20179
-
#6636 még mindig nem megy a kézifék, mert befordítom, aztán csúszik hátra. Ezzel? -
#6635 ha nem indul el a letöltés, próbálgasd, mert megy -
#6634 És akkor minek milyen hatása, jelentősége van (curvature 1, 2+rate+maximum fade+.....)? Ja és nagyon az elején bajlódtak a school-al? kb?
Szenvedéseim: hogyan kell elszállni az első kanyarban-Ausztrál
Ellenkormányzás szenvedés-Ausztrál
Az első kormányos élményeim-Japán
Lehet, hogy összekevertem a két helyszínt, de mind1. Mi a véleményed, azon kívül, hogy rosszul van beállítva a kormány?? Nehogy azt mond hogy gyökér vagyok, mert nem tudok játszani...:) -
#6633 Hát odáig nézd vissza mikor mindenki a sulban szenvedett.
Érdemes még a társoldalak hasonló topicjait megnézni
Én nem állítgattam a beállításokon csak driverben -
#6632 Hát én úgy fordulok kézifékkel, hogy ráadom a gázt, hogy meginduljon a hátulja
de nekem nincs váltó -
#6631 ezis volt egy csomó képpel méghozzá
nekem is az van.
De nem nagyon állítgattam csak setup-ot használok
könyörgöm miért nem használtok keresőt? -
#6630 ja és már visszanéztem, de semmi -
#6629 Akkor meg tudod mondani, hogy minek milyen hatása van? (pl.:curvature, rate-k, meg minden..) De mondjuk ezt már kérdeztem.
Van egy beállítás amit írtál, de nem tudom úgy sem megfogni az autót.
És még mindig nem tudom hogy kell megcsinálni a kézifékes részt a rally school-ban? Egyszerűen nem akar fordulni úgy ahogy bemutatja "Burns". Pedig király lenne, mert külön kézifékem van a kormányhoz, és ott van még a külön pakolós váltó. De a technikát sem tudom, mert ha nagy nehezen befordul, akkor mind false. -
#6628 gondolom microsoft sidewinder (ffb-s) -re nincs senkinek jo beallitasa.
A rally schoolt sehogy se tudom megcsinalni egyszeruen, nem erek be, es a derekszogu kanyart egyszeuen nem tudom bevenni, se a scandinavian flickel, se egyszruen uygy hogy 10re lelassitok, mert ugyis mint a takony kivagodok -
#6627 megnézted a neten?
illene -
mustar #6626 Azt meg hol kell? Ehez nincs driver. -
#6625 sztem a driverben separate-ra kell rakni
bár nem értek ehhez a szuper kormányhoz -
mustar #6624 Van egy dexxa kormányom és nem tudom beállítani a rajta lévő gombokat, ugyanis, amikor rákattintok arra pl: handbrake, vagy gear up stb. akkor az y axis-t rakja be egyből (ez azért lehet gondolom, mert folyamatosan meny belőle az adat ( egy kicsit mindig kimozdul a throttle csík). Hogyan tudnám belőni rendesen? -
#6623 bki ez nem az én képem
és ebből a forumból való
ha lekicsinyítem semmi sem látszik vagdosni meg nem fogom -
K.András #6622 Van még ilyen nagy képed Breki?Dobd be az összeset :DDD -
#6621 TATATATAMMMM!!!!!!
A BHM szavazás szerint:
A 2004-es év játéka: Richard Burns Rally!!!!!! :C
A 2004-es év legjobb fizimodellje: Richard Burns Rally!!!! :C
A 2004-es év legjobb játékmenete: Richard Burns Rally!!!! :C
A 2004-es Év legjobb meglepetése: Richard Burns Rally!!! :C
így is van. maximál igen. -
De tényleg olvass már kicsit vissz -
#6619 A Curvaturék egységben vannak megadva. azt hogy kell beállítani?
+++++++
Melyik kell nekem az Axis vagy a Digital Button??
+++++++
Mi mit tud? (curvature, max fade, rate.......) -
#6618 tessék valami béka írta
4539
Lehet
Sidewinder kormány beállításai:
I think I finally have a setting that works
Filter Settings:
Microsoft Sidewinder Precision Pro Wheel (non-FFB)
STEERING (Set as Axis Z)
Curvature 1 = 0
Curvature 2 = 2 clicks from left
Max Fade = 12 clicks from left
Saturation = 16 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
THROTTLE (Set as Axiz Y)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
BRAKE (Set az Z Rotation Axis)
Curvature 1 = 4 clicks from left
Curvature 2 = 8 clicks from left
Rise Rate = instant
Fall Rate = instant
Microsoft Sidewinder Profile Settings
Dead Zone = smallest value
Sensitivity = around 2cm from left
I tried it on the rally school stage and it works pretty good.
