20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • melorin
    Miért "túl" jó? Vagy egy igazi őstehetség a srác, és el kell fogadni,
    vagy a másik verzió, hogy ennél sokkal jobbat úgysem fog soha menni (akárcsak az öcsém, aki hiába játszott vele sokat, nem javultak az idejei) és akkor meg lehet nyugodni a saját időnk miatt

Csimpok: egyébként az én legjobb időm azon a szakaszon 05:04.50, szóval ahhoz képest, hogy most kezdted, nem vagy nagyon lemaradva

Egyébként ITT megnézhetitek, hogy én melyik szakaszon milyen időt tudtam teljesíteni.
    Szerintem ezek az eredmények mondhatóak reálisnak, azok a WR-ek enyhén szólva "űridők"
    Ja, és Realistic töréssel vannak ezek az idők természetesen.
  • Glpetyus

Túl jó
  • melorin
    Szerintem nagyon jó idő. Grat.
  • Finkoo
    a wr 4:56:13 az RBR Czech oldalon, ami szerintem elég mérvadó... szerintem elég jó idő a tiéd...
  • csimpok
    Köszi.

NewBobs pályán az 5:27 milyen időnek számít? (Csak most kezdtem játszani a progival).
  • melorin
    SavedGames
  • csimpok
    A letöltött setupokat melyik könyvtárba kell tenni?
  • Glpetyus
    Ja,úgyis hideg van,gyújtósnak tök jó :D
  • melorin
    Vedd meg a Februári GameStar-t, az a teljes játék hozzá, és anyit bőven megér a progi, meg még egy újságod is lesz hozzá :)
  • zolo
    Február 10-től megszerezheted a gamestar újságból,1800 ft-ért.
  • mrbaba
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni h ezt a jó gamet honnan lehet leszedni?Ha valaki megmondaná azt nagyon megköszönném.(ne torrentes oldalt)
  • melorin
    Hűha, nekem Radeon karim még sose volt, de azt írják, hogy az 1.02-es patch segít néhány Radeonos hibán.
  • zolo15
    csá ilyen gépen játszanék Celeron 1.7GHz 512MB RAM Radeon 9550 128Mb-os kari és indulásnál azt írja ki hogy INVALIS FINGERPRINT mit csináljak pls csak most szedtem le és nincs kedvem vissza olvasni 8000 üzenetet pls help könyi
  • melorin
    Viszont akkor meg a játékban a kis felbontás miatt elvész a grafika részletgazdagsága, mint pl. a por. Hiába, hogy rossz a video minősége, én úgy vettem észre, hogy meglátszik.
  • JuanG
    sztem jobb a felvett kép ha a játék 640-be van a fraps pedig full size-ban vesz...így nálam az fps is jobb felvétel alatt...
  • melorin
    Játék: 1024*768 32bit;
    Fraps: 30fps, Half-size
  • Glpetyus
    elöször 30-ra állitottam be,aztán 60-ra... :)
  • JuanG
    ahogy melorin mondja be lehet állítani a fraps-ot 30fps-re...a másik hogy a játékban levetted a felbontást 640x480-ra? meg ha lehet 16 bit-re ...
  • melorin
    Annyira esik vissza, amekkora fps-t adtál meg a Fraps-ben. Olyan gyorsan mozgó képeknél, mint pl. a rally, illik 30fps-t beállítani a Frapsben. CSak ne felejtsd el a Vegasban is NTSC(30f/s)-re állítani a kimeneti videoformátumot.
  • Glpetyus

Hát ja. Játék közben 90-110 fps (mostmá',hogy lecseréltem szegény 9600-ot :P) ,megnyomom a Fraps-hoz rendelt gombot egyből leesik 25-re,de inkább 15-nek érzem
    Más játéknál is leesik,az oké,de hogy ebben mért ennyire... ?
  • JuanG
    letöltöttem amikor linkelted, csak elfelejtettem megnézni :))...úgyhogy kösz hogy szoltál! Jó lett, klassz a zene! Egyedül az fps volt sajna kevés...
  • Tomievo
    Esetleg ha logitech kormányod van, akkor a profilerben az adott játéknak hozz létre egy profilt, kattints az ábra mellett a képen a kormány sorása és vedd lejjebb az axis érzékenységét.
  • Lacika 79
    ki a rákot érdekel ez?
  • Finkoo
    Komolyan az ilyen emberek, mint ez a street dragger 8 mi a f.a.s.z.-nak jön ide... Vagy nem tud olvasni, vagy sík hülye...
  • Met
    köszi a reklámot lehet továbbhaladni
  • Glpetyus
  • zoolee
    click id minden mi tuning
  • csm
    jó. már megoldódott a probléma úghyogy már nem aktuális. most már lehet rendesen RBR-ezni
  • Glpetyus
  • Istencsászár
    király vidi, hangulatos
  • Glpetyus
    Nyugi van,ha majd jön vki aki tudja,úgyis segíteni fog.
    Nekem fingom nincs sajna.
  • csm
    köst a saok segítséget
  • Glpetyus

köszi,örülök ha tetszik :o)
  • FlyHigh
    de! én igen és szerintem nagyon faja! imádom az integralékat és szerintem jó kézbe került eme gyönyörű remekmű! grat!
  • Tomievo
    Köcce, sikerült megoldani, az volt a baj, hogy nem vette be a profiler beállításait, viszont a globális beállításokat igen, szal most nagyon faja.
  • Glpetyus
    Senki nem nézte meg a videómat ?
  • Glpetyus
  • amare32
    Köszönöm! :)
  • melorin
    Nézz be IDE , hátha tudnak segíteni.
  • csm
    szasztok. vettem egy kormányt, de nem vagyok vele megelégedve mert ha analóg pedál beállítással jáccok, akkor a kormányt kicsit megtekerem és félig alászedi. Ellenben ha nem analóg a pedál, vagyis kis érintésre is padlógázt ad, akkor a kormányt teljesen valós isdőben tekeri. Ha valaki tud , segítsen. Előre is kösz