Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nem hiszem hogy nekem ezért nem indult, mer mindenkinek megy a reloaded-es is...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
travelos: valszeg semmi különbség ... dvd eccerübb, nem kell cserélgetni a CDt.
Forza.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
namondom, akkor fasza vagyok, megyek egy szezont... full realistic damage, rookie season.
anglia, esõ... namondom ez itt megszokott... rajt, fél perc után rá kellett jönnöm, hogy a rallyiskola semmi volt. Totálisan elszálltam, ripityára törve a verdát. DNF.
japán. itt is esik.. itt már felraktam az esõgumit és megfogadtam, hogy mind1 hanyadikként, de az elsõ pályát lenyomom. 6 perc autozgatás után kezdtem ugy érezni, itt már jol megyek... kicsuszás, fa. DNF.
finn... utálom a havat, és õ is utál engem, másfél perc után fa, DNF.
usa, végre nem esik !!! gumi fel, látom baromi széles a pálya, namondom, itt lehet tolni. 30 mp után DNF, ezekután amerikábn legközelebb ovatosabb leszek, hiába széles az ut.
francia, esik. de az aszfalton nagyon tapadok, könnyebbnek tünik mint a rally school! soksok szerpentines 360 fokos kanyar, megyk, jol... egyenesben lesodrodok, fa ... 😞 DNF. Pedig még 2 perce sem mentem.
ausztália végre nem esik!!! Széles az ut! De tudom: amerikában is igy kezdõdött. ovatosan elindulok, nem látom a kanyart rögtön az elején, mert az ut egyenesben is folytatodik, késõn rántom jobbra, fa. DNF.
Hihetetlen egy játék. 0 sikerélmény mellé ekkora játékélményt még nem kaptam semmitõl 😄D
Forza.
Azert a hataron autozas, az extreme bealitas, teljesitmeny okoz meglepeteseket😊))
a borulásokról meg annyit, hogy én pl. ha lassan kicsit leér a kocsi egyik fele az útról, vissza tudok jönni, de ha gyors kanyarban (100 fölött) megyek le egy kicsit jóhogy elszállok...emlékszem még Grönholm is megkorát zúgott 2-3 éve a brit rallyn a peugeot 206-al, pedig épp hogy csak megdobta valami a kocsit, és kicsit lement az utról...egybõl borult...
Nem szoktál load-olni? 😊)
Ha mar hibakat kell sorolni, akkor komolyabb hiba az autohangok egyformasaga, az eger nem kezelese, a menurendszer konzolossaga, a visszajatszas kezelhetetlensege, nulla szolgaltatasa, az egyebb hang-, grafikai hibak, lefagyasok stb.
En meg nagyon komoly, idetlen hibat meg nem lattam benne.
Ami egyertelmu, amit nem is szamol valszeg a progi rendesen - de masik jatek sem nagyon - az osszetettebb kaszni surlodas, es a rugalmassagi elnyelesek gurulasnal.
Ilyen pl. amikor a nézõk közelébe sodródok, akkor nem enged tovább, hanem beadja a visszaborítás animációt, ez elég bosszantó. Meg amikor az enyhe emelkedõn nem hajlandó visszamenni az útra, de errõl már írtam régebben.
"az pl. nem tetszik,hogy
éppen csak lecsúszik vagy kimegy a kocsi az útról ill. a szélét
súrolja és akkorát repül,pördül a kocsi,hogy "szinte" nem gyõzöm
kivárni még megáll!a másik a fékezés,ami azért sztem marha nehéz
(elképzelhetõ,hogy a valóságban így van) de ha kicsit jobban fékezek akkor már kicsúszik az autó,így meg már szinte még sehol a
kanyar és vissza kell vegyek,mert különben kicsúszik!"
Bocsi mindenkitõl, akit megsértettem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Az elsõ 3 szakaszon szereztem egy tisztességes elõnyt, úgyhogy arra gondoltam, onnantól kicsit óvatosabb leszek.
A 4. szakasszal nem is volt gond, de az ötödik szakasz végén kb. 80-nal egy hangyányit hozzáértem a korláthoz, kicsit megdobta a kocsi seggét, taposom a féket, mint állat, de így is frontálisan nekicsúsztam a korlátnak, kb 15-20-szal. Erre kiírja, hogy az autó komolyan megsérült, fel kell adnom a versenyt...
Direkt visszanéztem a replay-t. Addig nem volt a járgánynak semmi baja, egy karcolás nem volt rajta, nehogy már ennyitõl bedögöljön egy rallyautó!
Tény, hogy elcsesztem ott az ívet, de egy ekkora kocc-tól normális esetben még a lámpának se lenne szabad betörni.
Na mindegy, akkor megyek még óvatosabban, pedig néha már így is az az érzésem, hogy ezt a tempót egy széria ladával is tudnám hozni. 😊)
Akinek nem megy fagyások miatt, ezt próbálta már?? Lehet a crack nem jó a RELOADED törésénél!!!
Could not copy D:\jatekok\richard burns\hook_3DA.dll to D:\jatekok\richard burns\hook_3DA.dll !
jaa, hogy a kolinban bezzeg 140el is lehetett hajtûkanyart.. hát szorri.
Forza.
Nekem ati9800asom van, de mégis elindul emulált pixelsóderrel... semmi hibaüzenet.
morgo: lehet az SSE támogatás hiánya miatt nem megy 😞 A régebbi Athlonokban nincs SSE utasitáskészlet.
Forza.
Amugy nem nagy gond, ugy is az angol es a japan versenyeken mar az elejen kiestem😊) Csak hat, megint vegig kell szivni a fint😊
a mentéssel tényleg gondok vannak, nekem néha a setupot nem menti le...
amúgy seasonban, amikor befejezel egy szakaszt, akkor szokott "save progress" lehetõség lenni a replay és a save replay mellett/alatt...
Hogy ezt ki elvezi?"
Ezt úgy hívják: inspirálás.
Raadasul, nem szeretem a havas palyakat;(
Jacek "kollegát" kérdezem: setupoltál már? A diff. torque (front, rear, center) értékei nem tudod, mit jelentenek pontosan???
1. Chirdonhead (angol)
2. Ausztrál 1-es
3. Usa 2-es
4. Sipirkakim (japan 2-es)
5 japan 1-es
...vannak sajnos felejtõs pályák is 😞((...