20179
-
juhhéj #6676 Nem kötelező +csinálni a sulis részt
A mai napig nem csináltam +,és még nem játszottam végig a játékot.De ez most sem zavar -
K.András #6675 Egy kérdés, suli részét megcsináltad a játéknak???Mert ha nem akkor hiába is küldenének beállitást, ha megcsináltad akkor meg nagy valoszinüséggel megtanultad volna az ott tanitott dolgokat a kanyarvételröl stbstbstb... -
#6674 ez mind "szép" és jó, de esetleg:
"És az miért van, hogy nem akar fordulni?
Hiába tekerem a kormányt, és korrigálom gázzal nem megy!!
És még le tudnátok írni a beállításotokat??? Mert én ha rossz ívről veszem a kanyart, és jobban el kellene fordítani nagyobb sebességnél, akkor beláthatatlan következményei lehetnek. És ennek nem így kell lennie, mert amilyen videót láttam, ott úgy tekergetik a kormányt 100kph fölött, hogy az hihetetlen. Gondolom egyébként ti is így csináljátok. De én nem, mert ugyancsak dobja a farát. Tehát rossz kis beállításom van.
Mindegy hogy nem lenne jó nekem az a beállítás, amit használtok, akkor is le tudjátok írni?"
A nem fordulást egyébként a tarmac-on dobja be. -
Lacika 79 #6673 Hm. Inkább nem írok semmit! :P -
#6672 Könyörgöm mi kértük, hogy legyen
akkor használjuk is -
#6671 nézz már le az oldal alljára -
#6670 kereso topiccimek kozott keres -
#6669 igen az tényleg gáz lenne... -
#6668 de akkor csak engem ismételnél és az kicsit gáz
na jólvan fejezzuk ezt be. -
#6667 látom érted az iq fogalmát -
#6666 ezt énis mondhatnám -
#6665 hagyjuk. inkább ne irtál volna semmit. -
#6664 miért szerinted mit kellett volna tennem?
megkeresni neked a fórumban? -
#6663 gondolj bele ha az ember fejből tudná esetleg el lenne mentve beírná
de más helyett megkresni
főleg ilyen kultúra után
sztem aki lusta maga megkeresni ne várja el mástól se -
#6662 csak az 5-ös pontra reagálnék aztán abbahagyom.
ez segítség? gratulálok
úgy látom máshogy értelmezzük a segítséget. -
#6661 Te télleg nem fikáztál. Tehát azt a részét ne vedd magadra. Személy szerint én sem szeretem, ha azt írják válaszként, hogy keresd meg!!!
Ennek ellenére már sajnos én is megtettem egy másik fórumon :(. -
#6660 1. Én nem fikáztam
2. Nekem is keresni kéne ugyanúgy, szintugy a többieknek
3. És lehet, högy pöcs vagyok mert nem keresem meg helyette, de akkor már nagy pöcs, maradjunk a valóságnál.
4. Ugye keresőről illik tudni, hogy a fórum alján van és az adott fórumban lehet keresni vele.
5. Bocs, hogy segíteni próbáltam. -
#6659 ennyiből mindenhova be lehetne írni :"használd a keresőt!!!", "használd a google-t!!!"
-
#6658 Már bocs hogy beleszólok a vitába, de ha valaki tudja a választ, akkor ugyanannyi erővel be is írhatta volna, ahelyett h elkezd fikázni. Ez az én véleményem! -
#6657 1 nem keresővel próbáltam mert én inkább segítek ha tudok és nem szoktam segítséget kérni.
2 ki a faszom szólt hozzád???? -
Lacika 79 #6656 Akkor ki a kis pöcs? Valszeg az, aki nem bírja még kereseővel sem megtalálni, nem gondolod? Ehh. -
#6655 Használd a keresőt az oldal alján.. IQ próba -6-os módosítóval... -
#6654 wazz ha nem akarsz segíteni akkor ne írj be. persze nem találtam meg.
kis pöcs -
#6653 megtalálod a fórumban korábban
-
#6652 És az miért van, hogy nem akar fordulni?
Hiába tekerem a kormányt, és korrigálom gázzal nem megy!!
