Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
háhá =)

hüje vagy hamán szép nem!4

Duddits
Az tök király.

Most leszedtem egy másik Reloaded-es verziót, de mostmár a névválasztásnál kidob az asztalra, nem az van, hogy lefagy. (mondjuk ez a jobbik eset, de miért csinál nekem ilyeneket??)

Úgy tûnik lesznek új autók...
"ZModeler v2.0.2 have been released. You can download one using the link on Downloads page. Besides Richard Burns Rally .sgc filter, it includes some bugfixes which are stated in discussion thread.
Want to add few more words on this release. I think this version of zm will be the last "aboslutely free" version released. After I perform quality assurence tests on ZM2 there will be new release (probably with more filters and/or tool) which will open the era of non-free ZModeler. If you haven't heard anything on this issue, you can refer this thread for details. As stated there, ZModeler (including new releases) can be freely used as before, with the only limitation - ZModeler will not import."

arty
visszaolvasás? 😊

Forza.

fistin
Ennyire el van hanyagolva ez a topic? <#szomoru1>

fistin
nagyon szépen megkérek valakit, írja már le nekem a kormány beállírását. mind1 hogy milyen kormány, minden mind1. csak vki le írná nekem?
jó lesz priviben is
THX

Köszi

Alexease
Mindent atirhatsz, nehez elcseszni valamit, foleg ha elotte archivalod a file-t😉
A GostCar-t nyugodtan:

Ambient = 0.5 0.5 0.7 ; az auto szine, piros.zold.kek, itt halvany kek
FadeDistance = 100 ; "latotavolsaga"
MaxOpacity = 0.4 ; atlatszosaga, itt 40%
GhostCarSettings valahogy át lehet írni, hogy ne legyen szellem auto..??Halálra idegesít, csak nem merem egyik érteket sem át írni nehogy elcsesszek valamit.

Glpetyus
Navigátor hang ^^

Kaszi46
igen én vagyok😊<#violent><#gun><#finom>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
mi az a Reid spotter hangok? <#nemtudom> autóhangok? ha igen jobb mint az audio mod 2.3?

*Posse*T.W.D*

bestGP
tevagy a sof2-s srac? =)

bestGP
lassan ujra fel kellene raknom rbr-t 😊
csakazabaj, h félelmetesen POZ kormanyom van. Azzal sztem rajtam kivul senki nem tudna menni .))

am netes lehetoseg van ebbe? v agy az a RBR net az ez?

Alexease
RBR MOD 2.09: Sok apro hasznos MOD gyujtemenye (cocokpit, hangok, fizkia, net, szezon stb.) Gyors, egyszeru install, uninstall.
Real Red 2.0: eredeti, valodi Reid spotter hangok.
Kaszi46
két alsó micsoda?

*Posse*T.W.D*

Alexease
Nehany MOD ujdonsag a BHMS-en:
- Muddy France
- RBR MOD 2.08
- Real Red 2.0
Glpetyus

http://www.swedishsimracers.com/rbr/replays/tom_NewBobs_Subaru%20Impreza%202003_5.11.781.rpl

Ez meg egy link egy replayemhez, elég jól sikerült, gondoltam bedobom a közösbe.

My words are weapons.In which I murder You with?

Visszatértem kicsit a játékhoz, kurvajó feelinges meg minden, csak ne lenne ilyen kevés pálya....

My words are weapons.In which I murder You with?

Glpetyus
joak

Szintén zenész. Mondjuk én mindkettõvel meg voltam/vagyok elégedve. Nyár körül cserélem le a 9600XT-t. Hogy mire azt még nemtom, de lehet, hogy Nvidia lesz. Teccik a 6600 GT, és nem akarok 100e pénzt adni egy videókártyáért.
Azért írtam azt mert ha neki nvidia kártyával nem megy akkor nem tudom mit kellene csinálni. Egyébként van nagyon sok nvidia vs ati topic (egy idõ után szinte az összes) ezért errõl nem akarok vitázni (nekem volt mindekettõ).

Duddits
9600-om. Karácsonykor kaptam! Már HIGH-on sikerült elindítanom de utánna egy bizonyos idõ után lefagy az egész gép, és ezek után már a menünél lefagy a gép!

Kaszi46
mert ott vana smile<#nezze><#nyes>

*Posse*T.W.D*

K.András
Azért egy 6800 GT-ért odaverné a fenekét a földhöz 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Miert vegyen Ati-t, ha egy normalis nVidian es karbantartott rendszeren ezek nelkul is tokeletesen megy:
"-futtasd low grafikán vagy...
-...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel"

?!?!😉
Ha Ati kártyád van:

-futtasd low grafikán vagy...
-...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel

Így mennie kell.

Ha Nvidia kártyád van:

-Vegyél Ati-t 😊

Hi all!
Szerintetek az miért van, hogy ha Xp alatt nem megy a ms sidewinderem (gameportos) forszokkal az arcade gagyi nfsu2 mégis faszán rángatja a kormányt? Akkor csak meglehet írni úgy progit, hogy belülrõl kezelje a kormányt. Találkoztatok már ilyennel?
<#beka2><#conf><#fejvakaras><#falbav>
fistin
hi. Láttam videódat, még korábbról amúgy. Nem tudok idecsavarintani nekem a kormánybeállításodat cigánkõccsönbe? lécci. kösz elõre
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

JuanG
az én videóm is ott van 😄DD...RBR Fan Movie...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem én csináltam, bocs, a BHMS-rõl töltöttem le, ez preview...valaki hegeszti õket, remélem nemsokára kész lesz 😄DD

innen töltöttem: http://www.bhmotorsports.com/RBR/movies

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Duddits
A francért fagy le nekem a névválasztásnál! :-( Úgy játszanék vele!

És ezt így hogy? <#wow1><#wow1>
JuanG

Glpetyus

Broáf

Glpetyus

b-type
Sztem ez elég jól néz ki:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
kicsit jobban csillogna játékban és 1:1 lenne ... 😮

Forza.

Glpetyus

Glpetyus

Ez király

Glpetyus

Glpetyus

Fúj

Azért kezdtem újra, mert nem volt a gépemen, 2 napja raktam vissza. Szal ilyesmi kizárva. Nem baj, dolgozunk rajta. Majd ha találok eg normális driver kombót, leírom. 😊
arty
reinstall RBR? nem lehet, h file megsérült ?

Forza.

Ehh! Az eszem megáll. Finn 2. pályára nem tudok menni, mert egybõl kilép. Eddig ilyet nem csinált. Így hogy a rákba nyerjem meg a bajnokságot?
Logitech Racing kormánnyal játszom én csak a fék pedálnál állítottam lapossabbra a görbét. Az elsõt fél állásba, a másogikat pedig negyedre.
fistin
ÚJ MAGYAROSÍTÁS LINK: RBR MAGYAROSÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duddits
<#nyes> Tényleg <#nyes>

arty
thx sracok 😄DD

mért nem látok rbr lobbyn sosem egy ismerõs nicket sem??? 😊

Forza.