20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bestGP
    ezeket honnan lehet leszedni meg hogy kerl berakni? pl a hyundait. a kedvenc WRCm 8)
  • Met
    Talán vegyél bele egy hangkártyát:)
  • gregreg
    csak az a baaaaaaj, hogy ha letiltom biosbol meg el sem indul, mer ugye akkor nincs hang! :)
  • Met
    Nem kizárt, hogy az alaplapi hang miatt akad.
  • gregreg
    Hi!

Megy valakinek jol ati 9200 video karin a gáme?
    Nálam akad!
    Csak upgrade a megoldás??

(Config: Amd 2200+; Ati9200; 512+256 DDR; Ait Nf7; alaplapi hangkari)

Kösszenet! :)
  • Glpetyus
    Új szépségek :)

• arty
    "Az 1.02-es patch readme-jében viszont a "Bug fixes" pont alatt említik, hogy a nem SSE kompatibilis AMD procikon is fut már a játék. De biztos én tudom rosszul és a "bug fixes" angolul nem azt jelenti, hogy "hibajavítások"..."

Ebben Neked van igazad, de Te milyen szekcioba irtad volna külön ezt a kis "változtatást" ? ;)
  • arty
    Mutass nekem olyan, 1.6+ ghz (amd) processzort, amiben nincsen SSE. Azzal, hogy azt irták 1.6ghz a minimum, egyből kizárták a korábi athlonokat, melyeik maximum 1.4 ghz-en mentek. Az átlag amcsi azt sem tudja mi van a gépében, egy SSE utasitáskészletről fogalma sincsen, arra épitettek, hátha a gépesebességét tudja :)

Sajnos ez van, ezzel megkavarják kicsit "hozzáértőbbek" -et :)
  • b-type
    :)
  • Breki33
    ja BUÉK

izé

• b-type
    köszi :)
  • Lacika 79
    Heppi börzdéj tú júúúú! :)
  • Lacika 79
    Cia! Mizu? :)
  • Breki33
    Erre mondaná Woody, hogy énis kezdek köhögni P
  • Lacika 79
    Ugye semmi sem tökéletes. :)
  • Giovanni Gatto
    Tudom, hogy a régi AMD-kben nem volt SSE. Csupán azt akartam jelezni arty hozzászólására reagálva, hogy az így, ebben a formában nem igaz. A minimum követelményben szó sincs SSE-ről. Mint ahogy 64 MB-os videokártyából is van olyan, amelyik tudja a Pixel Shading-et és olyan is, amelyik nem, így oda is írták, hogy Pixel Shading-es kell. Viszont SSE-ről szó sem esik sem a minimum, sem az ajánlott konfigurációnál, sem a játék dobozán, sem pedig a kézikönyvben. Az 1.02-es patch readme-jében viszont a "Bug fixes" pont alatt említik, hogy a nem SSE kompatibilis AMD procikon is fut már a játék. De biztos én tudom rosszul és a "bug fixes" angolul nem azt jelenti, hogy "hibajavítások"...
  • Lacika 79
    Az egy dolog, hogy nincs odaírva, de mint azt tudjuk a régi AMD-kben nem volt SSE. Persze ez nem szép dolog, de azt, hogy mekkora proci kell, azt odaírták. :)
  • Giovanni Gatto
    Ez a játék hivatalos honlapjáról van. Hol is van minimun követelményként meghatározva az SSE??? Ejnye no, lehet, hogy mégis hiba volt?

What specificiations does my PC require to play Richard Burns Rally?

MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION:

1.6GHZ Processor
    256MB System Ram
    64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
    At least 3.10GB HD space
    DirectX compatible soundcard
  • arty
    Nem probléma volt! Minimal követelményként SSE volt meghatározva, és azt a korábbi AMD-k nem tudták. Mivel gondolom volt szabadidejük+volt rá igény, megcsinálták, h a korábbi, nem SSE képes AMDken is fusson a játék...
  • Marcell
    Burns jobban van es a visszaterest fontolgatja :)
    ITT a magyar cikk.
  • Glpetyus
    Tegnapelötti okosság a Bhms-ről :)

• JuanG
    negyedikek vagyunk magyarok az RBR-rankon!!!!!!!!!!! Csatlakozzatok minél többen, hogy feljussunk a dobogóra. Illetve csak regisztrálni kell meg időket feltölteni! Link:

RBR-rank
  • Cujo01
    Nekem is AMD/ATI és semmi baja...
  • Giovanni Gatto
    Hát, brutális kombó lenne:) Engem csak az ATI-s része érint, Intel P4-em van. Csak jelezni akartam, hogy az AMD-s problémát hivatalosan is elismerte az SCI és ki is javították. Szóval reménykedem én is...
  • b-type
    :DDD

szal nem multizik senki?
  • Lacika 79
    :D
  • Breki33
    jólvan

elvileg a gyilkosgalócát is túl lehet élni :-)
  • Lacika 79
    nekem is. 2800+ Barton, 9600XT :D
  • b-type
    nekem is. :)) 2500@3200/9600xt
    szal nem.
    multizik vki?
  • Breki33
    Akkor neked Ati-d van AMD-vel?

