20179
-
#6716 s lám mit látunk? alul egy "(thx arty)" kieget. :)) -
#6715 RBRCamHack 3.0 [BHMS] -
#6714 [URL=http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=128027&start=210]#211-es hozzászólás. [/URL] -
#6713 Itt a MAGYAROSÍTÁS LINK: de cserébe küldjétek el nekem a kormány beállításotokat. A filter settings-eseket.
Na mind1 azért itt van(de küldjétek el!!!): RBR magyarosítás -
#6712 akkor oké, bár a dolgon nem változtat, de ez nem az én posztom.
viszont a hasonlóság döbbenetes :) -
#6711 De én nem tőle idéztem! -
#6710 meg ha idézek vkitől akkor odateszem, hogy ki az illető :)))
ahogy én is tettem amikor bemásoltam arty #6702 üzijét egy másik fórumba :))) -
#6709 Jah, tényleg! Amúgy szomtam olvasn ide most nem tettem mert nem értem rá. -
#6708 latom write only befigyel neked is...
kaszi nekem is :( de nem minden palyan ... :O -
#6707 jah, ATI tulajok: uj, 5.1es driver jött ki (catalyst), RBR javitásokkal!
akinek eddig nem ment, hátha... ;)
''
Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ 8500/9100/9200 series installed no longer results in the trees flickering -
Lacika 79 #6706 Ehh. Nekem élsimítással el sem indul most. Szal maradok a "sima" verziónál. -
#6705 ehhh..de jó :C -
#6704 RBRnet v. 2.1 Released -
#6703 az út még mindíg csíkos vele élsimítás esetén:( -
#6702 jah, ATI tulajok: uj, 5.1es driver jött ki (catalyst), RBR javitásokkal!
akinek eddig nem ment, hátha... ;)
"
Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ 8500/9100/9200 series installed no longer results in the trees flickering
" -
#6701 tegnap kiprobaltam RBRNetet, van uj verzio: 2.1 ( tocaedit.com asszem ) tökéletesen müködik, néha laggol ... :) eszméletlen game lett így belőle .. fele pénzt ez a racer_s érdemelne a game árából :)
a lobby is teljesen jól müködik, stb .... mindenkinek ajánlom, probálja a multit :) -
#6700 Ez temperás? -
-
Lacika 79 #6698 Mint kiderült, én voltam a .
[picit össze van zavarodva mostanában] -
#6697 öö lehet hogy baromsag de amiben nincs kozepso diff az nem oldja azt hiszem.
Ala Bogdan Mariska at lett epitve az autoja A-ra kapott rendes kezifeket:) meghuzta a raba ringi elso teszten nem nyomott kuplungot:) kijott a dugo a motorbol oldalt:PP -
Lacika 79 #6696 a legjobb, ha Te magadnak válogatod össze sztem. :)
Nekem innen is pici, onnan is egy pici. És így teccik a legjobban. :D -
#6695 ja és akkor el tudnátok küldeni a filter settings beállításotokat?? (így a magyarosításért, meg csak..:))
Nézzétek meg a www.schwedischsimracers.com (vagy ilyesmi) oldalt, és a cote arbroz-on hogy tekergetik a kormány! Egy magyar replay-ét szedtem le: Yanee névvel van. azé fantasztikus, hogy 160-nál be lehet fordítani a nagyobb kanyart, de én 80-nál tudom ugyanazt. -
HellBurner #6694 Melyik a legjobb audio addon az RBR-hez. RBR audio2? -
#6693 pill. csak '98 alá van nyomva az RBR, és nem akar bejönni az ftp. de holnapra fent lesz (mármint a magyarosítás) -
icmi #6692 A középsőt, mert az köti össze a két tengelyt. Ha kézifékezel és nem kötöd le az első tengelyt, akkor a kézifék kihat oda is. Asszem Turiéknak is ez volt a baja Szombathelyen. Mindig lefulladtak. -
Lacika 79 #6691 Nem a hátsó difit oldja?
