20179
-
#8716 Miért "túl" jó? Vagy egy igazi őstehetség a srác, és el kell fogadni,
vagy a másik verzió, hogy ennél sokkal jobbat úgysem fog soha menni (akárcsak az öcsém, aki hiába játszott vele sokat, nem javultak az idejei) és akkor meg lehet nyugodni a saját időnk miatt
Csimpok: egyébként az én legjobb időm azon a szakaszon 05:04.50, szóval ahhoz képest, hogy most kezdted, nem vagy nagyon lemaradva
Egyébként ITT megnézhetitek, hogy én melyik szakaszon milyen időt tudtam teljesíteni.
Szerintem ezek az eredmények mondhatóak reálisnak, azok a WR-ek enyhén szólva "űridők"
Ja, és Realistic töréssel vannak ezek az idők természetesen. -
Túl jó -
#8714 Szerintem nagyon jó idő. Grat. -
Finkoo #8713 a wr 4:56:13 az RBR Czech oldalon, ami szerintem elég mérvadó... szerintem elég jó idő a tiéd... -
csimpok #8712 Köszi.
NewBobs pályán az 5:27 milyen időnek számít? (Csak most kezdtem játszani a progival). -
#8711 SavedGames -
csimpok #8710 A letöltött setupokat melyik könyvtárba kell tenni? -
#8709 Ja,úgyis hideg van,gyújtósnak tök jó :D -
#8708 Vedd meg a Februári GameStar-t, az a teljes játék hozzá, és anyit bőven megér a progi, meg még egy újságod is lesz hozzá :) -
#8707 Február 10-től megszerezheted a gamestar újságból,1800 ft-ért. -
#8706 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni h ezt a jó gamet honnan lehet leszedni?Ha valaki megmondaná azt nagyon megköszönném.(ne torrentes oldalt) -
#8705 Hűha, nekem Radeon karim még sose volt, de azt írják, hogy az 1.02-es patch segít néhány Radeonos hibán. -
#8704 csá ilyen gépen játszanék Celeron 1.7GHz 512MB RAM Radeon 9550 128Mb-os kari és indulásnál azt írja ki hogy INVALIS FINGERPRINT mit csináljak pls csak most szedtem le és nincs kedvem vissza olvasni 8000 üzenetet pls help könyi -
#8703 Viszont akkor meg a játékban a kis felbontás miatt elvész a grafika részletgazdagsága, mint pl. a por. Hiába, hogy rossz a video minősége, én úgy vettem észre, hogy meglátszik. -
#8702 sztem jobb a felvett kép ha a játék 640-be van a fraps pedig full size-ban vesz...így nálam az fps is jobb felvétel alatt... -
#8701 Játék: 1024*768 32bit;
Fraps: 30fps, Half-size -
#8700 elöször 30-ra állitottam be,aztán 60-ra... :)
-
#8699 ahogy melorin mondja be lehet állítani a fraps-ot 30fps-re...a másik hogy a játékban levetted a felbontást 640x480-ra? meg ha lehet 16 bit-re ... -
#8698 Annyira esik vissza, amekkora fps-t adtál meg a Fraps-ben. Olyan gyorsan mozgó képeknél, mint pl. a rally, illik 30fps-t beállítani a Frapsben. CSak ne felejtsd el a Vegasban is NTSC(30f/s)-re állítani a kimeneti videoformátumot. -
Hát ja. Játék közben 90-110 fps (mostmá',hogy lecseréltem szegény 9600-ot :P) ,megnyomom a Fraps-hoz rendelt gombot egyből leesik 25-re,de inkább 15-nek érzem
Más játéknál is leesik,az oké,de hogy ebben mért ennyire... ? -
#8696 letöltöttem amikor linkelted, csak elfelejtettem megnézni :))...úgyhogy kösz hogy szoltál! Jó lett, klassz a zene! Egyedül az fps volt sajna kevés... -
#8695 Esetleg ha logitech kormányod van, akkor a profilerben az adott játéknak hozz létre egy profilt, kattints az ábra mellett a képen a kormány sorása és vedd lejjebb az axis érzékenységét. -
Lacika 79 #8694 ki a rákot érdekel ez? -
Finkoo #8693 Komolyan az ilyen emberek, mint ez a street dragger 8 mi a f.a.s.z.-nak jön ide... Vagy nem tud olvasni, vagy sík hülye... -
#8692 köszi a reklámot lehet továbbhaladni -
#8691 -
zoolee #8690 click id minden mi tuning -
#8689 jó. már megoldódott a probléma úghyogy már nem aktuális. most már lehet rendesen RBR-ezni -
#8688 -
#8687 király vidi, hangulatos -
#8686 Nyugi van,ha majd jön vki aki tudja,úgyis segíteni fog.
Nekem fingom nincs sajna. -
#8685 köst a saok segítséget -
köszi,örülök ha tetszik :o) -
#8683 de! én igen és szerintem nagyon faja! imádom az integralékat és szerintem jó kézbe került eme gyönyörű remekmű! grat! -
#8682 Köcce, sikerült megoldani, az volt a baj, hogy nem vette be a profiler beállításait, viszont a globális beállításokat igen, szal most nagyon faja. -
#8681 Senki nem nézte meg a videómat ? -
#8680 -
amare32 #8679 Köszönöm! :)
-
#8678 Nézz be IDE , hátha tudnak segíteni. -
#8677 szasztok. vettem egy kormányt, de nem vagyok vele megelégedve mert ha analóg pedál beállítással jáccok, akkor a kormányt kicsit megtekerem és félig alászedi. Ellenben ha nem analóg a pedál, vagyis kis érintésre is padlógázt ad, akkor a kormányt teljesen valós isdőben tekeri. Ha valaki tud , segítsen. Előre is kösz