkompatibilitási problémáik vannak az Ati kártya és más hardverük között.
Attól, hogy biost cserélgetsz a vasárúd ugye marad....
Valamint az, hogy nálatok megy nem azt jelenti, hogy a felhasználó a hülye és biztos ő rontott el vmit.
Legegyszerűbb az lenne ha két ati-s (akinek műxik, meg akinek nem)akik teszem azt pestiek találkozna és megnéznék a másiknak, hogy megy. -
nenad #6183 nekem is radeonom van es semmi gond vele, pedig vagy 6szor csereltem benne biost(firegl-e konvertaltam), drivert rengetegszer stb. Szal a radeonnak semmi koze ehhez, annak inkabb hogy oszze-vissza pakoltal valamit es most gond van. Atinak van sajat uninstallerje azzal szedd le a drivert vagy amit feltettel, (az total mindent letakarit) es utana restart, majd tegyel fel 1 4.10 vagy ujabb drivert.Es mennie kell, ha igy sem megy akkor a directx-eddel van gond. -
#6182 jah, csak kb minden 3. embernek meghaltak a ramok az abit ti4200asán :) márkában sem érdemes bizni, csak a 3 év gariban és a szerencsében :)
ATI-rol:
ok, én csak annyit állitottam, h önmagában nem az ATI kártyákon problémázik a game, hiszen van tulaj, akinek gond nélkül megy. én szoftveres inkompatibilitásra voksolnék, amig ki nem jön egy állásfoglalás a game készitőitől vagy az ATI-tol, melyben elismerik, h BUG ;)
van már amugy 4.12 drv is ATI-ra, bár inkább csak HL2re koncentráltak .... :( -
SE #6181 azt azért megjegyezném, hogy mindkét kártyámnak a gyártója (nVidia és ATi) az Abit. Szvsz. Abit vagy Asus kártyákkal nem szokott gond lenni... -
Axl Rose #6180 Demo az működik.. -
#6179 OFF:
pedig nem, én is arról váltottam, asztem túlhajtottam,(de mint utobb kiderült, nem, cimbinél azóta is megy gond nélkül) mert memo hütés nélkül járattam extra magasan(4600-on, memo kicsit lejjebb)
a 9600xt nagyon jó kártya(ez az első Ati-s kártyám)..még nem húztam meg.
Az biztos hogy Nvidia-st még nem hallottam csak pixel Shader miatt panaszkodni...magam részéről piszkosul sajnálom hogy ez van, mert a játéknak nem kellene ilyenekkel küzdenie.
ON: -
#6178 Van elado ABIT dobozos Gf4Ti420064Mb kartyam:PPPPPPPPPPP -
#6177 Cseréljetek kártyát P -
#6176 Akkor még egyszer elmondom: RÉSZEMRŐL a helyzet tisztázódott. Egyértelműen bebizonyosodott, hogy NÁLAM a Radeon miatt fagy és ezen az sem változtat, ha nálad rendesen működik. -
#6175 mondjuk ez sztem hiba volt P -
#6174 szerintem ati és más hardver inkompatibilitási problémái okozzál
érdemes lenne összevetni azok ati-s configját akiknek megy és akiknek nem -
#6173 Hát pedig szerintem a Ati Radeon miatt fagy,vagy pedig villog a környezet :(
Én már kb. 3* tettem föl a rendszert(nem e miatt) és úgyan olyan szar volt
És ráadásul semmi codeket,meg ilyesmit nem tettem föl a gépre,tehát még ilyen se zavarhatott bele
Úgyh,én abban maradtam,hogy úgy szar ez a RBR,ahogy van.. -
SE #6172 Én Geforce 4 Ti4200 -ról (ment az RBR) váltottam Radeon 9600XT -re, amin szintén rendesen fut. Ennyit a tisztázásról... -
#6171 Kösz Breki, de a 4.11-es Catalyst-tal is fagy. 4.7-től fölfelé minden verziót kipróbáltam, mindegyikkel fagy. -
#6170 Na kérem, remélem mindenki felkészült:) Szóval megkaptam a kölcsön Geforce 4 Ti4200-at, némi szerelés, új Nvidia driver install, RBR és 1.02-es patch install, és másfél órán át játszottam FAGYÁS NÉLKÜL!!! A Radeon 9600XT-vel ez az idő kb. 3 perc... Szóval részemről a kérdés tisztázódott (ettől a Radeon 9600XT még nem lett rosszabb kártya), más kérdés, hogy nem tudom mit csináljak. Két hónapja vettem a Radeon-t, milliomos pedig ugye nem vagyok, hogy most meg vegyek egy normális Nvidia kártyát a RBR miatt:( -
#6169 Köszi az infót!
