20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • stiletto
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Nagyon tuti a game csak nem bírok az úton maradni. Elösször billenytyűzettel próbálkoztam. Na azt gyors efelejtettem de a kormányal se könnyebb (általában féklámpával előre fele veszem a kanyarokat... :) ) Szal a porbléma az hogy iráynítás még oké de ha elindul a kocsi nem tudom megfogni, szintén a fék rálép (csak óvatosan módjával) rögtön kerszbe állok. Olya feelingem van mintha jégen mennék. Hogy és mit állítsak, hogy jó legyen??? Pleeeeeeese segítsen valaki!
  • Breki33
    erre a creator playeres dologra gondoltam

Amúgy nem hiszem, hogy ati-sok kevésbé tapasztaltabbak lennének :-)
  • arty
    villogás lehet, de itt a deszktopra vágásrol volt szo, nem ?

azt viszont nem értem, hogy egyik ATIn megy, másikon meg villog, fagy ... furi ;) én inkább a kevésbé tapasztalt windozbuherátorokban kételkedem :)
  • Breki33
    Nemtudod kipróbálni egy Nvidia-val?
    KIváncsi lennék

AMúgy a Terratec Space 7.1-t nehogy visszaadd P
    kicsit veri a live-kat :-)
  • Breki33
    ez egyértelműen Ati-s probléma

Nvidia-n senkinek sem villog...
  • Rash87
    De akkor mégis mi lehet a gond? :(

Mert én kb. 3* raktasm föl újra az xp-t,és direkt mind3 alkalommal ki próbáltam,és még így is villog,csak nemtom miért
  • arty
    nekem 9800, havernak 9600xt, mindkettönknek gond nélkül megy... de van itt még párszáz ATI-s akinek megy. más gond lesz itt ... nem véletlen, hogy a peccs erre utaló javitást NEM tartalmazott, mert más a gond...
  • Lacika 79
    Hm. Nekem minden megy rendesen. Pedig nekem is Ati van.
  • Rash87
    Nyugodj meg,mert nekem is villognak a fák :(((
    Meg minden,pedig én is kipróbáltam a régebbi Catalysteket is,mert nekem is Ati van.
    De hiába....
  • [HUN]FaTaL
    Nekem még mindig villognak a fák a háttérben. nincs erre megoldás? ati Hpján azt olvastam hogy 9000,9100 és 9200 kártyákon jelentkezik 4.9es catalysttal. csakhogy én próbáltam már 4.6tól 4.10ig mindegyiket és mindegyiknél ez volt a probléma. 1.02es a game.
  • Glpetyus
    Sajnálom,hogy nem jártál sikerrel :(
  • Giovanni Gatto
    Feladom:( Kipróbáltam a játékot egy kölcsön Terratec Space 7.1-es hangkártyával, és ugyanúgy fagy:( Minden létező dolgot kipróbáltam, hardveres hanggyorsítás kikapcsolva, ATI kártyán gyors AGP-írás kikapcsolva, élsimítás nuku, részletességi szint low-on. Alplapi chipset, video és hangdriverek mind a legújabbak. A fórumokon található összes tippet végigzongoráztam, semmi eredmény, egy szakaszt sem tudok végigvinni fagyás nélkül:( Szóval bármennyire is tetszene a játék (csak egy apró érdekesség: a demó hibátlanul működött és semmi új szoftver nem lett azóta installálva), ezennel uninstall, majd egyszer, a következő gépemen újra előveszem. Az SCI supportjáról csak annyit, hogy kétszer írtam nekik és 10 nap alatt válaszra sem méltattak, holott 48 órás választ ígérnek. Eredeti, regisztrált játékom van...
    Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni (Breki, GPetyus és a többiek) és további jó játékot kívánok Nektek!
  • Lacika 79
  • Glpetyus
  • Glpetyus
  • Lacika 79
    nm.
    és mint mondtam, nekem elindult. Szal akkor neked is kell, hogy menjen sztem.
  • lacibacsi
    Köszi! Van nekik! 1990 Ft. Máris rendelem. Jöhet a nosztalgia. Remélem tényleg megy XP alatt.
  • Lacika 79
    Jah, cd galaxis-nál néz meg, én is tőlük rendeltem.
  • Lacika 79
    Nekem megy XP alatt. Szal elvileg akkor gondolom másnak is. :)
  • Breki33
    Colin1 sztem nem megy XP_n

Illetve egyszer megcsináltam, de azóta se.
  • lacibacsi
    Azért jó kis játék az is. Sajnos a fizikája nem olyan mint a Colin 1-é volt, de azért megjárja.

