Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy olyan oldal is jó lenne ahonnan le lehet tölteni "gyorsan" a reloadedes verziót ami mûxik.

Egyébként azt irja ki inditáskor, hogy "INVALID FINGERPRINT"
Sajnos ott is csak a reloaded-es van.
Más ötlet esetleg? 😞((
Breki33
gamecopy-ról
Sziasztok!

Lenne egy gondom RBR-el.
Felnistalláltam, és kéne hozzá a crack. Ne most a reloaded-es verzió nemjo. Az Myth-s kellene, de nem találok olyat.
Tud valaki segíteni? Vagy honnan töltsem le? Fizetõs odlal kizárva.

Kössze elõre üdv.: Robogoka
RelakSfromhome
most volt a naplóban, hogy Mkis Csabát 3 kilométeren 2 perccel vert el az egyik magyar rally-s 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Duddits
Kinek van mg a játák eredetibe?

Alexease
Megszalottabb cockpiteseknek: "realtime" tukrozodes belsonezetben a szelvedon😊))
A videobol ugy-ahogy latszik (kis felbontas, mert igy mar szaggat rendesen😄): InCar WindScreen Reflection 😊)) (AVI, 2 Mbyte)

Az auto INI-jeben itt kell modositani:

FaceBlock0_Shader = CarGlass

CarIntGlass helyett CarGlass shader (logikusan😊)). Esetleg, a belsonezet atlatszotexturajanal az alphat villagosabbra kell venni.

Koszi az "otletet" Toyanak!!! Igy mindjart sokkal jobb a hangulata😛PPPPP
Shodan
Naplóban most lesz vmi rallys riport.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Goliath
Az ATI szent. Semmi baja. a köcsög gépedben a köcsög hangkártya (gondolom integrált ac97) vagy a köcsög directx a köcsög és nem a drága játék meg a szent ati.
kapísi??
meggyûlik a családdal a bajod ha nem tisztelsz minket, ne kövess el ilyen végzetes hibát. kapísi?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

petesilver
Látom elkészült!! Jó lett!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Met
Nekem a 3.8-as catalyst volt fent, pár hete meg a 4.8-as. Egyikkel se volt gond.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hányas drivered van fenn? Nálam 4.6 és 4.9-el is ugyanazt produkálja. Low-on nem próbáltam, de úgy nem is érdekelne a játék.

Breki33
itt volt egy fórumról szó régebben én onnan szereztem
hi!
motorháztetõ nézetet honna lehet letölteni v szerezni?
Buba007
ez király! Honnan lehet leszedni?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Duddits
Na jó van mostmár. :-D A boltokban is magyar, azthiszem. amugy nekem meg else indúl, szóval tök mind1 hogy magyat-e vagy sem.

Alexease
Ez mar a csucs😊) Mar nem csak a jateknak a doboznak is magyar nyelvunek kell hogy legyen.😊)
robotnyk
😄D
Alexease
Interneten a cdgalaxis.hu-n lehet megrendelni😊)))))))))
Duddits
Hehe! És internetrõl?

Alexease
A polcrol, dobozzal CD-vel egyutt😉)
Duddits
Honnét tudok magyar borítót leszedni?

Pukkandur
Majd ha biztosan tudod, hogy nem a gépedben van a hiba (driver stb) utána "köcsögözd".
Nálam elsõ pillanattól megy (sima Ati 9600).
Catalyst-tel és Omega driverrel is.
Ez minden progira igaz.
Jó gépet kell összerakni, meg nem kell fepakolni minden szemetet.
Bár lehet, hogy Nálad más a probléma.
Low beállításokkal próbáltad már?

Alexease
Alexease
Roncsderby😊))
Breki33
sztem nem szereti az Ati-kat

ha én Ati-s lennék rékérdeznék a többi Atisnál, hogy kinek milyen driverekkel beállításokkal megy.
Köcsög egy játék ez, mióta felraktam a patchet, még rosszab, már az elején kiugrik az xp-be.

Erre még semmi megoldás?

Breki33
hát egyes emberek azt állítják hogy bill-el is lehet
de ez inkább szim.
szóval

de billel érdemes jól beállítani
Hi na fiuk 1kérdés!
Ezt a játékot lehet normálisan jáccani billel vagy csak kormánnyal??
Én minden kanyarnál belemegyek az erdõbe.....
van valakinek valami tapasztalata??

Alexease
En?! Nem en csinalom. En csak a kepet ettem be.😉
JuanG
nem lehetne inkább murvás??? 😄DD...amúgy nagyon kira vagy!!!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Onnan lehet tudni, hogy Alex megörgedett, és elhülyült, hogyha egyszer más nézetbõl vezet! 😊)) Meg sorolhatnék még pár nevet!! 😊 Ennél már csak az a jobb, ha valaki a legjobb idejét messzikülsõnézetbõl éri el egy szimulátorban! 😊 vagy bármilyen autós játékban! 😊 na attól égnek áll a hajam, ha látom, még nézni is rossz! 😊

petesilver
Erre mi mást lehet mondani, mint hogy szép? szép!

Breki33
Alexease
"Termeszetesen" cockpit-bol, mivel altalaban onnan vezetnek autot😊))))
Alexease
Meg nem neztem, de nem hinnem, vagy legalabbis nem egyszeru😉
RelakSfromhome
ti milyen kameranézetet használtok? Én eddig belsõ középsõ-t használtam, de asszem áttérek az orron lévõre, mert azzal sorra jobb idõket megyek.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

petesilver
Bár mintha a fák nem stimmelnének😊 Olyan grayscales-negatívos feelingje van😊 De jól néz ki!

petesilver
Alex! Objectet lehet kiszedni, szerkeszteni valahogyan a gaméból? vagy csak texture, és hang?

Azt hiszem ez fantörpikus lesz!

Richard Burns Rally magyar oldala - http://hunrbrally.atw.hu Egy szupi honlap, egy csapatról a Manchester United-ről - http://www.unitedlife.hu

Breki33
Ez melyik Citroen festés?
Alexease
Keszulget a havas francia palya😊 Erdekes lesz😊))))
Breki33
sorry

a proci kicsiit kevésnek tûnik
5602 ott van a konfigom és Abit ati R9600SE

igazatok volt müxik!!!
de nem tom high ba nem szaggat csak megfagy!!

Breki33
rákérdezhetek?

Ati?

Sose értettem hogy akik ilyet kérdeznek miért nem írnak configot
Hát én nem tom fiuk de kb.10-bõl 2X elindul de akkor is High grafiban megy mint a vaj csak kb.5 perc után lefagy és a hang is beakad!!
Help!!!

Shodan
Jó már rájötem, pont hogy nem UW, hanem ATW

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Mi a magyar rbr oldal címe?, tudjátok az uw-s, elfelejtettem