Ez az Ákos egy szimulátor fenomén lehet
Jó versenyzést! -
#6168 Hátha segít
ATI Grafiktreiber 4,11 with clear performance increase
Written of dock on Sunday, 14 November 2004 - 13:32
Owners of a ATI Grafikkarte with wheel on chip set may be pleased, because the new ATI Grafiktreiber 4,11 ensures with many programs for a clear performance increase regarding the picture repeating rate. With Richard Burns Rally is to be determined a performance increase of 10-20 per cent. Further the so far sometimes problematic France Rallye runs now liquid. Tap for the installation of the new wheel on driver: who prefers a slim installation, the ' HighSpeed Downloadvariante ' does not install, because the aufwaendige ' control center ' is contained here, which requires the Windows Net Framework not installed yet on most computers. Instead the ' LowSpeed Downloadvariante ' offers itself, with which one can be limited to the most necessary, i.e. the ' display Driver ' and with interest still the ' control panel '. Without the ' control center ' can be done thus confidently. As notes in the release Notes, an older ATI Treibersoftware (Treiber&Panel) before the installation of the new drivers should be deinstalliert.
-
#6167 És a demo? -
Axl Rose #6166 Valaki nem tud egy megoldást arra a problémára hogy indítás után "Invalid Fingeprint"-el búcsúzik a játék, és kilép ?
Visszaolvastam, 3 hozzászólónak volt ugyanez a problémája, de választ nem kapott egyik sem. -
#6165 Oké te vagy a mérleg nyelve P
Személyszerint nagyon kiváncsi vagyok.
Ajánljak drivert amivel nekem frankón megy Geforce4ti-vel? -
#6164 Ez azért nem teljesen így van.
Ha ez lenne akkor az NVidia tulajoknál is jelentkeznének ugye.
Erre írtam, hogy nemhiszem, hogy az ATI tulajok egy része nem ért a gépekhez (csak).
Szval ez nemcsak rendben van a windows-a kérdés.
De értsd meg itt nem a kártyát szidjuk..... -
#6163 Ez jó, most akkor mit értünk "rendben lévő vindóz" alatt? Az enyémre tényleg össze-vissza van telepítve minden "szemét", pl. Excel, Word, Outlook, a digitális fényképezőgépem szoftvere, pár eredeti játék és ennyi. Semmi külön codec vagy egyébb baromság. Ja, és rendszeresen karban is van tartva (scandisk, defrag, miegymás). Namost az én magánvéleményen az, hogy ha a RBR-ATI páros nem képes működni egy ezekkel a programokkal "össze-vissza" telepített vindóz xp-n, akkor a programozóknak mindkét részről 2004-et írunk, könyörgöm! Egyébként semmilyen más játékkal vagy egyéb programmal sincs semmi gondom, ez valszeg nem így lenne agyonszemetelt vindóz esetén. Mindenesetre ma délután kapok kölcsön egy Nvidia kártyát és minden kiderül. -
#6162 Jo, látom nem világos: ATI val akkor lenne a játéknak gondja, ha MINDEN ATI tulajdonosnál jelentkezne a hiba.Az, hogy valakinél össze vissza van telepitgetve a win+egyéb szoftverek, és ezt az ATI kártyás gépek az RBR esetén nem tolerálják, ez egy másik dolog.
