Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Különben a játék (természetesen ez egyéni vélemény) nagyon élvezetesre sikeredett (legalább is eddigiekhez képest). Hasonló érzésem a Rally Trphynál volt. A vezetés élménye minden esetre nagyon közelít a valósághoz. Már gondolkodok is azon, hogy a menetszél hiányát egy fordulatszám szabályzóval ellátott ventillátorral oldom +, ami a sebesség fügvényével arányosan tolja rám a levegõt. (Na jó, csak vicceltem, bár nem lenne rossz.) Természetesen vannak a játékban hiányosságok is, de mi tökéletes ezen a földön. Szóval nekem nagyon tetszik és valószínû, hogy sok kellemes percet fog okozni nekem (talán másoknak is).
Olvasgatom az elõzõ hozzászólások közt a ForceWare 65.76 Win2000/XP drivert. Jelenleg egy 56.72-es detonátor van fent és hajtja + az MSI Gef4 Ti4800SE 8x. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a ForceWare 65.76 driver gond nélkül lekezeli-e a vid. kártyám?
Elõre is thx és természetesen ha írományom elsõsoraival bárkit +bántottam volna, mélységes elnézést kérek érte.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Na itt megdöbbentem. Elsõre iszonyat durva a fizika. Azt hiszem, hogy ez már megközelíti az igazi rally élményt.
Most pedig kormány fel és gogogo.
Annak, aki kérdezte:
A Microsoftot agyonverte a Logitech, így befejezte a kiegészítõk gyártását. Amit lehet kapni:
Logitech (No Force) kb 8-10000 FT.
Logitech Formula Force kb 15-20000 Ft
Logitech Momo kb 35-40000 Ft
És majd jön ki a GT4-hez készített kormány is, de ezt is lehet PC-vel használni. Kb. 40000 Ft lesz.
Nekem a Formula Force van, de ez is tökéletesen elég.
Na megyek vezetni. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
valamelyik
ha rám kattintanál akkor látnád te lámer

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nem 12 te ..........

te>>>>>>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
van csíted???
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
hát, szép lenne, ha az enyém lenne 😊
az Piskié, csak megkért, tegyem fel valahova, és linkeljem ki 😊
Kár hogy nem lehet állítani a bill érzékenységén.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egy szimulátor és Cheat :-)))
Mindig szerettem 16 jegyû kódokat begépelni és megnézni a Congratulation feliratot

http://www.f1-info.hu/
THX!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.