Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mindenkinek!

Ch_Slater
nah most a Reloaded-es DVDRIP meg van nukolva az nforce-on, azzal a szöveggel hogy: get.proper.Myth...
bár nem hiszem hogy nekem ezért nem indult, mer mindenkinek megy a reloaded-es is...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

arty
nemlátom a képet 😞

travelos: valszeg semmi különbség ... dvd eccerübb, nem kell cserélgetni a CDt.

Forza.

JuanG
dvd-vel, így a másikat nem ismerem...a rip-ben lehet nincs animáció, meg zene, vagy mittudomén...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
Avassatok már be, hogy ti melyikkel nyomultok? A DVD-vel, vagy a DVD Rippel? Egyáltalán miben különbözik a kettõ?

arty
jaja, mert amig mentem, az idõm nem volt rossz ... csak ...

Forza.

JuanG
látod én nem voltam ilyen bátor, most elsõre a seasonban a damage-t off -ra vettem...legyen meg az összes pálya meg minden hamar, aztán majd ha ász leszek jöhet a realistic damage 😄DD...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ez benne a legjobb, hogy tudod, erzed mit rontottal, miert nem sikerult, mit kellett volna es hogyan csinalni😊) Ez nem ugy nehez mint a tobbi, hogy extreme idok vannak beallitva, hanem itt meg kell tanulni "vezetni"😉
arty
nna, megcsináltam a rally schoolt!! 1:21 !! az utolso kanyarban szálltam el pont .. de még1x neki nem állok 😄

namondom, akkor fasza vagyok, megyek egy szezont... full realistic damage, rookie season.

anglia, esõ... namondom ez itt megszokott... rajt, fél perc után rá kellett jönnöm, hogy a rallyiskola semmi volt. Totálisan elszálltam, ripityára törve a verdát. DNF.

japán. itt is esik.. itt már felraktam az esõgumit és megfogadtam, hogy mind1 hanyadikként, de az elsõ pályát lenyomom. 6 perc autozgatás után kezdtem ugy érezni, itt már jol megyek... kicsuszás, fa. DNF.

finn... utálom a havat, és õ is utál engem, másfél perc után fa, DNF.

usa, végre nem esik !!! gumi fel, látom baromi széles a pálya, namondom, itt lehet tolni. 30 mp után DNF, ezekután amerikábn legközelebb ovatosabb leszek, hiába széles az ut.

francia, esik. de az aszfalton nagyon tapadok, könnyebbnek tünik mint a rally school! soksok szerpentines 360 fokos kanyar, megyk, jol... egyenesben lesodrodok, fa ... 😞 DNF. Pedig még 2 perce sem mentem.

ausztália végre nem esik!!! Széles az ut! De tudom: amerikában is igy kezdõdött. ovatosan elindulok, nem látom a kanyart rögtön az elején, mert az ut egyenesben is folytatodik, késõn rántom jobbra, fa. DNF.

Hihetetlen egy játék. 0 sikerélmény mellé ekkora játékélményt még nem kaptam semmitõl 😄D

Forza.

Alexease
Ha mar igazi rally meg borulas: az is 1-3 eve volt, hogy egyenes uton ugy megdobta az autot valami, hogy repultek egy keveset, gurultak vagy 8-at, es letaroltak nehany bokrot (nem tudom ki volt). Aztan kezikameraval kerestek meg, mitol borultak fel. Valami "kis" godrocske volt, "kis" kovecskevel😉))

Azert a hataron autozas, az extreme bealitas, teljesitmeny okoz meglepeteseket😊))
JuanG
ezzel nem értek teljesen egyet...a fékezést a fékbeállításokkal és gyakorlással meg lehet szokni, a GTR-ben sem könnyebb úgy fékezni, hogy ne blokkoljon...

a borulásokról meg annyit, hogy én pl. ha lassan kicsit leér a kocsi egyik fele az útról, vissza tudok jönni, de ha gyors kanyarban (100 fölött) megyek le egy kicsit jóhogy elszállok...emlékszem még Grönholm is megkorát zúgott 2-3 éve a brit rallyn a peugeot 206-al, pedig épp hogy csak megdobta valami a kocsit, és kicsit lement az utról...egybõl borult...