Nagyon sok ATI tulajnak gond nélkül megy, nagyon soknak pedig van vele baja. Nyilván előbbieknek rendben van a windowsa, utobbiaknak pedig nincsen. -
Lacika 79 #6161 Én oszt nem megyek sehová! Másnapos vagyok 2 napja, inkább egy mentő kéne ide a melóhelyre. :)) -
#6160 Ákos-t a HWSW fórumán megtalálod! De szép ez az 5. hely!!! Ma este megyek is egy-két jó időt, ha már csapattag vagyok...csak az a baj, hogy kevés időm van vele nyomni :(((... -
#6159 Lehet, hogy a kari akad vmi-vak azok gépében nálad meg nem.
Igazából ezt csak úgy lehetne kideríteni, ha Lacikát kiküldenénk azokhoz akiknek nem megy P
Azért kiváncsi vagyok Giovanni Gatto-nak NVidiaval megy-e, meg énis kiprószálnám egyszer ATI-val.
-
#6158 ez félig meddig felfoghatatlan számomra...mert tény hogy főleg az ATI-sok szívnak vele, viszont az is tény, hogy nekem is 9600xt-m van, és semmi baja, de úgy semmi baja, hogy azóta már volt egy reinstall(gebedjen meg)is, és no gond, plusz
a Crc miatti új oprendszer/új partició-ra is felraktam és detto nincs semmi probléma.
valamint nem volt gáz a Dvd-s Warez-zel sem, és a cd-s eredetivel sem.
hányjak vért ha értem....
-
Lacika 79 #6157 Ebben egyet értünk. Na de nem csak jó kártyákat kéne csinálni, hanem "jó" felhasználókat is. :P -
#6156 Lehet.
Én egyáltalán nem mondom, hogy az ATI szar sőt.
Énis azt akartam venni.
DE tény hogy ez a játék nem nagyon szereti az Ati-kat, sokaknak nem megy vagy egyébb. -
Lacika 79 #6155 Sztem meg valami hüly codec, vagy rossz beállítás miatt van az egész. Az a gáz, hogy nem tudom leírni, hogy AtI szar, vagy Nvidia szar, ugyanis nekem mindíg ment mindegyikkel gond nélkül minden. Igaz, néha buherálni kell a windowst, de azt a pár perces pötyögést megéri, hogy utána gond nélkül fusson minden. :) -
#6154 Csak egyszer számolok be és pényleg=tényleg:) -
#6153 Jövő héten kiszerelem a barátnőm öccsének a gépéből az ő Geforce4 Ti4200-ét és megnézem azzal. Ha nem fagy, akkor sírva fakadok, mert én egy ilyen kártyát cseréltem le kb. két hónapja a mostani Radeon 9600XT-re. Én is kíváncsi vagyok, a fejleményekről mindenképp beszámolok beszámolok. Az Aureon Space 7.1 pényleg brutáljó, fontolgatom is, hogy lenyúlom:) Arty-nak: semmiféle vindózbuherálás nem történt a gépemen, akkor valszeg más játékkal is lennének gondjaim. És én még egy Nvidia-s játékostól sem hallottam/olvastam, hogy panaszkodott volna fagyásra vagy villogó textúrákra... -
#6152 Megint 5.-ik a MAGYAR csapat!!!!!
http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=country -
#6151 Deák Szabi, Paulin Ákos.
Ismeri Őket Valaki?
Minden elismerésem -
#6150 vagy marad az Xpand rally,nfs underground 2 -
#6149 felejthetetlen
10 unikum -
#6148 Gyakorlás!!!! (akár 5-10 óra)
utána az élmény feledhetetlen