20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Raho
    Igen. Köszönöm a segítséget.
  • JuanG
    Zetorg válaszát nem láttad?

#8443-as hozzászolás, "nagyobbtömeg" mod, teljes 1.1-es verzió...
  • JuanG
    autó-festésre gondoltál? mert akkor asszem:

xxx_external.dds
    xxx_external_scrape.dds
    xxx_internal.dds
    xxx_internal_scrape.dds
  • Raho
    Bocsi ha érthetetlen vagyok. Remélem értitek.
  • Raho
    Segítséget kérnék, ha saját skint akarok csinálni, akkor melyik .dds fájlt kell át firkálnom????
  • Bagoly81
    azért megbirkozok vele kezdön megnyertem a japánt madnem 1,5 perc pluszzal :) (igy elsőre nemis rossz) tasztal nemment de botkoránnyal élvezetesebb lett.
  • pajti
    leszedtem BHM-ról az új EVO VII GrN Eddie Spain (16,8mb) kicsomizom és nincs benne Lancer_Evo_VII_GrN.ini
  • melorin
    Mitől pattogsz? Ha nekimész egy fának, arról biztos lepattansz
  • Met
    valószinűleg Colinon nevelkedtél:)
    menj lassabban
  • b-type
    Az, és ráadásul a legjobb.
    Sokan megbirkoznak ám vele..
  • Bagoly81
    bazzeg a patogás ellen nemlehet mit tenni? 100 alatt orrbukfencet csinál a kocsi hát miez szimulátor ?:)
  • b-type
    Kell lennie egy leírásnak hozzá.
    ott van minden.
    Mivel én is szöszöltem vele, ezért leírom hogy lett végül.
    Megnézed van-e Audio mappád az RBR könyvtárban, és azt is hogy van-e Audio.dat fájlod.
    Ha van, akkor valszeg megpróbáltál már feltenni egy soundmod-ot, vagy más hangcuccot. (nekem egy olyan volt ami rendesen átbuzerálta, ezért nem akart müködni a Magyar navhang)
    Na szal úgy csináltam hogy ezt kiraktam asztalra (vagy csak betömöríted, mindegy)
    és kicsomagoltam az audio.dat-ot egy dattool progival.
    Ekkor van egy audio mappád, ez pedig felülírod a Magyar navhangos cuccal.
    Ha gondolod nézz bele, akkor egyértelmübb lesz, hogy mit hová akar rakni.
    Ha megvan akkor vedd ki az audio.dat-ot, rakd ki asztalra, rakd félre, mindegy, csak ne legyen a játék könyvtárában.
    és így már müködnie kell.
  • Glpetyus
    ehhh..
  • loser
    üdv....

a magyar navigátor hangot szeretném feltenni de elakadtam de rendesen.
    Vki le tudná irni pontosan mit kell csinálni ?

Thx...
  • arty
    vezess ovatosabban :)
  • Bagoly81
    honnan? nincs valami patch?
  • nesto
    valami cink van a játékkal.Eddig szépen futott közepes grafikával, de közbejött egy windows install.A játék természetesen fentmaradt mert ketté van osztva a vinyó, de most hogy uj lett a windows egyszerüen nem akar jo lenni a játék.640*480ba is akadozik, és már ujrainstaláltam de még mostse jo.Mi a bánatot kell ilyenkor tenni??
  • Zetorg
    1.1-es teljes verziót töltsd le.
  • Bagoly81
    felraktam a játékot a minap. 1.02 pech el, meg magyarositást hozzá, de iszonyuan idegesit ez az "auto patogás" mintha kicsi lenne a gravitácio és igy könyen borul a kocsi. nincs ellene valami orvosság? esetleg ujabb javitás?: valami..!?!?!????!?
  • Glpetyus

Felraktam JuanG massmodját + peccset,de úgyis fagy a Focusnál....
    Valamiért nagyon nem akar engem ez a focus
  • Met
    meg ebből se ártana egy jobb felbontású:)
  • Met
    kéne ilyen kép a hátuljáról is
  • b-type
    az amit letöltöttél, az mondjuk a v1.0-as massmod, Juan csinált hozzá egy kis patch-et, ez a 1.1 update, és felrakott egy olyan verziót ami full-os, azaz ha az letöltöd akkor már az umond 1.1-es verziót raktad rá az RBR-ra.

Amennyire én tudom az 1.1 csak abban különbözik az alap 1.0-tól, hogy az autóválasztásnál már látod az új autók képét, tehát a Toyo' Corolla-ra települt Skoda Octavia-nál a Skoda képét fogod látni, nem a Toyo'-ét.
    detto Peugeot 307, és Focus..
  • Tockos
    Most mit tartalmaz 1.1-es teljes verzió vagy most az patch1.1 mit javít.Es a teljes miéert 44 MB,mert én egy massmodot letoltottem már amivel elégedett voltam,de most ez a két verzio mi akar lenni?
  • JuanG
    jah :)...nem akartam minden kocsihoz külön alap setupot csinálni, azt csináljon mindenki maga :)))
  • SE
    Kár.
    Szvsz. az alapbeállításoknál a Focus-nak nagyon fent van a hátulja.
    Úgy tűnik, hogy csak a Skodával foglalkoztál behatóan! :)
  • Marco
    Köszönöm! Jön is lefelé 350k-val. ;)
  • JuanG
    Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek?

...na ezt még nem tudom...de valószínű hogy nem, mert akik ezeket a kocsikat csinálták, azok se oldották ezt meg, csak a menüképek berakását!
  • JuanG
    "alul ráböksz a FREE-re, és a következő oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link..."

EZ NEM IS KELL, AZ EGY MÁSIK FAJTA....
  • JuanG
    ezt próbáld meg:

yousendit - massmod

alul ráböksz a FREE-re, és a következő oldal alján megvárod míg visszaszámol és megjelenik a link...
  • SE
    Hi!
    Kipróbáltam a mod-ot, nekem is tetszik. (Sőt, a Focus is rendesen működik!)
    Megoldható, hogy a menüképekben a technikai információk és az autók nevei is korrektek legyenek?
  • Marco
    Sem a link nem megy, sem az oldalad nem jön be. Korábban pedig már jártam ott több alkalommal is. Valami más lesz a gond, ami a szolgálatómmal kapcsolatos.
  • JuanG
    és ha az oldalamról próbálod?

http://juanracing.hq.hu

a lap alján vannak a mod cuccok...
  • JuanG
    pedig mindenkinek lejött :(((

amúgy kész az 1.1-es patch:
    patch1.1

Teljes 1.1 -es:
    1.1-es teljes verzió

Tartalom

- Új menüképek: mivel sokaknak problémás a splash.dat-ot editálni, ezért megcsináltam, így csak be kell másolni. Persze előtte az eredeti "splash.dat"-ot mentsük le!!!
    - Focus fizika javítva!!!
  • Marco
    Továbbra sem kóser. Sem mentés másként módszerrel, sem letöltés managerrel.
  • b-type
    thxa :)
    és hmpff...bocsesz a hülye kérdésért..
    rákerestem RBR soundmod hdi-ként de nem dobott rá linket..:(
  • JuanG
    BHM
  • JuanG
    próbáltam ezt a sound mod-ot, de nálam nem szolt jól, meg kicsit zavaró a lassításkor a "fütyülés", főleg külső TV nézetből...mondjuk nekem alap PCI Soundblaster 128 vagy milyen hangkarim van, szal semmi komoly...
  • b-type
    kira'
    Honnan van a hdi-s soundmod?
  • Glpetyus

Ez eszméletlen komoly :O