20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
  • SE
    link
  • SE
    Ford Focus RS WRC03
    http://www.bhmotorsports.com/previewfile/11907
  • Glpetyus

Michael Park emlékére

Szomorkás
  • Met
    sajnos ez nem off:((
  • RaST
    Nincs többé Burns

Harmincnégy éves korában elhunyt Richard Burns, a 2001. évi rally világbajnok. Két éve küzdött betegségével, tegnap este szerettei mellett, békében elment. Elvesztése hatalmas veszteség a rally-s társadalomnak, mindenkinek hiányozni fog.

2001-ben lett világbajnok a Subaru csapatával, hűséges társával, Robert Reid-del az oldalán. Abban az évben nyerte meg a hazai Wales Rally GB VB futamot, így Ő volt az első angol, aki otthon nyerni tudott. 2003-ban, miután a Peugeot csapathoz szerződött, az M4-es úton haladva rosszul érezte magát a kocsijában közvetlenül a wales-i futam előtt, és akkor csak a vele utazó Markko Martin gyors reakciójának köszönhetően úsztak meg egy komoly balesetet. Később diagnosztizálták nála az agytumort, melyet később meg is operáltak. Sokan az áprilisi műtét után még azt gondolták, hogy felépül betegségéből.

A család kérte a médiát, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket, ezért csendes temetése lesz Richard-nak. Nagyon sok barátját hagyta el most szerte a világban, ahol nagyon sok versenyt is nyert.

És elnézést az offért .. :(
  • RaST

Talán Park halálánál sem lepődtem meg ennyire, mint Burnsén. Barátaim közölték velem, hogy Burns elhunyt. Először, aztmondtam: " Ez baromság. Lehetetlen. Hiszen alig múlt el 35 éves " Aztán utánnanéztem. Sajnálom. Nyugodj békében Richard !
  • SE
    Jó ez az autó! Én a Lancer helyére tettem. :)
  • sznus
    Nagy alakja volt a rally-nak.
    Nyugodjék békében...
    Emlékversenyt szeretnék rendezni a tiszteletére. Pontos részleteket nem tudok még mondani, de jó lenne, ha minél több ember érdeklődne.
    Ezen a mailcímen el tudtok érni:
    [email protected]
  • JuanG
    jah :)...bár ez a modomtól független, mármint a berakása...a lancia fizikáján nem változtattam, az jó ahogy van...csak én a subaru2000 helyett tettem be mert a corolla-n az octavia van, és az is kell :DDD
  • SE
    Felraktad a saját mododra?
  • JuanG
    ez nagyon király...most csak ezzel toltam
  • Glpetyus

• polux
    Nyugodj Békében!
  • Glpetyus

bassza meg :C
  • [HUN]FaTaL
    Nyugodjék békében:(
  • pajti
    Szegény Burns. Nagyon jó pilóta volt. Nyugodjon békében. Tudom hogy nem kéne ezt előhoznom, de akkor 2.rész gondolom nem lesz...
  • gabesz012
    Nyugodjon békében! Legalább a játékban velünk él tovább...
  • Szolnokboy
    Részvétem Talán a sors keze hogy épp a napokban kezdtem el játszani az ő nevével fémjelzett játékkal...
  • dieselG
    Nyugodjék békében :(
  • bestGP
    rip :S
  • JuanG
    Nyugodj békében Richard!
  • SE
    Nyugodjék békében!
  • pinehead
    gyerekek, könnyezem, Isten bizony...:((
    R.I.P.
  • Met
    banner csere?:(
  • Met
    Azt írták, hogy az utóbbi hetek már kómában töltötte
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ez a hír engem is ledöbbentett. Nem is nagyon tudtam róla, hogy ilyen súlyos betegségben szenvedett. :( Agytumora volt, és pénteken éjjel távozott el az élők soraiból. Jaunár 17-én lett volna 35 éves. Nyugodjon békében!

• Istencsászár
    Az egykori világbajnok, Richard Burns elmúlt éjjel elhunyt pár évnyi rák elleni küzdelem után. Burns-nél a 2003-as WRC szezon végén észlelték az agytumort. Attól fogva és néhány orvosi beavatkozás ellenére, a 34 éves fiatalember már nem tudott felépülni a betegségből.
    Richard Burns 1971 január 17.-én született. Olyan sikeres rally csapatoknál versenyzett mint a Mitsubishi Ralliart, Prodrive Subaru és Peugeot Sport. A Subaru World Rally Team-nél versenyzett mikor 2001-ben megnyerte a világbajnoki trófeát.

Őszinte részvétünket küldjük családjának és barátainak!

• Tomo15
    Ez tényleg komolynyugodjon békében.
  • Tomo15
    Ez most komoly?? vagy csak egy szar vicc?
  • Lacika 79
    Meghalt Richard Burns!
  • JuanG
    köszi! :D...de tegyük hozzá, hogy kizárólag csak offline élvezetre ajánlatos, funmod, na :)))...
  • Kaszi46
    Én a hejedben felraknám JuanG massmodját, sokat dob a vezethetőségen, játékélvezeten(persze ez csak egyéni vélemény, de én már sok olyan egyénnel beszéltem akinek hasonló a véleménye.
  • Szolnokboy
    Király :D köszi a tippeket ,a fékerőt áttettem előre igy sokkal jobb 3 szakaszt meg is nyertem. Amugy gyorsan mentem az is gondd volt most lassabban és voilá... :D

mégegyszer thx a tippeket
  • Glpetyus
    :)
  • Met
    az gáz:)

menj lassabban ha sokat esel
  • Szolnokboy
    rookie
  • Met
    mondjuk az se mindegy, hogy milyen nehézségi fokozaton próbálod:)
  • JuanG
    vedd le a sérülést, és menj úgy, aztán ha végignyomtad, akkor már tolhatod realistic-on is :)

meg nem árt setupolni se, vedd lejjebb a fékerőt pl. hogy fékezésnél stabilabb legyen, és figyelj a féktávra...

...meg sok gyakorlás kell, elsőre pl. nekem se ment a season :DDD
  • Szolnokboy
    Kaptam kölcsön egy kormányt, gondoltam akkor már nem ártana egy szimulátor is hozzá. Erre esett a választásom.
    Mostmár ugy nagyjából érzem a dolgot az összes rally schoolos feladatot megcsináltam (az utolsó 84s-os staget is).
    DE
    Amikor elinditottam egy szezont, a brit nagydíj első szakaszát egyzserüen nem tudom végigvinni (1x már sikerült de +30 mpcel lemaradva) Bennem van a hiba ? Mivel még uj vagyok a játékban adhatnátok egy-két tippet! Manuális váltóval és realistic sérüléssel nyomom.

Mellesleg kurva jó a játék, nagyon élvezem...