20179
-
#8476 Igen. Köszönöm a segítséget. -
#8475 Zetorg válaszát nem láttad?
#8443-as hozzászolás, "nagyobbtömeg" mod, teljes 1.1-es verzió... -
#8474 autó-festésre gondoltál? mert akkor asszem:
xxx_external.dds
xxx_external_scrape.dds
xxx_internal.dds
xxx_internal_scrape.dds -
#8473 Bocsi ha érthetetlen vagyok. Remélem értitek. -
#8472 Segítséget kérnék, ha saját skint akarok csinálni, akkor melyik .dds fájlt kell át firkálnom???? -
Bagoly81 #8471 azért megbirkozok vele kezdön megnyertem a japánt madnem 1,5 perc pluszzal :) (igy elsőre nemis rossz) tasztal nemment de botkoránnyal élvezetesebb lett. -
#8470 leszedtem BHM-ról az új EVO VII GrN Eddie Spain (16,8mb) kicsomizom és nincs benne Lancer_Evo_VII_GrN.ini
-
#8469 Mitől pattogsz? Ha nekimész egy fának, arról biztos lepattansz -
#8468 valószinűleg Colinon nevelkedtél:)
menj lassabban -
#8467 Az, és ráadásul a legjobb.
Sokan megbirkoznak ám vele.. -
Bagoly81 #8466 bazzeg a patogás ellen nemlehet mit tenni? 100 alatt orrbukfencet csinál a kocsi hát miez szimulátor ?:) -
#8465 Kell lennie egy leírásnak hozzá.
ott van minden.
Mivel én is szöszöltem vele, ezért leírom hogy lett végül.
Megnézed van-e Audio mappád az RBR könyvtárban, és azt is hogy van-e Audio.dat fájlod.
Ha van, akkor valszeg megpróbáltál már feltenni egy soundmod-ot, vagy más hangcuccot. (nekem egy olyan volt ami rendesen átbuzerálta, ezért nem akart müködni a Magyar navhang)
Na szal úgy csináltam hogy ezt kiraktam asztalra (vagy csak betömöríted, mindegy)
és kicsomagoltam az audio.dat-ot egy dattool progival.
Ekkor van egy audio mappád, ez pedig felülírod a Magyar navhangos cuccal.
Ha gondolod nézz bele, akkor egyértelmübb lesz, hogy mit hová akar rakni.
Ha megvan akkor vedd ki az audio.dat-ot, rakd ki asztalra, rakd félre, mindegy, csak ne legyen a játék könyvtárában.
és így már müködnie kell. -
#8464 ehhh..
-
loser #8463 üdv....
a magyar navigátor hangot szeretném feltenni de elakadtam de rendesen.
Vki le tudná irni pontosan mit kell csinálni ?
Thx... -
#8462 vezess ovatosabban :) -
Bagoly81 #8461 honnan? nincs valami patch?
-
#8460 valami cink van a játékkal.Eddig szépen futott közepes grafikával, de közbejött egy windows install.A játék természetesen fentmaradt mert ketté van osztva a vinyó, de most hogy uj lett a windows egyszerüen nem akar jo lenni a játék.640*480ba is akadozik, és már ujrainstaláltam de még mostse jo.Mi a bánatot kell ilyenkor tenni?? -
#8459 #8443
1.1-es teljes verziót töltsd le. -
Bagoly81 #8458 felraktam a játékot a minap. 1.02 pech el, meg magyarositást hozzá, de iszonyuan idegesit ez az "auto patogás" mintha kicsi lenne a gravitácio és igy könyen borul a kocsi. nincs ellene valami orvosság? esetleg ujabb javitás?: valami..!?!?!????!? -
Felraktam JuanG massmodját + peccset,de úgyis fagy a Focusnál....
Valamiért nagyon nem akar engem ez a focus -
#8456 meg ebből se ártana egy jobb felbontású:) -
#8455 kéne ilyen kép a hátuljáról is -
#8454 az amit letöltöttél, az mondjuk a v1.0-as massmod, Juan csinált hozzá egy kis patch-et, ez a 1.1 update, és felrakott egy olyan verziót ami full-os, azaz ha az letöltöd akkor már az umond 1.1-es verziót raktad rá az RBR-ra.
Amennyire én tudom az 1.1 csak abban különbözik az alap 1.0-tól, hogy az autóválasztásnál már látod az új autók képét, tehát a Toyo' Corolla-ra települt Skoda Octavia-nál a Skoda képét fogod látni, nem a Toyo'-ét.
detto Peugeot 307, és Focus..
-
Tockos #8453 Most mit tartalmaz 1.1-es teljes verzió vagy most az patch1.1 mit javít.Es a teljes miéert 44 MB,mert én egy massmodot letoltottem már amivel elégedett voltam,de most ez a két verzio mi akar lenni? -
#8452 jah :)...nem akartam minden kocsihoz külön alap setupot csinálni, azt csináljon mindenki maga :))) -
SE #8451 Kár.
Szvsz. az alapbeállításoknál a Focus-nak nagyon fent van a hátulja.
Úgy tűnik, hogy csak a Skodával foglalkoztál behatóan! :) -
Marco #8450 Köszönöm! Jön is lefelé 350k-val. ;) -
#8449 Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek?
...na ezt még nem tudom...de valószínű hogy nem, mert akik ezeket a kocsikat csinálták, azok se oldották ezt meg, csak a menüképek berakását! -
#8448 "alul ráböksz a FREE-re, és a következő oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link..."
EZ NEM IS KELL, AZ EGY MÁSIK FAJTA.... -
#8447 ezt próbáld meg:
yousendit - massmod
alul ráböksz a FREE-re, és a következő oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link... -
SE #8446 Hi!
Kipróbáltam a mod-ot, nekem is tetszik. (Sőt, a Focus is rendesen működik!)
Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek? -
Marco #8445 Sem a link nem megy, sem az oldalad nem jön be. Korábban pedig már jártam ott több alkalommal is. Valami más lesz a gond, ami a szolgálatómmal kapcsolatos. -
#8444 és ha az oldalamról próbálod?
http://juanracing.hq.hu
a lap alján vannak a mod cuccok... -
#8443 pedig mindenkinek lejött :(((
amúgy kész az 1.1-es patch:
patch1.1
Teljes 1.1 -es:
1.1-es teljes verzió
Tartalom
- Új menüképek: mivel sokaknak problémás a splash.dat-ot editálni, ezért megcsináltam, így csak be kell másolni. Persze előtte az eredeti "splash.dat"-ot mentsük le!!!
- Focus fizika javítva!!! -
Marco #8442 Továbbra sem kóser. Sem mentés másként módszerrel, sem letöltés managerrel. -
#8441 thxa :)
és hmpff...bocsesz a hülye kérdésért..
rákerestem RBR soundmod hdi-ként de nem dobott rá linket..:( -
#8440 BHM -
#8439 próbáltam ezt a sound mod-ot, de nálam nem szolt jól, meg kicsit zavaró a lassításkor a "fütyülés", főleg külső TV nézetből...mondjuk nekem alap PCI Soundblaster 128 vagy milyen hangkarim van, szal semmi komoly... -
#8438 kira'
Honnan van a hdi-s soundmod? -
Ez eszméletlen komoly :O