Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
anyád

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
és öt perc után ugye?
Breki33
okés a tiéd láttam csak akkor az övét nem

1. a defragot komolyan mondtam, olvastam egy srácnak attól javult meg (najó csak fél óráig)

2. Ha akkor lép ki mikor mondja a szöveget és ENtert nyomsz van még egy trükk

3. Bocsi, hogy nem egybõl mondom, de szerencsére nekem hibátlan és fórumokban kell utánnaolvasni ahol errõl írtak, illetve visszaolvasni (BHMS pl)
Ridley
már múlt héten megnéztem és már ment is a kukába...ekkora egy hulladék játékot...pfff

AmdPower

gpm
DVD-s Reloded a game, ha ez szamit.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
LOL, semmiben nem egyezik. (konfig az alairasnal), lehet pont ezert lep ki mindkettonknek.
Azert THX.
Otleteket tovabbra is varom.

b-type
legújabb directx fent van?
(directx 9.0c)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AbortRetry
Amikor a 3. feladatot kezdeném akkor lép ki, de kipróbálom.thx

P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100

b-type
hát én spec. nem merném ajánlani, ne érts félre nekem is az van(holnapig)..de egyszerre vettük a cimbimmel,..neki jó maradt a pedálja, az enyém elromlott, asztem kis baj, szétkaptam...gari ugrott, a '3/4-ed gázas momo probléma' maradt. 😞
és nagyon magas a százalék, hogy kikapsz egy ilyen hibásat.
kb.másfél hónap intenzív használat után derül ki. és iszonyat dühítõ.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Breki33
talán ha összeszednétek miben különbözik és miben egyxezik a konfigotok

amúgy ha az elején fagy ki mikor dumál akkor van tippem

meg lehet, hogy hülyén hangzik, de töredezettségmentesítsetek
AbortRetry
Nem fagy le, csak kilép! 4200/128 kari, 2800 p4

AbortRetry
HAli! Nekem is ilyen gondom van! Valaki help!

dr Kotász
Ja és még egy pozitívum: van rajta pillangó meg karos váltó is.
dr Kotász
Így van, szerintem is a Logitech MOMO a legjobb. A Lord Computernél most nettó 24 rugó, piszkosul megéri. Elõtte ACT Labs Force RS-em volt, az erõsebb volt, és brutálisan súlyos a pedál (azaz nem rúgod arébb a vezetés hevében). A MOMO-n kicsit gyengébb a FF, de rettentõ preciz. Ha 1 mm-t fordítasz rajtam már érzékeli. Mondjuk emiatt elsõsorban szerintem pályaversenyes játékokhoz a legjobb, ahol halál precíz íveken kell menni. Mondjuk úgy, hogy rallyhez szinte feleslegesen pontos. Próbáltam Microsoft kormányt is, az se rossz, de jelenleg MOMO rulez.
gpm
Mar biztos volt, de nincs kedvem tobb szazat visszaolvasni.
A jatek mindig kifagy egy Rally School palyan?
Mi a megoldas a problemara?
Egy mentest megkoszonnek, ami az azutani palyatol van😊

M@TriX
jaja, kifigyeltem már elõre én is 😉))
de mondjuk az igényét nem tudjuk, mert egy árva demó sem jött ki...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Breki33
megoldás a problémára, amitpáran írtak (kifagy a gép már a profilok-résznél)
az ATi drivereknél az openGL settings-t balanced-re kell állítani, majd elindítani a játékot a leggyökerebb beállításokkal a video-settings-nél (pl.640x480x16, minden off), ekkor el kell indulnia, és a következõ indításkor már lehet normális video-beállításokkal indítani, elvileg menni fog, de az openGL-hez nem szabad nyúlni.

Az úton keresztben lévõ csíkok szintén ATi-driverhibák, ki kell kapcsolni az AA-t, mert állítólag ütközik a játékon belül valamivel a grafikai részben...khmm.

Teljes megoldást az SCI szerint a catalist 4.9 whql fog csak jelenteni...
De a legegyszerûbb módja, hogy megtud ha felraksz egy rendszertesztelõ progit pl aida32 és megnézed melyik utasításkészleteket támogatja, melyiket nem.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Alexease
Munkahelyre a FlatOut lesz a tokeletes😊)))
M@TriX
ajh... köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

robotnyk
nincs, csak hot seat
M@TriX
van LAN része? ha igen akkor fizikailag is ott az ellenfél, össze lehet ütközni?
Csakmert az Xpand Rally túl gépigényes a munkahelyi gépekre 😉

M@TriX
nem

Ch_Slater
szerintem az Athlon (model 7)-tõl lehet benne aktiválni. a többiben (újabbakban) meg alapból benne van...
a thunderbird az model4-es..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
hát nekem egy 1.2-es Thunderbird-öm van de az biztos nem használja. ugy tudom hogy az Athlon XP-tõl használja. de ez nem hivatalos...