I also altered the impreza03 car setup:
Steering lock = 655
Front rollbar = 25-30
Rear rollbar = 30
Bump = front 5.0 / rear 4.5
Rebound = front 6.5 / rear 6.0
Front Brake Pressure = 6500
Rear Brake Pressure = 6000
"A FIFA az egy szervezet, ami azzal foglalkozik, hogy minden evben kiad egy
focis jatekot."
#fifahungary szoba
Válasz 'BaziJoe' üzenetére (#4538)
-
#6617 Alul van a kereső
egy csomó képet beraktak nem nehéz megtalálnsztem -
#6616 Mármint a 6613-asra -
#6615 ja és hogy csináljam meg azt a pályát, mert nem tudom mit kell csinálni!!!! :)
És az előző kérdésekre tud vki? -
Lacika 79 #6614 Sztem legeccerűbb kézi váltóval megcsinálni ezeket a kunsztokat. Felnyomod másodikba, így van lendületed is, és közben nem fordulsz túl. Egy a lényeg: a kormánnyal csak megindítani kell a kocsit, irányítani már gázzal kell. Legalábbis ezt mondják a nagyok. Mondjuk Ladánál működik, WRC-t még nem vezettem, csak vittek. :)
Jah, és persze kézifék közben nem kell teljesen leszállni a gázról, így be tudja fordítani a paripát.
De mondjárt jönnek az okosabbak, és ha valamit rosszul mondtam, kijavítanak. :) -
#6613 Ezt értem, csak a beállítást nem! Mi az a curvature? hova kell tenni, mire mit reagál? Meg mi van még, ja a rate asszem! Azt hova tegyem? Ha feljebb veszem mit csinál? És melyiket kell állítani: az Axist, vagy a Digital Buttont?
Megcsináltam a qualification trialt, és utána beadja hogy lehet megcsinálni hibátlanul. Na nekem a kormánnyal a közelébe sem megy! Egy nagyobb (de nem muszáj nagyobb) ellenkormány és kész!
Most vagyok a kézifékes résznél az advanced tequnices-ben vagy miben!++++És ott nyomom a kéziféket fordulok, és nem akarja befarolni!!!!!!!!!!!!!+Vagy ha befarolja, akkor csúszik hátra, hiába nyomom a gázt!!!!!!!! Ezzel mit lehet tenni?
MEGKÖSZÖNNÉM!! KÖSZ -
Lacika 79 #6612 Ez annyira nehéz szerintem. Mindenki máshogy szereti, máshogy állítja be a kormányát. Én pl. ne tudok jáccani a haverom gépén, pedig ugyanazok a beállítások, csak más a kormány. Megszokás kérdése az egész. Ezért jó, ha Te csinálsz magadnak egy beállítást, és arra próbálsz rágyúrni. -
#6611 Nem tudnál nekem mégis egy jó beállítást mondani, mert nrm nézek át 6000 hozzászólást, és nem értek a beállításhoz!!! Mit hogy kell állítani, és hová? Azért mégis tudnál nekem mondani egy beállítást? -
#6610 Nekem azzal se jó :S
-
Lacika 79 #6609 Hm. Elvileg 4.12-vel már jó. Mondjuk volt rá példa, hogy kilökött mikor be kapcsoltam az élsimítást. -
#6608 sztem nincs kormánya
Colinhoz nem kell -
#6607 az élsimítás + útcsíkozódás problémájára létezik már vmi emgoldás?
(ati9800, legújabb cat) -
#6606 addigra már aranyered lesz, és nem fogsz tudni leülni a kormány elé :D... -
#6605 -
#6604 -
Lacika 79 #6603 Menny a kolin topicba, vazze. -
#6602 Harmatgyenge a játék,,, majd talán az ötödik rész jobb lesz...
-
Lacika 79 #6601 Próbáltál már 60-nál hajtűkanyart bevenni? Tavaly mikor mentünk Mecsek rally-ra, Abaligeten volt szállásunk, másnap ott ment a gyors. Van pár kanyar, amit azokon az utakon elég neces bevenni 60-al. Sírt is a Focus gumija rendesen. :) -
#6600 igen ma délután is 12 playerrel 1ütt nyomtam volt rajtam kívül 3 mádzsár is(eddig csak 2 player játszhatott 1szerre?) -
#6599 mondjuk az nem tul realis, hogy 60 nal a kocsi az aszfalton ugy csuszik mintha takonybol lenne az abroncs... -
#6598 az uj, sokplayeres multit probálta már valaki ? megy rendesen, mint a 2-személyes ? -
#6597 Na ezt megkell néznetek! Cabrió Subarú