És még le tudnátok írni a beállításotokat??? Mert én ha rossz ívről veszem a kanyart, és jobban el kellene fordítani nagyobb sebességnél, akkor beláthatatlan következményei lehetnek. És ennek nem így kell lennie, mert amilyen videót láttam, ott úgy tekergetik a kormányt 100kph fölött, hogy az hihetetlen. Gondolom egyébként ti is így csináljátok. De én nem, mert ugyancsak dobja a farát. Tehát rossz kis beállításom van.
Mindegy hogy nem lenne jó nekem az a beállítás, amit használtok, akkor is le tudjátok írni? -
#6651 be tudnád linkelni? köszi -
#6650 na csinalok egy replayt a Cridonheadrol. az a legjob pálya sztem. meg mondjuk egy két hipergyors Japán is =P
megnézitek hogy megy McRae leszármazottja a RBRben. mert a gém jobb =P -
#6649 magyar navigátorhang van -
Kamcsi #6648 Létezik magyarositás a játékhoz? Ha igen honnan tudnám letölteni?
Eddig én nem találtam. -
Lacika 79 #6647 -
#6646 ?
nem tudom, Colin-ban utoljára a 2-est nyomtam, azt is főleg lanban a cimbivel.
onnan szvsz mélyrepülés.
Viszont egyszerű volt mint szög, és nem akadt össze kártyákkal.
de az RBR, szimben, szétüt mindent ami rally. -
#6645 vissza a kézire: tutira be volt állítva, de akkor mindig visszaállítódna? na mindegy.. MEGY!! -
#6644 öö most hogy mondod, a colin4 az már tényleg rossz kormánnyal. Azt próbáltad már? És neked hogy van beállítva? azt tudom hogy a vonalakat lehet jobbra balra tolni, de még úgy is késik -
#6643 pffff...muha.
:D -
#6642 ÁÁÁÁÁÁáááááááááá!!!!! a ... fajtád (nem a tiétek:) Talán bekéne állítanom azt a kéziféket:)))))))))))))))))))))))) áááááááááááááááááááááá megyek vissza nyomatni
Azé mondom hogy mintha be sem húznám a kéziféket!!!?????!!!:)))ÁÁÁÁÁÁÁ
Inkább kivettem a csúnyákat -
#6641 sztem vmi probléma lesz, mert annyira nem ördöngősség...
valami irányításbeli gond, kontroller gond, nincs cimbi aki meg tudja nézni?
ha külön tengelyre rakod a gázt/féket, akkor sok alacsony sebességű hajtű bevehető kézifék nélkül is.
más játékkal van problémád? miket nyomsz szimben, vagy arcade-ban?
-
juhhéj #6640 Rally suli,Skandináv flip,ott gyakorold be.Legtöbb esetben kell kézifék aszfalton,de néha sikerül anélkül is. -
#6639 Majd felteszek egy replay a tarmacosról. egyszerűen nem lehet befordítani. olyan, mint ha meg se húznám a kézit: megyek(gáz), lassulok(elengedem a gázt), egy kis fék(rendes fék), aztán fordulás közben kézi(húzom a kézit, már majdnem kiszakad), aztán a kanyar felénél 1 nagy gáz hogy tolja meg a farát.... és kifogom a szalagkorlátot. láttam egy videót, hát na én úgy a büdös életben nem tudom befordítani, még gravel-en sem, mert ott meg csúszik hátra hiába padlózok. főleg a rally school advaced első részén. na ott egyáltalán semmi, mitha meg sem húznám: gáz, elengedem, ívről egy picike fék, fordulás, kézi, gáz, és nem hogy fordulna meg lassulna, hanem kiviszem a piros bigykót aztán kiírja hogy kezdhetem előlről.
valami tanácsot???!!!!???!!! -
Lacika 79 #6638 Akkor viszont veled van a baj, már ne haragudj! :P
Annyira pofon egyszerű pedig. Megkeresed az ideális ívet, nomrális sebességgel persze, kézifék, jáccunk a gázzal, közben ráfordítom a kanyarra. Amint jön ki a kanyarból, padlógáz, oszt kész. :) -
#6637 figyi teknikailag ne engem kérdezz-még elrontalak
én élesben nemis nagyon merek skandinávozni, örültem, hogy az első száz közelében voltam a francián
sztem nézd meg kik vannak elöl a rank-on
a skola-t ird be alul a keresőben de kb azután mikor kijött