Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rusid
Ja a kormány force feed back-es.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Ha valaki kormányvásárláson gondolkodik akkor tudom ajánlani a btech kormányát (BJW-350). Viszonylag olcsó és nekem eddig semmi problémám nem volt még vele.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Sonajk @:o)
Már ne is haragudjatok, de tök jó, hogy a játék helyett egymás ugratásásval, szidalmazásásval, kioktatásával foglaljátok el magatok. Nem kéne +változtatni a topic címét talán a "csak mint a többi topic" címre???
Különben a játék (természetesen ez egyéni vélemény) nagyon élvezetesre sikeredett (legalább is eddigiekhez képest). Hasonló érzésem a Rally Trphynál volt. A vezetés élménye minden esetre nagyon közelít a valósághoz. Már gondolkodok is azon, hogy a menetszél hiányát egy fordulatszám szabályzóval ellátott ventillátorral oldom +, ami a sebesség fügvényével arányosan tolja rám a levegõt. (Na jó, csak vicceltem, bár nem lenne rossz.) Természetesen vannak a játékban hiányosságok is, de mi tökéletes ezen a földön. Szóval nekem nagyon tetszik és valószínû, hogy sok kellemes percet fog okozni nekem (talán másoknak is).
Olvasgatom az elõzõ hozzászólások közt a ForceWare 65.76 Win2000/XP drivert. Jelenleg egy 56.72-es detonátor van fent és hajtja + az MSI Gef4 Ti4800SE 8x. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a ForceWare 65.76 driver gond nélkül lekezeli-e a vid. kártyám?
Elõre is thx és természetesen ha írományom elsõsoraival bárkit +bántottam volna, mélységes elnézést kérek érte.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nyers
És Joystickot csinál még, ugye?

My Life for Freedom!

Breki33
ha problémád van, privát ne offoljunk

amúgy a <0><1><1>-ik (HA érted)
Breki33
agyonverte?

én ezt nem mondanám
gercse
jaj jaj jaj,te szerinted melyik fajta ember vagy ?😊)

traXion
Vadászok a kockákra bébi. 😊

traXion
ST a legcélszerûbb.

Fritz Von...
Vazze. Te is itt vagy mindenhol mi?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Met
kinek kell szólni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fritz Von...
Huhh. Ma néztem meg a játékot (vagy ez már nem is annyira játék..). Egyelõre nem tettem fel a kormányomat, gondoltam, hogy megnézem mit tud. Ugye a Colin4 egy kalap fos volt, nehogy már gombokkal lehessen rallyzni.
Na itt megdöbbentem. Elsõre iszonyat durva a fizika. Azt hiszem, hogy ez már megközelíti az igazi rally élményt.
Most pedig kormány fel és gogogo.

Annak, aki kérdezte:
A Microsoftot agyonverte a Logitech, így befejezte a kiegészítõk gyártását. Amit lehet kapni:

Logitech (No Force) kb 8-10000 FT.
Logitech Formula Force kb 15-20000 Ft
Logitech Momo kb 35-40000 Ft
És majd jön ki a GT4-hez készített kormány is, de ezt is lehet PC-vel használni. Kb. 40000 Ft lesz.

Nekem a Formula Force van, de ez is tökéletesen elég.

Na megyek vezetni. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Duddits
Nekem Geforce 2-m van de nem megy. Az lenne a gond?

traXion
Kéne.

Met
nem lehetne bannolni ?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

fitutufi
14-18
valamelyik
ha rám kattintanál akkor látnád te lámer

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
lol
nem 12 te ..........
te>>>>>>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
nem én szórakozok a te nickeddel...
gercse
Zsír és mikor küldöd a pénzt😄D<#hm?>

robotnyk
van olyan, aki meg azokért nem venne 😊
Shongi
Na szép, hát csak ezért nem veszek gépet, bár lassan jön a Stalker meg a HL2 úgyhogy ki tudja😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

thanks!!!!!
robotnyk
www.cheathappens.com
nekik van
robotnyk!
van csíted???
Ch_Slater
nekem is ugyanugy száll el. valószinû ez tényleg komolyan veszi a minimális gépigényt (az az elsõ játék ami ezt teszi) .nekem egyébként 1.2-es athlonom van...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

robotnyk
nem manual, readme
Shongi
Hmm, jó kis manual csak éppen a gépigény nincs leírvan😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

robotnyk
õõõ, amit ma linkeltem?
hát, szép lenne, ha az enyém lenne 😊
az Piskié, csak megkért, tegyem fel valahova, és linkeljem ki 😊
Köszi!!!
Csacsi
Akkor extra grat a francia pályádhoz. Nekem egyszerûen nem megy billel. Mindig kipörgök, mert maximum gázt kap minden gombnyomás, plussz satuzik fékezésnél, és nem nagyon lehet ellenkormányozni.

Kár hogy nem lehet állítani a bill érzékenységén.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Naja, de ne felejtsük el, hogy a Doom3 nem volt konzolról portolva.

robotnyk
bent van a readmeben, mi a gépigénye
Shongi
Hát ez fasza, legalább kiírná hogy mijabaja, mondjuk szép hogy a Doom 3 megy ez meg nem. LoL

Cowek
Te hány éves vagy 12?

Egy szimulátor és Cheat :-)))

Mindig szerettem 16 jegyû kódokat begépelni és megnézni a Congratulation feliratot

http://www.f1-info.hu/

robotnyk
volt, akinek 1.2esen sem ment, szal valszeg ez lesz a gond, a többi rendben van :\
robotnyk
Shongi
1000 athlon, 640mb ram, radeon 8500, Win Xp+SP1, DX 9.0b

A Hyundai-ról nem tudnál dobni egy képet?
THX!
robotnyk
gép? oprendszer? directx? driverek?
nagykispeter
Köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Shongi
Szóval az én problémámra nincs megoldásotok???

robotnyk
ja
Csacsi
Te billel nyomod a játékot?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

oneal1
nemraknátok be egykét jobb visszajátszáról videót??

!Forza Ferrari!

Nem tudom ki, hogy van vele de, ha ez játék a valósághoz közeli fizikával rendelkezik, és ha valóban így viselkedik egy wrc akkor minden tiszteletem a rally pilótáké.

Breki33
A Camera hack nem rossz
Cheat??!! Ehh.
Breki33
én a Tescoban vettem akciósan
igaz nem most
Breki33
a nevem szerepeltetése egy ezres naponta....
robotnyk
azt gyártják még egyátalán? én még sehol nem láttam :\