20179
-
Lacika 79 #8596 -
#8595 -
#8594 wtf?? -
#8593 ehhhhh...
a jó link... -
Richard Burns emlékmúvi.
-
#8591 köszi szépen! -
#8590 - a setupban tudod állítani, hogy hány fokot forduljon a kormány maximum
- ha kicsit visszaolvasol akkor megtalálod JuanG MOD-ját amitől barátibb lesz a fizika -
#8589 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy azon hogy a jármű kerekei mennyire forduljanak azt hol tudom állítani? Mivel eléggé bosszant az hogy egy visszafordítót 30-cal nem tudok bevenni (kézifék nélkül) mert lejövök a pályáról... Meg nincs esetleg valami patch ami az autó fizikáját hozná kicsit rendbe (mivel ha rámegyek egy farönkre 25-30cal olyan szépet szaltózok hogy öröm nézni)?
Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem kormánynyal hanem joystickel játszok és annak az analóg karjaival de billentyűzettel is ugyanez a problémám...
előre is köszi a segítséget! -
#8588 nemgyenge:| -
#8587 Minden Richard Burns Rally rajongót várok #richardburnsrally nevű irc szobába.
Gyertek minél többen!!!
Az emlékversenyre még mindig lehet jelentkezni nálam. -
icmi #8586 De gyök vok, télleg itt vannak!
-
icmi #8585 Ja, moci hang. Sztem ki kell tömöríteni vmvel, csak nemtom mivel. -
#8584 -
#8583 BHM - alap, tojjad a bookmarksba :))
az eng kiterjesztés az mi??? motorra gondolsz? -
icmi #8582 Nem tudná valaki megmondani hol találok progikat és doksikat a gémhez? Pl. eng kiterjesztést zargatni, interface-eket pluginkészítéshez meg ilyesmik.
-
Lacika 79 #8581 na látod, tényleg egyszerűbb gépelni, mint 1 gombot lenyomni. még szerencse, hogy én okos vagyok, és ezt tudom magamtól is -
#8580 okos vagy lacika!!!de a koleszban az egyik gépen nincs capslock és így nehéz benyomni.a shiftet meg direkt nem nyomtam le, mer így van mibe belekütnie a nagyokosoknak -
Lacika 79 #8579 még annyit hozzátennék, hogy nem lett volna egyszerűbb nyomni egy Caps Lock-ot, mint beírni, hogy "BOCS A NAGYBETŰKÉRT"? -
#8578 :) -
#8577 ilyenkor mindíg Asimov-nak az lapítvány sorozata jut eszembe...vajon miért? -
#8576 www.richardburnsrally.com...esetleg? -
#8575 és hol találok? -
#8574 VAN -
#8573 VMI PECCS VAN A GAMEHOZ?
BOCS A NAGYBETŰKÉRT -
#8572 Richard Burns emlékmúvi.
:( -
Lacika 79 #8571 ha megtalálom valahol, majd linkelek.
pls Ti is hasonlóképpen cselekedjektek :) -
#8570 Jó lenne,első 10 percet nem láttam. -
#8569 Egyébként minden fagyás után keletkezik a könyvtárban vmi "crashdump. txt" fájl,de semmi kölünös nincs benne,csak vmi számsor.
Nemtom ez számit-e... :/ -
#8568 A múltkor a focus-t szinte az összesen kipróbáltam -volna- ,de ezt már a 3. fagyás után meguntam :I
Fingom nincs mi lehet a gáz,a többi autó megy (307,Punto,összes skin,amit próbáltam)
Lehet az a gáz,hogy Radeon a kártya ?
-
SE #8567 Ne csak egy pályán próbád (ha egyáltalán eljutsz odáig). -
Lacika 79 #8566 video.racing.hu-n hátha fent lesz pár nap múlva, mint ahogy a rally vb összes futama -
#8565 jó kis verseny volt
Albers meg lekukázta a verdát
Az volt a legjobb -
Néztétek pénteken a Race of Champions-t ?
Loeb nyert :) -
Milyen meglepő,nálam nem megy a Lancia sem :CCCC
-
#8562 innen -
#8561 honnan lehet letölteni kocsikat?
és nem bírom megcsinálni a rally schoolban a 2. feladatot :( -
#8560 egy béta van belőle...de eléggé ronda... -
SE #8559 még nem. -
lottowin #8558 Fabia WRC-t még nem csináltak? -
#8557 Richard Burns emlékére (kis videó a cikk végén)