[csak érdeklődik, mert bizonytalan] -
#6690 Ez okádék,de hátha tetszik valakinek ^^
-
juhhéj #6689 Power slide-ot a Tanner II elején lehet gyakorolni kézifék nélkül.Ha ott már megy,akkor könnyebb lesz aszfalton is. ;)) -
icmi #6688 Amúgy ki lehet nyírni a hengerfejet is, ezért volt rossz a hangom. Mindent visszaszívok. :) -
Kamcsi #6687 Ha belinkelnéd az jó lenne. Előre is kösz. -
icmi #6686 Ha nincs kézifék, akkor a handbrake release-t állítsd 100%-ra, ez oldja a központi diffit és nem tolja ki az orrát + nem fullad le (kupplungot használok). A fékerőelosztást állítsd át úgy, hogy hátra nagyobb erő jusson (fékezéskor könnyebben be tudod majd lendíteni). -
#6685 egy hulye kerdes, de az ilyen abraknal, miert van 3 ugyanolyan abra? illetve a gaz es fek csik miert all ilyen osszevissza? -
#6684 mindig tanul az ember:)
nem is lattam hogy van ilyen, kosz:) -
Lacika 79 #6683 Jah, és még annyit: előbb tanuld meg kezelni az autót picit, majd utána szórakozz a beállításokkal. Így jobban érzed majd, mert már van ugye egy alap vezetési tudásod. -
Lacika 79 #6682 Én csak egyet tudok hajtani, mégpedig a k(r)ézi váltó használatát. Annyira szépen meg lehet csinálni a power slide-ot. Felgyorsítasz a kellő sebességre, egy kis fék, egy kis "belóbálás", gázzal fincsin bánni, majd kanyarból kifelé padló, oszt kész. :)
nagyon oda kell figyelni a megfelelő tempóra. Néha nekem is ráragad a gázra a lábam, de miután visszaraknak a nézők az útra, észhez térek általában. :D -
#6681 az RBR-ben nem egyszerű a mentés, lehet, hogy láttál egy videót amin sikerült, de nem minden esetben van így. :)
amíg a 4 kerék a földön van, addig meg lehet fogni jól, de ha eldobódik a kasztni, vagy főleg ha féloldalasan, akkor az elég bukó.
ha azt a videót láttad, ahol Cote-n a házak után megdobja a fűves partoldal az egyik oldali kereket, és ezért pár métert két keréken tesz meg az autó, majd úgy tünik sikerült meg menteni,....na ez ott, mivel az egy elég tempós rész kb. 10-ből 1-2 szer sikerül. általában beszáll az ember a budiba..van ott egy ....elég hamar meglehet találni, mivel az egy technikás rész. :)
Valójában nagy sebességnél az aszfalton nagyon kis mozdulatok vannak, mivel hepe-hupás az út,...nem lehet nagy kormánymozdulatokat tenni, mert azonnal lemegy arról a keskeny útról. -
#6680 2. Fraps -
#6679 örülnénk neki szvsz -
#6678 különben nekem van magyarosításom, ha kell csinálok egy oldalt, és belinkelem. ha kell?!
Ez MINDENKINEK szól. + még az: hogy
1. kellene nekem rgy olyan progi, ami át tudja alakítani az rpl-t avi-ba vagy másba.
2. vagy egy felvevő progi -
#6677 Érzékeny a kormányom, és szeretnék egy beállítást, mert nem tudom mi mit jelent a filter-ben...
Egyébként eldöntöttem, hogy több féket viszek bele, és ha törik ha szakad, elfordítom a kormányt mint az állat. és bevált. de még az zavar, hogy láttam egy videót (még mindig!!:))))) és a csávó féloldalasan vette az ugratót, egy ellenkormány és megvolt neki. Nekem a cote arbroz-on az első kanyarban ha megcsúszom, akkor nem tudom korrigállni. mert beállítás......
De elakadtam a schoolban is, mert a powerslide nem megy perfect-re, pedig az kellene.
És még mindig ott vagyok hogy akkor el tudnátok magyarázni a filter settings-ben a cuccokat?? (+ mindenképpen jól esne egy beállítás is)