Sziasztok!

Megjelent már a játék ???

Sziasztok!

Megjelent már a játék ???

Mnemomic
Akkor nem megyek fel 😊 Csak ez miatt mentem volna akkor még várok vele.

Már a Duron is használta az SSE utasításkészletet.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

b-type
ühh...bázz, ezt a Ph-ra akartam írni...sry all.

b-type
ez igaz..eddig nyerõre állok, 1pontot szereztem az Angol-on, viszont 2. lettem a Japán-on(esõ), a Finn-t csúnyán megnyertem(szinte az összes pályarekordot megdöntöttem, szal nem volt nehéz), és most jön az Ami (ezt pedig imádom), az aszfaltos Franciát kötelezõ megnyernem, az utcsó Auszi-t pedig nem szeretem eddig..
de elég szépen megy a keresztbeverés az ai-nál szal nagyon jó kilátások vannak 😊

JuanG
én azt tudom mondani, hogy már rég elõrendeltem a CDGalaxisban, de még nem hívtak 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

robotnyk
mindenképpen radeont, 9600, vagy 9800. semmiképp ne SEt
Breki33
énmeg a Ti4200-est amivel még mindig minden megy

amúgy tudtommal PS2-re és XBOX-ra rendelhetõ meg a játék most
b-type
hát én elpártoltam az Nvidia-tól, a Ti4200-esem után(az szvsz brutál jó kártya volt sztem, és jól húzható(a memo kivételével a 4600-os értékein ment)
és most Gexube9600xt-m van. Én csak azt ajánlom amit kipróbáltam, tehát most ezt.

Mnemomic
Itthon mikor lesz kapható? Hétvégén mennénk fel Pestre lehet már valahol kapni?

Igen, az tényleg nagyon érdekes szokott lenni. De mit nem kell félreérteni? 😄
sumi
mire cseréljem?viszonylag olcsó,és azért jó is legyen.

Breki33
igen, mint írtam

olyasmi mint a Colinhoz ami volt
Érdekes mikor külsõ nézetbõl betolod

(Nem félreérteni :-)
A kamera-hack -et próbálta már vki?
Ch_Slater
jah intelen fut 1.6 alatt, de athlonról még nem hallottam. persze lehet hogy mindjárt 5-en jelzik hogy ök 1.2-es ahlonon játszanak...
valószínû azért adtak meg 1.6-ot mert az amd-kben onnattól kezdve van SSE támogatás (nem tudom hogy honnan kezdve van csak tippelek).

Shan
Ja-ja...De csak akkor kapcsolna be a venti, ha kitörne a szélvédõ...sõt. 3 levegõfújó kellene, szembõl, balról-jobbról, ha az ablakok törnek...😊 Meg egy olyan szék, ami megpördít, ha karambolozol...asszem 1-2-nknek ott lenne a 104 az utoljára hivott szamok kozt.
b-type
szasz.
sztem le kell cserélni(elég favágó javaslat, tudom), nem tom mennyit játszol, és mikkel, de szvsz az mx-ek nem voltak sosem jók, és most már pláne nem azok. kb. mint az 5200-esek(kategoria).
nem flame-re dobtam, nem folytatom, véleményem szerint(ha játékos vagy, és nem pl. Heroes sorozat) akkor le kell cserélni.

sumi
reggelt.Az mx-es problémára nincs még vmi +oldás?

Tjay
nalam "viszonylag" jol fut a jatek, 800x600-ban
PIII 660->750
512Mb ram
GeForce FX 5200 128Mb
microsoft sidewinder forcefeedback wheel
directx 9c
61.77 forceware driver

ehhez kepest nem rossz 😊
MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.6GHZ Processor

persze biztos lesznek majd olyan palyak amit ezert nem tudok majd jol megcsinalni, de legalabb vegre jatszhatok egy normalis rally jatekkal 😊

magus
Akkor kár, hogy szar a gépem hozzá😞(

[Walaki]D`Lair
szim

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

magus
Mennyire szimulátor a játék? Vagy inkább arcade?

Cowek
Láttam csak nem hittem el :-)

http://www.f1-info.hu/

Pukkandur
Már csak az utolsó feladatom nem arany.
1:22:7.
Az a -3 másodperc nem akar sikerülni:-(
Egyébként az új cockpittel sokkal jobb csapatni.
Megszületett a rally programok királya