Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
csak arbrozt nyomom,többre nincs idõm 😊)
csak arbrozt nyomom,többre nincs idõm 😊)
Sziasztok!
Most szereztem meg a RBR-t és az intrók után amikor bejön a create players akkor valamiért megfagy a játék. Nem tudjátok miért??
1300Mhz,384Ram,R9600SE,XP
Most szereztem meg a RBR-t és az intrók után amikor bejön a create players akkor valamiért megfagy a játék. Nem tudjátok miért??
1300Mhz,384Ram,R9600SE,XP
Javítottam Chirdonhead 3.27.14
Billentyû
Szerintem ezt még lefaragom.
Valaki fut még ezen a pályan?
Billentyû
Szerintem ezt még lefaragom.
Valaki fut még ezen a pályan?
Angol Chirdonhead 3.33.95
Billentyûvel
Swedishsimracers 82 helyezés
Billentyûvel
Swedishsimracers 82 helyezés
Alex, Te milyen programokat használsz, amivel a játékban turkálsz? Kódban miket nézegetsz és mivel?
Igen volt már másnak is ilyen gondja, ha jól emlékszem a magyarázó részt gyorsan el kell nyomni. A véglegest megoldást nem tudom, nekem nem vacakolt.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Sziasztok!
Van egy kis problémám a rally school 3. pályájánál a játék kilép az xp-be. Másnál is elõfordult?
Van egy kis problémám a rally school 3. pályájánál a játék kilép az xp-be. Másnál is elõfordult?
Na tisztázzuk az Easy Mod patchal nem sokkal lesz ám könnyebb maga a vezetés.
Azt hiszem kiveszi talán az emberelütést (nem biztos), aztán ha bemész a dzsumbujban nem akadsz el a fákon, valamint nem törik a kocsid.
A fákban, hogy nem akadsz el valamewnyire még nehezíti is mert pl az olyan hanyarokban ahol szakadék van amúgy megfog így meg belezuhansz ha túl méretezed.
Szóval attól, hogy valaki az Easy Mod-ot felrakja nem fog jobban menni, és ha rámegy az út szélére és egy kicsit megdobja ugyanúgy elszáll.
Annyiban könyebb hogy két ütközés után nem szálssz el pl.
Mondjuk nincsin sok értelme mert a menüben is le lehet venni a sérülést.
Ezeket csak azért írtam mert mindenhol az van, hogy persze mert Easy Modal ment, persze mert levágta.
Azt hiszem kiveszi talán az emberelütést (nem biztos), aztán ha bemész a dzsumbujban nem akadsz el a fákon, valamint nem törik a kocsid.
A fákban, hogy nem akadsz el valamewnyire még nehezíti is mert pl az olyan hanyarokban ahol szakadék van amúgy megfog így meg belezuhansz ha túl méretezed.
Szóval attól, hogy valaki az Easy Mod-ot felrakja nem fog jobban menni, és ha rámegy az út szélére és egy kicsit megdobja ugyanúgy elszáll.
Annyiban könyebb hogy két ütközés után nem szálssz el pl.
Mondjuk nincsin sok értelme mert a menüben is le lehet venni a sérülést.
Ezeket csak azért írtam mert mindenhol az van, hogy persze mert Easy Modal ment, persze mert levágta.
Hi!
Nekem a RallySchool-on 1.18.14 a rekordom.
Na mondom megnézem hogy nyomják a nagyok. Letöltöttem (2-3 hete) a legjobb idö-t ami 1.14 volt. Megnéztem a replayt és a kerék mozgásábol látszik hogy a gyerek bill.-el nyomta. Mit csinál az az easy mod patch.Nem lehet hogy azzal nyomta?
Nekem a RallySchool-on 1.18.14 a rekordom.
Na mondom megnézem hogy nyomják a nagyok. Letöltöttem (2-3 hete) a legjobb idö-t ami 1.14 volt. Megnéztem a replayt és a kerék mozgásábol látszik hogy a gyerek bill.-el nyomta. Mit csinál az az easy mod patch.Nem lehet hogy azzal nyomta?
hû Breki ez kicsit nagy lett 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Janika 1999
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Breki Köszi a elismerést.
31 a logitech momo ITT.
*Posse*T.W.D*
Szintén zenész. 😊
én is kéziféknek használom a botváltót, ua. mit ahogy KESS Apos mondta.
pillangóval váltok.
pillangóval váltok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem harom kormannyal volt dolgom.Logitech momo force piros,logitech momo racing,Thrustmaster Force Feedback GT Racing Wheel.A momo force a legjobb a harom közül nagyon preciz femböl van a belseje fem csapagyakkal.A pedalok jol vannak elhelyezve nincsenek nagyon közel egymashoz es orakutan sem faradnak el az emberlabai.Ketevig nyomtam vele semmi baja nem volt,amig egy rövidzarlat tönkretete az eprocsijet(A rövidzarlat nem a kormany hibaja volt)
MOMO racing sokban hasonlit a momo force-hoz szinten preciz a pedalok jol vannak elhelyezve. A belseje müanyagbol van,müanyag siklocsapagyakkal,de ennek elenere nagyon kicsit kotyog.En meg vagyok vele elegedve.A valtokart hasznalom kezifeknek es a pillangokapcsoloval valtok.Egy dolog amit nem igazan meltanyolok a felfogatasa. Sokszor meg csuszik az asztalon,de ala tetem egy vekony gumilapot es mostmar stabil.Feleve jatszok vele es semilyen problemam nem volt volt a kormannyal.Thrustmaster Force Feedback GT egyevig volt hozza szerencsem.A belseje müanyag, müanyag siklo csapaggyal.Egy kicsit jobban kotyog mint a momo racing nem anyira preciz, föleg F1-es es palya-as jatekoknal erezhetö,de a rallyis jatekoknan nem nagyon.A pedalok allasa miat elöször kenyelmetlen volt a vezetes,de utana hozzaszoktam.A kormanyt ketszer kelet visszacserltetnem,egyszer a valtokar mikrokapcsoloja,egszer pedig a pillango kar mikrokapcsoloja
ment tönkre.Enek elenere nincs rosz velemenyem rola.
Ha van meg kerdes a harom fent emlitet kormayrol,szivesen valaszolok.
MOMO racing sokban hasonlit a momo force-hoz szinten preciz a pedalok jol vannak elhelyezve. A belseje müanyagbol van,müanyag siklocsapagyakkal,de ennek elenere nagyon kicsit kotyog.En meg vagyok vele elegedve.A valtokart hasznalom kezifeknek es a pillangokapcsoloval valtok.Egy dolog amit nem igazan meltanyolok a felfogatasa. Sokszor meg csuszik az asztalon,de ala tetem egy vekony gumilapot es mostmar stabil.Feleve jatszok vele es semilyen problemam nem volt volt a kormannyal.Thrustmaster Force Feedback GT egyevig volt hozza szerencsem.A belseje müanyag, müanyag siklo csapaggyal.Egy kicsit jobban kotyog mint a momo racing nem anyira preciz, föleg F1-es es palya-as jatekoknal erezhetö,de a rallyis jatekoknan nem nagyon.A pedalok allasa miat elöször kenyelmetlen volt a vezetes,de utana hozzaszoktam.A kormanyt ketszer kelet visszacserltetnem,egyszer a valtokar mikrokapcsoloja,egszer pedig a pillango kar mikrokapcsoloja
ment tönkre.Enek elenere nincs rosz velemenyem rola.
Ha van meg kerdes a harom fent emlitet kormayrol,szivesen valaszolok.