Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem komplettban gondoltam csak pl motorhang, váltás stb.
Ha lenne rá idõm :-)
Meg tudok egy alkalmasabb embert erre a feladatra.
Jobbanmondva jópárat.
Lenne külön micu, meg szubi, meg pögó hang, meg minden. Az lenne a durva. 😊
Azt szedd le hozzá amit pár napja ajánlottunk abban hasonló a motorhang.
Elvileg ezt is meg lehetne vágni és berakni, ha valaki megcsinálná.
Nagyon bejön a game és feljebb olvastam ill. letöltöttem ezt a file-t:
Real Subaru pops and bangs.mp3 (1.03 M😎
És nagyon állat!!!! Naggyon bejön!
A kérdésem hogy ezt tényleg le lehet tölteni a játékhoz, és ha igen akkor honnan?
A dattoolt meg az RBR-ModUtilt már leszedtem ha kell hozzá!
Köszönöm elõre is: greg
de valahogy nem áll rá a kezem, hogy jobbosnál balra kirántsam :-)
😛
egyébként tényleg... ott szépen elmagyarázzák és kigyakoroltatják 😉
az
mondjuk jön egy balos kanyar, nagyjából megközölöm a pályát, utánna kirántom jobbra, majd uazzal a mozdulattal balra és fék (itt a lényeg ezt érezni kell hogy mennyi), a terhelésváltástól és a féktõl elkezd kicsapódni a segge. ideális esetben már a kanyarkijáratnál vagy, érzéssel gáz, hogy nehogy kisodródjon utánna fullgáz
javítsatok pls ha valami hibás
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
ha sikerül beflikkelem, ha nem akkor kézifék, gyak 90% kézi.
setupot használok igen ami a bhmotoron van hyunday beton.
iszonyat le van ültetve, állandóan csattog alattam az aszfalton. kéne faxa szikrázás effekt
Potzy is szok írni ide néha....õ a 15.
én pont Piski mögött vagyok a 37. 4századdal 😄DDD
de ahogy látom már õ is felejti a hotlapozást, mert ez már kb. 2 hete így van 😄DDDD
egy idõ után azért elég pusztulat...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
gratulálok hozzá én 100 körül voltam
így értem
keresztbe hogy érkezel sima fékezés gáz vagy kézifékkel rásegítesz?
Setup-ot használsz?
énis fosok a végén ha az elején öt másodpercel jobb vagyok
Lehet neked nem nagy szám de nekem nagyon kevés idõm van játszani és ahoz képest ez szvsz jó.
Ha nem szórakozol akkor annyi a trükk, hogy toljadnekiezerrel meg a hajtûkbe keresztbe kell érkezni, eddíg már benn csaptam ki és sokat vesztettem. különben ez még rettentõ lassú, ugyanis ha az elején jól megy akkor a végére fosok és lassítok picit. szvsz még 5 másodpercet javulok a hónapban.
A másodikkal asszem nem is játszottam.😊
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
MIndig erre vágytam.
Elárulsz pár trükköt ahol gyorsultál? :-)
tudom szedjem le a Replay-t P
Szerintem a Colin 2-nél értelmes, én most kibányásztam. Megcsinálná az a valaki?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Mellesleg miért nem látszom a country rankon??
(orai munka)

csak ez fake or not ?

én csináltam egy rbr_hun könyvtárat átpakoltam a dat-ot a régit átneveztem kicsomiztam és mindig azt módosítom aztán visszarakom
így kb fél perc a kétféle patch hangjait összehasonlítani.
Itt Mea Culpa mivel az elsõnek ajánlott van fent nálam a második visszajátszásban adott hangjai katasztrófálisak.
ez egy olyan progi, amit el se kell indítani, csak fogod az dattool.exe-t és bemásolod a rbr fõkönyvtárába és ha van total commandered, akkor alulra, a parancssorba elõször beírod:
dattool -e audio.dat audio <-- ez kicsomagolja neked az audio.dat-ot egy audio nevû könyvtárba
utána a letöltött hangokat szépen kicserélgeted
ha kész, akkor töröld ki az eredeti audio.dat-ot (amírõl ugye azért csinálsz egy backup-ot) és a parancssorba beírod:
dattool -c audio audio.dat <--- ez szépen visszatömöríti az audio könyvtárat
müxik
Akkor most mondja meg valaki hogy hogyan kell felrakni a magyar hangot... 😊
RBR-ModTool- t tudtam csak leszedni, RBRDATTOOL-t nem találtam sehol... viszont az elõbbi nem ment, mert kéne neki a .NET környezet hogy fusson...
Megvan valakinek a RbrDatTool.exe? és mûködik is?
Akkor a [email protected] nagyon megköszönném ha elküldené...
Köszi!
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
azt kéne csinálni, hogy valaki beül egy kocsiba egy diktafonnal és menet közben (nem is kell terepre menni, elég egy kátyús, vagy macskaköves útszakasz 😉) felmondja a "leckét" 😉
utána egy kis effektezés (megcsinálom, ha kell) és sztem sokkal jobb lenne mint ez...