Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok, vlki segítsen hogy tudom az idõket feltenni a swedishsimracers oldalára, a regisztráción túl vagyok, a bhmotorsports-on már vagyok. kösz
Pukkandur
A switch rank-ot kapcsold amatörre!
Itt már van magyar a 6.-ik helyen is.
Érdemesebb itt kezdeni, eleinte sikerélmény az elsõ 100-ban lenni a 670-bõl
Hungary meg a 7.-ik az országok listáján.

robotnyk
😊 nem gond
Bocs, de asszem várható volt
Grazie!! Hááát...itt elég kemény idõk vannak!!! Leszedtem pár replayt és setupot...kiváncsi vagyok!! Asszem nekifekszem a dolognak...az mégsem járja, hogy nincs Magyar az elsõ tízben!!

www.smart-bus.hu

Pukkandur
http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm
Itt indulhatsz is, erõsítve ezzel a Magyar rallysokat.
Vannak setupok is.
Jó versenyzést!

Üdv mindenkinek!! Asszem megszületett minden idõk legélethûbb rally SZIMULÁTORA!!! Egyszerûen leírhatatlan érzés játszani vele!!! Egyetlen "hibája" a setup...kicsit bonyolult lett! Tudtok segíteni?? Hol találok hozzá normális setupokat?? Hol tudom összehasonlítani az idõmet másokéval?? Rally school 1:17:70 Chirdonhead 3:27:71

www.smart-bus.hu

robotnyk
hát nem lelõtted a poént? este akartam nézni az összefoglalót 😊
Most kaptam az infót Sebastian Loeb világbajnok!
Gratulálunk!!
hát igen, ott a pont.

Alexease
Ezeket a PS beirokat nem ertem. Nem szoktak elolvasni a Readme-t vagy a Minimum konfig reszt?!?!
Breki33
cserélj videókártyát
Azt írja ki hogy, PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso: error creating pixelshaders!!!Mit csináljak?
Alexease
Ha valaki nyomatja online, annak megerkezett az 1.6-os RBRNet. (BHMS)
Breki33
Breki33
Breki33
miben?

van már c is
Hello!! Valaki segítene??
Breki33
Aki régebben kérdezte milyen programot ajánlok a reid hangjainak rendbetételére klikkeljen ide

Egy régebbi változat
Kormánnyal nyomom és a Rallyschool után már viszonylag elég jól lehet érezni mind az irányítást, mind a fizikát. Ez kb. 2 óra. Ami jól jöhet még a RB challange ahol a szellemautót követve lehet rutint szerezni a tempóról, a fékútról, stb..ez megint kb. 2 óra
Nem mondom, hogy marha gyors lennék de az élvezetes játékhoz ez is elég és szerintem pont ez a lényeg. Nem beszélve arról, hogy minden az alap beállításon van car setup, kormány beállítás, érzékenység, stb..de majd ha lesz idõm többet nyomni
Pukkandur
Az összes pálya replay-ét bekûldtem -37 db-, ebbõl eddig 13 minuszos és 7 van a nevem mögött. Akkor hogy is van ez?

Csõõõ Pukkandur!Hát sztem a swedish oldalon a neved mögötti szám azt jelenti,h hány replay-t küldtél be...De ez csak az én véleményem😊Csoki
direcx9.0b
Breki33
direcx
Mennyi idõ volt a megszokás?

Hello mindenkinek! Segítsen vlki nekem! Most vettem és nem megy. Azt írja ki hogy, d3d9.dll hiányzik!!!! mit csináljak??
Pukkandur
Valaki fejtse már meg légyszi, hogy a swedishsimracer-en az ország helyezésnél mi a név mögötti szám!

Pukkandur
Üdv a "csapatban"

Hello mindenkinek!
Egy pár gondolat azoknak akik csak olvassák a forumot de még nem próbálták ki a játékot. Én sajna abban a helyzetben voltam, hogy ugyan megvolt, de nem indult a game, mert a konfig nem érte el a min.-t. Csak tegnapra sikerült az upgrade, és higgyétek el megérte. Közel 30-at kellett ráköltenem de ahogy kipróbáltam magával ragadott teljesen. Elõzõleg én is csak vágyakozva olvasgattam a többiek áradozását –melynek köszönhetõen szántam rá magam a beruházásra, ezért hálás köszönet Nektek kedves aktív forumosok - de most én is csatlakozom hozzájuk. Ez tényleg egy nagyon jó SZIMULÁTOR, azoknak akik már unták a silány játékokat, és egy kis élvezetre vágytak. Akinek nincs meg az rohanjon és vegye meg, akinek gyenge a vas, upgrade sürgõsen. Az irányítást és az autók fizikáját meg kell, és meg is lehet szokni, utána remek szórakozásban lesz részetek, én pl. alig bírom abbahagyni
Pukkandur
Sziasztok!
Valaki aki a swedishsimracers-en nyomja segítsen!
Ha a csapat helyezését nézem akkor mit jelent a nevek mögötti szám?

