Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
s lám mit látunk? alul egy "(thx arty)" kieget. 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Duddits
fistin
Itt a MAGYAROSÍTÁS LINK: de cserébe küldjétek el nekem a kormány beállításotokat. A filter settings-eseket.
Na mind1 azért itt van(de küldjétek el!!!): RBR magyarosítás

b-type
akkor oké, bár a dolgon nem változtat, de ez nem az én posztom.
viszont a hasonlóság döbbenetes 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Duddits
De én nem tõle idéztem!

b-type
meg ha idézek vkitõl akkor odateszem, hogy ki az illetõ 😊))

ahogy én is tettem amikor bemásoltam arty #6702 üzijét egy másik fórumba 😊))

Duddits
Jah, tényleg! <#nyes> Amúgy szomtam olvasn ide most nem tettem mert nem értem rá.

arty
latom write only befigyel neked is...

kaszi nekem is 😞 de nem minden palyan ... 😮

Forza.

Duddits
jah, ATI tulajok: uj, 5.1es driver jött ki (catalyst), RBR javitásokkal!

akinek eddig nem ment, hátha... 😉

''
Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ 8500/9100/9200 series installed no longer results in the trees flickering

Ehh. Nekem élsimítással el sem indul most. Szal maradok a "sima" verziónál.
Glpetyus
ehhh..de jó :C

Kaszi46
Kaszi46
az út még mindíg csíkos vele élsimítás esetén😞

*Posse*T.W.D*

arty
jah, ATI tulajok: uj, 5.1es driver jött ki (catalyst), RBR javitásokkal!

akinek eddig nem ment, hátha... 😉

"
Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON™ 8500/9100/9200 series installed no longer results in the trees flickering
"

Forza.

arty
tegnap kiprobaltam RBRNetet, van uj verzio: 2.1 ( tocaedit.com asszem ) tökéletesen müködik, néha laggol ... 😊 eszméletlen game lett így belõle .. fele pénzt ez a racer_s érdemelne a game árából 😊

a lobby is teljesen jól müködik, stb .... mindenkinek ajánlom, probálja a multit 😊

Forza.

Breki33
Ez temperás?
Glpetyus
<#sniffles><#sniffles>

Mint kiderült, én voltam a <#lama>.
Jacek
öö lehet hogy baromsag de amiben nincs kozepso diff az nem oldja azt hiszem.
Ala Bogdan Mariska at lett epitve az autoja A-ra kapott rendes kezifeket😊 meghuzta a raba ringi elso teszten nem nyomott kuplungot😊 kijott a dugo a motorbol oldalt😛P

a legjobb, ha Te magadnak válogatod össze sztem. 😊
Nekem innen is pici, onnan is egy pici. És így teccik a legjobban. 😄
fistin
ja és akkor el tudnátok küldeni a filter settings beállításotokat?? (így a magyarosításért, meg csak..😊)
Nézzétek meg a www.schwedischsimracers.com (vagy ilyesmi) oldalt, és a cote arbroz-on hogy tekergetik a kormány! Egy magyar replay-ét szedtem le: Yanee névvel van. azé fantasztikus, hogy 160-nál be lehet fordítani a nagyobb kanyart, de én 80-nál tudom ugyanazt.

Melyik a legjobb audio addon az RBR-hez. RBR audio2?

fistin
pill. csak '98 alá van nyomva az RBR, és nem akar bejönni az ftp. de holnapra fent lesz (mármint a magyarosítás)

A középsõt, mert az köti össze a két tengelyt. Ha kézifékezel és nem kötöd le az elsõ tengelyt, akkor a kézifék kihat oda is. Asszem Turiéknak is ez volt a baja Szombathelyen. Mindig lefulladtak.
Nem a hátsó difit oldja?
Glpetyus
Ez okádék,de hátha tetszik valakinek ^^

Power slide-ot a Tanner II elején lehet gyakorolni kézifék nélkül.Ha ott már megy,akkor könnyebb lesz aszfalton is. 😉)
Amúgy ki lehet nyírni a hengerfejet is, ezért volt rossz a hangom. Mindent visszaszívok. 😊
Ha belinkelnéd az jó lenne. Elõre is kösz.
Ha nincs kézifék, akkor a handbrake release-t állítsd 100%-ra, ez oldja a központi diffit és nem tolja ki az orrát + nem fullad le (kupplungot használok). A fékerõelosztást állítsd át úgy, hogy hátra nagyobb erõ jusson (fékezéskor könnyebben be tudod majd lendíteni).
magus
egy hulye kerdes, de az ilyen abraknal, miert van 3 ugyanolyan abra? illetve a gaz es fek csik miert all ilyen osszevissza?