Alexease
Lehet, hogy valamelyik nezonek szemebe ment egy kavics😊)))
😊)

Nem kellett hogy elüssem a nézõt, elég volt elsodorni a melletük levõ szalagkorlátot, ez volt a bosszantó. Nem akarok hibákat sorolni. 😊)

Alexease
Gondoltam, vegig csinalom rendesen😊)
"En brit es a japanon kiestem"

Nem szoktál load-olni? 😊)

Alexease
Nezo elutese: sok valasztas nincs, talan ez a legjobb. Keresztul nem gazolhatsz rajtuk buntetlenul, mindenfelekeppen vissza kellene raknia az utra. Vagyis, ha nem igy lenne, akkor latnad hogy elutod, es utana a program magatol lassitana, megallna, es utana rakna vissza a palyara. Igy tobbet nyersz.

Ha mar hibakat kell sorolni, akkor komolyabb hiba az autohangok egyformasaga, az eger nem kezelese, a menurendszer konzolossaga, a visszajatszas kezelhetetlensege, nulla szolgaltatasa, az egyebb hang-, grafikai hibak, lefagyasok stb.
Alexease
A burulas lehet hogy egy kicsit tulzott, de az eletben is tudnak hatalmasakat esni, gurulni😊)
En meg nagyon komoly, idetlen hibat meg nem lattam benne.

Ami egyertelmu, amit nem is szamol valszeg a progi rendesen - de masik jatek sem nagyon - az osszetettebb kaszni surlodas, es a rugalmassagi elnyelesek gurulasnal.
Az igaz, hogy viszonylag sok hibája van a a játéknak, de ha az ember kitapasztalja és figyel arra, hogy mit ne csináljon, akkor nagyon jó.
Ilyen pl. amikor a nézõk közelébe sodródok, akkor nem enged tovább, hanem beadja a visszaborítás animációt, ez elég bosszantó. Meg amikor az enyhe emelkedõn nem hajlandó visszamenni az útra, de errõl már írtam régebben.

Breki33
azért amit a másik fórumon írnak igaz

"az pl. nem tetszik,hogy
éppen csak lecsúszik vagy kimegy a kocsi az útról ill. a szélét
súrolja és akkorát repül,pördül a kocsi,hogy "szinte" nem gyõzöm
kivárni még megáll!a másik a fékezés,ami azért sztem marha nehéz
(elképzelhetõ,hogy a valóságban így van) de ha kicsit jobban fékezek akkor már kicsúszik az autó,így meg már szinte még sehol a
kanyar és vissza kell vegyek,mert különben kicsúszik!"
JuanG
sok idõ és türelem 😊...

Csacsi
Jólvan, csak vicceltem, unatkoztam, és gondoltam flamelek kicsit. Csak azért csináltam, mert marhára idegesít az, hogy nekem nem volt még idõm komolyabban foglalkoznbi a játékkal, Eddig csak a rally schoolt csináltam végig. De majd ma délután/este. Nem lesz otthon asszony, így mrá csak a játék marad.

Bocsi mindenkitõl, akit megsértettem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
hol lehetne beállítani pl a "kormány" érzékenységét?
Eisenhower
sztem a controller beállításpkat se tartja meg legalább is nekem furcsa hogy rallyschoolba "fasza" a bill seasonba meg full szar kibaszott érzéken :8-( akkor nem csak nekem van ilyen problémám

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Mit jelent az, hogy DVD RIP? Nem 2 CD-s FULL GAME?

Ehh, kezd az agyamra menni a brit rally. 😊

Az elsõ 3 szakaszon szereztem egy tisztességes elõnyt, úgyhogy arra gondoltam, onnantól kicsit óvatosabb leszek.

A 4. szakasszal nem is volt gond, de az ötödik szakasz végén kb. 80-nal egy hangyányit hozzáértem a korláthoz, kicsit megdobta a kocsi seggét, taposom a féket, mint állat, de így is frontálisan nekicsúsztam a korlátnak, kb 15-20-szal. Erre kiírja, hogy az autó komolyan megsérült, fel kell adnom a versenyt...

Direkt visszanéztem a replay-t. Addig nem volt a járgánynak semmi baja, egy karcolás nem volt rajta, nehogy már ennyitõl bedögöljön egy rallyautó!

Tény, hogy elcsesztem ott az ívet, de egy ekkora kocc-tól normális esetben még a lámpának se lenne szabad betörni.

Na mindegy, akkor megyek még óvatosabban, pedig néha már így is az az érzésem, hogy ezt a tempót egy széria ladával is tudnám hozni. 😊)

robotnyk
ez csak dvdrip, és máshogy van tömörítve
A MYTH is feltörte, és kihozták kevesebbõl, csak 80*15MB.