Met
Igen, hülye ötlet😊
Ragasztó szallag helyett használj vastag befõttes gumit (amilyet a postások használnak) az nem cseszi szét a zoknid és nem epilálja le a lábfejed ha zokni nélkül nyomod

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

arty
szal ezzel nemigazán lehet ... SZVSZ 😞

Forza.

arty
Logic3 JT226, ez volt nekem 😄

Forza.

Nem ennyi van ráírva, hogy LOGIC 3 😄D

Amikor megvettem csak egyetlen játékkal lehetett vele játszani, a Qrally-val😄DD

Breki33
separate-n van?
arty
a régi nem FFB kormányommal majdnemcsak lehetetlen volt 😞 ugyéreztem bill. el is játszhatobb, de persze kormánnyal élvezetesebb 😊

Forza.

dikki*yysw
Ragasztószalaggal tekerd körbe a lábfejed a pedállal. Így ha felemeled a lábad, teljesen visszahúzza a pedált.
Hülye ötlet? 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Nehéz. Hogy Te mennyire vagy béna, azt nemtom.
Ez a játék nehéz,vagy csak én vagyok a béna?
FF nélküli kormánnyal nyomom, mondjuk a pedálok nem a legjobbak.Alaphelyzetben is benyomva érzékeli.

LOL 😄

K.András
LOL,ezeket nem kell összeadni,ezek a szektor idöket mutatják,na most ha 1:11-re meg van az elsö és utána a következö 2:19-nél akkor 68 mp alatt tetted meg a második szakaszt ergo az 1:11-hez hozzá sem adhatnál 2:19-et,igen még korán van 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

b-type
😄DDDDDD
sztem korán van még Karikusz, szunnyj rá egy kicsit...😄DD

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

De miért akarod összeadni ? 😊))

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

karikusz
No én ezt nem értem...ezt hogy számolta ki a gép?
A stage total hogy jött ki neki, amikor az elsõ szakaszt, és a második szakaszt összeadom akkor 3:30

Ezt magyarázza meg valaki..😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Helló Belló!!!Hogy hogyan kell végig menni az Arbrozon?Hmm...Gyorsan😊)))))))Én ugy veszem a kanyarokat,h ihaj😊))Bár lassan me csak 15.vagyok😞(De majd talán megint nekiállopk nyomulni rajta,me 10 közé azé bekéne kerülni...Küggyétek mint a disznó😊)Byezzzz
Breki33
rbr-hotlap.ch.vu, bei welcher wöchentlich eine Strecke gefahren wird. An die internationalen Fahrer richten sich die automatisch geführten RBR-Hotlap-Liga bei BH Motorsports, für welche allerdings ein Zusatzprogramm zu installieren ist, sowie die sehr professionell geführte Hotlap-Liga bei swedishsimracers.com,

ebbe mind a három bent van P
Valaki megadná azt a linket ahol az idõk és setupok vannak

Goliath
a megközölöm az útpálya középvonala (képzeletbeli) és az autó középvonala egy képzelt vonalon fut én nem fékezek a belóbáláskor max nagyon kicsit lehet hogy ez hiba majd próbálgatom.
megint ugrottam 7 helyet elõre :-))) és ha nem rontok vagy háromszor....

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Igen, a leírt autókból van pár hang. Ha gondolod majd átküldöm, hátha lehet valamit kezdeni vele. Jah, van Saxo, meg Megane maxi hangom is. Azt saját kezüleg vettem fel.
De amúgy tudok Corolla hangot is, csak ahhoz el kell majd mennem Révész Tomi-hoz, aztán egy kis melegítés után felvenni a dolgot. 😊
Mondjuk SOKKAL mérgesebb hangja van, mint egy "sima" rally-s Corollának. Igaz, a turbo nyomás most 3,2-n megy, meg azért csak 550 paci van benne. 😊
De már megint félre beszélek. A lényeg, hogy hangokat tudok adni bõven. Szervízpark hangok is vannak. 😊