Egyébként van valakinek ötlete, hogy hol lehetne venni Colin 1-et? Sajnos az én régi lemezem tönkrement az évek alatt, de szívesen nosztalgiáznék egy kicsit.
  • lacibacsi
    Na ez az! Szerintem is mennie kéne!
  • Glpetyus
    Nálam 9600-al maxon,akadásmentesen fut...
    Crack meg nem kell a peccshez
  • ÁjjLe BoBBi
    colin 4-el megfertőzted biztos a gépet és ezért nem akar elindulni.
  • lacibacsi
    A demót ki se próbáltam.

Ennek a kártyának nem fekszik a játék? Hogy van az, hogy a Doom3 800-as felbontással elmegy rajta, ez meg ne? Colin4-et 1280-ban nyomom, full grafikával és szalad, mint a gyík. Annyira nem lehetnek nagyok a RBR igényei, hogy el se induljon.

Estére felteszem a patch-et, aztán majd meglátom mi lesz.
    (Lehet, hogy még jövök)
  • Breki33
    Amúgy téged itt várunk
  • Breki33
    ott bent vagyok az első százban de az itt off P
  • Lacika 79
    és a másik téma? :P
  • Breki33
    Szia

a Rallyval vagy a nőkkel?

Rallyval az első százba szerettem az ambrozon volna felkerülni, de mostmár rajt se vagyok a listán P
  • Lacika 79
    Cia! Mizu? :)
  • Breki33
    tedd fel

amúgy sztem erről többször volt szó, de azt hiszem a közepén P

Ha jól emléxem a configot minimumra kellett rakni és úgy indítani előszőr. De majd az Ati-sok megmondják ennek a játéknak az a kártya nem igazán fexik.

Amúgy a demo megy?
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Ne vessetek rám követ, de nem olvastam végig mind a 6100 hozzászólást, de az elejéről is, meg a végéről elindultam és legalább 2000-et "magamévá tettem", a válasz azonban mégsem találtam a problémámra.

Nekem a "Razor kiadónál" megjelent verzióm van. Simán, hibaüzenet mentesen feltelepült a gépre. Indítás után megnéztem a bevezető animációt, majd az indító képernyőn rákattintottam a "create player"-re. Beírtam a nevem, enter és... ...és úgy lefagyott, hogy csak a reset segített. Újra indítás után azonban még ennyi sem telik tőle, a bevezető videó után bejön ugyan a player-választó képernyő, de itt már magától lefagy és csak a reset segít.

Azóta újra telepítettem a programot, fent van a legújabb driver a videókártyámhoz (Radeon9600Pro), de semmi.

Mi lehet a hiba? Esetleg tegyem fel az 1.02-es patch-et? Egyáltalán az felmegy a crack-elt .exe-re?

Help Me!

Köszönöm
  • Lacika 79
    Szerintem mindenki jáccik. Aki meg nem, az dógozik. :)
  • RelakSfromhome
    csak a franciát nem vittem végig teljesen, ott az egyikben nagyon lemaradtam rossz gumiválasztás miatt...
  • Met
    megnyerni minden szakaszt:)
    én easyn végig toltam és egy kocsi nincs meg de azt asszem a challenge megnyeréséért adja.
  • RelakSfromhome
    két kocsi nem nyílt ki. Mit kell tenni? Médiumon, vagy hardon végignyomni?
  • Pukkandur
    Napi egy beírás?
    Félelmetes
    Úgy látszik a bugyuta árkádos szaroknak van piacuk.
    Pedig RBR továbbra is a rallyjátékok királya
  • Glpetyus
    Link :)
  • Glpetyus
    Új okosságot raktak fel a BH-ra :)
    Hi-res,elég jól néz ki szvsz :)

• Pyx #6108
    gm

Menta: sazl akinek ati bugja van, az próbálja ki a catalyst 3.1-et :-O
    Menta: kurva régi, le fog lassulni de nem villódzik
    Menta: sazl

zsal ezt mondja :o)