Lehet ez a halálos fegyver P
  • Alexease
    Nekem nem volt gond az AMD-mmel;) ATI-m meg "szerencsere" nincs;P
  • Giovanni Gatto
    Az AMD procikkal tényleg gáz volt, csak az 1.02-es patchben lett kijavítva a hiba. Ami az ATI-t illeti, reprodukálni tudják a hibát, csak egyenlőre javítani nem. Egyébként egy példa a két cég hozzáállására. Írtam a problémám miatt az SCI-nek és az ATI-nak is. Az SCI-től választ sem kaptam, pedig kb. 10 napja írtam (48 órás választ ígérnek a honlapon). Az ATI-tól ma válaszoltak, hogy tudnak a gondokról, a fagyásokról és a villogásról is. Megköszönték a bejelentést, elnézést kértek a kellemetlenségért és dolgoznak az ügyön. Kiváncsian várom. SCI sux...
  • Nyers
    Remélem teljesen felépül Richard és hamarosan visszanéz a rallypályákra!
  • arty
    na, ez egyre jobb lesz.. amd proci ... mi jön még ? :)

mondjuk, ez a villogás, ha ismert gond, nemértem, nem tudják ATI nál reprodukálni ???
  • Breki33
    viszont Richard !!!
  • Breki33
    Brief von Richard Burns

Hi everyone,

As most of you know a year ago I was taken ill on the way to Rally GB and shortly afterwards I was diagnosed with a brain tumour. This was a total shock. I had been 100% committed to trying to win the WRC and suddenly, nothing was more important than my health and I had to commit 100% to beating my illness.

I don’t mind admitting it has been really really tough but I have remained positive and as happy as I can throughout. The support I have had from my doctors, family and friends has been fantastic. Also I want to thank all the people who have sent me their good wishes – it really helps to know that my fans are still rooting for me and that I’m not forgotten!

I have been following the WRC on the television and I want to add my congratulations to Seb for winning the Championship this year. He is a very focussed driver and deserves this win. Also I would like to wish Carlos a happy retirement, - he has been a dedicated and passionate rally driver throughout his years and the sport will miss him.

My treatment has been very intensive but I am now getting physically and mentally much stronger. It is still too soon to think about what the future holds – I am just concentrating on trying to get back to a normal life. The doctors still need to keep a close eye on me but, when they give me the OK to travel, I am looking forward to coming to see a rally sometime soon…maybe I will see you there!

Have a great Christmas, I will! And Best Wishes for 2005

Take Care

Richard
  • Breki33
    Egy másik fórumon olvasom:

"Sziasztok!! Lenne 1 kis gondom a Richard Burns Rally-val. ATI RADEON 9200SE videókártyám van és az a gondom hogy a játék közben villog a háttér. És igy nem látom a pályát. Szedtem le hozzá az ATI.com-ról drivert de ez sem oldotta meg a gondot. az 1.02-es verzió sem. Sőt mostmár ott járok hogy hogy el sem indul a a játék, vagyis elindul, bejön az sci games megutána a videó és utána meg meg valami directx sdk-t kér. Pedig directx 9.0c van fent a gépen. Már eléggé kétségbe vagyok esve, kérlek segítsetek Előre is köszi"

"Sziasztok!!
    Nekem is hasonlo a problémám, mint az előttem felszolalonak..Nekem ATI radeon 9000pro-m van, és ugyanezek a jelenségek jelentkeznek.. Meglehet, hogy a játék nem kompatibilis az ati csipszetű kártyákkal??"

Válasz:

"néhány radeonnál gondok vannak vele (az enyimen mondjuk az alapjáték is rendben futott), viszont bizonyos VGA-kon, főleg 9000, 9200-esekne villogó és rossz textúrák vannak...

a hiba régóta ismert, tud róla az RBRally készítőgárda és a radeonos skacok is, az ati honlapján is fenn van az ismert problémák között, de megoldást eddíg még nem találtak rá egyértelműen, ahol mindenhol megoldaná a gondot, valami faramuci hiba lehet...

szóval vagy sikerül megoldaniuk egy újabb Catalysttal (akkor beleteszik a readme-jébe, hogy javítva) vagy nem fogtok vele játszani, ez az egy játék elég faramuci lett, mert teljesen konfigurációfüggő, volt, hogy az AMD proci miatt fagyott, volt hogy a radeon miatt...

DE: nem minden gépen, hanem véletlenszerűen... sokan panaszkodtak 9600XT-re is, pedíg nekem is az van és rendesen fut a kezdetektől fogva...

szóval ez egy érdekes kérdés, egyértelmű megoldás nincs, próbálkozni lehet..."

• Breki33
    énis úgy látom, h felesleges :-)
  • nenad
    Felesleges az okoskodas, ilyen alapon azt is kerdezhetned miert nem megy a rally linux alatt, a hardware ugyanaz...
    Vilagos a kulonbseg a ketto kozott, hasonlo a kulonbseg pl egy FGl bios es a katrya eredetije kozott, rengeteg funckio aktivalva van.
    Tehat a vas ugyanaz marad de a mukodese nem....

• Breki33
    szted

érdekes Nvidián egy ilyen kiakadás nincs.

Mondjuk ott meg van a PS P

Vasárúnak a Hardware-t nevezik ugyanis onnan kapta a nevét.
    És attól, hogy Bios-t cserélsz ugyanaz marad a hadware jelenlegi ismereteink szerint P