Akinek nem megy fagyások miatt, ezt próbálta már?? Lehet a crack nem jó a RELOADED törésénél!!!

sumi
Ez érdekes.mondom a proginak,hogy run,és kidobja a hibaüzit.És ténleg.eltünik a dll a játékból...

JuanG
lehet, hogy "csak olvasható" a file attribútuma, és nem bírja felülírni! Bocs, ha errõl már volt szó...de probáld meg megváltoztatni az attr.-ot...

sumi
peddig ott van az a kib.....tt dll.

sumi
konkrétan ezt dobja ki:

Could not copy D:\jatekok\richard burns\hook_3DA.dll to D:\jatekok\richard burns\hook_3DA.dll !

robotnyk
ja
nekem mûködik
robotnyk
LOL 😄
robotnyk
save progress
arty
50es temponál? 😊

jaa, hogy a kolinban bezzeg 140el is lehetett hajtûkanyart.. hát szorri.

Forza.

arty
#2628 ban leirtakat csináltad végig ? Mit ir ki a 3dhookrol ? Teljesen pontosan ird le.
Nekem ati9800asom van, de mégis elindul emulált pixelsóderrel... semmi hibaüzenet.

morgo: lehet az SSE támogatás hiánya miatt nem megy 😞 A régebbi Athlonokban nincs SSE utasitáskészlet.

Forza.

Alexease
Az egyik DAT file-ban: "rbr pc version 0.42" 😊) Van meg mit csinalni😊)))))
JuanG
én most a francia rallynál tartok...és persze esik, és csúszik mint a takony...asszem kihagyom...úgyis vezetek 20 ponttal...az ausztrált meg megnyerem 😄DD

Alexease
Igen az meg is volt, csak akkor ugy nez ki nem menti el hiaba nyomkodom😞( Azt hittem en vagyok a bena😊)

Amugy nem nagy gond, ugy is az angol es a japan versenyeken mar az elejen kiestem😊) Csak hat, megint vegig kell szivni a fint😊
JuanG
finn pályákat én se bírom...eddig egy rallys játékban sem szerettem a havas pályákat...

a mentéssel tényleg gondok vannak, nekem néha a setupot nem menti le...

amúgy seasonban, amikor befejezel egy szakaszt, akkor szokott "save progress" lehetõség lenni a replay és a save replay mellett/alatt...

"Egyebkent ez az auto-lockolas a vilag legnagyobb baromsaga.
Hogy ezt ki elvezi?"

Ezt úgy hívják: inspirálás.

Alexease
Kicsit bugos, idetlen, vagy hibas a Seasson mod😞 Egyreszt nem lehet menteni - vagy nem tudom hogy - masreszt a Fin rally-t tegnap ketszer csinaltam meg - mert nem mentette el miutan kileptem - masodjara meg nyertem, meg is kaptam a Peugeot-t, de ma ismet a Fin rally-val akart kezdeni, es a Peugeot-m sehol😞
Raadasul, nem szeretem a havas palyakat;(
JuanG
ok, este lököm replay-el együtt 😄DD...

Jacek "kollegát" kérdezem: setupoltál már? A diff. torque (front, rear, center) értékei nem tudod, mit jelentenek pontosan???

Solid Snake
Juan G. Thx. a setupokat elõre is, várjuk...
JuanG
ezekkel a beállításokkal ugratókat nem lehet fullgázzal áttolni 😊...

JuanG
kedvenc pályáim:

1. Chirdonhead (angol)
2. Ausztrál 1-es
3. Usa 2-es
4. Sipirkakim (japan 2-es)
5 japan 1-es

...vannak sajnos felejtõs pályák is 😞((...

JuanG
annyit mondhatok azonban, hogy murván én lejjebb vettem az antiroll bar-t elõl-hátul, a fékerõt elõl lejjebb vettem, hátul magasabbra, így fékezésnél kicsit keresztbe akar állni, de meg lehet tanulni, ezenkívûl lejjebb vettem a spring length -et és kicsit keményebbre (magasabb) a springet, a bump, rebound értékeket is magasabbra vettem, valamint a differential torque-ot elõl lejjeb hátul meg többet raktam, hogy ne "tolja" úgy az orrát kanyarban...

Breki33
mondhatod P