magus
mindig tanul az ember😊

nem is lattam hogy van ilyen, kosz😊

Jah, és még annyit: elõbb tanuld meg kezelni az autót picit, majd utána szórakozz a beállításokkal. Így jobban érzed majd, mert már van ugye egy alap vezetési tudásod.
Én csak egyet tudok hajtani, mégpedig a k(r)ézi váltó használatát. Annyira szépen meg lehet csinálni a power slide-ot. Felgyorsítasz a kellõ sebességre, egy kis fék, egy kis "belóbálás", gázzal fincsin bánni, majd kanyarból kifelé padló, oszt kész. 😊
nagyon oda kell figyelni a megfelelõ tempóra. Néha nekem is ráragad a gázra a lábam, de miután visszaraknak a nézõk az útra, észhez térek általában. 😄
b-type
az RBR-ben nem egyszerû a mentés, lehet, hogy láttál egy videót amin sikerült, de nem minden esetben van így. 😊
amíg a 4 kerék a földön van, addig meg lehet fogni jól, de ha eldobódik a kasztni, vagy fõleg ha féloldalasan, akkor az elég bukó.
ha azt a videót láttad, ahol Cote-n a házak után megdobja a fûves partoldal az egyik oldali kereket, és ezért pár métert két keréken tesz meg az autó, majd úgy tünik sikerült meg menteni,....na ez ott, mivel az egy elég tempós rész kb. 10-bõl 1-2 szer sikerül. általában beszáll az ember a budiba..van ott egy ....elég hamar meglehet találni, mivel az egy technikás rész. 😊
Valójában nagy sebességnél az aszfalton nagyon kis mozdulatok vannak, mivel hepe-hupás az út,...nem lehet nagy kormánymozdulatokat tenni, mert azonnal lemegy arról a keskeny útról.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
2. Fraps
reaper4
örülnénk neki szvsz <#taps>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

fistin
különben nekem van magyarosításom, ha kell csinálok egy oldalt, és belinkelem. ha kell?!

Ez MINDENKINEK szól. + még az: hogy
1. kellene nekem rgy olyan progi, ami át tudja alakítani az rpl-t avi-ba vagy másba.
2. vagy egy felvevõ progi

fistin
Érzékeny a kormányom, és szeretnék egy beállítást, mert nem tudom mi mit jelent a filter-ben...

Egyébként eldöntöttem, hogy több féket viszek bele, és ha törik ha szakad, elfordítom a kormányt mint az állat. és bevált. de még az zavar, hogy láttam egy videót (még mindig!!😊)))) és a csávó féloldalasan vette az ugratót, egy ellenkormány és megvolt neki. Nekem a cote arbroz-on az elsõ kanyarban ha megcsúszom, akkor nem tudom korrigállni. mert beállítás......

De elakadtam a schoolban is, mert a powerslide nem megy perfect-re, pedig az kellene.

És még mindig ott vagyok hogy akkor el tudnátok magyarázni a filter settings-ben a cuccokat?? (+ mindenképpen jól esne egy beállítás is)

Nem kötelezõ +csinálni a sulis részt <#vigyor2>
A mai napig nem csináltam +,és még nem játszottam végig a játékot.De ez most sem zavar<#beka2>
K.András
Egy kérdés, suli részét megcsináltad a játéknak???Mert ha nem akkor hiába is küldenének beállitást, ha megcsináltad akkor meg nagy valoszinüséggel megtanultad volna az ott tanitott dolgokat a kanyarvételröl stbstbstb...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

fistin
ez mind "szép" és jó, de esetleg:

"És az miért van, hogy nem akar fordulni?
Hiába tekerem a kormányt, és korrigálom gázzal nem megy!!

És még le tudnátok írni a beállításotokat??? Mert én ha rossz ívrõl veszem a kanyart, és jobban el kellene fordítani nagyobb sebességnél, akkor beláthatatlan következményei lehetnek. És ennek nem így kell lennie, mert amilyen videót láttam, ott úgy tekergetik a kormányt 100kph fölött, hogy az hihetetlen. Gondolom egyébként ti is így csináljátok. De én nem, mert ugyancsak dobja a farát. Tehát rossz kis beállításom van.
Mindegy hogy nem lenne jó nekem az a beállítás, amit használtok, akkor is le tudjátok írni?"

A nem fordulást egyébként a tarmac-on dobja be.

Hm. Inkább nem írok semmit! 😛
Breki33
Könyörgöm mi kértük, hogy legyen
akkor használjuk is
Met
nézz már le az oldal alljára

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

magus
kereso topiccimek kozott keres

Breki33
igen az tényleg gáz lenne...
reaper4
de akkor csak engem ismételnél és az kicsit gáz <#beka3>

na jólvan fejezzuk ezt be.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
látom érted az iq fogalmát <#wink> <#taps>