Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Én nem látom de a magyar hangot megtaláltam a

5255-ben
Kaszi46
amúgy

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
már volt a kép kb 5 oldallal ezelõtt

*Posse*T.W.D*

Breki33
A kép senkinek sem tetszik? P

a magyar hang linkje kb 10 oldallal elõrébb van, ha még fönt van
srácok, köszönöm a segítséget, minden problémám megoldodott, már csak a magyar hang érdekelne engem is. Hol találom meg?
Köcci! Szedem és próbálom! 😊
Bocsi!

Honnan lehet leszedni a magyart?

Köszi!
Breki33
Breki33
megcsinálták ehhez is
Az nem másik rally-hoz volt??? 😊))

Komolyan van ? oder nincs?

köszi!
Breki33
de stohlandris P
Hi!

Magyar navigátorhangok nincsnek a progihoz még?

Köszi!
Breki33
Én viszont inkább ezt ajánlanám
klikk

A cars bõvebb bár visszajátszásban halkabb.

Igazi megoldás a kettõ mix-e
b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Köszike, ha hazaértem melóból, majd leszedem. Tisztára olyan ez nekem, mint mikor valami komolyzene kedvelõ pl. Beethovent hallgat. 😄
Nekem az RBR Audio 2.0 (Beta Test) hangok vannak fenn, azt hiszem abban benne van, amire vágysz! 😊

itt

ASUS P5Q, Intel Core2 Duo E8400 3,0 GHz, ATI Radeon4850, 4GB DDR2, 2x500GB Hdd

Na erre gondoltam, igen! 😊
Nem tudjátok, melyik új audio-ban van olyan "igazi" hangja?
Lacika az B.O.V-nak hívják (Blow Off Valve)
És így néz ki.
Egy sima WRX-ben:
gáz visszaengedése után ereszti el a túlnyomást.

http://sopronyi.photoshelter.com

Gondolom nem túl nagy, ide jöhet:
[email protected]

Szerintem már megy a BHMS, mert az elõbb töltöttem róla.

Breki!

Elküdheted a progit, ha lesz kedvem és idõm optimalizálhatom még a Reid hangokat, persze csak ha van rá igény.

Breki33
nemcsak bhms-es volt asszem

nekem most a banner se látszik
De mivel a bhms nem megy, így nemtom letölteni. 😞
Breki33
ja azokat kilinkeltem

bár már többféle van
oszt ki tud itt dígóul? 😛
Én spec a turbo hangjára gondoltam. Vagyis inkább arra, ahogy a popup szelep (így írják?) lefúj. Na az teccik.
Breki33
biztos a Reid

De van már Olasz itiáner is digokedvelõknek P
Alexease: Amit feltettél videót, az alatt milyen hangok vannak? Mert azt észrevettem, hogy nem az alap. A BHMS pedig beszart, így le sem tudom szedni a cuccokat, hogy kipróbáljam, melyik a legjobb. Ha megosztanád esetleg, annak nagyon örülnék.
fistin
pontosabban:
kormány
jó lennék navigátornak nem?

fistin
de jó vagyok!!!
ez lemaradt: 😊)))

fistin
itt a kormánytesztelõs rész:
skubizzátok

fistin
A Dexxa az milyen kormány?? Az egyik oldalon azt írja hogy Logitech minõséget kapunk érte, és csak 10 körül van. De mondjuk asszem nem FF-es. De még külön váltó is van hozzá!!!! Szal ha akarunk egy FF-eset akkor még 20-ban is alig van benne. Na, mit szóltok?+++én 35-ért tudnám megvenni a MOMO-t. külön váltó, FF,(pedál, kormány😊 most az nekem megérné szerintetek? Mert ha a Dexxa jó akkor már veszem is. Ha van. TeháT?tesztelõ

fistin
ja, ja az nekem sem jött be

ez rendben van, de nekem vlmi angol nyelvû oldal jön be ráklikkelve az itinerre, és ráadásul most meg be sem jön a bhmotorsports.com oldala.
Amse
Az itinerek zip be vannak és minden pályához van 1 doc amibe le vannak írva a kanyarok.pl
közepes jobb 200
sima bal 150
stb...

Amse
Ha a myth-es féle 2cd-s dvdrip akkor elõször felinstallod aztán elindítod a setup.bat-ot(nem biztos hogy az, de valami setup) a fõkönyvtárban az 1 jó ideig kicsomagol aztán lesz a fõkönyvtárba 1 crack könyvtár és ott van benn az exe.

a rekordoknál itiner letöltésnél, mit kell letölteni arról az oldalról? vlki elkalauzol?
amugy az elõbbi segítséget köszi
sohrking
Hali

Leszedtem egy oldalról a Richard Burns Rally-t. Két féle volt. Egy 1DVD-s és egy állítólag javított verziós 2 CD-s. Én azt szedtem le, de nincs a cd-ken crack. Nem tud valaki elérhetõvé tenni crack-et a cd-s változathoz???
Kösz elõre is...

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

Breki33
Richard Burns Rally patch 1.01

annó kilinkeltem

de klikk
nem, hol keressem, és mi a neve?
K.András
Tettél e fel javitást,tudod amit kiadnak a játékhoz-mivel hibátlan játék nincsen...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

én annyira nem értem ezeket a szakszavakat, ha hétköznapin tudnád, légyszi, köszi
Örök hala
Breki33
a replay-be másoltad?
Breki33
mit kell ahhoz érteni?
elinditot beállitod melyik billre mozogjon és már jó is
Breki33
ez nem az én képem de asszem benne van a mod-ban
csak nekem nem indul az uj 😞
JuanG
felpecselted a progit???

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Kiraktam az oldalra a kocsit.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

ja, még annyit, hogy ami visszajátszást letöltöttem a net-rõl, azt sem tudtam megnézni. lehet, hogy hiányzik vlmi segédprogram a gépemrõl, ha igen, honnan tudom letölteni?
segítsetek, ha tudtok, mert nagyon kész vagyok. 😊
sziasztok!
kérdés: a bhmotorsports-on van egy online bajnokság, amihez le kell tölteni egy "game time online" programot, amit én meg is tettem, de nem ismeri fel a RBR-t, mi lehet az oka? Igaz, eredeti cd-rõl nyomom, de hát gondolom ez nem lehet baj, hiszen fel van inst.-va a gépre. A colin 5-ös demoját felismeri. Ha vlki tud segítsen, milyen lépéseket tegyek, szeretném viszont látni magam a bajnokságban, az idõket elnézve úgy tizedik helyen lennék átlagban.
elõre is köszi
amúgy nagyon király ez a gamma
Shodan
Honnan szedtet azt a subaru belsõt?? ,mert nekem nem így néz ki belülrõl vagy ez a 00as subaru belsõ , csak azért kérdezem mert az az egy van amit még nem hoztam ki.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?