Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tök király.
Most leszedtem egy másik Reloaded-es verziót, de mostmár a névválasztásnál kidob az asztalra, nem az van, hogy lefagy. (mondjuk ez a jobbik eset, de miért csinál nekem ilyeneket??)
Most leszedtem egy másik Reloaded-es verziót, de mostmár a névválasztásnál kidob az asztalra, nem az van, hogy lefagy. (mondjuk ez a jobbik eset, de miért csinál nekem ilyeneket??)
Úgy tûnik lesznek új autók...
"ZModeler v2.0.2 have been released. You can download one using the link on Downloads page. Besides Richard Burns Rally .sgc filter, it includes some bugfixes which are stated in discussion thread.
Want to add few more words on this release. I think this version of zm will be the last "aboslutely free" version released. After I perform quality assurence tests on ZM2 there will be new release (probably with more filters and/or tool) which will open the era of non-free ZModeler. If you haven't heard anything on this issue, you can refer this thread for details. As stated there, ZModeler (including new releases) can be freely used as before, with the only limitation - ZModeler will not import."
"ZModeler v2.0.2 have been released. You can download one using the link on Downloads page. Besides Richard Burns Rally .sgc filter, it includes some bugfixes which are stated in discussion thread.
Want to add few more words on this release. I think this version of zm will be the last "aboslutely free" version released. After I perform quality assurence tests on ZM2 there will be new release (probably with more filters and/or tool) which will open the era of non-free ZModeler. If you haven't heard anything on this issue, you can refer this thread for details. As stated there, ZModeler (including new releases) can be freely used as before, with the only limitation - ZModeler will not import."
nagyon szépen megkérek valakit, írja már le nekem a kormány beállírását. mind1 hogy milyen kormány, minden mind1. csak vki le írná nekem?
jó lesz priviben is
THX
jó lesz priviben is
THX
Köszi
Mindent atirhatsz, nehez elcseszni valamit, foleg ha elotte archivalod a file-t😉
A GostCar-t nyugodtan:
Ambient = 0.5 0.5 0.7 ; az auto szine, piros.zold.kek, itt halvany kek
FadeDistance = 100 ; "latotavolsaga"
MaxOpacity = 0.4 ; atlatszosaga, itt 40%
A GostCar-t nyugodtan:
Ambient = 0.5 0.5 0.7 ; az auto szine, piros.zold.kek, itt halvany kek
FadeDistance = 100 ; "latotavolsaga"
MaxOpacity = 0.4 ; atlatszosaga, itt 40%
GhostCarSettings valahogy át lehet írni, hogy ne legyen szellem auto..??Halálra idegesít, csak nem merem egyik érteket sem át írni nehogy elcsesszek valamit.
mi az a Reid spotter hangok? <#nemtudom>#nemtudom> autóhangok? ha igen jobb mint az audio mod 2.3?
*Posse*T.W.D*
lassan ujra fel kellene raknom rbr-t 😊
csakazabaj, h félelmetesen POZ kormanyom van. Azzal sztem rajtam kivul senki nem tudna menni .))
am netes lehetoseg van ebbe? v agy az a RBR net az ez?
csakazabaj, h félelmetesen POZ kormanyom van. Azzal sztem rajtam kivul senki nem tudna menni .))
am netes lehetoseg van ebbe? v agy az a RBR net az ez?
hüje vagy hamán szép nem!4
RBR MOD 2.09: Sok apro hasznos MOD gyujtemenye (cocokpit, hangok, fizkia, net, szezon stb.) Gyors, egyszeru install, uninstall.
Real Red 2.0: eredeti, valodi Reid spotter hangok.
Real Red 2.0: eredeti, valodi Reid spotter hangok.
http://www.swedishsimracers.com/rbr/replays/tom_NewBobs_Subaru%20Impreza%202003_5.11.781.rpl
Ez meg egy link egy replayemhez, elég jól sikerült, gondoltam bedobom a közösbe.
Ez meg egy link egy replayemhez, elég jól sikerült, gondoltam bedobom a közösbe.
My words are weapons.In which I murder You with?
Visszatértem kicsit a játékhoz, kurvajó feelinges meg minden, csak ne lenne ilyen kevés pálya....
My words are weapons.In which I murder You with?
Szintén zenész. Mondjuk én mindkettõvel meg voltam/vagyok elégedve. Nyár körül cserélem le a 9600XT-t. Hogy mire azt még nemtom, de lehet, hogy Nvidia lesz. Teccik a 6600 GT, és nem akarok 100e pénzt adni egy videókártyáért.
Azért írtam azt mert ha neki nvidia kártyával nem megy akkor nem tudom mit kellene csinálni. Egyébként van nagyon sok nvidia vs ati topic (egy idõ után szinte az összes) ezért errõl nem akarok vitázni (nekem volt mindekettõ).
9600-om. Karácsonykor kaptam! Már HIGH-on sikerült elindítanom de utánna egy bizonyos idõ után lefagy az egész gép, és ezek után már a menünél lefagy a gép!
Miert vegyen Ati-t, ha egy normalis nVidian es karbantartott rendszeren ezek nelkul is tokeletesen megy:
"-futtasd low grafikán vagy...
-...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel"
?!?!😉
"-futtasd low grafikán vagy...
-...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel"
?!?!😉
Ha Ati kártyád van:
-futtasd low grafikán vagy...
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel
Így mennie kell.
Ha Nvidia kártyád van:
-Vegyél Ati-t 😊
-futtasd low grafikán vagy...
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel
Így mennie kell.
Ha Nvidia kártyád van:
-Vegyél Ati-t 😊
Hi all!
Szerintetek az miért van, hogy ha Xp alatt nem megy a ms sidewinderem (gameportos) forszokkal az arcade gagyi nfsu2 mégis faszán rángatja a kormányt? Akkor csak meglehet írni úgy progit, hogy belülrõl kezelje a kormányt. Találkoztatok már ilyennel?
<#beka2>#beka2><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Szerintetek az miért van, hogy ha Xp alatt nem megy a ms sidewinderem (gameportos) forszokkal az arcade gagyi nfsu2 mégis faszán rángatja a kormányt? Akkor csak meglehet írni úgy progit, hogy belülrõl kezelje a kormányt. Találkoztatok már ilyennel?
<#beka2>#beka2><#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
hi. Láttam videódat, még korábbról amúgy. Nem tudok idecsavarintani nekem a kormánybeállításodat cigánkõccsönbe? lécci. kösz elõre
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
az én videóm is ott van 😄DD...RBR Fan Movie...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nem én csináltam, bocs, a BHMS-rõl töltöttem le, ez preview...valaki hegeszti õket, remélem nemsokára kész lesz 😄DD
innen töltöttem: http://www.bhmotorsports.com/RBR/movies
innen töltöttem: http://www.bhmotorsports.com/RBR/movies
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
És ezt így hogy? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Sztem ez elég jól néz ki:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azért kezdtem újra, mert nem volt a gépemen, 2 napja raktam vissza. Szal ilyesmi kizárva. Nem baj, dolgozunk rajta. Majd ha találok eg normális driver kombót, leírom. 😊
Ehh! Az eszem megáll. Finn 2. pályára nem tudok menni, mert egybõl kilép. Eddig ilyet nem csinált. Így hogy a rákba nyerjem meg a bajnokságot?
Logitech Racing kormánnyal játszom én csak a fék pedálnál állítottam lapossabbra a görbét. Az elsõt fél állásba, a másogikat pedig negyedre.
ÚJ MAGYAROSÍTÁS LINK: RBR MAGYAROSÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!